Crackdown

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Crackdown
UtviklerRealtime Worlds
UtgiverMicrosoft Game Studios
RegissørDavid Jones
SpillmotorRenderWare
PlattformXbox 360
Sjangeraction-eventyrspill, tredjepersonsskytespill, vehicular combat game og åpen verden
Modusenspiller og tospiller

Crackdown er et tredjepersonsskytespill til Xbox 360. Spillet er laget av Real Time Worlds, og utgitt av Microsoft Game Studios. Spillet ble gitt ut 20. februar 2007 i USA og 22. februar 2007 i Europa.[1] Spillet ble godt tatt imot, ikke minst fordi det fulgte med en invitasjon til en forhåndsprøving av Halo 3 i en begrenset periode.

Handling[rediger | rediger kilde]

I Crackdown, er du medlem av "The Agency", som er politistyrken i Pacific City. Du spiller en genetisk forbedret agent som kan gjøre oppdrag som ingen andre i politistyrken kan gjøre. Du har bedre kjøreegenskaper og skyteferdigheter. Du er raskere/spenstigere og du kan løfte tyngre objekter. Alle disse egenskapene forbedres etterhvert som du bruker dem.

Målet i spillet er å styrte de tre gjengene som styrer den kriminelle underverdenen i byen. Dette gjør man ved å ta livet av alle ledere innen de forskjellige gjengene (totalt 21 ledere). Ved å ta ledere i lave nivåer i gjengene svekker du ledere høyere oppe i hierarkiet. Slik jobber man seg oppover til hovedlederen i gjengen er tatt.

Gjengene

  • Los Muertos
  • The Volks
  • The Shai-Gen Corporation

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.