Adam Rodriguez

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Adam Rodriguez
Adamrodriguez05.JPG
Adam Rodriguez i 2005
Født2. april 1975 (43 år)
Yonkers, New York
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet USA, Cuba
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Adam Michael Rodríguez (født 2. april 1975 i Yonkers, New York) er en amerikansk skuespiller med costaricansk opprinnelse. Han er mest kjent for rollen som Eric Delko i serien CSI: Miami.

Adam vokste opp i New York City men gikk på Clarkstown High School North i New City, New York sammen med NFL spilleren Keith Bulluck som spiller for Tennessee Titans, og gikk ut fra skolen i klasse år 1993. Rodriguez hadde hittil håpet å bli en profesjonell baseballspiller, men han la planene på hylla etter en skade på high school, og skiftet da fokus til skuespill og framførelse i et barneteater i New York

Han var med i reklamer, og da spesielt en for Coca-Cola. Hans første filmopptreden var som en ekstra skuespiller i X-Files. Senere dukket han opp på Brooklyn South, Law & Order, Felicity, Roswell (sammen med Brendan Fehr, sammen skulle disse møtes igjen i CSI: Miami) og NYPD Blue. Han dukket også opp i et antall musikkvideoer, som blant annet var Jennifer Lopezs video fra 1999 , "If You Had My Love", Lionel Richies "I Call it Love", også Nicole Richie, og 50 Cents Many Men, sammen med Rory Cochrane.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]