Adam Rodriguez

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Adam Rodriguez
Adam Rodríguez 2014.jpg
Født2. april 1975Rediger på Wikidata (45 år)
YonkersRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, manusforfatterRediger på Wikidata
Nasjonalitet USA, CubaRediger på Wikidata
Aktive år1997
IMDbIMDb

Adam Michael Rodríguez (født 2. april 1975 i Yonkers i New York) er en amerikansk skuespiller med costaricansk opprinnelse. Han er kjent for rollen som Eric Delko i serien CSI: Miami.

Rodríguez vokste opp i New York City men gikk på Clarkstown High School North i New City, New York sammen med NFL-spilleren Keith Bulluck som spiller for Tennessee Titans, og gikk ut fra skolen i klasse år 1993. Rodríguez hadde hittil håpet å bli en profesjonell baseballspiller, men han la planene på hylla etter en skade på high school, og skiftet da fokus til skuespill og framførelse i et barneteater i New York.

Han var med i reklamer, og da spesielt en for Coca-Cola. Hans første filmopptreden var som en ekstra skuespiller i The X-Files. Senere var han med i Brooklyn South, Law & Order, Felicity, Roswell (sammen med Brendan Fehr, sammen skulle disse møtes igjen i CSI: Miami) og NYPD Blue. Han var også med i et antall musikkvideoer, blant annet Jennifer Lopezs video fra 1999 , "If You Had My Love", Lionel Richies "I Call it Love", også Nicole Richie, og 50 Cents Many Men, sammen med Rory Cochrane.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]