Hopp til innhold

Adam Rodriguez

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Adam Rodriguez
Født2. apr. 1975Rediger på Wikidata (49 år)
Yonkers
BeskjeftigelseSkuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, manusforfatter Rediger på Wikidata
Utdannet vedClarkstown High School North
NasjonalitetUSA
Cuba
Aktive år1997
IMDbIMDb

Adam Michael Rodríguez (født 1975) er en amerikansk skuespiller med costaricansk opprinnelse. Han er kjent for rollen som Eric Delko i serien CSI: Miami.

Rodríguez vokste opp i New York City men gikk på Clarkstown High School North i New City, New York sammen med NFL-spilleren Keith Bulluck som spiller for Tennessee Titans, og gikk ut fra skolen i klasse år 1993. Rodríguez hadde hittil håpet å bli en profesjonell baseballspiller, men han la planene på hylla etter en skade på high school, og skiftet da fokus til skuespill og framførelse i et barneteater i New York.

Han var med i reklamer, og da spesielt en for Coca-Cola. Hans første filmopptreden var som en ekstra skuespiller i The X-Files. Senere var han med i Brooklyn South, Law & Order, Felicity, Roswell (sammen med Brendan Fehr, sammen skulle disse møtes igjen i CSI: Miami) og NYPD Blue. Han var også med i et antall musikkvideoer, blant annet Jennifer Lopez' video fra 1999, "If You Had My Love", Lionel Richies "I Call it Love", også Nicole Richie, og 50 Cents Many Men, sammen med Rory Cochrane.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]