Liste over generalmestre for dominikanerordenen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
År Navn Merknader
12161221 Den hellige Dominikus Fra Osma, Spania
12221237 Den salige Jordan av Sachsen Fra Osnabrück, Tyskland
12381240 Den hellige Raimund av Peñafort Fra Vilafranca del Penedès, Spania
12411252 Johannes Teutoneren Fra Wildeshausen, Tyskland
12541263 Den salige Humbert av Romans Fra Romans-sur-Isère, Frankrike
12641283 Den salige Johannes av Vercelli Fra Mosso Santa Maria, Italia
12851291 Munius av Zamora Fra Spania
12921294 Stefan av Besançon Fra Frankrike
12961298 Den salige Nikolas Boccasini Fra Treviso, Italia
1300 Albertus de Chiavari Fra Italia
13011303 Bernard de Jusix Fra Frankrike
13041311 Aymericus Giliani Fra Piacenza, Italia
13121317 Béranger de Landore Fra Frankrike
13181323 Hervaeus Natalis Fra Nédellec, Frankrike
13241332 Barnaba Cagnoli Fra Vercelli, Italia
13331341 Hugh de Vaucemain Fra Frankrike
1342 Gérard Domar Fra Limoges, Frankrike
13431345 Pierre de Baume Fra Frankrike
13461348 Garin de Gy Fra Frankrike
13491350 Jean de Molineyrie Fra Frankrike
13521366 Simon de Langres Fra Frankrike
13671380 Elias Raymond Fra Frankrike
13801399 Den salige Raimund de Vineis Fra Capua, Italia
14011414 Tommaso Paccaroni Fra Italia
14141425 Leonardo Dati Fra Firenze, Italia
14261449 Barthélémy Texier Fra Frankrike
1450 Pierre Rochin Fra Frankrike
1451 Guy Flamochet Fra Frankrike
14531462 Marcial Auribelli Fra Frankrike
14621465 Conradus de Asti Fra Italia
14651473 Marcial Auribelli Fra Frankrike
14741480 Leonardo Mansueti Fra Perugia, Italia
14811483 Salvo Cassetta Fra Italia
14841485 Bartolomeo Comazzi Fra Italia
1486 Barnaba Sansoni Fra Italia
14871500 Gioacchino Torriani Fra Italia
15011506 Vincenzo Bandello Fra Italia
1507 Jean Clérée Fra Frankrike
15081518 Tommaso de Vio Cajetan Fra Gaeta, Italia
15181524 Juan García de Loaysa Fra Talavera de la Reina, Spania
15251528 Francesco Silvestri Fra Cingoli, Italia
15301531 Paolo Butigella Fra Italia
15321538 Jean du Feynier Fra Frankrike
15391540 Agostino Recuperati Fra Italia
15421544 Alberto de las Casas Fra Spania
15461552 Francesco Romeo Fra Italia
15531557 Stefano Usodimare Fra Italia
15581570 Vincenzo Giustiniani Fra Italia
15711578 Serafino Cavalli Fra Italia
15801582 Paolo Constabile Fra Italia
15831589 Sisto Fabri Fra Italia
15891600 Ippolito Maria Beccaria Fra Italia
16011607 Jerónimo Xavierre Fra Spania
16081612 Agostino Galamini Fra Italia
16081612 Serafino Secchi Fra Italia
16081612 Niccolò Ridolfi Fra Italia
16081612 Tommaso Turco Fra Italia
16081612 Giovanni Battista de Marinis Fra Italia
16081612 Juan Tomás de Rocaberti Fra Spania
16081612 Antonio de Monroy Fra Mexico
16081612 Antonin Cloche Fra Frankrike
16081612 Agostino Pipia Fra Italia
17251747 Tomás Ripoll Fra Spania
17481755 Antonin Bremond Fra Frankrike
17561777 Juan Tomás de Boxadors Fra Barcelona, Spania
17771798 Baltasar de Quiñones Fra Spania
17981819 Pio Giuseppe Gaddi Fra Italia
18251831 Joaquín Briz Fra Spania
18321834 Francesco Ferdinando Jabalot Fra Italia
18341835 Benedetto Maurizio Olivieri Fra Italia
18351838 Tommaso Giacinto Cipolletti Fra Italia
18381844 Angelo Ancarani Fra Italia
18441850 Vincenzo Ajello Fra Italia
18501872 Vincent Jandel Fra Frankrike
18731879 Giuseppe M. Sanvito Fra Italia
18791891 José Maria Larroca Fra Spania
18911904 Andreas Frühwirth Fra Østerrike
19041916 Den salige Hyacinthe Marie Cormier Fra Frankrike
19161925 Ludwig Theissling Fra Nederland
19261929 Den salige Buenaventura García de Paredes Fra Spania
19291946 Martin Gillet Fra Frankrike
19461954 Manuel Suárez Fra Spania
19551962 Michael Browne Fra Irland
19621974 Aniceto Fernández Alonso Fra Spania
19741983 Vincent de Couesnongle Fra Frankrike
19831992 Damian Byrne Fra Irland
19922001 Timothy Radcliffe Fra England
20012010 Carlos Azpiroz Costa Fra Argentina
2010 Bruno Cadoré Fra Frankrike