William Forsythe

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
William Forsythe
Forsythe.jpg
Født7. juni 1955 (64 år)
Brooklyn
Beskjeftigelse
10 oppføringer
Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, koreograf, danser, scenograf, lysdesigner, skaper, manusforfatter, filmprodusent
Nasjonalitet USA
Utmerkelse Kulturgroschen (2003)
IMDbIMDbRedigere på wikidata

William Forsythe (født 7. juni 1955 i Brooklyn, New York) er en amerikansk skuespiller, kjent for å spille roller som kriminelle, politi eller militære offiserer.

I 1991 spilte Forsythe i filmen Out for Justice der blant andre Steven Seagal var med. Han spilte rollen som Al Capone i TV-serien The Untouchables. I tillegg har Forsythe vært gjesteskuespiller på rekke TV-programmer, inkludert Tales of the Gold Monkey, Hill Street Blues, Cybill, Entourage, Shark og Las Vegas. Han har også opptrådt som vokalist i det fiktive punk rock band Pain i en episode av TV-serien CHIPS. Han spilte også i en episode av Masters of Horror som heter We All Scream for Ice Cream. Den 1. mars 2010 hadde han også gjesterolle på en episode av CSI: Miami. Forsythe har tre døtre, Rebecca, født i 1990, Angelica, født i 1992 fra ekteskapet med modellen Melody Munyan, og en annen datter som het Chloe Merritt, født i 1993.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]