Wikipedia:Underprosjekter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Ny på Wikipedia? Se her for hjelp til å komme igang!
Se også arkivet

Et underprosjekt er et samarbeid mellom brukere på wikipedia med felles interesser. Målet er å forbedre kvaliteten av leksikonets artikler innenfor et begrenset felt.

Før du starter et underprosjekt[rediger kilde]

Spør deg selv om et underprosjekt er hensiktsmessig for det du ønsker å gjøre!

Et underprosjekt opprettes for å koordinere arbeidet til flere brukere. Siden et underprosjekt krever personlige initiativ, forpliktelse og administrasjon bør du finne ut om det er tilstrekkelig mange interesserte deltakere før du oppretter et prosjekt. For å finne brukere som deler dine interesser kan du publisere et innlegg på torget eller se gjennom Kategori:Wikipedia-brukere etter interesse, og Wikipedia:Brukerinteresser og kontakte brukere på deres diskusjonsside.

Erfaring tilsier at 5-10 personer bør være engasjert før et underprosjekt lønner seg. Et alternativ til underprosjekter er å besøke Wikipedia:Dugnadskontor.

Alle underprosjekter[rediger kilde]

Aktive underprosjekter

Hvis du deltar i et aktivt underprosjekt som ikke er oppført her, er du velkommen til å legge det til.

Vær oppmerksom på at mange prosjekter med tiden fullføres eller blir inaktive på andre måter. Hvis du kommer over en prosjektside som ikke har hatt aktivitet på lenge, eller hvor du ikke oppnår kontakt med noen av bidragsyterne, er du velkommen til å sette {{inaktivt prosjekt}} øverst på siden. Ikke vær redd for å ta feil! Hvis prosjektet er aktivt vil malen raskt fjernes igjen.