Wikipedia:Tinget/Arkiv/2009-27

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

Artikkelen Angkor Vat er nominert til Anbefalt artikkel. Se Wikipedia:Kandidatsider/Angkor Vat
Artikkelen Christian Holtermann Knudsen er nominert til Anbefalt artikkel. Se Wikipedia:Kandidatsider/Christian Holtermann Knudsen
Artikkelen Ole Richter er nominert til Anbefalt artikkel. Se Wikipedia:Kandidatsider/Ole Richter
Artikkelen En midtsommernattsdrøm er nominert til Anbefalt artikkel. Se Wikipedia:Kandidatsider/En midtsommernattsdrøm

Dette er en notis for å informere om hendelser i Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. MHaugen 30. jun 2009 kl. 01:09 (CEST)

Artiklar utan text[rediger kilde]

Norsk (bokmål) Wikipedia innehåller 862 artiklar helt utan text, som enbart innehåller kategorilänkar, interwikilänkar, mallar och rubriker. De flesta av dessa är årtstalsartiklar, från 550 f.Kr. till 1733. Men där finns också Hvit løgn, Kampfakta gruppe A, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kampfakta gruppe B, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kampfakta gruppe C, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kampfakta gruppe D, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kampfakta gruppe E, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kampfakta gruppe F, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kampfakta gruppe G, kvalifisering til EM i fotball 2008, Kommunestyrevalg i Elsfjord, Kommunestyrevalg i Korgen, Liste over stasjoner på Østfoldbanen, Lyngør fyr, Operasjon Mountain Thrust och Virkemidler.

Därtill finns 144 artiklar med text som är kortare än 32 tecken, åter igen många årstal, men också: Det andre slaget om Summa, Jordal terrasse, Komorenes riksvåpen, Liberias riksvåpen, Libyas riksvåpen, Madagaskars riksvåpen, Malawis riksvåpen, Mauritius' riksvåpen, Mosambiks riksvåpen, Namibias riksvåpen, Nigers riksvåpen, Qatars riksvåpen, Rwandas riksvåpen, Seychellenes riksvåpen, Sierra Leones riksvåpen, Slaget om Kuhmo, Svartstrupe, Tanzanias riksvåpen, Tre-gjøkhumle och Tunisias riksvåpen.

Finns det något Underprosjekt eller liknande där jag kan lägga in en lista över alla årstalsartiklar som är för korta? Dessa har ju många interwiki-länkar, så man finner dem inte med Spesial:Korte sider. Någon som är intresserad? På svenska har vi Projekt substubbar. --LA2 1. jul 2009 kl. 17:03 (CEST)

Jeg skal utvide Slaget om Kuhmo, glipp fra min side, startet det sikkert ifm gjennomgang av artikkelen om Vinterkrigen. Ulf Larsen 1. jul 2009 kl. 17:59 (CEST)
Uff, jeg skal ta minst én i løpet av kvelden. En versjon som garantert blir reklamefri. Finn Bjørklid 1. jul 2009 kl. 18:16 (CEST)
Done! Finn Bjørklid 1. jul 2009 kl. 18:45 (CEST)
Vi har ikke noe slikt sted etter det jeg vet, men fx. Wikipedia:Artikler etter lengde av tekst kan være kandidat som tittel. Det er en del slike prosjekter, og det ser ut til at det er mange som bidrar med disse, så jeg tror det vil være velkomment. Den svenske tittelen vil ikke fungere ettersom vi alt har en substubbkategori som er i bruk til et annet formål. Haros 1. jul 2009 kl. 18:46 (CEST)
Vi kan godt starte en gjennomgang av slike artikler for å se hva vi bør beholde og hva som kan slettes. Slik som kampfakta-artiklene fremstår så tror jeg de er slettekandidater, men kanskje det kan legges til en vettug standardingress som redder dem. — Jeblad 1. jul 2009 kl. 20:16 (CEST)
Det er vel jeg som lagde de kampfaktaartiklene, og jeg ser nå at de er ganske unødvendige som de står for øyeblikket. Jeg synes de kan slettes, for jeg orker ikke å fylle på resten. Kjetil (D : B) 1. jul 2009 kl. 20:21 (CEST)
Jag säger inte att "kampfakta"-artiklarna är dåliga. Jag säger bara att de inte har någon text, utöver rubriker och mallar. Kanske är det okay i deras fall. Men det är inte okay för 1733. På svenska Wikipedia ägnade vi mycket energi under 2008 till att fylla ut sv:Wikipedia:Årskrönikor. Nu har vi en del decennier kvar. --LA2 1. jul 2009 kl. 22:35 (CEST)

Artikkelen Eleanora av Aquitaine er nominert til Anbefalt artikkel. Se Wikipedia:Kandidatsider/Eleanora av Aquitaine

Dette er en notis for å informere om hendelser i Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. MHaugen 3. jul 2009 kl. 01:13 (CEST)