Brukerdiskusjon:Reinhardheydt

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne brukeren biter vanligvis ikke


Bildekonkurransen[rediger kilde]

Takk for innsatsen i ukens konkurranse i uke 36 i 2010. Du kan med god samvittighet legge inn følgende maler på brukersiden din:

Ukens konkurranse uke 36, 2010: Artikler uten bilder {{UK premie|brun|uke=36|år=2010}}
500 poeng, 22 artikler fikk bilde takket være din innsats siste uke. Takk skal du ha for at du både tok bildene, lastet dem opp og la dem inn. Vi hadde dessverre ikke ekstrapoeng for selvskutte bilder denne gangen, det burde vi kanskje ha en annen gang. Mvh Harald Haugland 13. sep 2010 kl. 21:16 (CEST)

Om Wikipedia[rediger kilde]

Jeg ser at du har vært inne på artikkelen Wikipedia og redigert, og siden jeg holder på med trykt skriftlige materiale for Wikipedia akkurat nå har ikke jeg anledning til å undersøke dette. Det er følgende setning som gir dårlig mening, mangler referanse og er heller ikke godt skrevet: «Kritikken baseres også på en rekke anklager engelske brukere har gitt utrykk for. I følge en spørreundersøkelse utført av ABC.com mener annenhver Amerikaner at wikipedia er for "rotete"» Mangler punktum også, hvilket ikke er et godt tegn. --Finn Bjørklid 15. sep 2010 kl. 21:14 (CEST)

Jeg har vel stort sett bare vært inne å fjernet vandalisme, men det burde vel være en smal sak å få sjekket opp. All den tid det er oppgitt en «kilde», det er værre når det ikke er vist til hva som er kilden. Reinhard Heydt 16. sep 2010 kl. 08:23 (CEST)

Hallo Reinhard, I can not find the source, please more detailed information about the growing from 1000 to 3500 seats. Gruß--Jkü 18. sep 2010 kl. 15:08 (CEST)

Finnhval i østlige farvann og lengdemål[rediger kilde]

I den norske Wikipedia står det følgende under finnhval:

”I østlige farvann kan den bli opp mot 26,8 meter lang, mens den i nordlige farvann kan bli omkring 24 meter lang.” Det følger ingen beskrivelse eller presisering i den norske utgaven av Wikipedia av hva som menes med østlige farvann. En kan spørre retorisk: Øst for hva? Eller, hva slags informasjon er det norsk Wikipedia har som andre ikke har?

Opplysningene i det norske Wikipedia er nemlig ikke er i samsvar med andre internasjonale utgaver av Wikipedia. Oppslag viser:

“There are at least two distinct subspecies: the Northern fin whale of the North Atlantic, and the larger Antarctic fin whale of the Southern Ocean.” (Engelsk Wikipedia)

”La taille adulte peut atteindre 27 mètres en antarctique et 24 mètres en arctique” (Fransk Wikipedia)

”Vuxna hannar blir på norra halvklotet 18 till 24 meter och på södra halvklotet 20 till 27 meter långa.” (Svensk Wikipedia)

”Erwachsene Männchen werden auf der Nordhalbkugel 18 bis 24 Meter und auf der Südhalbkugel 20 bis 27 Meter lang.” (Tysk Wikipedia)


En kan gå til kilder utenom Wikipedia. N.A. Mackintosh (Whales Research Unit, National Institute of Oceanography) oppgir i sin klassiske bok «The Stocks of whales» ( Fishing New Ltd. 1965) kun lengder for finnhval på sydlig og nordlig hemisfære (Tab.4 s. 105 ), og dette er i samsvar med opplysninger i engelsk, tysk, svensk og fransk Wikipedia. Opplysningen til Mackintosh (1965) er basert på målinger fra de store kommersielle fangstene av finnhval, som i 1960 årene nærmet seg slutten.

En kan lett sjekke opplysningene andre steder på nettet, f.eks. Hos American Cetacean Society sitt nettsted: http://www.acsonline.org/factpack/finwhl.htm “Adult males measure up to 78 feet (24 m) in the northern hemisphere, and 88 feet (26.8 m) in the southern hemisphere. Females are slightly larger than males.”

Eller fra IUCN sin rødliste: http://www.iucnredlist.org/apps/redlist/details/2478/0 “The subspecific phylogeny of Fin Whales has not yet been fully elucidated, but some authors recognize a northern hemisphere subspecies B. p. physalus and a southern hemisphere subspeciesB. p. quoyi which has a larger body size.”


Selv om finnhval kan forekomme i alle verdenshav, så er det etter mitt kjennskap ikke noen «østlig» bestand av betydning. I hvert fall ikke noen relativ stor bestand som kan klassifiseres som «østlig» og som har vært utsatt for kommersiell fangst. Et mulig unntak er bestanden av finnhval i Øst Kina Havet. Jeg kjenner ikke til at dyr fra dette havområdet er beskrevet som spesielt storvokste. Når vi ekskluderer Gibraltar området har ikke bestanden inne i Middelhavet vært beskattet. Men igjen, jeg kan ikke huske å ha lest at de finnhvalene som i sin tid ble fanget i østlige områder av Atlanteren ved Gibraltar og i Cadizbukta utenfor Huelva var spesielt store. Eller menes med østlig et bestemt farvann i den sirkumpolare utbredelsen av finnhval rundt det Antarktiske kontinent?

Lengdemålene er hovedsakelig fra dyr som er tatt i kommersiell fangst. Men det er antagelig en systematisk bias i lengdemålene, fordi de (store) hvalene blir strekt noe når de dras etter halesporen opp slippen på kokeriet/landstasjonen. Men dette endrer ikke konklusjonen om at det er forskjeller i maksimal størrelse på dyrene på nordlig og sydlig halvkule.

Jeg antar at feilen i norske Wikipedia er en skrivefeil, fordi forfatteren åpenbart har mye detaljkunnskap. Jeg ble klar over feilen da en avis siterte norsk Wikipedia i sommer i forbindelse med at en finnhval strandet i Danmark. Jeg gikk da inn 19. juni i år (under Crorvik) og korrigerte ett ord, satte sørlige istedenfor østlige. Jeg har registrert at min redigering ble tilbakestilt innen 2 timer. Jeg prioriterte ikke å gjøre noe mer med det da. Det var ingen viktig sak.

Imidlertid ble jeg nylig tilfeldigvis klar over at jeg er blokkert fra å redigere i Wikipedia p.g.a. vandalisme. Jeg antar at det skyldes nevnte redigering, siden det er eneste gang jeg har forsøkt å korrigere noe i Wikipedia.

Jeg beklager at jeg antagelig ikke har foretatt en redigering på riktig måte. Jeg burde ha satt meg bedre inn i hvordan det skal gjøres. Derfor denne litt mer utførlige redegjørelsen. Jeg håper mitt innspill denne gangen gjøres på korrekt vis.

Med vennlig hilsen

CJR Dette usignerte innlegget ble skrevet av Rorvik (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Du foretok ikke korrigeringen på korrekt måte og derfor tilbakestilte jeg. Det burde jeg ikke gjort, man kan ikke forvente at din første redigering skal være korrekt. Jeg har ikke tilgang til blokkeringsverktøy, men tviler på at du har blitt blokkert på grunn av den endringen. Uansett er ikke det noe stort poeng, så lenge du har opprettet en ny brukerkonto. Du har tydeligvis gode kunnskaper og jeg håper du har lyst til å bidra mer på Wikipedia, til tross for den tøffe velkomsten fra meg. mvh Reinhard Heydt 25. sep 2010 kl. 20:25 (CEST)

Sokrates[rediger kilde]

Takk. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke fjernet hele serien med vandalisme. Jeg merket av Fra og Til og klikket på Fjern denne redigering, men tilsynelatende ble bare siste fjernet. --Finn Bjørklid 27. okt 2010 kl. 11:01 (CEST)

Tror av og til systemet krasjer litt når det er såpass omfattende vandalisme. Slet litt selv med å fjerne det. Reinhard Heydt 27. okt 2010 kl. 11:02 (CEST)
Det mulig at jeg ble litt stresset av at jeg skulle jobbe raskt. Godt du var der og ordnet biffen. --Finn Bjørklid 27. okt 2010 kl. 12:46 (CEST)
En vanlig feil jeg tar meg selv i å gjøre i slike tilfeller, er å trykke på «tilbakestill» istedenfor «Fjern denne endringen» ... redigeringsforklaringen tyder da også på at det er nettopp den fellen du har gått i. :-P Det er heldigvis ikke det mest vriene å rydde opp i (det merker ikke tidligere redigeringer som patruljert), ellers ville jeg bedt utviklerne fjerne «tilbakestill»-knappen fra differ hvor «X mellomrevisjoner ikke [er] vist». Det er nesten alltid feil knapp. :-\ — the Sidhekin (d) 27. okt 2010 kl. 17:24 (CEST)

Gratulerer![rediger kilde]

Hei. Leste på torget at du hadde gjort den siste av 8.millioner redigeringer her på Wikipedia. Det var visst artikkelen Norske værrekorder som du hadde gjort en redigering på. Du kan se innlegget her.

Hilsen Wiki1643 4. des 2010 kl. 19:42 (CET)

Takk for det! Reinhard Heydt 4. des 2010 kl. 20:47 (CET)

Inntrøndelag tingrett[rediger kilde]

Hei Reinhardt! Jeg ser at du rettet litt på min ajourføring av tingrettene i Nord-Trøndelag. Kan du også rette malen for tingretter i Frostating slik at Inntrøndelag blir skrevet i samme farge som de øvrige - det ligger over mitt kompetansenivå. Hilsen Fjordsol 4. jan 2011 kl. 12:18 (CET)

Hei Fjordsol! Fargen er den samme for de øvrige i malen. Dersom du er i artikkelen Inntrøndelag tingrett vil lenken være i fet skrift, på grunn av at den lenker til den samme siden som lenken står i. Reinhard Heydt 4. jan 2011 kl. 12:42 (CET)
Takk for den opplysningen - da var det jo ikke noe problem.Fjordsol 6. jan 2011 kl. 14:45 (CET)

Hei, jeg så denne redigeringen. Det er ikke nødvendig å legge inn   før prosenttegn, da dette gjøres automatisk av programvaren. Hvis du åpner en gammel versjon av artikkelen og velger «View page source» (eller hva det nå heter i nettleseren du bruker) vil du se at det står «I en spørreundersøkelse for VG, utført av InFact den 14. januar mente 60,6 % av respondentene at Maria Amelie burde få bli i Norge og 27 % at hun burde sendes tilbake» osv. « » gjør akkurat det samme som « ». Hilsen --Kjetil_r 5. feb 2011 kl. 11:08 (CET)

FYI: Jeg har nettopp «delvis rv»-et denne endringen. Det er riktig som Kjetil_r sier: Programvaren håndterer mellomrom foran prosenttegn automatisk. — the Sidhekin (d) 5. feb 2011 kl. 14:46 (CET)
Da lærte jeg noe nytt i dag også! Reinhard Heydt 5. feb 2011 kl. 17:15 (CET)

Antarktis[rediger kilde]

Det er nå opprettet en portal og et underprosjekt for Antarktis. Da du har vist interesse for temaet, vil jeg oppfordre deg til å melde deg som bidragsyter i dette prosjektet! mvh - 4ing 18. feb 2011 kl. 13:48 (CET)

Kan vel vanskelig holde meg unna. Reinhard Heydt 18. feb 2011 kl. 23:50 (CET)

Allan Olesen[rediger kilde]

Hei. Det er en kommentar på Diskusjon:Allan Olesen fra en ip-adresse, om at Allan Olesen i Vanløse er en annen enn den i Haugesund. Han har også gjort noen forsøk på å rette dette i artikkelen. Det kan virke som om han kan ha rett, da ny assistenttrener i Vanløse heter Allan Olesen, men er 36 år ([1]). Hvor troverdig er http://www.nifs.no? Kom forøvrig over dette, da jeg gikk gjennom gamle upatruljerte endringer. Kunne du vurdere om ip-adressen har rett og evt. markere endringene hans som patruljert? Mvh. --Wikijens 20. feb 2011 kl. 18:25 (CET)

Han har rett og jeg har rettet opp. Trodde i utgangspunktet at nifs.no var ganske så etterrettelig, men alle kan jo ta feil. Også undertegnede. --Reinhard Heydt 21. feb 2011 kl. 10:03 (CET)

Artikkelen Løv-Ham Fotball er anbefalt[rediger kilde]

Artikkelen om Løv-Ham Fotball, som du har bidratt aktivt til, er blitt anerkjent som en anbefalt artikkel. På vegne av alle oss som liker en god leksikalsk behandling av interessant stoff: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 30. apr 2011 kl. 18:10 (CEST)

Takk for det, ser at artikkelen har hatt godt av prosessen og har blitt enda bedre enn den var. Bidragene stopper ikke fra denne kanten enda, kvaliteten får andre vurdere. Reinhard Heydt 2. mai 2011 kl. 08:05 (CEST)[svar]

Flere personer med samme navn[rediger kilde]

Hei Reinhard, kan du hjelpe meg. I artikkelen om Kai Krüger er det lenke til navnet Tore Sandvik, men den viser til en idrettsmann - ikke til professoren. Hvordan lager man en pekerside som viser til begge - når det er gjort skal jeg skrive om Tore Sandvik. Mvh Fjordsol 2. jun 2011 kl. 11:22 (CEST)

Da er det ordnet. Lykke til med skrivingen og måtte solen fortsette å skinne over fjorden. Reinhard Heydt 2. jun 2011 kl. 14:59 (CEST)

Stjerne[rediger kilde]

Hjertelig takk for det! Nå har jeg ikke samvittighet til å slutte med småplukket. Reinhard Heydt 15. jun 2011 kl. 20:06 (CEST)

koordinater i engelske steder[rediger kilde]

Hei! jeg ser du har gått inn og lagt til koordinater på mange engelske stedsartikler. Det er omtrent samtidig som jeg har begynt et prosjekt om å standardisere infoboksene for engelske steder (og legge til befolkningstall, som ofte mangler). I forbindelse med den standardiseringen så legger jeg inn punktkart som overstyrer koordinatmalen (se Little Brickhill for eksempel). Noe som betyr at vi utfører litt dobbeltarbeide. Jeg håper det er greit at jeg har flyttet rundt på koordinatene du legger inn. Profoss (diskusjon) 10. jul 2011 kl. 12:09 (CEST)

Ikke noe problem. Jeg skal holde meg unna de engelske stedene siden du gjør endringen uansett. Det er nok av andre ting å ta seg til. --Reinhard Heydt 10. jul 2011 kl. 12:16 (CEST)

Beklager[rediger kilde]

Hei! Ser ut til at kombinasjonen "oppe midt på natten" og "rydde vandalisme på wikipedia" ikke fungerer helt optimalt. Det er grunnen til at jeg klikket feil og blokkerte deg for vandalisme ved en feiltagelse. Beklager! Profoss (diskusjon) 29. aug 2011 kl. 20:17 (CEST)

Det går bra, alle kan gjøre feil. Men det ser ut som jeg er blokkert enda, det eneste stedet jeg får redigert er her... Reinhard Heydt 29. aug 2011 kl. 20:26 (CEST)
Hmm, det var underlig, du skal være avblokkert ifølge blokkeringsloggen. Jeg kan prøve å sette en ny block på 1 minutt.
20:11 . . Finnrind (Diskusjon | bidrag | blokker) opphevet blokkeringen av Reinhardheydt (Diskusjon | bidrag) (dette må da være feil)
Profoss (diskusjon) 29. aug 2011 kl. 20:29 (CEST)
Det var nok den underliggende ip blokken som ødela, jeg glemte å fjerne den også. Finn Rindahl 29. aug 2011 kl. 20:30 (CEST)
Takk Finn! Jeg håper alt er tilbake til det normale nå. Beklager igjen. Profoss (diskusjon) 29. aug 2011 kl. 20:48 (CEST)

Hei, Hva var vandalistisk med denne tilbakestillingen? 159.171.54.76 1. sep 2011 kl. 19:33 (CEST)

Absolutt ingenting. Skulle merke den som patruljert, men trykket feil. Trodde jeg fikk stoppet tilbakestillingen før den gikk igjennom. Tydeligvis ikke, beklager. Reinhard Heydt 1. sep 2011 kl. 19:36 (CEST)
Ah, ok. Takk for forklaringen! :) 159.171.54.76 1. sep 2011 kl. 19:38 (CEST)

Hjelp til bilde på tettstedlenke i Hillestad[rediger kilde]

Hei. Takk for hjelpen med navne-endring og tips om lagring :) Jeg får ikke bort filnavnet bildet fra Commons i tettstedboksen på Hillestad_(Holmestrand) Har du noen tips om det? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Nerdrum (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Bare hyggelig! Ser at Migrant fikset det infoboksen for deg. Jeg tok kvelden ikke så lenge etter at jeg fikset flyttingen. Lykke til videre! Reinhard Heydt 5. sep 2011 kl. 09:19 (CEST)

Lista Troppene til VM i fotball 2010, som du har bidratt aktivt til, er blitt rangert som en God liste. På vegne av alle oss som setter stor pris på bred og grundig behandling av viktige emner: Takk for innsatsen, og gratulerer med utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere lister eller andre gode bidrag fra deg!? Mvh M Haugen 20. sep 2011 kl. 21:37 (CEST)

Offisielle Kamper[rediger kilde]

Hei,

Ser du har endret tilbake offisielle kamper for Aleksander Solli. Skal ikke cupkamper telle med? Er en del av adelskalenderen. I år har han spilt 4 seriekamper og 1 cupkamp.

Mvh

Morten L. Madsen Dette usignerte innlegget ble skrevet av Chessmaster (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei, cupkamper skal ikke telle med. Grunnen til dette er jeg faktisk ikke helt sikker på, men det fremkommer av den utfyllende forklaring til fotballspillere under Mal:Infoboks lagspiller. Reinhard Heydt 27. sep 2011 kl. 11:45 (CEST)

Noraker gård[rediger kilde]

Alle lenker omhandler Noraker gård [2] og ble lagt til etter at det startet en diskusjon om hvorvidt gården og produksjonen var omtalt i media. Det samme gjelder flere av de andre produsentene, og jeg regner igrunnen med at diskusjonen kommer opp igjen om kildemateriale fjernes. (Presisering; jeg mener mye av det her er unødvendig som kilder, men slettelysten var stor og viljen til å innrømme at rakfisk er en stor kulturgreie i Norge var tilsvarende liten.) — Jeblad 20. okt 2011 kl. 13:16 (CEST)

Den diskusjonen var jeg ikke klar over. Prøvde å finne den nå, men lyktes ikke. Dersom det er nødvendig for å dokumentere at rakfisk er en kulturgreie så må du gjerne sette tilbake lenkene for min del. I og med at jeg fjernet de så anså jeg det som klart at de var leksikonverdige også uten alle lenkene. For å hindre omkamp er det gjerne best å sette de tilbake. Reinhard Heydt 20. okt 2011 kl. 14:25 (CEST)
Kan vel la det stå slik, men blir det diskusjon så må det nok tilbake. To av de største produsentene er faktisk alt slettet fordi de var ikke viktige nok. Såvidt jeg vet så er rakfisk og alt rundt opphav til Norges største matfestival, og det er disse produsentene som har drevet frem festivalen. Som en kuriositet så kan det nevnes at det var en nokså hissig diskusjon om gården faktisk lå på nedsiden av E16 nord for Aurdal. Viser vel mest hvor vanskelig det er å komme opp med autorative kilder for enkelte forhold. — Jeblad 20. okt 2011 kl. 14:39 (CEST)
Det er vel ikke annet å gjøre enn å hive seg i bilen for å sjekke... Reinhard Heydt 20. okt 2011 kl. 15:03 (CEST)

Hei :) Gikk igjennom noen av de eldre endringene mine nå og så at du har gjort om Frp’s til Frps (her). Vil bare si ifra (sånn til en annen gang) om at i dette tilfellet skal det faktisk være en apostrof. Det gjelder bokstavord og forkortelser som ender på liten bokstav (Sp’s, ø’s), men ikke vanlige ord eller forkortelser med stor sluttbokstav (Wikipedias, KrFs). 9E2 27. des 2011 kl. 23:00 (CET)

Jeg burde jo vite at ingen regel er uten unntak. Så da har jeg lært meg et nytt unntak i dag, får bare håpe jeg husker det. Reinhard Heydt 28. des 2011 kl. 08:50 (CET)

Juleavslutning - håper å se deg der![rediger kilde]

Velkommen til juleavslutning med Wikimedia Norge, på Gamle rådhus i Oslo.

Hei! Wikimedia Norge arrangerer juleavslutning med julemiddag fredag 14.desember klokken 1700, sammen med Norsk Kulturråd. Arrangementet vil finne sted i andre etasje på Gamle rådhus i Oslo, og foruten juletallerken og hyggelig samvær vil vi også få høre korte faglige innlegg. Dessuten vil vi premiere vinner/e av den norske delen av fotokonkurransen Wiki Loves Monuments.
Arrangementet er åpent for Norsk Kulturråd, medlemmer av Wikimedia Norge, og wikipedianere med registrert brukerkonto. Medlemmer av Wikimedia Norge får arrangementet og julemiddag gratis, mens ikke-medlemmer betaler en egenandel på kroner 200. Man betaler for egen drikke. Alle deltakere må være påmeldt.
Påmelding skjer innen utgangen av 10.desember ved å sende meg ditt fulle navn på mail til erlend@wikimedia.no. Skriv om du ønsker pinnekjøtt eller lutefisk.
Velkommen!
Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 3. des 2012 kl. 21:00 (CET)

Kategori:Gode artikler[rediger kilde]

Hei Reinhardheydt. Det foregår for tiden en diskusjon på Tinget om Kategori:Gode artikler og som bidragsyterAntarktis-prosjektet ville jeg bare informere om det i tilfelle du har noen synspunkter som ikke er kommet godt nok frem i diskusjonen. Ps. Denne melding er også sendt til andre i samme prosjekt. Mvh Migrant (diskusjon) 7. okt. 2013 kl. 17:23 (CEST)[svar]

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 02:09 (CET)[svar]


Wikimedia Norges julebord[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 15:50 (CET)[svar]

Fri rettshjelp[rediger kilde]

Hei. Hva sier du til å samle de tre "underartiklene" Fritt rettsråd, Fri sakførsel og Fritak for rettsgebyr i den generelle artikkelen om Fri rettshjelp? Jeg synes ikke at disse egentlig egner seg som enkeltartikler. Siden du er utdannet jurist, er det kanskje noe du kan få til på en grei måte? Mvh. --Wikijens (diskusjon) 3. aug. 2017 kl. 11:41 (CEST)[svar]

Trenger hjelp med å få den Norske Wikivoyage godkjent og åpnet på no.wikivoyage.org[rediger kilde]

Hei. Jeg har begynt å lagge en norsk versjon av Wikivoyage i Wikimedia Incubator (jeg synes dette er en god ide fordi vi nordmenn elsker å reise). Vennligst hjelp meg å få den Norske Wikivoyage godkjent og lansert på no.wikivoyage.org ved å skrive en artikle eller to på norsk om de reisedestinasjoner du er mest interessert i (Wikimedia vil godkjenne og åpne den Norske Wikivoyage på no.wikivoyage.org bare hvis flere personer er involvert i å skrive artikler). Jeg bestemte meg for å sende deg denne meldingen fordi jeg så at du er en av de mest produktive wikipedianere på den norske Wikipedia (jeg forstår om du foretrekker å skrive Wikipedia-artikler ... men hvis det er mulig, vennligst hjelp med å skriv en artikkel eller to på den norske Wikivoyage). WikiJunkie (diskusjon) 9. jun. 2018 kl. 14:09 (CEST)[svar]

Mal:Drøbak-Frogn nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Reinhardheydt! Jeg har nominert Mal:Drøbak-Frogn, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Mal:Drøbak-Frogn. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. ツDyveldi☯ prat ✉ post 12. jan. 2020 kl. 19:31 (CET)[svar]

Helge Bjørnestad nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Reinhardheydt! Jeg har nominert Helge Bjørnestad, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Helge Bjørnestad. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Vennlig hilsen Erik d.y. 28. mar. 2020 kl. 17:36 (CET)[svar]

Robert Scott nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Reinhardheydt! Jeg har nominert Robert Scott, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Robert Scott. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. JOestby (diskusjon) 11. okt. 2021 kl. 13:02 (CEST)[svar]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 13 August 2023 (UTC)