Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Ramskjell

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen!

[rediger kilde]

Hei, Ramskjell, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.--mariu.le 22. jun 2006 kl.10:06 (UTC)

Fint at du følger med og rydder! — Jeblad 8. jan 2008 kl. 20:52 (CET)

Slutter meg til Jeblad, du gjør en flott jobb med å rydde. Cnyborg 15. jan 2008 kl. 18:46 (CET)
Skulle akkurat til å si det samme. Bra at noen tar tak i en slik kjedelig, men viktig jobb. Forøvrig er jeg blant de som mener man må være kjappere til å blokkere vandaler, og da helst varig blokkering. --Oddeivind 15. jan 2008 kl. 19:56 (CET)
Takk for ros, det er inspirerende. Er enig i at vandaler bør tas raskere og hardere. Ramskjell 15. jan 2008 kl. 20:00 (CET)

Hei din søring ;)

[rediger kilde]

Nækjda æ ska'kke være frækk fjæillfinnj hæiller. Kremt, ahem, ja... prosjektet med oversettelse av Tesla-artikkelen ser interessant ut, jeg kan gjerne ta en korrekturredigering på kladden hvis du vil. - Soulkeeper 9. jan 2008 kl. 20:40 (CET)

Kautokeinoopprøret

[rediger kilde]

Jeg tror du må konkretisere {{objektivitet}} om den skal bli stående. Det er velkjent at opprøret er fremstilt som politisk i en del sammenhenger, det er også like velkjent at opprøret var religiøst motivert. — Jeblad 15. jan 2008 kl. 18:58 (CET)

Vi tar det på diskusjonssiden! Ramskjell 15. jan 2008 kl. 19:16 (CET)
Det er ikke helt i Wikipedias «ånd» å fjerne sitater og erstatte dem med {{trenger referanse}}. — Jeblad 25. jan 2008 kl. 03:05 (CET)
Det som sto der fra før av var heller ikke i Wikipedias ånd. Hvis du tenker på "sitat" som utdraget av brevet som sto der, fjernet jeg det fordi det ikke ga særlig mening uten de tendensiøse påstandene foranlediget det. Jeg mener at artikkelen og Wikipedia er bedre tjent med at vi holder en saklig tone i artikler, og ikke beskylder verken familiemedlemmer, filmskapere eller hele folkegrupper for historieomskriving, løgner eller revisjonisme uten å ha solid dekning for det. Ramskjell 25. jan 2008 kl. 07:52 (CET)

Patruljering

[rediger kilde]

Heisann,

Ser at du driver med en del vandalismebekjempelse, så jeg tok meg den frihet å gi deg et ekstra verktøy i den forbindelse som kan hjelpe både deg og wikipedia til å bli enda bedre. Se Wikipedia:Underprosjekter/Patruljering for mer informasjon. --Stigmj 1. feb 2008 kl. 14:26 (CET)

Se det ja! Det er vel på sin plass å takke for tilliten. Skal gjøre mitt beste for å holde vandalismen fra livet! Ramskjell 1. feb 2008 kl. 15:07 (CET)

Stødig innsats!

[rediger kilde]

Hei på deg, og takk for flott innsats med vandalismebekjemping! Fortsett sånn (: --Eivind 8. feb 2008 kl. 08:35 (CET)

Takketakk! --Ramskjell 8. feb 2008 kl. 09:00 (CET)

Dostojevskij

[rediger kilde]

Du skriver at Dostojevskij ikke hører til under kategorien ortodoks kristendom fordi den ikke er ment for alle ortodokse kristne, men Dostojevskij er da ikke en hvilken som helst ortodoks kristen, men en av det nittende århundres viktigste ortodokse tenkere, noe artikkelen også antyder. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Thomaare (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg mener likevel ikke at han har noe i den kategorien å gjøre. Han er først og fremst kjent som forfatter, ikke som ortodoks kristen. Han var religiøs javel, og hadde mange religiøse tema i sine bøker, men den kategorien er slik jeg ser det for emner som først og fremst er ortodoks kristne, som kirker, menigheter, teologiske emner og lignende. Ramskjell 21. feb 2008 kl. 09:29 (CET)

Jeg ser at du har satt på {{reklame}} på denne artikkelen, men den referer til diskusjonssiden for mer info. Kunne du skrevet noe der ang. dette? -- Hans-Petter 19. feb 2008 kl. 15:59 (CET)

Gikk nok litt fort i svingene der, reklametaggen var kanskje ikke helt på sin plass - selv om artikkelen neppe er skrevet av nøytral tredjepart:) Har fjernet taggene, men satt på flettingstagg. Vi trenger neppe en egen artikkel for holdingselskapet... Ramskjell 21. feb 2008 kl. 07:07 (CET)

Substing & co ;)

[rediger kilde]

Du, vet du om at du må skrive subst: foran når du legger inn {{substubb}}? Da får den inn dato, tid og hele systemet ;) Takk for ryddingen! Noorse 23. feb 2008 kl. 03:23 (CET)

Jada, jeg vet det. Har derimot en tendens til å skrive fort med ti tommeltotter, så hvis det har blitt feil kan det ha vært bare en slurvetypo..... Ramskjell 24. feb 2008 kl. 21:10 (CET)
Da er problemet identifisert: Maldiskusjon:Substubb#Tidsmarkering. Ramskjell 26. feb 2008 kl. 12:26 (CET)

Hei Patroller! Det er nå utarbeidet retningslinjer samt råd og tips for patruljering. Fint hvis du tar deg tid til å lese, slik at kvaliteten på patruljeringen kan bli enda bedre! Se Wikipedia:Patruljering. --Eivind (d) 29. mar 2008 kl. 23:53 (CET)

Hei, bare til opplysning. Jeg ser du bruker "utsagn", det er ikke norsk. I norsk skriver man «utsagn». :) Rart 12. okt 2008 kl. 15:05 (CEST)

Skateboardingens historie

[rediger kilde]

Hei Ramskjell. Flott at du fant www.longboard.no siden. Jeg har slettet Skateboardingens historie. Det er bedre noen begynner med blanke ark. Vennlig hilsen Jarvin 16. feb 2009 kl. 20:33 (CET). PS:Ha en fortsatt fin kveld.

Autoritetsdata og kildeløs

[rediger kilde]

Hei! Jeg har litt problemer med å se at en artikkel med 4 lenker til autoritetsdata kan defineres som helt uten kilder. Artikkelen handler jo primært om temaer som er omhandlet - og nettopp det bekreftes av at boklisten stemmer fra WP til de øvrige dataene. Bruk «tr» heller. Mvh. --Bjørn som tegner (diskusjon) 16. nov. 2015 kl. 20:13 (CET)[svar]

Hei, hvilken artikkel refererer du til nå? Ramskjell (diskusjon) 16. nov. 2015 kl. 22:31 (CET)[svar]
Beklager uklarhet, jeg så ikke at du var svært aktiv. Alison Weir- artikkelen dekkes av autoritetsdata nesten 100%. (Forfatter , født og produksjon). Det er dessverre ikke alltid så enkelt som denne var. Jeg mener at den som vil utvide derfra må få jobben med å dokumentere endringene. Andre ganger er det slik at de referanser en klarer å spa ut ikke dekker det som står. Da merker jeg med kilde eller ref, og setter inn «tr» der jeg ikke finner overlapping.
Med fortsatt 90 000+ kildeløse, gjelder det å unngå å lage unødige ekstrajobber for andre. Håper du forstår dette ikke var uvennlig ment. --Bjørn som tegner (diskusjon) 17. nov. 2015 kl. 21:44 (CET)[svar]
Jeg skjønner fremdeles ikke hva du mener, det eneste jeg har gjort i den artikkelen du nevner er å tilbakestille vandalisme - en IP drev på og erstattet all teksten på siden med Pls unblock me on English Wikipedia and unprotect my article. Jeg tilbakestilte dette et par ganger, og det var egentlig det. Ramskjell (diskusjon) 17. nov. 2015 kl. 21:48 (CET)[svar]
Auda! Kanskje det var den berømmelige boten som klistret på malen, og så forble den der mens du bekjempet vandalen. Bør være vekk nå, og vandalen låst ute for lengre tid. Fortsatt god kveld! --Bjørn som tegner (diskusjon) 17. nov. 2015 kl. 21:55 (CET)[svar]
Takk det samme:) - Ramskjell (diskusjon) 17. nov. 2015 kl. 21:57 (CET)[svar]

Trygve Dalseg

[rediger kilde]

Siden du har lagt inn informasjon om faderen, Trygve Dalseg, ber jeg om at info om "Markedsføringsbyrå" endres til "Det autoriserte reklamebyrået Trygve Dalseg & Co. AS". (Antar at du er Ørjan, og at din kilde er Eli?) Vet ikke hvordan dette ordnes rent teknisk. Kan jeg nå gå direkte på info-område og korrigere selv, eller skal det gå via deg? Dette usignerte innlegget ble skrevet av DalsegH (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

[rediger kilde]
WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:40 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

[rediger kilde]
WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:38 (CEST)[svar]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

[rediger kilde]
WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:47 (CEST)[svar]

Javier Milei i Mal:Nye

[rediger kilde]

Hei. Jeg ville bare fortelle deg at «din» artikkel Javier Milei har blitt nevnt i Mal:Nye, hvor vi viser fram eksempler på vår løpende produksjon av nye artikler. Denne seksjonen på vår forside er et utstillingsvindu for nye artikler; noen ganger om kuriøse emner, men oftest med vekt på å vise fram gode eksempler på hva no:wp er opptatt av å skrive om for tiden. Du gjør en fin jobb med artikkelproduksjon! Fortsett sånn! Med vennlig hilsen M O Haugen (diskusjon) 26. jan. 2024 kl. 14:28 (CET)[svar]