Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:JimTerje

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, JimTerje, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. mvh Shauni 30. mai 2006 kl.17:45 (UTC)

Storyville var også en kreolsk restaurant i Univesitetsgata i Oslo en gang. Den ligger der fortsatt, men jeg tror den heter noe annet nå. Jeg spiste «korsfestet frosk» der en gang... :-) Artig artikkel og jeg lærte noe nytt. En ting, «En bemerkelsesverdig samling av fotografier av E. J. Bellocq som illustrerer prostituerte fra Storyville ble utgitt i 1971 under tittelen Storyville Portraits.» Ble utgitt, skriver du. Jeg antar vi snakker om en amerikansk utgivelse her. Kanskje boken også bør komme under avsnitt Referanse? --Finn Bjørklid 7. jun 2006 kl.16:34 (UTC)

Kategorisering av nye artikler[rediger kilde]

Hei! Jeg skriver til deg her for å forespørre at du legger til kategorier på artiklene du oppretter. Jeg har lagt til kategorier på et par og holder fortsatt på, men jeg har dessverre også markert noen av dem som substubber, da noen har vært særdeles korte. Disse kan blant annet sees i Kategori:Sider som må utvides. EdoAug (diskusjon) 31. jul. 2022 kl. 19:42 (CEST)[svar]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 13 August 2023 (UTC)

Marte Tangen nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, JimTerje! Jeg så du har opprettet artikkelen Marte Tangen. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Marte Tangen om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Telaneo (Diskusjonsside) 7. des. 2023 kl. 15:33 (CET)[svar]