Brukerdiskusjon:H92

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
„Å komme sammen er begynnelsen, å holde sammen er fremgang, å arbeide sammen er suksess.“ — Henry Ford

Poster du et innlegg rettet til meg på denne siden, vil det bli besvart her.
Har jeg postet et innlegg til deg på en annen side, svar der, og ikke her.
Vær grei!
Vær grei!
  • Husk å signere innlegg med ~~~~.
  • Ikke fjern dine innlegg, men stryk dem, med <s> og </s>.
  • Unngå personangrep.
  • Hvis du legger inn tekst med referanser, grupper dem.

Arkiv
Arkiv

Diskusjonsside

Januar-April 07

Mai-August 07

September-Desember 07

Januar-April 08

Mai-August 08

September-Desember 08

Januar-April 09

    

Nye infobokser[rediger kilde]

Hei!
Jeg holder på å utvide artikkelen om Tsjernobylulykken samt lage en ny artikkel om Tsjernobyl Kjernekraftverk. I den forbindelse kunne jeg trengt noen infobokser. Ser på de engelske artiklene at de har brukt en som heter "Infobox News event" for Tsjernobylulykken, og en som heter "Infobox NPP" for Tsjernobyl Kjernekraftverk. Hadde det vært mulig å få laget noen tilsvarende? Eller har du evt. noen forslag til eksisterende infobokser som kan brukes? cocu 8. jun 2009 kl. 22:46 (CEST)

Hei, jeg vet ikke om noen passende infoboks vi allerede har, men det er egentlig en smal sak å oversette infobokser (det tar bare litt tid). Jeg har dessverre ikke anledning til å hjelpe deg med det for tiden, da det er mulig jeg kommer opp i eksamen, etc, og har generelt litt lavere Wikipedia-aktivitet for tiden (litt pause kan være sunt). — H92 [⁠d@b⁠] 8. jun 2009 kl. 23:29 (CEST)

Redigering av innhold[rediger kilde]

Hei! Jeg lurer på.. da jeg var inne på "Tove Nilsen", fikk jeg lyst til å utvide innholdet i omtalen om henne, men "rediger" linken til tekstgruppe 1 finnes ikke.. de ser dessuten ut til å vise til feil deler av tekstgruppene... Hva er greia med det? Har opplevd lignede før...


Mvh Innocentia 9. jun 2009 kl. 22:23 (CEST)

Redigeringslenken fungerer for avsnittet under linjen den står på. Vil du redigere det første avsnittet, det såkalte 0-avsnittet, trykk på fanen som heter «rediger» øverst på siden. V85 9. jun 2009 kl. 22:26 (CEST)

Mal for franske verb[rediger kilde]

Jeg er nokså stolt over den etterhvert nokså kompliserte malen for franske verb: wikt:Mal:fr-verb-topp. :-D Det er fremdeles et par problemer igjen, men dette løser seg etterhvert. Jeg hadde aldrig trodd at jeg skulle skrive en kompleks mal: Tidligere har det vært vanskelig nok å vite hvordan man bruker #if: V85 12. jun 2009 kl. 12:15 (CEST)

Der ser du, man lærer på veien! — H92 [⁠d@b⁠] 14. jun 2009 kl. 02:27 (CEST)

Kokeboka[rediger kilde]

Hei! Utfra det jeg kan skjønne er du admin på Kokeboka også? Jeg har lagt inn en del der i det siste samt redigert litt og tror jeg dessverre har gjort en feil. Jeg har skrevet et kort innlegg om det her: http://no.wikibooks.org/wiki/Wikib%C3%B8ker:Samfunnshuset Kunne du kikke på det ved anledning? Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 30. aug 2009 kl. 16:00 (CEST)

Nå har du fått svar =) — H92 [⁠d@b⁠] 30. aug 2009 kl. 19:59 (CEST)
Hei! Ser at noen innlegg er merket av en annen bidragsyter på wikibok som spam. kan du ta en titt på bidragene lagt inn av denne: http://no.wikibooks.org/wiki/Spesial:Bidrag/Lavallen Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 26. okt 2009 kl. 19:48 (CET)
Jeg tok bare og slettet sidene. Hvis de ikke var spam, var de ihvertfall svært lite nyttige. — H92 [⁠d@b⁠] 28. okt 2009 kl. 19:27 (CET)
Hei igjen! Det er ikke mange som er aktive på Kokeboka, men jeg titter innom en gang i mellom. Kan du slette dette:Kyllingkjøtt Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 14. nov 2009 kl. 19:37 (CET)

Språkprosjektets nyhetsbrev[rediger kilde]

språkprosjektets nyhetsbrev
Andre utgave, 18. november 2009
D
D
et har gått godt over ett år siden det første nyhetsbrevet, så det er på tide med en oppdatering. Det er nå seks språkrelaterte utmerka artikler, tretten anbefalte artikler, samt ei god liste og én god portal. Portal:Språk er den første – og hittil eneste – gode portalen på bokmåls-Wikipedia.

Jeg har gjort noen mindre endringer på underprosjektsida – jeg har fjerna samarbeidsartikkelen, som det ikke har skjedd noe spesielt med siden den blei valgt i 2007. Det er imidlertid mulig at vi valgte feil framgangsmåte der – når man har ett tema som samarbeidsprosjekt fram til det temaet er «godt nok» er det nok fort gjort å bli lei, så kanskje vi heller burde ha én samarbeidsartikkel per måned, og bytte uavhengig av hvor bra den er dekka. Kommenter gjerne.

I tillegg til dette har jeg oppretta en seksjon kalt «Pågående prosjekter», hvor man kan skrive om man jobber med en språkartikkel (eller en artikkelsuite). Det er selvsagt ingen tvang – tanken bak er at man skal kunne få tilbakemeldinger fra andre prosjektdeltakere, og flagge artikler slik at man slipper eventuelt dobbeltarbeid, selv om det er usannsynlig.

Dersom noen har noen ideer eller forslag til hva vi kan gjøre for å bedre kvaliteten på språkartikler ytterligere, er det bare å diskutere i vei.



Mal:Sporliste[rediger kilde]

Hei H92!

Jeg ser at du har meget god kontroll på kildekodebruk og diverse vanskeligere ting på wikipedia, så derfor tenkte jeg at du er riktig personen å spørre. Min musikkinteresse er stor, og mye av mitt arbeid på wikipedia har gått ut på å lage artikler om musikkalbum. Til nå har jeg laget en sporliste i en standard tabell (se f.eks. Imaginary Day). Jeg har et ønske om å kunne gjøre dette på en enklere måte i form av en sporliste-mal, og den engelske versjonen er etter min mening et ypperlig eksempel. En lignende finnes forøvrig også på nynorsk. Jeg har ikke den samme forståelsen for redigering som deg og derfor lurte jeg på om du hadde hatt lyst til å bidra/hjelpe meg med å lage en mal for sporlister lignende de to eksemplene nevnt. Uansett; flott innsats her på wiki - fortsett med det! Kristian Vangen 25. jan 2010 kl. 15:54 (CET)

Takk for innsatsen så langt[rediger kilde]

Heisann, jeg håper det er hyggelige og givende aktiviteter i «det virkelige liv» som gjør at du har fått mindre tid til Wikipedia nå enn før. Synd for prosjektet og oss andre at du er mindre aktiv, men jeg håper for det første at du kikker innom av og til fortsatt, og også at du kommer tilbake for fullt når forholdene ligger til rette for det en gang. Takk for innsatsen med sysop-mopp så langt! Finn Rindahl 29. mar 2010 kl. 09:52 (CEST)

Takk for hyggelig melding! Håper selv også at jeg kan komme tilbake senere! — H92 [⁠d@b⁠] 29. mar 2010 kl. 17:15 (CEST)
Og der glemte jeg innrykk. Sier litt om hvor lenge jeg har vært borte. Hvis du kunne gi meg autopatrol hadde det vært fint =) — H92 [⁠d@b⁠] 29. mar 2010 kl. 17:24 (CEST)
Allerede gjort av Cocu, men jeg forfremmet deg enda et hakk til patroller... ;) Finn Rindahl 29. mar 2010 kl. 18:20 (CEST)
Jeg må bare signere Finn rs kommentar. Har du lyst til mer aktivt adminrbeid igjen så bare post en melding på min disk.side så gjenutnevner jeg. nsaa (disk) 29. mar 2010 kl. 18:52 (CEST)
Da gjenstår bare en slik
Da gjenstår bare en slik

Gratulerer ;) Laaknor 7. apr 2010 kl. 10:47 (CEST)

Hipp! Hipp! Anne-Sophie Ofrim 7. apr 2010 kl. 11:14 (CEST)
Gratulerer med dine atten og lappenF.bendik 7. apr 2010 kl. 11:19 (CEST)
Gratulerer!Harry Wad 7. apr 2010 kl. 11:30 (CEST)
Grattis! - Soulkeeper 7. apr 2010 kl. 11:32 (CEST)

Tusen takk! — H92 [⁠d@b⁠] 7. apr 2010 kl. 16:56 (CEST)

Robot status for your robot at svwiki_p[rediger kilde]

Hello! The bot status for your bot sv:User:H92Bot at the swedish Wikipedia has been revoked due to inactivity. This is for security reasons. If/when you activate your bot again, please drop a note to anyone of our bureaucrats or at Wikipedia:Robotansökan and the robot status will be restored. --MagnusA 1. nov 2010 kl. 10:56 (CET)

Mal:En-bilder nominert for sletting[rediger kilde]

Hei H92! Jeg har nominert Mal:En-bilder, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Mal:En-bilder. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les på Wikipedia:Sletting. Eisfbnore 12. des 2010 kl. 17:52 (CET)

Endringer uten dokumentasjon[rediger kilde]

Hei!

Har sett at en bruker har endret artikkelen om Elvis Presley uten å komme med dokumentasjon på at hans oppgitte salgstall på plater er den riktige. 1,5 mrd solgte plater har stått i artikkelen i flere år (og er et velkjent salgstall for Elvis), men er blitt endret til 1,1 mrd. I tillegg har han fjernet tillegg jeg har skrevet på forskjellige stubber.

Hvordan skal dette løses?

Mvh Norw73--Norw73 29. des 2010 kl. 00:59 (CET)

Har svart brukeren på dennes diskusjonsside. Finn Rindahl 29. des 2010 kl. 01:27 (CET)

Informasjon/Referanser fra andre språk.[rediger kilde]

1. Hvor "riktig" er det (I følge kvaliteten og faktaen wikipedia vil innholde) å bare kopiere info fra den engelske versionen? Selfølgelig med omskriving.

Bør dette unngås?

2. Hvis det eventuellt skulle være lov. Hvor viktig er da referanser? Hvis den engelske versionen har den?

--Lord Hodne 14. jan 2011 kl. 14:46 (CET)

FJERNE BILDET PÅ MIN SIDE, Sylvi Inez Liljegren[rediger kilde]

Jeg prøver fortvilt å fjerne bildet av meg som noen har lagt inn på min side på wikipedia. Jeg vil ha det bort. Hvis det skal være bilde av meg der, vil jeg velge hvordan jeg skal presenteres og hva som skal ligge der. Men akkurat nå ønsker jeg IKKE å ha bilde av meg på sida og slett ikke det som ligger ut nå. Kan du hjelpe meg med det?Sylvi Inez Liljegren 29. jan 2011 kl. 10:28 (CET)

Hei. Like lite som at jeg ikke kan ringe NRK og kreve at en sak de lager om meg skal vinkles på en spesiell måte, så kan ikke du kreve at du presenteres på en spesiell måte i Wikipedia. Wikipedia skrives av en lang rekke frivillige, der ditt syn på artikkelen «Sylvi Inez Liljegren» veier like tungt som alle andre brukeres syn på artikkelen. Du kan argumentere for synet ditt på Diskusjon:Sylvi Inez Liljegren, men det er selvsagt ingen garanti for at det blir konsensus for akkurat ditt syn. Det er ikke «din» side .Hilsen --Kjetil_r 29. jan 2011 kl. 10:50 (CET)
Retten til eget bilde gjør nok at Liljegren med rimelig grunn kan be om å få bildet tatt vekk. Jeg foreslår derfor at bildet fjernes. Hilsen GAD 29. jan 2011 kl. 10:58 (CET) (som har tatt bildet)
Grunnlaget for å beholde finnes i §45c punkt a, allmenn interesse. Skal bildet fjernes, noe som igrunnen bør være uproblematisk hvis personen ønsker det, så bør det fjernes på Commons og med tanke på deres motstand mot sletting så lurer jeg på om dette vil skape mye støy uten å føre frem. — Jeblad 29. jan 2011 kl. 11:13 (CET)
Mi erfaring (rett nok ikke stor) er at det vanskelig lar seg gjøre å fjerne et bilde på Commons dersom dette er i bruk på et av prosjekta. Det er derfor et poeng å fjerne det hos oss først. GAD 29. jan 2011 kl. 18:39 (CET)

Hvordan redigerer jeg introduksjonsartikkelen til "frimureri"[rediger kilde]

Hei - Jeg vil gjerne oppdatere / rette leksikalsk noen unøyaktigheter under oppslaget "frimureri". Og gjerne også bidra til å sprogvaske artikkelen. Men den første "innledningen" finner jeg ingen redigeringsanledning til. Kan du hjelpe meg her?

Med vennlig hilsen Henning Lønn Webredaktør i Den Norske Frimurerorden

Tlf.: 908 29 219 E-post: webredaktor@dnfo.no --Smigre 16. feb 2011 kl. 01:26 (CET)

Et lite tilleggsspørsmål ...[rediger kilde]

Jeg ser at dette gjelder alle andre "ingresser" også? Mvh Smigre 16. feb 2011 kl. 01:53 (CET)

Ingresser kan enten redigeres via fanen "rediger" på toppen (da får du tilgang til heile artikkelen i ett bilde) eller ved å klikke på den lille trekanten ved sida av søkefeltet og velge null (bare ingressen). Lykke til, men vær varsom ved redigering av artikkel om «deg og dine» og bruk gjerne diskusjonssida til artikkelen dersom du trur det kan være uenighet om formuleringer. Hilsen GAD 16. feb 2011 kl. 07:25 (CET)
Nulltallet vil ikke dukke opp med mindre man har aktivert den tilleggsfunksjonen (Spesial:Innstillinger > Tilleggsfunksjoner > Innhold > «Rediger: Legg til en arkfane for å redigere den innledende ingressen (0-seksjonen) til en innholdside»). — the Sidhekin (d) 16. feb 2011 kl. 07:34 (CET)

Takk for veiledning. Jeg redigerer kun faktafeil i henhold de opplysninger som fremkommer i DNFOs lover. Smigre 16. feb 2011 kl. 18:48 (CET)


Loge blir rettet til Losje]

Jeg har brukt litt tid på å rette opp de verste faktafeilene i artiklene om Frimureri. Mye av det som har stått der/står der er slik jeg ser det usammenhengende, mye direkte historisk feilaktig, klipp og lim og i mange formuleringer rett og slett uten mening. Og rettingene mine så langt har blitt stående. Men da jeg forsøkte å rette "losje" til "loge", har noen overprøvet dette "globalt", og satt inn "losje" over alt. Jeg vet selvsagt at "en avdeling med sitteplasser" kalles en "losje", men i Frimureriet eksisterer ikke ordet skrevet med sj. Det skrives med G. Den Norske Frimurerorden bruker konsekvent, i sine lover, sin matrikkel, i sine publikasjoner og på alle sine loger - loge med G. Eksempelvis St. Johanneslogen ... En frimureloge skrives, og ER noe annet enn en "losje". Og siden Den Norske Frimurerorden konsekvent i sin virksomhet bruker "loge" med g, synes jeg Wikipedia bør gjøre det samme.

Derfor hadde det vært veldig bra om den som globalt har rettet mine g'er, kunne rette tilbake. Smigre 20. feb 2011 kl. 00:36 (CET)

Global ordretting?[rediger kilde]

Loge blir rettet til Losje]

Jeg har brukt litt tid på å rette opp de verste faktafeilene i artiklene om Frimureri. Mye av det som har stått der/står der er slik jeg ser det usammenhengende, mye direkte historisk feilaktig, klipp og lim og i mange formuleringer rett og slett uten mening. Og rettingene mine så langt har blitt stående. Men da jeg forsøkte å rette "losje" til "loge", har noen overprøvet dette "globalt", og satt inn "losje" over alt. Jeg vet selvsagt at "en avdeling med sitteplasser" kalles en "losje", men i Frimureriet eksisterer ikke ordet skrevet med sj. Det skrives med G. Den Norske Frimurerorden bruker konsekvent, i sine lover, sin matrikkel, i sine publikasjoner og på alle sine loger - loge med G. Eksempelvis St. Johanneslogen ... En frimureloge skrives, og ER noe annet enn en "losje". Og siden Den Norske Frimurerorden konsekvent i sin virksomhet bruker "loge" med g, synes jeg Wikipedia bør gjøre det samme.

Derfor hadde det vært veldig bra om den som globalt har rettet mine g'er, kunne rette tilbake. Smigre 20. feb 2011 kl. 00:36 (CET)Smigre 20. feb 2011 kl. 00:45 (CET)

Hei. Jeg har svart på diskusjonssida til Frimureri. Hilsen GAD 20. feb 2011 kl. 10:04 (CET)

Jeg trenger litt orientering/veiledning[rediger kilde]

Hei: Jeg lurer på hva forskjellen er på singnaturene som skrives i rødt, kontra de i blått. Er de blå en slags moderatorer med global redigeringsmulighet, og jeg (de røde), en "vanlig" bruker? (Siden vi alle er like, men noen må være "likere" enn andre for å unngå kaos, kunne det være interessant å bli orientert om spillereglene. Det er mulig jeg bare har oversett dem, så, uansett - kan noe orientere meg?)

Smigre 22. feb 2011 kl. 00:47 (CET)

Jeg har svart Smigre på hans/hennes diskusjonsside. Finn Rindahl 22. feb 2011 kl. 01:08 (CET)

Hvordan lage ny artikkel?[rediger kilde]

Hvordan går jeg fram for å lage en ny artikkel på Wikipedia? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Mortys (diskusjon · bidrag) 2011 okt 18. kl. 05:31‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Hjelp:Hvordan starte en side kan kanskje være til hjelp. --Eisfbnore {diskbidrag} 18. okt 2011 kl. 08:45 (CEST)

QRpedia[rediger kilde]

I have received a request from Andy Mabbett concerning a multi-lingual project QRpedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:Robertgreer/Archive_2011#QRpedia

I explained to him that most Nordic editors of Wikipedia have very good English skills such that the project does not need to be translated, but it does need to be publicized outside English Wikipedia.

Could you be so good as to do so? — Robertgreer 29. nov 2011 kl. 16:14 (CET)

Kystsogevekene og Portal Gulen[rediger kilde]

Hei, jeg har sittet og redigert siden om Kystsogevekene. Jeg reagerer på at det i tilknytning til artkkelen er knyttet Portal Gulen http://no.wikipedia.org/wiki/Portal:Gulen

Jeg var nylig på kurs i Salhus og har bare publisert en artikkel, og gjort endringer på denne om Kystsogevekene, som jeg også har vært borti tidligere.

Grunnen til at jeg reagerer på Portal Gulen, er at Gulen bare er en av 22 kommuner som er med i mønstringen, mens alle de øvrige 21 ligger i Hordaland. Hvordan fungerer portal? Jeg ser at det ikke finnes en portal for Hordaland. Jeg føler det blir noe misvisende å bruke portal til Gulen.

Er jeg helt på villspor?


mvh Nybegynner, Kystsogevekene (Lena Eikeland Kutschera) Kystsogevekene (diskusjon) 15. nov 2012 kl. 13:14 (CET)

Artikkelen kunne med fordel vært på flere portaler, men de er ikke opprettet. Ser du på kategoriene så ligger artikkelen også i Kategori:Kultur i Hordaland. Grunnen til at den er kommet på Gulenportalen er at den ligger i Kategori:Kultur i Gulen som også er riktig. Portalen ble opprettet etter en konkurranse om å skrive mest mulig artikler om Gulen for noen år siden. Ønsket var at kommunen skulle kunne lenke til portalen på sine sider for å få en samlet oversikt over de artiklene som var skrevet. På grunn av Håkonarspelet og opprinnelsen til Kystsogevekene bør nok artikkelen ligge slik den gjør nå. Jeg vet at Kystsogevekene har vært mye omtalt og er viktige for lokalmiljøet i Gulen. Om det skrives mange artikler om andre kommuner kan en lage lignende portaler. --Nina (diskusjon) 15. nov 2012 kl. 14:04 (CET)

Takk, det var oppklarende. mvh KystsogevekeneKystsogevekene (diskusjon) 16. nov 2012 kl. 12:26 (CET)

Hvordan opprette en ny artikkel om en ny sak, men med samme navn som en allerede eksisterende tittel?[rediger kilde]

Hvordan opprette en ny artikkel om en ny sak, men med samme navn som en allerede eksisterende tittel? Vennermedtenner 12. juni 2013 kl. 0310 (CET)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 01:55 (CET)[svar]

Oppgangssag eller oppgangsag?[rediger kilde]

Det er altså spørsmål om dette ordet skal ha dobbelt s eller ikke. Jeg finner en definisjon av ordet med dobbelt s, men mange steder er det også brukt enkelt s.

Nå har jeg bestemt meg for å rette opp noen steder med enkelt s til dobbelt s, for det finnes en definisjon for oppgangssag.

Ang: Din status som administrator[rediger kilde]

Hei! Jeg er en av stewardene på Wikipedia. Der er nylig blitt innført en policy med hensyn til endring/ tilbakekalling av utvidede rettigheter for brukere (administrator, byråkrat o.a.). Denne ble innført ved konsensus i nettsamfunnet. I tråd med denne policyen går man nå gjennom administratoraktivitetene for wikier der policy vedrørende inaktivitet ikke er innført.   Du fyller kriteriene for ikke-aktivitet (ingen registrerte logg-handlinger og ingen redigeringer siste 2 år) på nowikibooks, hvor du er administrator. Siden nowikibooks ikke har egen prosess for gjennomgang av administratorrettigheter, gjøres den globale policyen gjeldende.   Hvis du ønsker å beholde rettighetene, vennligst ta kontakt med det aktuelle wikisamfunnet ditt og fortell at du har fått denne meldingen, men ønsker å fortsette. Når dette er gjennomgått og drøftet av det aktuelle forumet, kan du kontakte stewardene på  m:Stewards' noticeboard, med lenke til forumet der ditt wikisamfunn uttrykker ønske om å opprettholde rettighetene.   Vi, stewardene, vil vurdere svarene. Hvis der ikke foreligger noe svar etter ca. en måned, vil vi fjerne administratorrettighetene. I tvilstilfeller vil vi la spørsmålet gå tilbake til lokalsamfunnet for gjennomgang og kommentarer. Hvis du har spørsmål, vennligst ta kontakt via m:Stewards' noticeboard.   Med vennlig hilsen, Rschen7754 11. okt. 2014 kl. 06:38 (CEST)[svar]

Pushwagner[rediger kilde]

Hei, Som venn av Terje Brofoss, Pushwagner, opprettet jeg denne siden for å bidra til info. Da Pushwagner ikke lenger er i live ønsker jeg å slette denne brukersiden, men ser ikke hvordan det gjøres. mvh --Pushwagner (diskusjon) 3. feb. 2019 kl. 10:27 (CET)[svar]

Unødvendig oppførsel.[rediger kilde]

Jeg kan ikke tro at du sletta artiklene mine. Dette blir for dumt at en gjeng som ikke har peiling skal fjerne ting jeg jobbet hardt for å lage... Dette usignerte innlegget ble skrevet av Silas (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Glasgow Audi nominert for sletting[rediger kilde]

Hei, H92! Jeg så du har opprettet artikkelen Glasgow Audi. På Wikipedia er det en del krav en artikkel må oppfylle, blant de viktigste er WP:IKKE og WP:R. Jeg har lest gjennom artikkelen din og kommet til den konklusjon at den ikke er egnet for Wikipedia. Det er mulig jeg tar feil, så jeg har startet en diskusjon på Wikipedia:Sletting/Glasgow Audi om hvorvidt artikkelen skal slettes. På den siden står min begrunnelse, og du og andre Wikipedia-brukere er velkommen til å ytre sin mening. Husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – Sett inn dine argumenter her ~~~~ på slettesiden og erstatt «Sett inn dine argumenter her» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}.

For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Hilsen Erik d.y. 22. jan. 2024 kl. 23:21 (CET)[svar]