Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Aclassifier

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lenke til engelsk Wikipedia[rediger kilde]

Det er selvsagt helt akseptabelt å lenke til brukersiden din på en:wp, slik du har gjort. Dersom du heller/i tillegg vil lenke til den slik som vi gjør i artiklene (lenke nedesrt til venstre under nav-bar), så bruker du koden [[en:User:Aclassifier]]. (Det spiller ingen rolle hvor på siden din du setter den; resultatet blir det samme, men det vanligste er å sette remsen med slike nederst. V85 17. feb 2009 kl. 21:46 (CET)

Jeg skal se på det - men jeg ønsket å holde siden så kort - og egentlig at url'en skulle være synlig.

Lenke til hjemmeside i Wikipedia-artikkel[rediger kilde]

I artikkelen om operativsystemer no:Operativsystemer under Se også la jeg inn ref til et populærvitenskapelig foredrag som ble holdt i P2-Akademiet av meg sjøl. Det finnes også finnes i bokform. Denne boka er ikke lett tilgjengelig, og foredraget ligger ikke på NRK lenger (tror jeg). Hele referansen blir på en måte litt utidig dersom artikkelen ikke lett kan leses. Men, jeg har kopirettighet på foredraget sammen med NRK, og det ligger på http://home.no.net/oyvteig/pub/p2-akademiet-01-02/operativsystemet.htm - på hjemmesiden min. Håper det er greit at jeg la det inn her - jeg tror dette er beskyttet fra Wikipedia sin søkemotor? Referansen i artikkelen kunne også få med seg denne lese-lenka - og blir da mye bedre. Kan jeg legge den inn? Aclassifier 18.feb.2009

En slik lenke skal ikke ligge som «Se også», en se også lenker alltid bare til andre artikler på Wikipedia. Lenke til artikkelen din må ligge som en ekstern lenke, i denne artikkelen, under litteratur. Jeg har derfor tatt meg den friheten å flytte referansen til artikkelen din fra Se også, til litteratur, og har også lagt inn lenken til selve siden, ettersom den gjør at artikkelen din kan besøkes. Jeg synes det var en god artikkel som gav en fin generell inføring i hva et operativsystem er, samt det faktum at det ikke bare er for en PC. ;-) Jeg håper du vil bidra mer på wikipedia! V85 18. feb 2009 kl. 20:06 (CET)
Hyggelig at foredraget/artikkelen kan refereres og leses, og på rett måte. Vi får se, etter hvert, hvor mye jeg kan bidra. Jeg har alltid vært så fornøyd med det jeg har lest på wikipedia! Men jeg skal ha øynene åpne! Aclassifier 18.feb.2009 21:05 (CET)
Hyggelig å lese at du er fornøyd med kvaliteten på Wikipedia; vi setter veldig pris på det: Det viser at vi ikke skriver forgjeves. V85 18. feb 2009 kl. 23:36 (CET)

Diverse spørsmål[rediger kilde]

1. Er det noen vits i å legge inn hvilke sider jeg har redigert i på brukersiden min? Hva vil i så fall fordelene og ulempene være? Er det noen mekanisme som kan legge inn dette automatisk, eller kan man finne ut av det med en meny? Jeg tenkte bare type "Redigert i no:Operativsystemer,,," uten noe mere. Jeg ser en fordel: leseren kan finne ut hva jeg (tror jeg) kan. Eller er det best å være anonym i forhold til summen av alle spor? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Aclassifier (diskusjon · bidrag) 2009-02-19T18:15:33 (Husk å signere dine innlegg!)

Hei! I signaturen jeg la inn for deg er det en lenke til bidragslisten din, som alle kan se. Der finner man alle endringene du har gjort under dette brukernavnet. Listen finner du også ved å trykke på "egne bidrag". Btd 19. feb 2009 kl. 18:18 (CET)
Hei! Jeg ser du lurte på om det er noen vits i å ha eget artikkelarkiv. Jeg laget meg et for å ha mulighet for å følge med om noe ble slettet (paranoiaen lenge leve!), men har forlengst gitt opp å få orden på det - og ikke å snakke om ajourføre. For ikke å fylle hele brukersiden med skryt og/eller rot, kan en opprette undersider som «Bruker:NNN/artikler startet», med peker fra brukersiden. Andre brukere har bedre tak på sakene og lager temarelaterte registre (Sjekk litt rundt).
Egne bidrag-spalten kan lett bli fylt opp av småtterier, slik min er blitt (patrolleraktiviteter det meste). Jeg bruker overvåkningslisten, men der er også både stort og smått. Bra bidrag du leverer forresten! Du må gjerne vise igjen oftere! --Bjørn som tegner 18. okt 2009 kl. 12:21 (CEST)
Takk for kommentar! Jeg oppdaterer ikke smårettinger i artikler her. Aclassifier 18. okt 2009 kl. 15:26 (CEST)

Årsaker til nedetid i mobilnettet i Norge[rediger kilde]

Den artikkelen må belegges med plenty referanser - og helst ikke i form av avisintervjuer, der synsing fra en insider blir transformert til noe via en (muligens oppegående) journalist. Foreløpig har jeg sett mest av det siste, men lever i håpet. Våre egne synsinger og teorier bør vi nok holde utenom. Med nysgjerrig hilsen: --Bjørn som tegner 18. jun 2011 kl. 00:03 (CEST)

Ja, det jeg har startet med er en stubb. Dette er første gang jeg har startet en ny side. Jeg er programmerer sjøl (og har sett en del feil i over 30 år), og lurer veldig på hva insiderne hos mobiloperatørene sier. Jeg håper at noen av dem er wikiforfattere! Aclassifier 18. jun 2011 kl. 00:12 (CEST)
Ja,ja, håper ikke noen tar for sterkt avstand fra artikkelen inntil videre. gode gamle Murphy har nok slått til igjen, fordi noen har presset marginene mere enn sunt er, (noe som dekkes av en av Parkinsons lover om kompetansenivåer i hierarkiske klatreorganisasjoner). Men en skal vel ikke regne med at datafolkene er bevandret uti kvasivitenskapelig sosiologi nok til å trekke den type slutninger. Fortsatt natta! --Bjørn som tegner 18. jun 2011 kl. 00:28 (CEST)

Takk…[rediger kilde]

… for endel ryddearbeide! Bare et lite tips. Du trenger ikke legge til de fire tildene i redigeringsforklaringen; der blir de ikke erstattet med signaturen. Det skjer bare på sider som denne. Asav 9. okt 2011 kl. 23:21 (CEST)

Kategori / Category[rediger kilde]

Jeg har startet en artikkel om billedkunstneren Kolbjørn Håseth. Jeg er forvirret når det gjelder bruk av "Kategori" og "Category". De to bildene jeg har lagt inn har jeg lagt inn "Category" på, for "Kategori" funka ikke. Likevel påstår Wikimedia at den er "uncategorized". Regner med at det er noe språkområde-greier, dette? --Aclassifier 12. okt 2011 kl. 23:00 (CEST)

La nettopp merke til det da jeg la inn lisensen pr. OTRS. Jeg har ryddet opp i det. Asav 12. okt 2011 kl. 23:06 (CEST) PS. Jeg fikset ref. til norske Wikipedia også. Var det slik du mente? Ds.
Ser bra ut, det der. Men du fjernet også [ [Category:Acrylic_paintings] ] og [ [Category:Landscape_paintings_of_Norway] ] som medførte oppslag på http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Acrylic_paintings og http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Landscape_paintings_of_Norway. Men det ser ut til at bildene ligger der ennå.. Kan du forklare? Og nå står bildesidene ikke som ukategorisert. Hvor ligger kategoriseringa? Var det feil å legge dem inn der jeg gjorde (det var jo Category og ikke Kategori)? Aclassifier 13. okt 2011 kl. 17:28 (CEST)
Nei, jeg fjernet ikke de kategoriene. Sjekket nettopp, og de er fortsatt på plass. Når det gjelder «uncategorized», gikk jeg simpelthen inn og slettet malen fra filbeskrivelsessidene. Det ville nok blitt gjort automatisk uansett. Asav 14. okt 2011 kl. 02:25 (CEST)
Jeg la kategorireferansene inn i sammendraget, men de ble vel flyttet av wikpediaserveren ut derfra og inn i sjølve siden, eller gjorde du det? Da forsvant de fra sammendraget, ok.

En annen ting: I to av hovedartikkelens kategorireferanser (Norske_kunstnere og Personer_fra_Fræna_kommune) dukker Håseth opp bare på noen av maskinene! Det er ikke at nettleserne bruker cash (det hjelper ikke å tømme den), det ser rett og slett ut til at jeg treffer forskjellige wikipediaservere(?). Det som taler i mot dette er at det har holdt seg slik snart en uke nå! Jeg bruker DHCP/NAT på hjemmenettet (ip-adressetildeling her, ikke hos nettleverandøren).

Det du kan prøve er å trykke rediger og skifte ut =edit med =purge i adressefeltet. Det tvinger serveren til å oppdatere sitt mellomlager. Litt usikker på om det vil ha noe å si. Profoss (diskusjon) 14. okt 2011 kl. 23:14 (CEST)

Velkomsten fra 2009 er kjekk å ha[rediger kilde]

Hei, Aclassifier, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

V85 16. feb 2009 kl. 21:57 (CET)

Hei! Veldig greit at du har beholdt denne velkomsten. Den viser med all ønskelig tydelighet at du er mer enn kvalifisert for 10-årsklubben.

10-årsklubben er en uformell gruppe av brukere som har vært aktive på Wikipedia på bokmål og riksmål i ti år eller mer.

Klubben er en norskspråklig del av Ten Year Society.

Medlemskapet er frivillig og åpent for alle som har bidratt på Wikipedia i minst ti år.

Den som ønsker å markere sitt medlemskap på brukersiden sin kan gjøre det med malen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne malen på brukersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben.

Velkommen skal du være! --2A02:586:C43A:CA2:58A1:8810:7B5E:6BB4 14. aug. 2023 kl. 17:08 (CEST)[svar]