Tomorrow Never Dies (videospill)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Tomorrow Never Dies
UtviklerBlack Ops Entertainment
UtgiverElectronic Arts
DistributørMGM Interactive
KomponistTommy Tallarico
Basert påTomorrow Never Dies
PlattformPlayStation[1]
Utgivelse16. november 1999
SjangerTredjepersonsskytespill
ModusEnspiller
AldersgrenseTeen (ESRB)

Tomorrow Never Dies er et tredjepersonsskytespill til PlayStation som kom ut i 1999. Spillet ble utviklet av Black Ops Entertainment. Det er basert på James Bond-filmen Tomorrow Never Dies.[2]

Spilleren skal spille MI6-agenten James Bond og kan gå, løpe, snike seg rundt og omgå fiender. En rekke våpen kan brukes gjennom hele spillet, inkludert en snikskytter-rifle. Spillet inneholder 10 nivåer.

Handling[rediger | rediger kilde]

James Bond skal krysse grensen mellom Kina og Russland for å komme seg inn på en russisk radar-base. Han slipper et missil over området, før han kommer seg unna. Bond må deretter reise til en ulovlig svartebørs, hvor det blir solgt forskjellige våpen. Men et britisk marineskip planlegger å avfyre en BGM-109 Tomahawk mot området, for å eliminere alle potensielle trusler og våpen i området. Men Bond innser at det befinner seg atomvåpen ved svartebørsen, og må komme seg unna sammen med atomvåpenet før det britiske missilet når frem.

Bond blir deretter sendt for å undersøke en mann kalt Elliot Carver under en fest i Hamburg, Tyskland etter at et britisk krigsskip har sunket i Sør-Kina-havet. Men Elliot Carvers media-stasjon Carver Media Group Network publiserte hele denne historien før MI6 hadde mottatt en fullstendig rapport, noe som gjør MI6 mistenksomme ovenfor Carver. Under festen møter Bond sin tidligere kjæreste, Paris, som nå er Carvers kone. Men Carvers håndlanger slår Bond bevisstløs, og han våkner senere i et rom med et stort 2-veis speil. Men Carver kommer seg snart løs, og oppdager at Carver hadde lokket det britiske krigsskipet inn i kinesisk farvann fordi Carver ønsker å utløse en internasjonal konflikt.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Redump.org[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Perry, Doug (20. november 1999). «Tomorrow Never Dies». IGN (engelsk). Besøkt 3. mai 2023. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]