There

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

There var et internett-spill som kunne minne om Second Life, vMTV (også kjent som Virtual Laguna Beach) og The Sims. There var online-basert, og man kunne kommunisere med andre spillere via internett.

Man kunne kjøpe klær og annet utsyr i Theres egen butikk ("Shop") eller på auksjon under "auctions" til avatarene. I tillegg kunne man kjøpe biler, brett og andre kjøretøy De fleste kunne man tilpasse slik man selv ville – enten med modell og/eller teksturer. Man kunne også kjøpe hus, møbler, dekorasjoner, nabolag (som folk kunne bo i og som man kunne tjene ThereBux på), tomter (noen var flyttbare og ble kalt "paz", andre var bare vanlige tomter som man satte i et nabolag). Man kunne også kjøpe bøker som man kunne skrive i. There ble åpnet i 2003. There kjørte med DirectX 8. Det var ikke lett å skille nesen fra resten av fjeset på grunn av at hele fjeset kunn hadde en ensfarget farge med bittelitt variasjon.

Noe som man ikke hadde sett i andre spill var måten avatarene kunne bevege på alle ledd og falle som dukker. De kunne også bevege på munnen og øynene på når den stod helt i ro. Avataren bevegde også munnen etter hvor høyt du snakket.

For å kunne utnytte mange av funksjonene There hadde å tilby, måtte man oppgradere til "Premium Membership". Dette innebar blant annet å kunne eie sitt eget nabolag, sin egen "paz" og å kommunisere med andre gjennom stemmesamtale. Man fikk også lov til å lage grupper.

There ble laget av Will Harvey og Jeffrey Ventrella. Will Harvey utviklet senere IMVU) og var eid av "There inc." som de startet sammen. Senere overtok Michael Wilson og i 2005 ble navnet endret til "Makena Technologies inc."

There.com stengte 9. mars 2010 grunnet dårlig økonomi.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]