Stokkan ungdomsskole

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Stokkan ungdomsskole
TypeOffentlig ungdomsskole
FylkeTrøndelag
KommuneStjørdal
AdresseStokkanveien 15,
7500 Stjørdal
RektorTorbjørn Morset Størseth
Elever450
Ansatte60
NettstedOffisielt nettsted
Beliggenhet

Stokkan ungdomsskole
63°28′39″N 10°55′37″Ø

Stokkan ungdomsskole er en offentlig ungdomsskoleStjørdalshalsen i Stjørdal kommune, Trøndelag. Barneskolene Fosslia, Halsen og Kvislabakken sogner til Stokkan. Stokkan er kommunens største ungdomsskole. Rektor er Torbjørn Morset Størseth. Det er cirka 450 elever og 60 ansatte på skolen.[1]

Nye Stokkan ungdomsskole ble ferdigstilt like før skolestart i 2010. Stokkan har et sløydrom, et kunst og håndverksrom, en kantine, et keramikkrom og 2 naturfagsrom.

Tilvalg og valgfag[rediger | rediger kilde]

På Stokkan ungdomsskole er det flere forskjellige tilvalgsfag. De tilbyr språkene spansk, fransk, tysk og engelsk fordypning. Skolen tilbyr også arbeidslivsfag som et annet alternativ for språk.


Skolen har flere valgfag, kan endre seg far år til år og det er forskjellige for trinnene. 8. trinnet tilbyr design og redesign, produksjon for scene, programmering, innsats for andre, fysisk aktivitet og helse, praktisk håndverksfag. 9. trinn har det samme tilbudet som 8. trinn. 10. trinn tilbyr produksjon for scene (musikal), programmering, fysisk aktivitet og helse, praktisk håndverksfag og friluftsliv.

Den gamle skolen[rediger | rediger kilde]

Gamleskolen ble bygd i 1974 og var i bruk frem til den ble revet i våren 2010. Det siste kullet som gikk på gamleskolen gikk ut våren 2010 og første kullet som begynte på nyskolen begynte høsten 2010.

Elevråd[rediger | rediger kilde]

Elevrådet på stokkan ungdomsskole består av en elev fra hver klasse. Disse møtes til møter for å snakke om saker, planlegge arrangementer og diskutere forskjellige ting. Her planlegger de elevkvelder, temadager og forskjellige ting som bør endres på. Er du medlem i elevrådet så har du god sjans til å si dine meninger og har en stor stemmerett. Man må også bringe klassens meninger videre til elevrådet.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Stokkan ungdomsskole - Stjørdal kommune». www.stjordal.kommune.no. Besøkt 2. juni 2021. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]