Steg for steg

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Steg for Steg
orig. Step by step
Generell informasjon
Sjanger Komedie
Nasjonalitet USA
Sesonger 7
Episoder 160
Lengde 25 min. (per episode)
Språk Engelsk
Foran kamera
Medvirkende Patrick Duffy
Suzanne Somers
Staci Keanan
Sasha Mitchell
Brandon Call
Angela Watson
Christine Lakin
Christopher Castile
Josh Byrne
Bak kamera
Skapere William Bickley og Michael Warren
Sending
Periode 19911998
TV-kanal ABC, CBS, NRK 1, TVNorge, TV2 Humor
Eksterne lenker
IMDbRedigere på wikidata

Steg for Steg (originaltittel: Step by Step) er en amerikansk TV-serie som omhandler familiene Lambert og Foster, Frank Lambert med ungene JT, Al og Brendan, Carol Foster med ungene Dana, Karen og Mark. Serien gikk på ABC fra 1991 til 1998.

Frank og Carol gifter seg spontant når de møter hverandre på en ferie, og dermed ender de to familiene opp med å måtte lære seg å leve sammen. Familien får snart et ekstra medlem, nemlig Franks nevø, Cody, spilt av Sasha Mitchell. Dynamikken mellom Dana og Cody blir sentral i serien. Cody forsvinner mot slutten av sesong 5, men kommer tilbake for en gjesteopptreden i seriens nest siste episode.

I sesong 4 blir Carol gravid og føder datteren Lily, som raskt blir ca. 5 år. Lily spilles av Emily Mae Young. I sesong 6 og 7 får JT selskap av bestevennen sin, Rich, spilt av Jason Marsden. Rich og Dana blir raskt kjærester. JT får seg også kjæreste til slutt, nemlig guttejenta Samantha, "Sam", spilt av Alexandra Adi. Brendan er ikke med i sesong 7, men fraværet hans blir aldri forklart eller nevnt.

Frank Lambert spilles av Patrick Duffy og Carol Foster spilles av Suzanne Somers.