Portal:Film/Utvalgt biografi/7

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne ingressen eller dette bildet er del av Portal:Film og del av arkivet Portal:Film/Utvalgt biografi For å opprette en ny artikkel i denne serien trykk her.


<< Forrige ingress Neste ingress >>
Carmen Electra
Carmen Electra

Carmen Electra (født 20. april 1972 som Tara Leigh Patrick) er en amerikansk fotomodell, kjendis, skuespillerinne og sangerinne. Hun ble født nær Cincinnati i Sharonville i Ohio, og gikk på Princeton High School i fire år. Etter å ha flyttet til California møtte hun sangeren Prince, som overtalte henne til å skifte navn til Carmen Electra. Kort tid senere signerte hun en kontrakt med Paisley Park Records, Princes selskap, og markerte med det starten på en kort sangkarriere med en jentegruppe.

I 1995 begynte Electra å opptre på TV-programmer. I mai 1996 opptrådte hun i Playboy. Dette førte til at hun fikk flere roller på TV, inkludert i programmene Baywatch og Singled Out. Hun gjorde også en bemerkelsesverdig opptreden på Howard Sterns TV-program der hun ble bundet fast til en stol og kilt til hun lo ukontrollerbart.

Electra har også opptrådt i en mengde filmer, samt at hun har opptrådt med den eksotiske dansetruppen The Pussycat Dolls. Electra laget også den suksessrike DVD-serien Carmen Electra Aerobic Striptease, som kombinerer klassiske strippebevegelser med aerobicøvelser.

Les mer