Hopp til innhold

Poppy Playtime

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Poppy Playtime
UtviklerMOB Games
UtgiverMOB Games
DistributørSteam
Google Play
SeriePoppy Playtime
SpillmotorUnreal Engine 4
PlattformMicrosoft Windows[1]
Android
iOS
Utgivelse12. oktober 2021
SjangerOverlevelsesskrekk, hjernetrim, Q118444867, episodisk videospill
ModusEnspiller[2]
Nettstedpoppyplaytime.com

Poppy Playtime er et skummelt spill der du spiller som en person som har noe som heter grab pack. Grab packen kan strekke hendene sine langt, du løser gåter og rømmer fra monsteret «huggy wuggy»

Aldersgrensen på spillet er 9 år. Poppy playtime chapter 2 har aldersgrense på 11 år.

Spilleren mottar en pakke som inneholder en VHS, som viser en reklamefilm for dukken Poppy Playtime og inneholder omvisninger fra fabrikken. Pakken inneholder også et brev fra det savnede personalet ved fabrikken, som skal ha vært forsvunnet i 10 år. Spilleren går deretter inn i den forlatte leketøysfabrikken og, etter å ha løst koden til en sikkerhetsdør og komme seg gjennom en dør inn til lobbyen. Etter å ha kommet inn i lobbyen, blir spilleren introdusert for leken Huggy Wuggy, som står utstilt i midten av rommet. Når spilleren forsøker å låse opp en dør i lobbyen, forsvinner all elektrisitet i bygningen plutselig - noe som tvinger spilleren til å gjenopprette strømmen i kraftrommet.

Etter å ha gått tilbake til lobbyen, oppdager spilleren at Huggy Wuggy har forsvunnet fra skjermen. Spilleren gjenoppretter deretter strømmen til et kontrollpanel, og deretter må de kontrollere en kran. Men senere må de låse opp en luke til et transportbånd, noe som fører til en annen del av fabrikk - hvor spilleren gjenoppretter elektrisitet til resten av maskineriet, og skal produsere et leketøy. Den nye leken skal deretter plasseres i en skanner, noe som åpner en dør til en korridor. Men plutselig dukker Huggy Wuggy opp opp, og jager spilleren gjennom ventilene. Men når spilleren trykker på en knapp, faller Huggy helt ned til bunnen av fabrikken. Spilleren må også komme seg inn på kontoret til Elliot Ludwig, grunnleggeren av Playtime. Men for å komme seg ut av hele fabrikken, må spilleren først få tak i noen koder som kan aktivere et tog som går ut av fabrikken.

Referanser

[rediger | rediger kilde]
  1. ^ Steam, Steam-ID 1721470, besøkt 29. mai 2023[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Steam, 1.0.0.79, 12. september 2003, Steam-ID 1721470, Wikidata Q337535, https://store.steampowered.com 

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]
Autoritetsdata