Mimic 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Mimic 2
Generell informasjon
Sjangerskrekkfilm
Utgivelsesår2001
Prod.landUSA
Lengde82 minutter min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiJean de Segonzac
ManusforfatterJoel Soisson
MusikkWalter Werzowa
Foran kamera
Hovedrolle(r)Bruno Campos
Will Estes
Jon Polito
Edward Albert
Annen informasjon
Prod.selskapDimension Films
Premiere17. juli 2001
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Mimic 2 er en amerikansk science fiction-skrekkfilm fra 2001, regissert av Jean de Segonzac.

Manus skal ha vært inspirert av en novelle, med samme navn, skrevet av Donald A. Wollheim. Filmen ble sendt Direkte-på-DVD, og var en oppfølger til filmen Mimic (fra 1997) og Mimic 2 ble etterfulgt av Mimic 3: Sentinel som ble publisert i 2003. Noen av hovedrollene spilles av Edward Albert, Alix Koromzay, Bruno Campos og Jon Polito.

Handling[rediger | rediger kilde]

Handlingen foregår fire år etter hendelsene fra den første filmen, etter at tre menn blir oppdaget fryktelig lemlestet (og ansiktene deres hadde blitt fjernet) og trukket opp mellom flere høyspentlinjer i New York City. Etterforsker Klaski (spilt av Bruno Campos) snubler over en mulig ledetråd: Hver av de drepte mennene kjente til entomolog Remy (spilt av Alix Koromzay) som arbeidet som lærer ved en videregående skole i New York City.

Klaski anser Remy som en potensiell hovedmistenkt i drapene, før han selv er vitne til den form-skiftende skapningen som har forfulgt Remy: et intelligent mutant-insekt med ansiktet til sitt forrige offer. Denne skapningen ønsker å parre seg med Remy. Klaski, Remy og et par av studentene hennes blir fanget inne på skolen - samtidig som skapningen jakter på dem. I mellomtiden gjør en medlemmer av en spesialstyrke, ledet av den militante Darksuit (spilt av Edward Albert) seg klar til å desinfisere hele skolen med en giftig gass.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]