Hopp til innhold

Mal:Velkommen-ureg-vandal

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen[rediger kilde]

Velkommen til Wikipediabokmål og riksmål!

Noen som har brukt denne IP-adressen har gjort lite hjelpsomme redigeringer, som har blitt tilbakestilt. Hvis du gjorde dette så forsøk i fremtiden å bidra på en mer konstruktiv måte. Hvis du ikke gjorde dette kan du vurdere om du ønsker å få deg et brukernavn for å unngå sammenblanding med andre som redigerer på samme IP-adresse.

Du trenger ikke opprette konto for å lese eller redigere artikler på Wikipedia, men det er raskt gjort og gratis, du trenger ikke oppgi noe personlig informasjon, og det har mange fordeler (:en:benefits). Uten et brukernavn vil din IP-adresse brukes for å identifisere deg.

Noen gode lenker for nykommere:

Vær så snill å signere dine innlegg på diskusjonssider ved å benytte fire tilder (~~~~); dette vil automatisk føre til at det etterlates en signatur med ditt brukernavn (hvis du er logget inn) eller din IP-adresse (hvis du ikke er logget inn) samt tidsstempel. Hvis du trenger hjelp, spør meg om hjelp på min diskusjonside eller plasser koden {{hjelp meg}} på din diskusjonside og noen vil hjelpe deg ganske snart for å svare på dine spørsmål.

Igjen, velkommen! ~~~~