Liste over verdenscuparenaer i hurtigløp på skøyter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
skøyteDenne skøyte- og geografirelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull. Du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide eller endre den.
Arrangørby Land Bane/Hall Bane H.o.h. Åpnet/Stengt Sesong(er) Antall sesonger
Albertville Frankrike Stade de Patinage Olympique Ute 331 m 1991 - 30.6-1992 1990/91 - 1991/92 2
Almaty Kasakhstan Kompleks Medeo Ute 1691 m 28.12-1972 1995/96 1
Assen Nederland De Smelt Assen Ute 10 m 1986/87 1
Astana Kasakhstan Eispalast Alau Inne 348 m 2011 siden 2011/12 3
Baselga di Pinè Italia Stadio del Ghiaccio Ute 998 m 1985 1985/86, 1986/87, 1988/89, 1990/91, 1992/93, 1995/96, 1996/97, 1997/98, 1999/2000 2002/03, 2004/05, 2007/08 12
Bergen Norge Slåtthaug kunstisbane Ute 61 m 1991 1994/95 1
Berlin Tyskland Horst-Dohm-Eisstadion Ute 47 m 1974 1985/86, 1986/87, 1988/89, 1989/90 4
Berlin Øst-Tyskland
Tyskland
Sportforum Hohenschönhausen Inne 34 m 1985 1986/87-2001/02, 2004/05, 2006/07, 2008/09-2011/12 22
Butte USA US High Mountain Altitude Rink Ute 1688 m 1987 1987/88-1991/92, 1999/2000 6
Calgary Canada Olympic Oval Inne 1105 m 1. juli 1987 1987/88, 1988/89, 1990/91, 1994/95, 1995/96-1997/98, 1999/2000-2001/02, 2003/04–2007/08, 2009/10, siden 2012/13 18
Changchun Kina Jilin Provincial Speed Skating Rink Inne 210 m Desember 2005 2008/09, 2010/11 2
Chuncheon Sør-Korea Uiam Outdoor Rink Chuncheon Ute 79 m 1993 1998/99 1
Davos Sveits Eisstadion Davos Ute 1536 m 1894 1985/86-1994/95, 1996/97]] 11
Den Haag Nederland De Uithof Ute - 1989 1990/91, 2001/02 2
Eindhoven Nederland Kunstijsbaan Eindhoven Ute 18 m 1985/86 1
Erfurt Tyskland Gunda-Niemann-Stirnemann-Halle Inne 214 m 5. Nov. 2001 2002/03-2004/05, 2006/07-2009/10, 2012/13 8
Eskilstuna Sverige Isstadion Eskilstuna Ute 16 m 1967 1988/89 1
Göteborg Sverige Rudhallen Göteborg Ute 40 m 1971-2001 1989/90, 1992/93 2
Groningen Nederland IJsstadion Stadspark Groningen Ute 1 m 1993 1988/89 1
Harbin Kina Heilongjiang Indoor Rink Inne 141 m 18.11-1995 2002/03-2004/05, 2006/07, 2012/13 5
Hamar Norge Vikingskipet Inne 125 m 20.12-1992 1993/94-1994/95, 1996/97-1998/99, 2000/01–2004/05, 2007, siden 2009/10 16
Hamar Norge Hamar Stadion Ute 138 m 1920 - 1992 1986/87 1
Heerenveen Nederland Thialf Inne 10 m 17.11-1986 1986/87 29
Helsingfors Finland Oulunkylän Ute 39 m 1977 1986/87, 1989/90, 1992/93, 2000/01 4
Inzell Tyskland Eisstadion Inzell (1965-2009)
Ludwig-Schwabl-Stadion (1995-2011)
Max Aicher Arena (2011-)
Ute/Inne 691 m 11.12-1965 1985/86–1994/95,1996/97–1999/2000, 2001/02–2003/04, 2005/06, 2007/08, 2012/13-2013/14 21
Innsbruck Østerrike Olympia Eisstadion Innsbruck Ute 586 m 1963 1985/86-1990/91, 1992/93-2001/02 16
Jeonju Sør-Korea Jeonju Indoor Ice Rinks Ute 42 m Des. 1996 1996/97 1
Karuizawa Japan Skating Center Karuizaw Ute 980 m 1961 - 2001 1989/90-1990/91, 1992/93
Klobenstein Italia Ice Rink Ritten Ute 1173 m 1989 1989/90-1991/92, 1998/99, 2003/04, 2005/06 6
Kolomna Russland Eislaufzentrum des Moskauer Oblast Inne 120 m 31. mai 2006 2007/08-2008/09, 2012/13 3
Lake Placid USA James B. Sheffield Olympic Skating Rink Ute 568 m 1972 1986/87, 1989/90 2
Larvik Norge Fram kunstisbane Ute 8 m 1976 align="left"1986/87 1
Matsumoto Japan Asama Onsen International Skating Rink Ute 1042 m 1969 1990/91 1
Milwaukee USA Pettit National Ice Center Inne 216 m 1993 1993/94, 1995/96–1997/98, 2005/06 5
Moskva Russland Krylatskoje Ishall Inne 127 m Okt. 2004 2006/07, 2008/09, 2010/11 3
Nagano Japan M-Wave Inne 346 m 1996 1998/99, 2000/01, 2002/03, 2004/05, 2006/07, 2008/09, 2012/13 7
Obihiro-Nemuro Japan No Mori Skating Centre Ute 79 m 1986 1994/95, 2010/11 2
Oslo Norge Valle Hovin kunstisbane Ute 92 m 1966 1985/86, 1988/89, 1995/96, 2001/02 4
Québec Canada Gaétan Boucher Oval Ute 103 m 1978 1991/92 1
Roseville USA Guidant John Rose Minnesota Oval Ute 276 m 1993 1995/96, 1997/98 2
Salt Lake City USA Olympic Oval Utah Inne 1423 m Januar 2000 2001/02-2003/04, 2005/06, siden 2007/08 11
Seoul Sør-Korea Taeneung International Ice-Skating Rink Inne 63 m 2000 1989/90, 1992/93, 2000/01 3
Shibukawa Japan Machiyama Highland Skating Center Ute 936 m 1967 1996/97 1
Skien Norge Nye Isstadion Moflaten Ute 10 m 1973 1986/87, 1989/90 2
Trondheim Norge Leangen kunstisbane Ute 60 m 1979 1985/86 1
Tsjeljabinsk Russland Uralskaja Molnija (Uralblitz) Inne 222 m 10. mars 2005 2011/12 1
Torino Italia Oval Lingotto Inne 233 m Sept. 2005 2005/06-2006/07 2
Tynset Norge Savalen kunstisbane Ute 724 m 1974 bis 1990 1987/88 1
Utrecht Nederland De Vechtsebanen Ute 1985/86 1
Warszawa Polen Tor Stegny Ute 82 m 1979 1991/92, 1999/2000 2
Östersund Sverige Lövsta Idrottplats Frösön Ute 341 m 1968 1985/86-1986/87 2

Kilder[rediger | rediger kilde]