Liste over episoder av Star Trek: Deep Space Nine

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Dette er en liste over alle episodene i TV-serien Star Trek: Deep Space Nine.

Emissary, The Way of the Warrrior og What You Leave Behind er 90 minutter lange. Produksjonskodene i parentes er de kodene episodene ble tildelt da de ble hver kuttet ned til to 45 minutter lange episoder for repriser og salg til andre TV-stasjoner.

1. sesong (1993)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «Emissary» 46379,13. januar 1993721 (401, 402)
Et nytt mannskap blir overført til den cardassiske romstasjonen Deep Space Nine.
2 «Past Prologue» Ukjent10. januar 1993404
En bajorsk terrorist fra Kiras fortid ankommer stasjonen.
3 «A Man Alone» 46421,517. januar 1993403
Odo blir beskyldt for mord.
4 «Babel» 46423,724. januar 1993405
Et mystisk virus sprer seg på stasjonen og forårsaker talefeil og død.
5 «Captive Pursuit» Ukjent31. januar 1993406
Odo blir kjent med en besøkende som er med i en dødelig jakt.
6 «Q-Less» 46531,27. februar 1993407
Q og Vash ankommer stasjonen.
7 «Dax» 46910,114. februar 1993408
Jadzia Dax blir beskyldt for et mord, som ble begått av en av Dax' andre verter.
8 «The Passenger» Ukjent22. februar 1993409
En skummel forbryter gjemmer seg i sinnet til noen på stasjonen.
9 «Move Along Home» Ukjent14. mars 1993410
Quark blir tvunget til å spille et spill hvor livene til en del av mannskapet står på spill.
10 «The Nagus» Ukjent21. mars 1993411
Quark blir utvalgt til ny leder av ferengialliansen av Grand Nagus Zek.
11 «Vortex» Ukjent18. april 1993412
Odo finner ut at det kan eksistere flere av hans rase når en besøkende fra gammakvadranten påstår at han kan kontakte Odos folkeslag.
12 «Battle Lines» Ukjent25. april 1993413
Den åndelige lederen for Bajor blir strandet med mannskapet på en verden hvor de som dør våkner opp igjen.
13 «The Storyteller» 46729,12. mai 1993414
O'Brien blir rekruttert til å redde en bajorsk by fra ødeleggelse.
14 «Progress» 46844,39. mai 1993415
Kira må prøve å overtale en sta bonde til å forlate hjemmet sitt fordi det skal rives.
15 «If Wishes Were Horses» 46853,216. mai 1993416
Stasjonen er i fare når mannskapets tanker manifesterer seg.
16 «The Forsaken» 46925,123. mai 1993417
Lwaxana Troi ankommer stasjonen for første gang og blir forelsket i Odo.
17 «Dramatis Personae» 46922,330. mai 1993418
Kira leder et mytteri på stasjonen.
18 «Duet» Ukjent13. juni 1993419
En cardassier på besøk er muligens en beryktet krigsforbryter.
19 «In the Hands of the Prophets» Ukjent20. juni 1993420
Problemene hoper seg opp når vedek Winn ankommer stasjonen og finner ut at Keiko O'Brien, som driver stasjonens skole, lærer barna at det bor vesener i markhullet.

2. sesong (19931994)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «The Homecoming» Ukjent26. september 1993421
Kira redder en bajorsk krigsfange mens ekstremister prøver å ta kontroll over stasjonen.
2 «The Circle» Ukjent3. oktober 1993422
En gruppe kalt «The Circle» prøver seg på et kupp på Bajor.
3 «The Siege» Ukjent10. oktober 1993423
Sisko og Li Nalas hjelper til med å stoppe bajorerne fra å ta over stasjonen mens Kira og Dax prøver å sette en stopper for «The Circle» en gang for alle.
4 «Invasive Procedures» 47182,117. oktober 1993424
En bitter, uforent trill prøver å stjele Jadzias symbiont.
5 «Cardassians» 47177,224. oktober 1993425
Garak oppsporer den virkelige identiteten til en cardassisk gutt som ble forlatt på Bajor.
6 «Melora» 47229,131. oktober 1993426
Bashir prøver å hjelpe fenrik Melora med å tilpasse seg til «normal» tyngdekraft.
7 «Rules of Acquisition» Ukjent7. november 1993427
Quark representerer Grand Nagus Zek i et forsøk på å etablere ferengisk forretningsvirksomhet i gammakvadranten.
8 «Necessary Evil» 47282,514. november 1993428
Etter at Quark blir skutt gjenopptar Odo en fem år gammel mordetterforskning.
9 «Second Sight» 47329,421. november 1993429
Sisko blir interessert i en mystisk kvinne som ankommer stasjonen.
10 «Sanctuary» 47391,228. november 1993430
Et folk fra gammakvadranten påstår at Bajor er deres hjemland, Kentanna.
11 «Rivals» Ukjent2. januar 1994431
Quark føler seg truet etter at en sjarmerende svindler åpner en bar til på stasjonen.
12 «The Alternate» 47391,79. januar 1994432
En vitenskapsmann har kanskje funnet en livsform lik Odo i gammakvadranten.
13 «Armageddon Game» 47529,430. januar 1994433
O'Brien og Bashir blir sendt ut for hjelpe til med å demontere et biologisk våpen.
14 «Whispers» 47581,26. februar 1994434
O'Brien mistenker at det er en konspirasjon på stasjonen.
15 «Paradise» 47573,113. februar 1994435
Lederen av en planet har forkastet teknologi.
16 «Shadowplay» 47603,320. februar 1994436
Odo og Dax prøver å finne ut hvorfor innbyggerne i en by forsvinner.
17 «Playing God» Ukjent27. februar 1994437
Et protounivers truer med å tilintetgjøre stasjonen og Bajor.
18 «Profit and Loss» Ukjent20. mars 1994438
Quark blir gjenforent med sin tidligere elskerinne bare for å finne ut at hun har ikke har følelser for ham lengre.
19 «Blood Oath» Ukjent27. mars 1994439
Jadzia Dax hedrer en ed inngått av Curzon Dax med en gruppe klingoner.
20 «The Maquis, Part I» Ukjent24. april 1994440
Kolonister fra Føderasjonen avslår en traktat inngått med Cardassia og tar saken i sine egne hender.
21 «The Maquis, Part II» Ukjent1. mai 1994441
Kolonister fra Føderasjonen avslår en traktat inngått med Cardassia og tar saken i sine egne hender.
22 «The Wire» Ukjent8. mai 1994442
For å redde Garaks liv må Bashir etterforske cardassierens fortid.
23 «Crossover» 47879,215. mai 1994443
Kira og Bashir havner i speiluniverset.
24 «The Collaborator» Ukjent22. mai 1994444
En bajorer som hjalp cardassierne under okkupasjonen ønsker å dra hjem.
25 «Tribunal» 47944,25. juni 1994445
O'Brien blir funnet skyldig og senere prøvd foran en domstol på Cardassia Prime.
26 «The Jem'Hadar» Ukjent12. juni 1994446
Mannskapet på DS9 møter en styrke mer mektig enn Føderasjonen.

3. sesong (19941995)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «The Search, Part I» 48213,126. september 1994447
Sisko drar med det nye skipet, USS «Defiant», inn i gammakvadranten for å finne Dominion.
2 «The Search, Part II» 48213,113. oktober 1994448
Odo blir kjent med folket sitt mens Sisko går inn i fredsforhandlinger med Dominion.
3 «The House of Quark» Ukjent10. oktober 1994449
Quark lyver om at han har drept en klingon og blir tvunget til å gifte seg med enka.
4 «Equilibrium» Ukjent17. oktober 1994450
En hemmelighet fra Dax' fortid kan bety slutten på Jadzias liv.
5 «Second Skin» Ukjent24. oktober 1994451
Kira blir kidnappet av cardassiere og fortalt at hun egentlig er en cardassisk agent.
6 «The Abandoned» Ukjent31. oktober 1994452
En jem'hadar-baby blir funnet blant vrakgods, som Quark har kjøpt, og det er opp til Odo å lære ham en annen måte å leve på.
7 «Civil Defense» Ukjent7. november 1994453
O'Brien, Jake og Sisko blir fanget etter at de ved et uhell aktiverte et cardassisk sikkerhetsprogram som tar over stasjonen.
8 «Meridian» 48423,214. november 1994454
Dax forelsker seg i noen som vil forsvinne snart.
9 «Defiant» 48467,321. november 1994455
Tom Riker ankommer stasjonen uanmeldt og bruker Kira til å stjele «Defiant».
10 «Fascination» Ukjent28. november 1994456
Lwaxana Troi forfølger Odo under den bajorske takknemlighetsfestivalen mens andre medlemmer av mannskapet blir forelsket i hverandre.
11 «Past Tense, Part I» 48481,22. januar 1995457
Et uhell med transportøren sender Sisko, Bashir og Dax tre århundrer tilbake i tid på jorden.
12 «Past Tense, Part II» 48481,29. januar 1995458
Sisko tar på seg rollen som en sentral historisk person for å gjenopprette fremtiden.
13 «Life Support» 48498,430. januar 1995459
Bashirs moral blir satt på prøve mens han holder vedek Bareil i live slik at han fortsette fredsforhandlingene med Cardassia gjennom kai Winn.
14 «Heart of Stone» 48521,56. februar 1995460
Etter at Kiras liv er i fare, blir Odo klar over sine følelser for henne.
15 «Destiny» 48543,213. februar 1995461
På tross av en bajorsk profeti, assisterer Sisko cardassierne i et samarbeidsprosjekt med å opprette kommunikasjon gjennom markhullet.
16 «Prophet Motive» Ukjent20. februar 1995462
Grand Nagus Zek kunngjør at ferengiene skal gå bort fra deres griske levemåte og det opp til Quark å finne ut hva som egentlig foregår.
17 «Visionary» Ukjent27. februar 1995463
Etter å ha blitt utsatt for stråling, hopper O'Brien inn i den nære fremtid mens stasjonen er vert for romulanske og klingonske delegasjoner.
18 «Distant Voices» Ukjent10. april 1995464
Et telepatisk angrep mot Bashir gjør at han eldes hurtig.
19 «Through the Looking Glass» Ukjent17. april 1995466
Sisko blir kidnappet av O'Brien fra speiluniverset slik at han kan ta over rollen som speiluniversets Sisko og redde hans tidligere kone.
20 «Improbable Cause» Ukjent24. april 1995465
Garaks klesbutikk blir bombet og Odo må finne ut hvem som prøver å drepe ham, og hvorfor.
21 «The Die is Cast» Ukjent1. mai 1995467
Garak må avhøre Odo for å bevise sin loyalitet til sin tidligere læremester mens Tal Shiar og Den obsidianske orden er på vei for å angripe stifterne av Dominion.
22 «Explorers» Ukjent8. mai 1995468
Sisko bygger en etterlikning av et bajorsk romfartøy og sammen med Jake prøver han å bevise at bajorerne utviklet muligheter for interstellar reising før cardassierne.
23 «Family Business» Ukjent15. mai 1995469
Quark returnerer til hjemplaneten sin for å konfrontere moren etter at han fikk høre fra de ferengiske handelsmyndigheter at hun brøt loven ved å tjene penger.
24 «Shakaar» Ukjent22. mai 1995470
Vedek Winn trenger Kira for å overbevise den tidligere motstandslederen, som nå er en bonde på Bajor, at han må gi tilbake noen jordforbedringsmaskiner fordi de trengs andre steder.
25 «Facets» 48959,112. juni 1995471
Jadzia Dax føler at hun er underlegen de tidligere vertene for Dax-symbionten etter at hun møter de under et trillsk ritual.
26 «The Adversary» 48962,519. juni 1995472
En changeling saboterer «Defiant» i et forsøk på å starte en krig i alfakvadranten.

4. sesong (19951996)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «The Way of the Warrior» 49011,42. oktober 1995718 (473, 474)
Det klingonske imperiet bryter fredstraktaten med Føderasjonen og Worf må bestemme seg for hvilken side han vil være på.
2 «The Visitor» Ukjent9. oktober 1995476
En gammel Jake Sisko forteller om hvordan han mistet faren sin.
3 «Hippocratic Oath» 49066,516. oktober 1995475
Bashir prøver å redde en gruppe jem'hadar som har forlatt Dominion.
4 «Indiscretion» Ukjent23. oktober 1995477
Etter at hun blir tvunget til å ta med Dukat på et personlig oppdrag, finner Kira ut hvorfor hennes gamle fiende egentlig vil være med.
5 «Rejoined» 49195,530. oktober 1995478
Dax blir gjenforent med en av sine tidligere verters partner, som også er kvinne, og de gamle følelsene blusser opp igjen.
6 «Starship Down» 49263,56. november 1995479
USS «Defiant» blir fanget i en planets atmosfære etter å ha slåss med jem'hadar.
7 «Little Green Men» Ukjent13. november 1995480
Quark, Rom og Nog blir ved et uhell transportert tilbake i tid til Roswell, New Mexico i 1947.
8 «The Sword of Kahless» Ukjent20. november 1995481
Worf, Dax og en aktet klingonsk kriger drar ut for å finne Kahless' sverd for å samle Det klingonske imperium.
9 «Our Man Bashir» Ukjent27. november 1995482
Bashir spiller en hemmelig agent fra 1960-tallet i et holosuiteprogram.
10 «Homefront» 49170,651. januar 1996483
Sisko og Odo drar til jorden hvor de mistenker at changelinger har infiltrert Stjerneflåten.
11 «Paradise Lost» 48482,38. januar 1996484
Sisko og Odo forbereder krig med Dominion og oppdager en sammensvergelse innen Føderasjonen for å ta over jorden.
12 «Crossfire» 48517,329. januar 1996485
Odos hemmelige følelser for Kira kommer til overflaten etter at Bajors førsteminister kommer på besøk og blir tiltrukket av henne.
13 «Return to Grace» 48534,25. februar 1996486
Dukat trenger Kiras hjelp til å få tilbake sin posisjon i Det cardassiske imperium.
14 «Sons of Mogh» 49556,212. februar 1996487
Worfs bror har blitt utstøtt av det klingonske samfunn og prøver å få Worf til å drepe ham.
15 «Bar Association» 49565,219. februar 1996488
Rom oppretter en fagforening for Quarks arbeidere og streiker.
16 «Accession» Ukjent26. februar 1996489
En legendarisk bajorer kommer ut av markhullet etter over 200 år og introduserer eldgamle tradisjoner etter at han tar over rollen som emissær.
17 «Rules of Engagement» 49665,38. april 1996490
Worf skyter et skip fullt av sivile ved et uhell under et slag og må gjennom en høring som skal bestemme om han skal bli utlevert til klingonerne eller ikke.
18 «Hard Time» 49680,515. april 1996491
O'Brien blir beskyldt for å ha drevet med spionering av en fremmed rase som bruker en hurtigere metode å fengsle kriminelle på.
19 «Shattered Mirror» 49699,122. april 1996492
Sisko prøver å redde Jake etter at han blir lurt inn i speiluniverset av sin mors levende kopi.
20 «The Muse» 49702,229. april 1996493
Odo assisterer en graid Lwaxana Troi og Jake blir trollbundet av en mystisk kvinne.
21 «For the Cause» 49729,86. mai 1996494
Sisko mistenker at kjæresten Kasidy er en smugler for opprørsgruppen Maquis.
22 «To the Death» 49904,213. mai 1996496
Sisko og mannskapet på «Defiant» slår seg sammen med jem'hadar for å stoppe en gruppe jem'hadarske overløpere fra å finne en port som gjør at de kan dra hvor som helst øyeblikkelig.
23 «The Quickening» Ukjent20. mai 1996495
Kira, Dax og Bashir svarer på et nødrop fra en planet i gammakvadranten hvor alle har en uhelbredelig sykdom som de fikk fra jem'hadar for 200 år siden.
24 «Body Parts» Ukjent10. juni 1996497
Quark får vite at han har en dødelig sykdom og selger alle kropsdelene sine på den ferengiske terminbørsen.
25 «Broken Link» 49962,417. juni 1996498
Odo drar tilbake til sitt folk for å bli dømt etter å ha drept en av sine egne.

5. sesong (19961997)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «Apocalypse Rising» Ukjent30. september 1996499
Stjerneflåten henvender seg til Sisko for å avsløre en infiltratør.
2 «The Ship» 50049,37. oktober 1996500
Sisko krever bergingsrettigheter på et styrtet jem'hadar-skip.
3 «Looking for par'Mach in All the Wrong Places» Ukjent14. oktober 1996501
Worf faller for Quarks ekskone, men blir overrasket over at Dax er interessert i ham.
4 «…Nor the Battle to the Strong» Ukjent21. oktober 1996502
Jake Sisko får førstehåndskunnskap om krigens grusomheter.
5 «The Assignment» Ukjent28. oktober 1996504
Keiko blir besatt av en ond pah wraith med en agenda.
6 «Trials and Tribble-ations» 4523,74. november 1996503
Sisko og mannskapet drar tilbake til kaptein Kirks tid for å finne en bombe i en tribble.
7 «Let He Who Is Without Sin…» Ukjent11. november 1996505
En leder for en gruppe fundamentalister preker om at Risa forderver Føderasjonen.
8 «Things Past» Ukjent18. november 1996506
Sisko, Odo, Dax og Garak ender opp på Terok Nor under okkupasjonen av Bajor.
9 «The Ascent» Ukjent25. november 1996507
Etter å ha krasjlandet på en planet, må Quark og Odo klatre opp på et fjell for å signalisere etter hjelp.
10 «Rapture» Ukjent30. desember 1996508
En ulykke gjør at Sisko får profetiske syner.
11 «The Darkness and the Light» 50416,26. januar 1997509
Noen dreper Kiras venner og hun er den neste.
12 «The Begotten» Ukjent27. januar 1997510
En liten changeling, som Quark finner, har en stor effekt på Odo.
13 «For the Uniform» 50485,23. februar 1997511
Michael Eddington kommer tilbake og Sisko blir besatt av å fange ham.
14 «In Purgatory's Shadow» Ukjent10. februar 1997512
Worf og Garak drar til gammakvadranten for å etterforske en kodet, cardassisk beskjed.
15 «By Inferno's Light» 50564,217. februar 1997513
Gul Dukat og cardassierne stiller seg på Dominions side. Mannskapet på stasjonen må ta seg av en infiltratør.
16 «Doctor Bashir, I Presume?» Ukjent24. februar 1997514
Bashir blir valgt ut til å være modellen for et nytt legehologram før en familiehemmelighet blir avslørt.
17 «A Simple Investigation» Ukjent31. mars 1997515
Odo faller for en kvinne som er involvert med Orionsyndikatet.
18 «Business as Usual» Ukjent7. april 1997516
Quark blir involvert med en gruppe våpenhandlere og finner ut at han har en samvittighet likevel.
19 «Ties of Blood and Water» 50712,514. april 1997517
Tekeny Ghemor ankommer stasjonen og avslører at han er døende
20 «Ferengi Love Songs» Ukjent21. april 1997518
Quark drar hjem og finner ut at Moogie har en hemmelig elsker.
21 «Soldiers of the Empire» Ukjent28. april 1997519
Martok, Worf og Dax drar ut på et oppdrag på et klingonsk skip.
22 «Children of Time» 50814,25. mai 1997520
En ulykke gjør at mannskapet møter sine egne etterkommere, som presenterer dem med et etisk dilemma.
23 «Blaze of Glory» Ukjent12. mai 1997521
En desperat handling utført av Maquis risikerer å starte en krig.
24 «Empok Nor» Ukjent19. mai 1997522
Mannskapet drar til DS9s forlatte søsterstasjon, Empok Nor, for å finne deler som stasjonen trenger.
25 «In the Cards» Ukjent9. juni 1997523
Jake vil gi faren sin en spesiell bursdagspresang.
26 «Call to Arms» Ukjent16. juni 1997524
Sisko blir klar over at Dominion er på vei til å ta over alfakvadranten og han bestemmer seg for å stoppe de.

6. sesong (19971998)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «A Time to Stand» Ukjent29. september 1997525
Sisko og mannskapet blir gitt et oppdrag som kan forandre maktbalansen i krigen.
2 «Rocks and Shoals» 51107,26. oktober 1997527
Sisko og mannskapet krasjlander på en planet med jem'hadar.
3 «Sons and Daughters» Ukjent13. oktober 1997526
Mens han er på general Martoks skip, blir Worf gjenforent med sin sønn, Alexander.
4 «Behind the Lines» 51149,520. oktober 1997528
Sisko klekker ut en risikofylt plan for å uskadeliggjøre et viktig sensorfelt som tilhører Dominion. På Terok Nor prøver Kira, Jake, Rom og Odo å undergrave alliansen mellom Cardassia og Dominion.
5 «Favor the Bold» Ukjent27. oktober 1997529
Føderasjonen holder på å tape krigen mot Dominion og Sisko setter i gang med en plan for å gjenerobre DS9. Odos loyalitet blir splittet mellom den kvinnelige changelingen og Kira.
6 «Sacrifice of Angels» Ukjent3. november 1997530
Sisko kommanderer «Defiant» i et angrep mot den dominion-cardassiske krigsflåten for å gjenerobre DS9 mens Damar avhører Kira, Jake og Leeta.
7 «You Are Cordially Invited…» 51247,510. november 1997531
Worfs planer for et tradisjonelt, klingonsk bryllup avhenger av om Martoks krevende kone aksepterer Dax som en del av familien.
8 «Resurrection» Ukjent17. november 1997532
Speiluniversets motpart av Kiras døde kjæreste, vedek Bareil, tar henne som gissel på DS9 for å stjele Bajors kule for profesi og forandring.
9 «Statistical Probabilities» Ukjent24. november 1997533
Bashir prøver å reintegrere tre genetisk forandrede, mistilpassede personer inn i samfunnet.
10 «The Magnificent Ferengi» Ukjent1. januar 1998534
Quark leder en redningsaksjon for å finne moren, Ishka, etter at hun ble fanget av Dominion og grand nagus Zek tilbyr en belønning.
11 «Waltz» 51413,68. januar 1998535
Sisko møter den tidligere cardasisske lederen, gul Dukat, som nå er en fange.
12 «Who Mourns for Morn?» Ukjent4. februar 1998536
Morn blir drept i en ionestorm og Sisko informerer Quark om at han har arvet Morns eiendeler.
13 «Far Beyond the Stars» Ukjent11. februar 1998538
Etter at en venns skip blir skutt ned, vurderer Sisko å forlate Stjerneflåten. Visjoner av ham selv som en science fiction-forfatter i 1950-tallets Amerika påvirker avgjørelsen.
14 «One Little Ship» 51474,211. februar 1998537
Dax, O'Brien og Bashir tar over en runabout, som er blitt forminsket til fire tommer lang, for å undersøke et sjeldent fenomen.
15 «Honor Among Thieves» Ukjent25. februar 1998539
Stjerneflåtens etterretning rekrutterer O'Brien og får ham til å infilterere Orionsyndikatet for å finne en informant.
16 «Change of Heart» 51597,24. mars 1998540
Jadzia Dax blir hardt skadet på et oppdrag og Worf må velge mellom å redde henne eller å fullføre oppdraget.
17 «Wrongs Darker than Death or Night» Ukjent1. april 1998541
Dukat avslører for Kira at moren hennes ikke døde da hun var tre, men at hun ble hans elsker. Kira drar inn i fortiden med den bajorske kulen for tid for å finne sannheten.
18 «Inquisition» Ukjent8. april 1998542
Bashir blir beskyldt for å ha, uten å ha vist om det, spionert på Dominion.
19 «In the Pale Moonlight» 51721,315. april 1998543
Sisko spør Garak om hjelp til å få romulanerne til å stille seg på deres side mot Dominion.
20 «His Way» Ukjent22. april 1998544
Bashir viser frem et nytt holosuiteprogram av en Las Vegas-salong fra 1960-tallet med sangeren Vic Fontaine, som er flink til å oppfatte ting raskt. Han gir Odo råd om hvordan han bør gå frem når Kiras eks, Shakaar, kommer på besøk.
21 «The Reckoning» Ukjent29. april 1998545
Sisko blir tilkalt til Bajor da en antikk tavle, hvis beskjed henvender seg til emissæren, blir funnet.
22 «Valiant» Ukjent6. mai 1998546
Jake og Nok blir angrepet av jem'hadar og reddet av en gruppe kadetter på et ship av klassen defiant.
23 «Profit and Lace» Ukjent13. mai 1998547
Quark hjelper til når Zeks posisjon som ferengienes grand nagus blir satt på spill etter at han foreslo like rettigheter for begge kjønn.
24 «Time's Orphan» Ukjent20. mai 1998548
Molly O'Brien forsvinner inn i en virvel og kommer tilbake som en 18-åring.
25 «The Sound of Her Voice» Ukjent10. juni 1998549
«Defiant» mottar et nødrop fra kaptein Lisa Cusak, som har krasjlandet på en fjern planet etter at skipet hennes ble tilintetgjort.
26 «Tears of the Prophets» Ukjent17. juni 1998550
Ledelsen i Stjerneflåten starter en offensiv mot Dominion og Sisko blir valgt til å lede invasjonen av Cardassia. Cardassierne og Dominion har i hemmelighet forsterket frontlinjene.

7. sesong (19981999)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Stjernedato Først vist Produksjonskode
1 «Image in the Sand» Ukjent30. september 1998551
Etter at det bajorske markhullet lukket seg, strevet Sisko med å finne en måte å kontakte profetene på. Kira åpner opp et romulansk militærsykehus.
2 «Shadows and Symbols» 52152,67. oktober 1998552
Sisko finner sannheten om sin egen eksistens mens Kira oppretter en blokade mot romulanerne.
3 «Afterimage» Ukjent14. oktober 1998553
Alle som kjente Jadzia Dax reagerer sterkt på Ezri Dax' tidstedeværelse, spesielt Worf.
4 «Take Me Out to the Holosuite» Ukjent21. oktober 1998554
Sisko må trene mannskapet til å spille baseball etter at en gruppe vulkanere har utfordret dem.
5 «Chrysalis» Ukjent28. oktober 1998555
Bashir faller for en genetisk forbedret pasient etter at han har fått henne ut av en kataton tilstand.
6 «Treachery, Faith, and the Great River» Ukjent4. november 1998556
En overløper fra vortaene gir Odo verdifull informasjon mot asyl.
7 «Once More Unto the Breach» Ukjent11. november 1998557
Worf finner et oppdrag for en aldrende, klingonsk helt.
8 «The Siege of AR-558» Ukjent18. november 1998558
Sisko og mannskapet hjelper tropper fra Stjerneflåten, som er under beleiring av jem'hadar på en viktig sambandsutpost.
9 «Covenant» Ukjent25. november 1998559
Dukat, som nå er en religiøs leder, holder Kira som gissel.
10 «It's Only a Paper Moon» Ukjent30. desember 1998560
Nog løsriver seg fra virkeligheten og flytter inn hos Vic Fontaine.
11 «Prodigal Daughter» Ukjent6. januar 1999561
Ezri går til New Sydney for å finne O'Brien og avdekker urovekkende familiehemmeligheter.
12 «The Emperor's New Cloak» Ukjent3. februar 1999562
Quark og Rom drar til speiluniverset for å redde grand nagus Zek.
13 «Field of Fire» Ukjent10. februar 1999563
Dax tilkaller en morderisk Dax-inkarnasjon for å bedre forstå en morders sinnelag slik at hun kan oppklare en drapssak.
14 «Chimera» Ukjent17. februar 1999564
En changeling spør Odo om han vil forlate stasjonen og dra på leting etter andre changelinger.
15 «Badda-Bing Badda-Bang» Ukjent24. februar 1999566
Mannskapet hjelper Vic Fontaine etter at en gangster kjøper Vics hotell
16 «Inter Arma Enim Silent Leges» Ukjent3. mars 1999565
Under en diplomatisk konferanse på Romulus, blir Basjir en uvillig brikke i avdeling 31s spill.
17 «Penumbra» 52576,27. april 1999567
Ezri leter etter Worf, som er savnet, og Sisko planlegger å gifte seg med Kasidy Yates.
18 «'Til Death Do Us Part» Ukjent14. april 1999568
Sisko lider etter at forlovelsen ble brutt og Dukats siste plan blir avslørt.
19 «Strange Bedfellows» Ukjent21. april 1999569
En allianse mellom Dominion og breen kan gjøre at Føderasjonen taper krigen.
20 «The Changing Face of Evil» Ukjent28. april 1999570
Krigen når et viktig vendepunkt da den cardassiske lederen i hemmelighet legger planer mot Dominion.
21 «When It Rains…» Ukjent5. mai 1999571
Sisko berordrer Kira til å trene cardassiere i Damars opprørsgruppe og Bashir gjør en sjokkerende oppdagelse når det gjelder sykdommen som changelingene har fått.
22 «Tacking Into the Wind» Ukjent12. mai 1999572
Kira klekker ut en plan for å stjele et våpen fra fienden og Worf etterforsker en maktforskyvning innen Det klingonske imperium.
23 «Extreme Measures» 52645,719. mai 1999573
Bashir og O'Brien må dra inn i tankene til mannen som har kuren for Odos sykdom.
24 «The Dogs of War» 52861,326. mai 1999574
Kira, Garak og Damar klarer så vidt å rømme fra et bakhold på Cardassia og Rom blir grand nagus Zeks etterfølger.
25 «What You Leave Behind» Ukjent6. juni 1999749 (575, 576)
Samtidig som at cardassierne gjør opprør mot Dominion, leder Sisko angrepet på Cardassia Prime.