Liste over byer i Oregon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Oregon

Liste over byer i Oregon er en oversikt over byene i den amerikanske delstaten Oregon.

Liste over byer[rediger | rediger kilde]

Nr. By Innbyggertall
(2015 est.)[1]
Innbyggertall
(2010)
Endring Areal[2] Fylker
1 Portland 632,309 583 776 −99,89% 145 mi² (380 km²) Multnomah, Washington, Clackamas
2 Salem †† 164,549 154 637 −99,89% 48,45 mi² (125,5 km²) Marion, Polk
3 Eugene 163,460 156 185 −99,90% 43,74 mi² (113,3 km²) Lane
4 Gresham 110,553 105 594 −99,90% 23,43 mi² (60,7 km²) Multnomah
5 Hillsboro 102,347 91 611 −99,89% 24,25 mi² (62,8 km²) Washington
6 Beaverton 96,577 89 803 −99,89% 18,73 mi² (48,5 km²) Washington
7 Bend 87,014 76 639 −99,89% 33,27 mi² (86,2 km²) Deschutes
8 Medford 79,805 74 907 −99,89% 25,74 mi² (66,7 km²) Jackson
9 Springfield 60,870 59 403 −99,90% 15,75 mi² (40,8 km²) Lane
10 Corvallis 55,780 54 462 −99,90% 14,30 mi² (37,0 km²) Benton
11 Albany 52,175 50 158 −99,90% 17,75 mi² (46,0 km²) Linn, Benton
12 Tigard 51,253 48 035 −99,89% 11,81 mi² (30,6 km²) Washington
13 Lake Oswego 38,496 36 619 −99,89% 11,35 mi² (29,4 km²) Clackamas, Multnomah, Washington
14 Keizer 37,895 36 478 −99,90% 7,21 mi² (18,7 km²) Marion
15 Grants Pass 37,088 34 533 −99,89% 11,03 mi² (28,6 km²) Josephine
16 Oregon City 35,831 31 859 −99,89% 9,29 mi² (24,1 km²) Clackamas
17 McMinnville 33,892 32 187 −99,89% 10,58 mi² (27,4 km²) Yamhill
18 Redmond 28,654 26 215 −99,89% 16,79 mi² (43,5 km²) Deschutes
19 Tualatin 27,154 26 054 −99,90% 8,23 mi² (21,3 km²) Washington, Clackamas
20 West Linn 26,593 25 109 −99,89% 8,05 mi² (20,8 km²) Clackamas
21 Woodburn 25,173 24 080 −99,90% 5,37 mi² (13,9 km²) Marion
22 Forest Grove 23,897 21 083 −99,89% 5,88 mi² (15,2 km²) Washington
23 Newberg 22,780 22 068 −99,90% 5,81 mi² (15,0 km²) Yamhill
24 Wilsonville 22,729 19 509 −99,88% 7,42 mi² (19,2 km²) Clackamas, Washington
25 Roseburg 22,114 21 181 −99,90% 10,20 mi² (26,4 km²) Douglas
26 Klamath Falls 21,399 20 840 −99,90% 20,66 mi² (53,5 km²) Klamath
27 Ashland 20,861 20 078 −99,90% 6,59 mi² (17,1 km²) Jackson
28 Milwaukie 20,830 20 291 −99,90% 4,85 mi² (12,6 km²) Clackamas, Multnomah
29 Sherwood 19,283 18 194 −99,89% 4,31 mi² (11,2 km²) Washington
30 Happy Valley 18,493 13 903 −99,87% 8,32 mi² (21,5 km²) Clackamas
31 Central Point 17,995 17 169 −99,90% 3,90 mi² (10,1 km²) Jackson
32 Canby 17,271 15 829 −99,89% 3,79 mi² (9,8 km²) Clackamas
33 Hermiston 17,201 16 745 −99,90% 7,81 mi² (20,2 km²) Umatilla
34 Pendleton 16,881 16 612 −99,90% 10,52 mi² (27,2 km²) Umatilla
35 Troutdale 16,631 15 962 −99,90% 6,02 mi² (15,6 km²) Multnomah
36 Lebanon 16,324 15 518 −99,89% 6,87 mi² (17,8 km²) Linn
37 Coos Bay 16,182 15 967 −99,90% 15,90 mi² (41,2 km²) Coos
38 The Dalles 15,340 13 620 −99,89% 6,61 mi² (17,1 km²) Wasco
39 Dallas 15,277 14 583 −99,90% 4,81 mi² (12,5 km²) Polk
40 St. Helens 13,158 12 883 −99,90% 5,51 mi² (14,3 km²) Columbia
41 La Grande 13,074 13 082 −99,90% 4,61 mi² (11,9 km²) Union
42 Cornelius 12,317 11 869 −99,90% 2,01 mi² (5,2 km²) Washington
43 Gladstone 11,986 11 497 −99,90% 2,48 mi² (6,4 km²) Clackamas
44 Ontario 10,999 11 366 −99,90% 5,17 mi² (13,4 km²) Malheur
45 Sandy 10,644 9 570 −99,89% 3,14 mi² (8,1 km²) Clackamas
46 Newport 10,268 9 989 −99,90% 10,59 mi² (27,4 km²) Lincoln
47 Monmouth 10,032 9 534 −99,89% 2,24 mi² (5,8 km²) Polk
48 Cottage Grove 9,969 9 686 −99,90% 3,77 mi² (9,8 km²) Lane
49 Silverton 9,753 9 222 −99,89% 3,47 mi² (9,0 km²) Marion
50 Baker City 9,752 9 828 −99,90% 7,16 mi² (18,5 km²) Baker
51 North Bend 9,673 9 695 −99,90% 5,09 mi² (13,2 km²) Coos
52 Astoria 9,626 9 477 −99,90% 10,11 mi² (26,2 km²) Clatsop
53 Prineville 9,530 9 253 −99,90% 10,92 mi² (28,3 km²) Crook
54 Fairview 9,280 8 920 −99,90% 3,58 mi² (9,3 km²) Multnomah
55 Sweet Home 9,270 8 925 −99,90% 5,75 mi² (14,9 km²) Linn
56 Independence 9,227 8 590 −99,89% 2,82 mi² (7,3 km²) Polk
57 Molalla 8,972 8 108 −99,89% 2,26 mi² (5,9 km²) Clackamas
58 Eagle Point 8,902 8 469 −99,89% 2,96 mi² (7,7 km²) Jackson
59 Florence 8,649 8 466 −99,90% 5,87 mi² (15,2 km²) Lane
60 Lincoln City 8,536 7 930 −99,89% 5,68 mi² (14,7 km²) Lincoln
61 Stayton 7,969 7 644 −99,90% 2,86 mi² (7,4 km²) Marion
62 Sutherlin 7,912 7 810 −99,90% 6,35 mi² (16,4 km²) Douglas
63 Hood River 7,624 7 167 −99,89% 3,35 mi² (8,7 km²) Hood River
64 Milton-Freewater 7,035 7 050 −99,90% 1,99 mi² (5,2 km²) Umatilla
65 Umatilla 7,009 6 906 −99,90% 4,63 mi² (12,0 km²) Umatilla
66 Scappoose 6,954 6 592 −99,89% 2,75 mi² (7,1 km²) Columbia
67 Madras 6,662 6 047 −99,89% 5,02 mi² (13,0 km²) Jefferson
68 Seaside 6,540 6 457 −99,90% 4,14 mi² (10,7 km²) Clatsop
69 Brookings 6,476 6 336 −99,90% 3,94 mi² (10,2 km²) Curry
70 Talent 6,411 6 066 −99,89% 1,33 mi² (3,4 km²) Jackson
71 Sheridan 6,094 6 127 −99,90% 2,01 mi² (5,2 km²) Yamhill
72 Junction City 5,842 5 392 −99,89% 2,36 mi² (6,1 km²) Lane
73 Winston 5,393 5 379 −99,90% 2,65 mi² (6,9 km²) Douglas
74 Warrenton 5,282 4 989 −99,89% 17,66 mi² (45,7 km²) Clatsop
75 Creswell 5,199 5 031 −99,90% 1,72 mi² (4,5 km²) Lane
76 Tillamook 4,997 4 935 −99,90% 1,70 mi² (4,4 km²) Tillamook
77 Veneta 4,800 4 561 −99,89% 2,57 mi² (6,7 km²) Lane
78 Philomath 4,599 4 584 −99,90% 2,05 mi² (5,3 km²) Benton
79 Phoenix 4,553 4 538 −99,90% 1,44 mi² (3,7 km²) Jackson
80 Reedsport 4,107 4 154 −99,90% 2,31 mi² (6,0 km²) Douglas
81 Wood Village 4,017 3 878 −99,90% 0,94 mi² (2,4 km²) Multnomah
82 Aumsville 4,013 3 584 −99,89% 1,02 mi² (2,6 km²) Marion
83 Lafayette 3,969 3 742 −99,89% 0,90 mi² (2,3 km²) Yamhill
84 Coquille 3,858 3 866 −99,90% 2,80 mi² (7,3 km²) Coos
85 Harrisburg 3,704 3 567 −99,90% 1,45 mi² (3,8 km²) Linn
86 King City 3,680 3 111 −99,88% 0,72 mi² (1,9 km²) Washington
87 Toledo 3,511 3 465 −99,90% 2,41 mi² (6,2 km²) Lincoln
88 Myrtle Creek 3,459 3 439 −99,90% 2,51 mi² (6,5 km²) Douglas
89 Mt. Angel 3,437 3 286 −99,90% 1,14 mi² (3,0 km²) Marion
90 Boardman 3,354 3 220 −99,90% 4,17 mi² (10,8 km²) Morrow
91 Hubbard 3,299 3 173 −99,90% 0,71 mi² (1,8 km²) Marion
92 Jefferson 3,247 3 098 −99,90% 0,77 mi² (2,0 km²) Marion
93 Oakridge 3,211 3 205 −99,90% 2,20 mi² (5,7 km²) Lane
94 Dundee 3,200 3 162 −99,90% 1,35 mi² (3,5 km²) Yamhill
95 Nyssa 3,175 3 267 −99,90% 1,55 mi² (4,0 km²) Malheur
96 Estacada 3,152 2 695 −99,88% 2,06 mi² (5,3 km²) Clackamas
97 Bandon 3,115 3 066 −99,90% 3,15 mi² (8,2 km²) Coos
98 Shady Cove 3,022 2 904 −99,90% 2,01 mi² (5,2 km²) Jackson
99 Jacksonville 2,883 2 785 −99,90% 1,89 mi² (4,9 km²) Jackson
100 Sublimity 2,870 2 681 −99,89% 0,93 mi² (2,4 km²) Marion
101 Burns 2,757 2 806 −99,90% 3,55 mi² (9,2 km²) Harney
102 Gervais 2,631 2 464 −99,89% 0,39 mi² (1,0 km²) Marion
103 Dayton 2,575 2 534 −99,90% 0,84 mi² (2,2 km²) Yamhill
104 Myrtle Point 2,514 2 514 −99,90% 1,62 mi² (4,2 km²) Coos
105 Sisters 2,472 2 038 −99,88% 1,87 mi² (4,8 km²) Deschutes
106 Lakeview 2,296 2 294 −99,90% 2,34 mi² (6,1 km²) Lake
107 Gold Beach 2,279 2 253 −99,90% 2,76 mi² (7,1 km²) Curry
108 Rogue River 2,227 2 131 −99,90% 0,97 mi² (2,5 km²) Jackson
109 Vernonia 2,143 2 151 −99,90% 1,66 mi² (4,3 km²) Columbia
110 Waldport 2,130 2 033 −99,90% 3,02 mi² (7,8 km²) Lincoln
111 Union 2,120 2 121 −99,90% 2,50 mi² (6,5 km²) Union
112 Willamina 2,106 2 025 −99,90% 0,96 mi² (2,5 km²) Yamhill
113 North Plains 2,100 1 947 −99,89% 0,90 mi² (2,3 km²) Washington
114 Stanfield 2,082 2 043 −99,90% 1,53 mi² (4,0 km²) Umatilla
115 Carlton 2,067 2 007 −99,90% 0,88 mi² (2,3 km²) Yamhill
116 Turner 1,984 1 854 −99,89% 1,45 mi² (3,8 km²) Marion
117 Columbia City 1,958 1 946 −99,90% 1,15 mi² (3,0 km²) Columbia
118 Durham 1,938 1 351 −99,86% 0,41 mi² (1,1 km²) Washington
119 Banks 1,934 1 777 −99,89% 0,37 mi² (0,96 km²) Washington
120 Cave Junction 1,932 1 883 −99,90% 1,82 mi² (4,7 km²) Josephine
121 Rainier 1,920 1 895 −99,90% 2,62 mi² (6,8 km²) Columbia
122 Canyonville 1,911 1 884 −99,90% 0,97 mi² (2,5 km²) Douglas
123 Enterprise 1,893 1 940 −99,90% 1,53 mi² (4,0 km²) Wallowa
124 Mill City 1,875 1 855 −99,90% 0,83 mi² (2,1 km²) Linn
125 Vale 1,833 1 874 −99,90% 1,14 mi² (3,0 km²) Malheur
126 Irrigon 1,800 1 826 −99,90% 1,45 mi² (3,8 km²) Morrow
127 La Pine 1,777 1 653 −99,89% 6,98 mi² (18,1 km²) Deschutes
128 Clatskanie 1,759 1 737 −99,90% 1,19 mi² (3,1 km²) Columbia
129 Brownsville 1,738 1 668 −99,90% 1,34 mi² (3,5 km²) Linn
130 Lakeside 1,737 1 699 −99,90% 2,29 mi² (5,9 km²) Coos
131 Elgin 1,732 1 711 −99,90% 0,99 mi² (2,6 km²) Union
132 Cannon Beach 1,702 1 690 −99,90% 1,54 mi² (4,0 km²) Clatsop
133 John Day 1,680 1 744 −99,90% 1,87 mi² (4,8 km²) Grant
134 Amity 1,641 1 614 −99,90% 0,61 mi² (1,6 km²) Yamhill
135 Millersburg 1,539 1 329 −99,88% 4,65 mi² (12,0 km²) Linn
136 Hines 1,525 1 563 −99,90% 2,13 mi² (5,5 km²) Harney
137 Gearhart 1,524 1 462 −99,90% 1,91 mi² (4,9 km²) Clatsop
138 Pilot Rock 1,513 1 502 −99,90% 1,47 mi² (3,8 km²) Umatilla
139 Culver 1,442 1 357 −99,89% 0,69 mi² (1,8 km²) Jefferson
140 Depoe Bay 1,422 1 398 −99,90% 1,81 mi² (4,7 km²) Lincoln
141 Rockaway Beach 1,347 1 312 −99,90% 1,71 mi² (4,4 km²) Tillamook
142 Dunes City 1,339 1 303 −99,90% 3,47 mi² (9,0 km²) Lane
143 Bay City 1,332 1 286 −99,90% 1,62 mi² (4,2 km²) Tillamook
144 Heppner 1,287 1 291 −99,90% 1,24 mi² (3,2 km²) Morrow
145 Gold Hill 1,266 1 220 −99,90% 0,77 mi² (2,0 km²) Jackson
146 Siletz 1,221 1 212 −99,90% 0,63 mi² (1,6 km²) Lincoln
147 Tangent 1,220 1 164 −99,90% 3,78 mi² (9,8 km²) Linn
148 Riddle 1,191 1 185 −99,90% 0,63 mi² (1,6 km²) Douglas
149 Lyons 1,187 1 161 −99,90% 0,88 mi² (2,3 km²) Linn
150 Cascade Locks 1,159 1 144 −99,90% 3,04 mi² (7,9 km²) Hood River
151 Drain 1,157 1 151 −99,90% 0,61 mi² (1,6 km²) Douglas
152 Port Orford 1,146 1 133 −99,90% 1,61 mi² (4,2 km²) Curry
153 Athena 1,140 1 126 −99,90% 0,57 mi² (1,5 km²) Umatilla
154 Yamhill 1,094 1 024 −99,89% 0,42 mi² (1,1 km²) Yamhill
155 Lowell 1,087 1 045 −99,90% 1,19 mi² (3,1 km²) Lane
156 Joseph 1,063 1 081 −99,90% 0,88 mi² (2,3 km²) Wallowa
157 Coburg 1,055 1 035 −99,90% 0,95 mi² (2,5 km²) Lane
158 Yoncalla 1,053 1 047 −99,90% 0,68 mi² (1,8 km²) Douglas
159 Island City 1,005 989 −99,90% 0,98 mi² (2,5 km²) Union
160 Donald 1,001 979 −99,90% 0,22 mi² (0,57 km²) Marion
161 Aurora 979 918 7000664488017429190+6,64% 0,48 mi² (1,2 km²) Marion
162 Falls City 975 947 7000295670538542770+2,96% 1,20 mi² (3,1 km²) Polk
163 Halsey 942 904 7000420353982300890+4,20% 0,56 mi² (1,5 km²) Linn
164 Oakland 936 927 6999970873786407770+0,97% 0,73 mi² (1,9 km²) Douglas
165 Scio 882 838 7000525059665871120+5,25% 0,38 mi² (0,98 km²) Linn
166 Glendale 881 874 6999800915331807770+0,80% 0,40 mi² (1,0 km²) Douglas
167 Prairie City 880 909 −3,19% 0,99 mi² (2,6 km²) Grant
168 Merrill 825 844 −2,25% 0,46 mi² (1,2 km²) Klamath
169 Adair Village 818 840 −2,62% 0,23 mi² (0,60 km²) Benton
170 Malin 804 805 −0,12% 0,50 mi² (1,3 km²) Klamath
171 Wallowa 795 808 −1,61% 0,61 mi² (1,6 km²) Wallowa
172 Garibaldi 783 779 6999513478818998720+0,51% 1,37 mi² (3,5 km²) Tillamook
173 Maywood Park 778 752 7000345744680851060+3,46% 0,17 mi² (0,44 km²) Multnomah
174 Metolius 743 710 7000464788732394370+4,65% 0,48 mi² (1,2 km²) Jefferson
175 Chiloquin 721 734 −1,77% 0,82 mi² (2,1 km²) Klamath
176 Yachats 718 690 7000405797101449270+4,06% 0,92 mi² (2,4 km²) Lincoln
177 Echo 702 699 6999429184549356230+0,43% 0,58 mi² (1,5 km²) Umatilla
178 Gaston 688 637 7000800627943485090+8,01% 0,28 mi² (0,73 km²) Washington
179 Condon 681 682 −0,15% 0,83 mi² (2,1 km²) Gilliam
180 Canyon City 672 703 −4,41% 1,41 mi² (3,7 km²) Grant
181 Powers 670 689 −2,76% 0,64 mi² (1,7 km²) Coos
182 Weston 647 667 −3,00% 0,68 mi² (1,8 km²) Umatilla
183 Dufur 623 604 7000314569536423840+3,15% 0,58 mi² (1,5 km²) Wasco
184 Manzanita 622 598 7000401337792642140+4,01% 0,82 mi² (2,1 km²) Tillamook
185 Monroe 621 617 6999648298217179910+0,65% 0,51 mi² (1,3 km²) Benton
186 Arlington 583 586 −0,51% 2,40 mi² (6,2 km²) Gilliam
187 Johnson City 580 566 7000247349823321550+2,47% 0,07 mi² (0,18 km²) Clackamas
188 Cove 554 552 6999362318840579710+0,36% 0,77 mi² (2,0 km²) Union
189 Mount Vernon 506 527 −3,98% 0,68 mi² (1,8 km²) Grant
190 Gates 484 471 7000276008492569000+2,76% 0,65 mi² (1,7 km²) Marion
191 Fossil 449 473 −5,07% 0,79 mi² (2,0 km²) Wheeler
192 Mosier 445 433 7000277136258660510+2,77% 0,64 mi² (1,7 km²) Wasco
193 St. Paul 439 421 7000427553444180520+4,28% 0,29 mi² (0,75 km²) Marion
194 Huntington 437 440 −0,68% 0,75 mi² (1,9 km²) Baker
195 North Powder 436 439 −0,68% 0,64 mi² (1,7 km²) Union
196 Butte Falls 433 423 7000236406619385340+2,36% 0,41 mi² (1,1 km²) Jackson
197 Maupin 430 418 7000287081339712920+2,87% 1,45 mi² (3,8 km²) Wasco
198 Wheeler 419 414 7000120772946859900+1,21% 0,52 mi² (1,3 km²) Tillamook
199 Haines 418 416 6999480769230769230+0,48% 0,76 mi² (2,0 km²) Baker
200 Bonanza 411 415 −0,96% 0,82 mi² (2,1 km²) Klamath
201 Wasco 389 410 −5,12% 1,00 mi² (2,6 km²) Sherman
202 Rivergrove 368 289 7001273356401384080+27,34% 0,16 mi² (0,41 km²) Clackamas, Washington
203 Scotts Mills 367 357 7000280112044817930+2,80% 0,36 mi² (0,93 km²) Marion
204 Adams 348 350 −0,57% 0,36 mi² (0,93 km²) Umatilla
205 Ione 330 329 6999303951367781160+0,30% 0,65 mi² (1,7 km²) Morrow
206 Sodaville 319 308 7000357142857142860+3,57% 0,31 mi² (0,80 km²) Linn
207 Moro 310 324 −4,32% 0,49 mi² (1,3 km²) Sherman
208 Imbler 306 306 0,00% 0,22 mi² (0,57 km²) Union
209 Halfway 291 288 7000104166666666670+1,04% 0,37 mi² (0,96 km²) Baker
210 Nehalem 278 271 7000258302583025830+2,58% 0,24 mi² (0,62 km²) Tillamook
211 Westfir 257 253 7000158102766798420+1,58% 0,33 mi² (0,85 km²) Lane
212 Paisley 240 243 −1,23% 0,44 mi² (1,1 km²) Lake
213 Rufus 238 249 −4,42% 1,21 mi² (3,1 km²) Sherman
214 Lexington 236 238 −0,84% 0,44 mi² (1,1 km²) Morrow
215 Waterloo 235 229 7000262008733624450+2,62% 0,12 mi² (0,31 km²) Linn
216 Detroit 216 202 7000693069306930690+6,93% 0,96 mi² (2,5 km²) Marion
217 Lostine 209 213 −1,88% 0,30 mi² (0,78 km²) Wallowa
218 Sumpter 203 204 −0,49% 2,18 mi² (5,6 km²) Baker
219 Elkton 199 195 7000205128205128200+2,05% 0,26 mi² (0,67 km²) Douglas
220 Seneca 193 199 −3,02% 0,80 mi² (2,1 km²) Grant
221 Long Creek 192 197 −2,54% 1,02 mi² (2,6 km²) Grant
222 Ukiah 189 186 7000161290322580650+1,61% 0,24 mi² (0,62 km²) Umatilla
223 Helix 182 184 −1,09% 0,13 mi² (0,34 km²) Umatilla
224 Richland 176 156 7001128205128205130+12,82% 0,08 mi² (0,21 km²) Baker
225 Jordan Valley 174 181 −3,87% 2,08 mi² (5,4 km²) Malheur
226 Adrian 172 177 −2,82% 0,24 mi² (0,62 km²) Malheur
227 Grass Valley 157 164 −4,27% 0,51 mi² (1,3 km²) Sherman
228 Spray 151 160 −5,62% 0,29 mi² (0,75 km²) Wheeler
229 Dayville 146 149 −2,01% 0,53 mi² (1,4 km²) Grant
230 Barlow 139 135 7000296296296296300+2,96% 0,05 mi² (0,13 km²) Clackamas
231 Idanha 137 134 7000223880597014919+2,24% 1,09 mi² (2,8 km²) Marion, Linn
232 Summerville 134 135 −0,74% 0,26 mi² (0,67 km²) Union
233 Monument 125 128 −2,34% 0,51 mi² (1,3 km²) Grant
234 Mitchell 121 130 −6,92% 1,26 mi² (3,3 km²) Wheeler
235 Unity 68 71 −4,23% 0,65 mi² (1,7 km²) Baker
236 Prescott 49 55 −10,91% 0,06 mi² (0,16 km²) Columbia
237 Antelope 47 46 7000217391304347829+2,17% 0,48 mi² (1,2 km²) Wasco
238 Granite 37 38 −2,63% 0,37 mi² (0,96 km²) Grant
239 Shaniko 37 36 7000277777777777780+2,78% 0,50 mi² (1,3 km²) Wasco
240 Lonerock 21 21 0,00% 1,01 mi² (2,6 km²) Gilliam
241 Greenhorn 2 0 NA 0,10 mi² (0,26 km²) Baker, Grant

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Annual Estimates of the Resident Population for Incorporated Places: April 1, 2010 to July 1, 2015». Census.gov. mai 2016. Arkivert fra originalen 19. oktober 2016. Besøkt 23. mai 2016. 
  2. ^ «US Gazetteer files 2010». United States Census Bureau. Arkivert fra originalen 14. juli 2012. Besøkt 21. desember 2012. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]