Liste over byer i Arizona

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Lake Havasu City
Scottsdale

Liste over byer i Arizona er en oversikt over de byene i den amerikanske delstaten Arkansas som har over 10 000 innbyggere per 2013.

Folketallet fra 2010 er basert på en folketelling, og tallene fra 2013 er estimater basert på denne folketellingen.

By Ant. innb. (2010) Ant. innb. (2013)
Apache Junction 3&504&35840&35 840 3&504&37130&37 130
Avondale 3&504&76238&76 238 3&504&78822&78 822
Buckeye 3&504&50876&50 876 3&504&56683&56 683
Camp Verde 3&504&10873&10 873 3&504&11018&11 018
Casa Grande 3&504&48571&48 571 3&504&50111&50 111
Chandler 3&505&236123&236 123 3&505&249146&249 146
Chino Valley 3&504&10817&10 817 3&504&10943&10 943
Coolidge 3&504&11825&11 825 3&504&11887&11 887
Cottonwood 3&504&11265&11 265 3&504&11424&11 424
Douglas 3&504&17378&17 378 3&504&16915&16 915
El Mirage 3&504&31797&31 797 3&504&32998&32 998
Eloy 3&504&16631&16 631 3&504&16996&16 996
Flagstaff 3&504&65870&65 870 3&504&68667&68 667
Florence 3&504&25536&25 536 3&504&25428&25 428
Fountain Hills 3&504&22489&22 489 3&504&23235&23 235
Gilbert 3&505&208453&208 453 3&505&229972&229 972
Glendale 3&505&226721&226 721 3&505&234632&234 632
Goodyear 3&504&65275&65 275 3&504&72864&72 864
Kingman 3&504&28068&28 068 3&504&28393&28 393
Lake Havasu City 3&504&52527&52 527 3&504&52844&52 844
Marana 3&504&34961&34 961 3&504&38290&38 290
Maricopa 3&504&43482&43 482 3&504&45508&45 508
Mesa 3&505&439041&439 041 3&505&457587&457 587
Nogales 3&504&20837&20 837 3&504&20456&20 456
Oro Valley 3&504&41011&41 011 3&504&41627&41 627
Paradise Valley 3&504&12820&12 820 3&504&13387&13 387
Payson 3&504&15301&15 301 3&504&15245&15 245
Peoria 3&505&154065&154 065 3&505&162592&162 592
Phoenix 3&506&1445632&1 445 632 3&506&1513367&1 513 367
Prescott 3&504&39843&39 843 3&504&40590&40 590
Prescott Valley 3&504&38822&38 822 3&504&39791&39 791
Queen Creek 3&504&26361&26 361 3&504&26637&26 637
Sahuarita 3&504&25259&25 259 3&504&26870&26 870
San Luis 3&504&25505&25 505 3&504&31180&31 180
Scottsdale 3&505&217385&217 385 3&505&226918&226 918
Sedona 3&504&10031&10 031 3&504&10111&10 111
Show Low 3&504&10660&10 660 3&504&10730&10 730
Sierra Vista 3&504&43888&43 888 3&504&45129&45 129
Somerton 3&504&14287&14 287 3&504&14994&14 994
Tempe 3&505&161719&161 719 3&505&168228&168 228
Tucson 3&505&520116&520 116 3&505&526116&526 116
Yuma 3&504&93064&93 064 3&504&91923&91 923

Sist oppdatert i august 2014

Kilder[rediger | rediger kilde]