Liste over byer i Nebraska

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Crete (2013)
Nebraska City (2010)

Liste over byer i Nebraska er en oversikt over de byene i den amerikanske delstaten Nebraska.

Største byer[rediger | rediger kilde]

Nr. By Estimat 2014[1] Innbyggertall 2010[2] Endring Fylker
1 Omaha 446 599 408 958 7000920412365083939+9,20% Douglas
2 Lincoln 272 996 258 379 7000565719350256790+5,66% Lancaster
3 Bellevue 53 936 50 137 7000757723836687480+7,58% Sarpy
4 Grand Island 51 236 48 520 7000559769167353670+5,60% Hall
5 Kearney 32 469 30 787 7000546334491830969+5,46% Buffalo
6 Fremont 26 500 26 397 6999390195855589660+0,39% Dodge
7 Hastings 24 915 24 907 6998321194844822740+0,03% Adams
9 North Platte 24 327 24 733 −1,64% Lincoln
8 Norfolk 24 444 24 210 6999966542750929380+0,97% Madison
11 Columbus 22 630 22 111 7000234724797612050+2,35% Platte
10 Papillion 23 270 18 894 7001231607917857520+23,16% Sarpy
12 La Vista 17 636 15 758 7001119177560604140+11,92% Sarpy
13 Scottsbluff 14 875 15 039 −1,09% Scotts Bluff
14 South Sioux City 13 360 13 353 6998524226765520769+0,05% Dakota
15 Beatrice 12 055 12 459 −3,24% Gage
16 Lexington 10 146 10 230 −0,82% Dawson
17 Alliance 8 519 8 491 6999329760923330590+0,33% Box Butte
18 Gering 8 372 8 500 −1,51% Scotts Bluff
19 Blair 7 986 7 990 −0,05% Washington
20 York 7 957 7 766 7000245943857841870+2,46% York
21 McCook 7 611 7 698 −1,13% Red Willow
22 Nebraska City 7 265 7 289 −0,33% Otoe
23 Ralston 7 216 5 943 7001214201581692749+21,42% Douglas
25 Crete 7 034 6 960 7000106321839080460+1,06% Saline
24 Seward 7 128 6 964 7000235496840896040+2,35% Seward
26 Sidney 6 914 6 757 7000232351635341130+2,32% Cheyenne
27 Plattsmouth 6 487 6 502 −0,23% Cass
28 Schuyler 6 169 6 211 −0,68% Colfax
30 Chadron 5 767 5 851 −1,44% Dawes
29 Gretna 5 890 4 441 7001326277865345640+32,63% Sarpy
31 Wayne 5 577 5 660 −1,47% Wayne
32 Holdrege 5 508 5 495 6999236578707916290+0,24% Phelps
33 Ogallala 4 594 4 737 −3,02% Keith
34 Wahoo 4 485 4 508 −0,51% Saunders
35 Aurora 4 472 4 479 −0,16% Hamilton
36 Falls City 4 216 4 325 −2,52% Richardson
37 Cozad 3 912 3 977 −1,63% Dawson
38 Fairbury 3 803 3 942 −3,53% Jefferson
40 O'Neill 3 663 3 705 −1,13% Holt
39 Waverly 3 709 3 277 7001131827891364050+13,18% Lancaster
41 Gothenburg 3 542 3 574 −0,90% Dawson
42 Broken Bow 3 482 3 559 −2,16% Custer
43 Auburn 3 382 3 460 −2,25% Nemaha
44 West Point 3 330 3 364 −1,01% Cuming
45 Minden 3 029 2 923 7000362641122134790+3,63% Kearney
46 Central City 2 890 2 934 −1,50% Merrick
47 David City 2 887 2 906 −0,65% Butler
48 Valentine 2 785 2 737 7000175374497625140+1,75% Cherry
49 Ashland 2 540 2 453 7000354667753770890+3,55% Saunders
50 Kimball 2 422 2 496 −2,96% Kimball
51 Madison 2 380 2 438 −2,38% Madison
52 St. Paul 2 335 2 290 7000196506550218340+1,97% Howard
53 Milford 2 194 2 090 7000497607655502389+4,98% Seward
54 Geneva 2 141 2 217 −3,43% Fillmore
56 Imperial 2 073 2 071 6998965717044905780+0,10% Chase
55 Ord 2 084 2 112 −1,33% Valley
57 Valley 2 071 1 875 7001104533333333329+10,45% Douglas

A[rediger | rediger kilde]

B[rediger | rediger kilde]

C[rediger | rediger kilde]

D[rediger | rediger kilde]

E[rediger | rediger kilde]

F[rediger | rediger kilde]

G[rediger | rediger kilde]

H[rediger | rediger kilde]

I[rediger | rediger kilde]

K[rediger | rediger kilde]

L[rediger | rediger kilde]

M[rediger | rediger kilde]

N[rediger | rediger kilde]

O[rediger | rediger kilde]

P[rediger | rediger kilde]

R[rediger | rediger kilde]

S[rediger | rediger kilde]

T[rediger | rediger kilde]

V[rediger | rediger kilde]

W[rediger | rediger kilde]

Y[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Annual Estimates of the Resident Population for Incorporated Places: April 1, 2010 to July 1, 2013». United States Census Bureau. Arkivert fra originalen 22. mai 2015. Besøkt 16. juli 2015. 
  2. ^ «2010 Census Redistricting Data (Public Law 94-171) Summary File». American FactFinder2. U.S. Census Bureau, 2010 Census. Besøkt 9. juni 2015. 

Kilder[rediger | rediger kilde]