Liste over byer i Kentucky

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kart

Liste over byer i Kentucky er en oversikt over byene i den amerikanske delstaten Kentucky.

Name Innbyggertall Klasse Klasse før 2015 Areal Grunnlagt Fylke
Adairville 852 Home Rule 5 1,1 mi² (2,8 km²) 1871[1] Logan
Albany 2033 Home Rule 4 2,3 mi² (6,0 km²) 1838[2] Clinton
Alexandria 8477 Home Rule 4 7,0 mi² (18,1 km²) 1856[3] Campbell
Allen 193 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1913 Floyd
Anchorage 2348 Home Rule 4 3,0 mi² (7,8 km²) 1878 Jefferson
Arlington 324 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1876 Carlisle
Ashland 21684 Home Rule 2 10,8 mi² (28,0 km²) 1856 Boyd
Auburn 1340 Home Rule 5 1,6 mi² (4,1 km²) 1878[4] Logan
Audubon Park 1473 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1941 Jefferson
Augusta 1190 Home Rule 4 1,6 mi² (4,1 km²) 1850[5] Bracken
Bancroft 494 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1970 Jefferson
Barbourmeade 1218 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1962 Jefferson
Barbourville 3165 Home Rule 4 2,7 mi² (7,0 km²) 1856[6][7] Knox
Bardstown[8] 11700 Home Rule 4 10,6 mi² (27,5 km²) 1838[9] Nelson
Bardwell 723 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1878 Carlisle
Barlow[10] 675 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1903[11] Ballard
Beattyville[12] 1307 Home Rule 5 2,1 mi² (5,4 km²) 1872[13] Lee
Beaver Dam 3409 Home Rule 4 2,6 mi² (6,7 km²) 1873 Ohio
Bedford 599 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1946[14] Trimble
Beechwood Village 1324 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1950 Jefferson
Bellefonte 888 Home Rule 6 0,9 mi² (2,3 km²) 1951 Greenup
Bellemeade 865 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1956 Jefferson
Bellevue 5955 Home Rule 4 0,9 mi² (2,3 km²) 1870 Campbell
Bellewood 321 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1950 Jefferson
Benham 500 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1961 Harlan
Benton 4349 Home Rule 4 4,2 mi² (10,9 km²) 1845 Marshall
Berea 13561 Home Rule 3 16,1 mi² (41,7 km²) 1890 Madison
Berry[15] 264 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1867 Harrison
Blackey 120 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1915 Letcher
Blaine 47 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1886 Lawrence
Blandville 90 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1845 Ballard
Bloomfield[16] 838 Home Rule 5 1,3 mi² (3,4 km²) 1819 Nelson
Blue Ridge Manor 767 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1964 Jefferson
Bonnieville 255 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1956[17] Hart
Booneville 81 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1847 Owsley
Bowling Green[18] 58067 Home Rule 2 38,1 mi² (98,7 km²) 1812 Warren
Bradfordsville 294 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1860[19] Marion
Brandenburg 2643 Home Rule 5 3,9 mi² (10,1 km²) 1872 Meade
Bremen[20] 197 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1869 Muhlenberg
Briarwood 435 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1957 Jefferson
Brodhead 1211 Home Rule 5 1,8 mi² (4,7 km²) 1880 Rockcastle
Broeck Pointe 272 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1980 Jefferson
Bromley 763 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1890 Kenton
Brooksville 642 Home Rule 5 0,5 mi² (1,3 km²) 1839 Bracken
Brownsboro Farm 648 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1966 Jefferson
Brownsboro Village 319 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1954[21] Jefferson
Brownsville 836 Home Rule 5 2,6 mi² (6,7 km²) 1880[22] Edmonson
Buckhorn 162 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1996 Perry
Burgin 965 Home Rule 5 1,3 mi² (3,4 km²) 1878 Mercer
Burkesville 1521 Home Rule 5 2,6 mi² (6,7 km²) 1846 Cumberland
Burnside 611 Home Rule 4 8,2 mi² (21,2 km²) 1890 Pulaski
Butler 612 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1868 Pendleton
Cadiz 2558 Home Rule 4 2,9 mi² (7,5 km²) 1822 Trigg
Calhoun[23] 763 Home Rule 5 0,7 mi² (1,8 km²) 1852 McLean
California 90 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1874 Campbell
Calvert City 2566 Home Rule 4 16,7 mi² (43,3 km²) 1951[24] Marshall
Camargo 1081 Home Rule 5 2,2 mi² (5,7 km²) 1969 Montgomery
Cambridge 175 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1953 Jefferson
Campbellsburg 813 Home Rule 5 1,6 mi² (4,1 km²) 1937[25][26] Henry
Campbellsville 9108 Home Rule 3 5,1 mi² (13,2 km²) 1851[27] Taylor
Campton 441 Home Rule 6 1,0 mi² (2,6 km²) 1870 Wolfe
Caneyville 608 Home Rule 6 1,6 mi² (4,1 km²) 1880 Grayson
Carlisle 2010 Home Rule 4 1,3 mi² (3,4 km²) 1880[28] Nicholas
Carrollton[29] 3938 Home Rule 4 2,0 mi² (5,2 km²) 1838[30] Carroll
Carrsville 50 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1979[31] Livingston
Catlettsburg 1856 Home Rule 4 1,6 mi² (4,1 km²) 1858 Boyd
Cave City 2240 Home Rule 4 4,4 mi² (11,4 km²) 1866 Barren
Centertown[32] 423 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1890 Ohio
Central City[33] 5978 Home Rule 4 5,2 mi² (13,5 km²) 1882[34] Muhlenberg
Clarkson 875 Home Rule 6 1,1 mi² (2,8 km²) 1908[35] Grayson
Clay 1181 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1860[36] Webster
Clay City 1077 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1890 Powell
Clinton 1388 Home Rule 5 1,6 mi² (4,1 km²) 1831 Hickman
Cloverport 1152 Home Rule 5 1,5 mi² (3,9 km²) 1860[37] Breckinridge
Coal Run Village[38] 1706 Home Rule 6 8,6 mi² (22,3 km²) 1963 Pike
Cold Spring 5912 Home Rule 5 4,7 mi² (12,2 km²) 1941 Campbell
Coldstream 1100 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1983 Jefferson
Columbia 4452 Home Rule 4 4,9 mi² (12,7 km²) 1893[39] Adair
Columbus 170 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1860[40] Hickman
Concord 35 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1833 Lewis
Corbin 7304 Home Rule 4 7,9 mi² (20,5 km²) 1902 Whitley
Knox
Corinth 232 Home Rule 6 2,1 mi² (5,4 km²) 1878 Grant
Corydon 720 Home Rule 5 0,5 mi² (1,3 km²) 1868 Henderson
Covington 40640 Home Rule 2 13,8 mi² (35,7 km²) 1834[41] Kenton
Crab Orchard 841 Home Rule 6 1,8 mi² (4,7 km²) 1849 Lincoln
Creekside 305 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1977 Jefferson
Crescent Springs 3801 Home Rule 4 1,5 mi² (3,9 km²) 1957 Kenton
Crestview 475 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1950 Campbell
Crestview Hills 3148 Home Rule 4 1,9 mi² (4,9 km²) 1951 Kenton
Crestwood 4531 Home Rule 5 4,1 mi² (10,6 km²) 1970 Oldham
Crittenden 3815 Home Rule 5 3,4 mi² (8,8 km²) 1839[42] Grant
Crofton 749 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1873 Christian
Crossgate 225 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1968 Jefferson
Cumberland 2237 Home Rule 4 3,1 mi² (8,0 km²) 1917 Harlan
Cynthiana 6402 Home Rule 4 4,1 mi² (10,6 km²) 1860[43][44] Harrison
Danville 16218 Home Rule 3 15,9 mi² (41,2 km²) 1836[45] Boyle
Dawson Springs[46] 2764 Home Rule 4 3,8 mi² (9,8 km²) 1832 Hopkins
Caldwell
Dayton[47] 5338 Home Rule 4 1,9 mi² (4,9 km²) 1867[48] Campbell
Dixon 786 Home Rule 6 1,0 mi² (2,6 km²) 1861 Webster
Douglass Hills 5484 Home Rule 4 1,3 mi² (3,4 km²) 1973 Jefferson
Dover 252 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1856[49] Mason
Drakesboro 515 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1888 Muhlenberg
Druid Hills 308 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1950 Jefferson
Dry Ridge 2191 Home Rule 5 4,6 mi² (11,9 km²) 1920 Grant
Earlington 1413 Home Rule 4 2,5 mi² (6,5 km²) 1871 Hopkins
Eddyville 2554 Home Rule 4 7,8 mi² (20,2 km²) 1812 Lyon
Edgewood 8575 Home Rule 4 4,2 mi² (10,9 km²) 1948[50] Kenton
Edmonton 1595 Home Rule 5 3,4 mi² (8,8 km²) 1860[49] Metcalfe
Ekron 135 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1906 Meade
Elizabethtown 28531 Home Rule 2 25,8 mi² (66,8 km²) 1847[51] Hardin
Elkhorn City 982 Home Rule 4 2,6 mi² (6,7 km²) 1912 Pike
Elkton 2062 Home Rule 4 2,1 mi² (5,4 km²) 1843[40] Todd
Elsmere 8451 Home Rule 4 2,6 mi² (6,7 km²) 1896 Kenton
Eminence 2498 Home Rule 4 2,9 mi² (7,5 km²) 1851 Henry
Erlanger 18082 Home Rule 3 8,5 mi² (22,0 km²) 1897 Kenton
Eubank[52] 319 Home Rule 6 0,9 mi² (2,3 km²) 1886 Pulaski
Lincoln
Evarts 962 Home Rule 5 0,5 mi² (1,3 km²) 1921 Harlan
Ewing 264 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1979[53] Fleming
Fairfield 113 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1870[28] Nelson
Fairview 143 Home Rule 6 0,7 mi² (1,8 km²) 1957 Kenton
Falmouth 2169 Home Rule 4 1,1 mi² (2,8 km²) 1856[43] Pendleton
Ferguson 924 Home Rule 5 1,8 mi² (4,7 km²) 1906 Pulaski
Fincastle 817 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1974 Jefferson
Flatwoods 7423 Home Rule 3 3,3 mi² (8,5 km²) 1932 Greenup
Fleming-Neon 770 Home Rule 5 1,6 mi² (4,1 km²) 1977 Letcher
Flemingsburg 2658 Home Rule 4 2,0 mi² (5,2 km²) 1812[54] Fleming
Florence 29951 Home Rule 3 10,4 mi² (26,9 km²) 1860[55] Boone
Fordsville 524 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1886 Ohio
Forest Hills 444 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1959 Jefferson
Fort Mitchell 8207 Home Rule 4 3,2 mi² (8,3 km²) 1910[56] Kenton
Fort Thomas 16325 Home Rule 3 5,7 mi² (14,8 km²) 1914[57] Campbell
Fort Wright 5723 Home Rule 4 3,4 mi² (8,8 km²) 1941 Kenton
Fountain Run 217 Home Rule 6 1,3 mi² (3,4 km²) 1908 Monroe
Fox Chase 447 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1983 Bullitt
Frankfort 25527 Home Rule 2 14,6 mi² (37,8 km²) 1835[58] Franklin
Franklin 8408 Home Rule 3 11,1 mi² (28,7 km²) 1820 Simpson
Fredonia 401 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1869 Caldwell
Frenchburg 486 Home Rule 6 0,8 mi² (2,1 km²) 1871 Menifee
Fulton 2445 Home Rule 4 3,0 mi² (7,8 km²) 1872 Fulton
Gamaliel 376 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1956 Monroe
Georgetown[59] 29098 Home Rule 4[60] 16,0 mi² (41,4 km²) 1784[61] Scott
Germantown 154 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1795[62] Bracken
Mason
Ghent 323 Home Rule 6 0,7 mi² (1,8 km²) 1856[19] Carroll
Glasgow 14028 Home Rule 3 15,5 mi² (40,1 km²) 1809[5] Barren
Glencoe 360 Home Rule 6 1,8 mi² (4,7 km²) 1960[63] Gallatin
Glenview 531 Home Rule 6 1,4 mi² (3,6 km²) 1985 Jefferson
Glenview Hills 319 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1972 Jefferson
Glenview Manor 191 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1965 Jefferson
Goose Creek 294 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1969 Jefferson
Goshen 909 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1990 Oldham
Grand Rivers 382 Home Rule 5 2,0 mi² (5,2 km²) 1890 Livingston
Gratz 78 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1881 Owen
Graymoor-Devondale 2870 Home Rule 4 0,8 mi² (2,1 km²) 1987[64] Jefferson
Grayson 4217 Home Rule 4 2,9 mi² (7,5 km²) 1860[65] Carter
Green Spring 715 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1974 Jefferson
Greensburg 2163 Home Rule 4 2,1 mi² (5,4 km²) 1795[30][66] Green
Greenup[67] 1188 Home Rule 5 1,2 mi² (3,1 km²) 1848[28] Greenup
Greenville 4312 Home Rule 4 4,7 mi² (12,2 km²) 1849[6] Muhlenberg
Guthrie 1419 Home Rule 4 1,7 mi² (4,4 km²) 1876 Todd
Hanson 742 Home Rule 6 2,6 mi² (6,7 km²) 1873 Hopkins
Hardin 615 Home Rule 5 0,7 mi² (1,8 km²) 1952 Marshall
Hardinsburg 2343 Home Rule 5 3,5 mi² (9,1 km²) 1890[68] Breckinridge
Harlan[69] 1745 Home Rule 4 1,3 mi² (3,4 km²) 1884 Harlan
Harrodsburg 8340 Home Rule 3 6,9 mi² (17,9 km²) 1836[70] Mercer
Hartford 2672 Home Rule 5 2,7 mi² (7,0 km²) 1808 Ohio
Hawesville 945 Home Rule 5 1,3 mi² (3,4 km²) 1847[49] Hancock
Hazard 4456 Home Rule 4 5,3 mi² (13,7 km²) 1884 Perry
Hazel 410 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1911 Calloway
Hebron Estates 1087 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1984 Bullitt
Henderson 28757 Home Rule 2 17,6 mi² (45,6 km²) 1840[51] Henderson
Heritage Creek[71] 1076 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1960 Jefferson
Hickman 2395 Home Rule 4 3,6 mi² (9,3 km²) 1841 Fulton
Hickory Hill 114 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1979 Jefferson
Highland Heights[72] 6923 Home Rule 4 2,6 mi² (6,7 km²) 1927[73] Campbell
Hills and Dales 142 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1976 Jefferson
Hillview 8172 Home Rule 3 3,3 mi² (8,5 km²) 1974 Bullitt
Hindman 777 Home Rule 5 3,1 mi² (8,0 km²) 1886 Knott
Hodgenville 3206 Home Rule 4 2,1 mi² (5,4 km²) 1839 LaRue
Hollow Creek 783 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1971 Jefferson
Hollyvilla 537 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1958 Jefferson
Hopkinsville 31577 Home Rule 2 30,8 mi² (79,8 km²) 1853[74] Christian
Horse Cave 2311 Home Rule 4 2,7 mi² (7,0 km²) 1864 Hart
Houston Acres 507 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1956 Jefferson
Hunters Hollow 386 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1979 Bullitt
Hurstbourne 4216 Home Rule 4 1,8 mi² (4,7 km²) 1982 Jefferson
Hurstbourne Acres 1811 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1963 Jefferson
Hustonville 405 Home Rule 5 1,0 mi² (2,6 km²) 1850[49] Lincoln
Hyden 365 Home Rule 6 1,3 mi² (3,4 km²) 1882 Leslie
Independence 24757 Home Rule 2 17,7 mi² (45,8 km²) 1842 Kenton
Indian Hills 2868 Home Rule 4 2,0 mi² (5,2 km²) 1999[75] Jefferson
Inez[76] 717 Home Rule 6 1,7 mi² (4,4 km²) 1942[77] Martin
Irvine 2715 Home Rule 4 1,5 mi² (3,9 km²) 1849[6] Estill
Irvington 1181 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1889 Breckinridge
Island 458 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1908[78] McLean
Jackson 2231 Home Rule 4 2,7 mi² (7,0 km²) 1890[79] Breathitt
Jamestown 1794 Home Rule 5 3,0 mi² (7,8 km²) 1826 Russell
Jeffersontown 26595 Home Rule 2 10,0 mi² (25,9 km²) 1797 Jefferson
Jeffersonville 1506 Home Rule 5 2,5 mi² (6,5 km²) 1876 Montgomery
Jenkins 2203 Home Rule 4 7,7 mi² (19,9 km²) 1912 Letcher
Junction City 2241 Home Rule 4 1,8 mi² (4,7 km²) 1882 Boyle
Keene 383[80] Home Rule 6 1844 Jessamine
Kenton Vale 110 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1949 Kenton
Kevil 376 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1910 Ballard
Kingsley 381 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1939 Jefferson
Kuttawa 649 Home Rule 5 2,7 mi² (7,0 km²) 1872 Lyon
LaCenter 1009 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) ? Ballard
LaFayette 165 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1836 Christian
La Grange 8082 Home Rule 4 7,1 mi² (18,4 km²) 1840 Oldham
Lakeside Park 2668 Home Rule 5 0,8 mi² (2,1 km²) 1930 Kenton
Lakeview Heights 185 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1979 Rowan
Lancaster 3442 Home Rule 4 1,9 mi² (4,9 km²) 1837[51] Garrard
Langdon Place 936 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1977 Jefferson
Lawrenceburg[81] 10505 Home Rule 3 5,9 mi² (15,3 km²) 1850[40] Anderson
Lebanon 5539 Home Rule 4 5,3 mi² (13,7 km²) 1815 Marion
Lebanon Junction 1813 Home Rule 5 5,7 mi² (14,8 km²) 1895 Bullitt
Leitchfield 6699 Home Rule 4 10,9 mi² (28,2 km²) 1866 Grayson
Lewisburg 810 Home Rule 5 1,2 mi² (3,1 km²) 1878 Logan
Lewisport 1670 Home Rule 5 1,0 mi² (2,6 km²) 1882[82] Hancock
Lexington 295803 First 2 285,6 mi² (739,7 km²) 1831[83] Fayette
Liberty 2168 Home Rule 5 1,9 mi² (4,9 km²) 1860[55] Casey
Lincolnshire 148 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1953 Jefferson
Livermore 1365 Home Rule 5 1,0 mi² (2,6 km²) 1850 McLean
Livingston 226 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1943[17] Rockcastle
London 7993 Home Rule 4 10,3 mi² (26,7 km²) 1836 Laurel
Loretto 713 Home Rule 6 3,2 mi² (8,3 km²) 1866 Marion
Louisa 2467 Home Rule 5 1,6 mi² (4,1 km²) 1869[84] Lawrence
Louisville 597337[85] First 1 342,2 mi² (886,3 km²) 1828[86] Jefferson
Loyall 1461 Home Rule 5 1,4 mi² (3,6 km²) 1924 Harlan
Ludlow 4407 Home Rule 4 1,2 mi² (3,1 km²) 1864 Kenton
Lynch 747 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1963 Harlan
Lyndon 11002 Home Rule 3 3,6 mi² (9,3 km²) 1965[87] Jefferson
Lynnview 914 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1954 Jefferson
Mackville 222 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1967 Washington
Madisonville 19591 Home Rule 3 18,7 mi² (48,4 km²) 1807 Hopkins
Manchester[88] 1255 Home Rule 4 1,5 mi² (3,9 km²) 1844 Clay
Manor Creek 140 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1972 Jefferson
Marion 3039 Home Rule 4 3,4 mi² (8,8 km²) 1851[89] Crittenden
Martin 634 Home Rule 4 0,7 mi² (1,8 km²) 1920 Floyd
Maryhill Estates 179 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1963 Jefferson
Mayfield 10024 Home Rule 3 10,4 mi² (26,9 km²) 1846[90] Graves
Maysville 9011 Home Rule 3 21,4 mi² (55,4 km²) 1833 Mason
McHenry 388 Home Rule 6 0,7 mi² (1,8 km²) 1880 Ohio
McKee 800 Home Rule 5 2,3 mi² (6,0 km²) 1882 Jackson
Meadow Vale 736 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1967 Jefferson
Meadowbrook Farm 136 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1975 Jefferson
Meadowview Estates 363 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1954 Jefferson
Melbourne 401 Home Rule 6 0,8 mi² (2,1 km²) 1912 Campbell
Mentor 193 Home Rule 6 0,7 mi² (1,8 km²) 1957 Campbell
Middlesboro 10334 Home Rule 3 7,6 mi² (19,7 km²) 1890 Bell
Middletown 7218 Home Rule 4 5,1 mi² (13,2 km²) 1979[51][91] Jefferson
Midway 1641 Home Rule 4 1,1 mi² (2,8 km²) 1846 Woodford
Millersburg 792 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1893[27][92] Bourbon
Milton 574 Home Rule 6 1,3 mi² (3,4 km²) 1954[93] Trimble
Mockingbird Valley 167 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1940[94] Jefferson
Monterey 138 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1954[95] Owen
Monticello 6188 Home Rule 4 5,9 mi² (15,3 km²) 1810 Wayne
Moorland 431 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1959 Jefferson
Morehead 6845 Home Rule 4 9,5 mi² (24,6 km²) 1869 Rowan
Morganfield 3285 Home Rule 4 3,0 mi² (7,8 km²) 1870[6] Union
Morgantown 2394 Home Rule 5 2,4 mi² (6,2 km²) 1813 Butler
Mortons Gap 863 Home Rule 5 1,2 mi² (3,1 km²) 1888 Hopkins
Mount Olivet 299 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1871[96] Robertson
Mt. Sterling 6895 Home Rule 4 4,4 mi² (11,4 km²) 1851[97] Montgomery
Mount Vernon 2477 Home Rule 5 1,7 mi² (4,4 km²) 1866[98] Rockcastle
Mount Washington[99] 9117 Home Rule 3 6,1 mi² (15,8 km²) 1954[100][101] Bullitt
Muldraugh 947 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1952 Meade
Munfordville 1615 Home Rule 5 2,3 mi² (6,0 km²) 1880 Hart
Murray 17741 Home Rule 3 11,3 mi² (29,3 km²) 1844 Calloway
Murray Hill 582 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1982 Jefferson
Nebo 236 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1861 Hopkins
New Castle 912 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1851[27] Henry
New Haven 855 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1839 Nelson
Newport 15273 Home Rule 3 3,0 mi² (7,8 km²) 1834[102] Campbell
Nicholasville 28015 Home Rule 2 13,1 mi² (33,9 km²) 1837 Jessamine
Norbourne Estates 441 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1950 Jefferson
North Middletown 643 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1819 Bourbon
Northfield 1020 Home Rule 5 0,5 mi² (1,3 km²) 1965 Jefferson
Nortonville[103] 1204 Home Rule 5 1,1 mi² (2,8 km²) 1873 Hopkins
Norwood 370 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1975 Jefferson
Oak Grove 7489 Home Rule 4 10,8 mi² (28,0 km²) 1974 Christian
Oakland 225 Home Rule 6 1,4 mi² (3,6 km²) 1977 Warren
Old Brownsboro Place 353 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1977 Jefferson
Olive Hill 1599 Home Rule 4 1,8 mi² (4,7 km²) 1884 Carter
Orchard Grass Hills 1595 Home Rule 5 0,4 mi² (1,0 km²) 1979 Oldham
Owensboro 57265 Home Rule 2 20,4 mi² (52,8 km²) 1850[27] Daviess
Owenton 1327 Home Rule 5 1,1 mi² (2,8 km²) 1849[22] Owen
Owingsville 1530 Home Rule 4 2,4 mi² (6,2 km²) 1811[94] Bath
Paducah 25024 Home Rule 2 20,0 mi² (51,8 km²) 1838[55] McCracken
Paintsville 3459 Home Rule 4 2,8 mi² (7,3 km²) 1843[3] Johnson
Paris[104] 8553 Home Rule 3 6,0 mi² (15,5 km²) 1890[105] Bourbon
Park City 537 Home Rule 5 1,5 mi² (3,9 km²) 1871 Barren
Park Hills 2970 Home Rule 4 0,8 mi² (2,1 km²) 1927 Kenton
Parkway Village 650 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1940 Jefferson
Pembroke 869 Home Rule 6 1,1 mi² (2,8 km²) 1869 Christian
Perryville 751 Home Rule 5 0,8 mi² (2,1 km²) 1867[27] Boyle
Pewee Valley 1456 Home Rule 5 2,0 mi² (5,2 km²) 1870 Oldham
Pikeville[106] 6903 Home Rule 4 21,1 mi² (54,6 km²) 1848[90] Pike
Pineville 1732 Home Rule 4 1,7 mi² (4,4 km²) 1873[107] Bell
Pioneer Village 2030 Home Rule 4 0,7 mi² (1,8 km²) 1974 Bullitt
Pippa Passes 533 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1983 Knott
Plantation 832 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1960 Jefferson
Pleasureville 834 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1842 Henry
Shelby
Plum Springs 453 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1966 Warren
Poplar Hills 362 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1983 Jefferson
Powderly 745 Home Rule 5 1,6 mi² (4,1 km²) 1963 Muhlenberg
Prestonsburg[108] 3255 Home Rule 4 12,9 mi² (33,4 km²) 1867[28] Floyd
Prestonville 161 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1867 Carroll
Princeton 6329 Home Rule 4 9,0 mi² (23,3 km²) 1854[40] Caldwell
Prospect 4698 Home Rule 3 3,9 mi² (10,1 km²) 1974 Jefferson
Oldham
Providence 3193 Home Rule 4 6,1 mi² (15,8 km²) 1860[25] Webster
Raceland[109] 2424 Home Rule 5 2,5 mi² (6,5 km²) 1915 Greenup
Radcliff 21688 Home Rule 2 12,4 mi² (32,1 km²) 1956 Hardin
Ravenna 605 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1921 Estill
Raywick 134 Home Rule 6 0,9 mi² (2,3 km²) 1838 Marion
Richlawn 405 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1948 Jefferson
Richmond 31364 Home Rule 2 23,1 mi² (59,8 km²) 1809 Madison
River Bluff 403 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1980 Oldham
Riverwood 446 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1969 Jefferson
Robards 515 Home Rule 6 3,0 mi² (7,8 km²) 1997 Henderson
Rochester 152 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1858 Butler
Rockport 266 Home Rule 6 0,7 mi² (1,8 km²) 1870 Ohio
Rolling Fields 646 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1958[110] Jefferson
Rolling Hills 959 Home Rule 5 0,2 mi² (0,5 km²) 1966 Jefferson
Russell[111] 3380 Home Rule 4 3,0 mi² (7,8 km²) 1874[112] Greenup
Russell Springs 2441 Home Rule 5 4,5 mi² (11,7 km²) 1936 Russell
Russellville 6960 Home Rule 4 10,8 mi² (28,0 km²) 1840[113] Logan
Ryland Heights 1022 Home Rule 6 5,3 mi² (13,7 km²) 1972 Kenton
Sacramento 468 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1860 McLean
Sadieville 303 Home Rule 5 1,1 mi² (2,8 km²) 1880 Scott
St. Charles 277 Home Rule 6 1,0 mi² (2,6 km²) 1874 Hopkins
St. Mary 2765 Home Rule 6 1865 Marion
St. Matthews 17472 Home Rule 3 4,3 mi² (11,1 km²) 1950 Jefferson
St. Regis Park 1454 Home Rule 4 0,4 mi² (1,0 km²) 1953 Jefferson
Salem 752 Home Rule 6 0,9 mi² (2,3 km²) 1869[114] Livingston
Salt Lick 303 Home Rule 6 0,8 mi² (2,1 km²) 1888 Bath
Salyersville 1883 Home Rule 4 2,5 mi² (6,5 km²) 1867[115] Magoffin
Sanders 238 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1882[116] Carroll
Sandy Hook 675 Home Rule 5 1,0 mi² (2,6 km²) 1888[117] Elliott
Sardis 103 Home Rule 6 1,0 mi² (2,6 km²) 1850 Mason
Robertson
Science Hill 693 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1882 Pulaski
Scottsville 4226 Home Rule 4 5,7 mi² (14,8 km²) 1860[27] Allen
Sebree 1603 Home Rule 5 2,9 mi² (7,5 km²) 1871 Webster
Seneca Gardens 696 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1941 Jefferson
Sharpsburg 323 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1852[118] Bath
Shelbyville 14045 Home Rule 3 8,2 mi² (21,2 km²) 1846[97] Shelby
Shepherdsville 11222 Home Rule 3 10,0 mi² (25,9 km²) 1793 [43][94] Bullitt
Shively 15264 Home Rule 3 4,6 mi² (11,9 km²) 1938 Jefferson
Silver Grove 1102 Home Rule 5 1,7 mi² (4,4 km²) 1950 Campbell
Simpsonville 2484 Home Rule 5 2,2 mi² (5,7 km²) 1833 Shelby
Slaughters[119] 216 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1861 Webster
Smithfield 106 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1870 Henry
Smithland 301 Home Rule 6 0,5 mi² (1,3 km²) 1843[120] Livingston
Smiths Grove 714 Home Rule 5 0,8 mi² (2,1 km²) 1871 Warren
Somerset 11196 Home Rule 3 11,3 mi² (29,3 km²) 1883[6] Pulaski
Sonora 513 Home Rule 6 1,1 mi² (2,8 km²) 1885 Hardin
South Carrollton 184 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1849 Muhlenberg
South Park View 7 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1961 Jefferson
South Shore 1122 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1957 Greenup
Southgate 3803 Home Rule 4 1,4 mi² (3,6 km²) 1907 Campbell
Sparta 231 Home Rule 6 5,9 mi² (15,3 km²) 1852 Gallatin
Owen
Spring Mill 287 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1983 Jefferson
Spring Valley 654 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1983 Jefferson
Springfield 2519 Home Rule 4 3,7 mi² (9,6 km²) 1847[43] Washington
Stamping Ground 643 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1853[3] Scott
Stanford 3487 Home Rule 4 3,1 mi² (8,0 km²) 1861 Lincoln
Stanton 2733 Home Rule 4 2,1 mi² (5,4 km²) 1854 Powell
Strathmoor Manor 337 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1931 Jefferson
Strathmoor Village 648 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1929[121] Jefferson
Sturgis 1898 Home Rule 4 1,6 mi² (4,1 km²) 1890 Union
Sycamore 160 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1979 Jefferson
Taylor Mill 6604 Home Rule 4 6,3 mi² (16,3 km²) 1956[122] Kenton
Taylorsville 763 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1856[123] Spencer
Ten Broeck 103 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1979 Jefferson
Thornhill 178 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1976 Jefferson
Tompkinsville 2402 Home Rule 5 3,6 mi² (9,3 km²) 1856[124] Monroe
Trenton 384 Home Rule 6 0,6 mi² (1,6 km²) 1868[125] Todd
Union 5379 Home Rule 4 3,3 mi² (8,5 km²) 1962[1][7] Boone
Uniontown 1002 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1860[125] Union
Upton 683 Home Rule 6 1,4 mi² (3,6 km²) 1865 Hardin
LaRue
Vanceburg 1518 Home Rule 4 1,3 mi² (3,4 km²) 1827 Lewis
Versailles 8568 Home Rule 3 4,4 mi² (11,4 km²) 1837[97] Woodford
Vicco 334 Home Rule 6 0,8 mi² (2,1 km²) 1964 Perry
Villa Hills 7489 Home Rule 4 4,4 mi² (11,4 km²) 1962 Kenton
Vine Grove 4520 Home Rule 4 4,7 mi² (12,2 km²) 1865 Hardin
Walton 3635 Home Rule 5 4,3 mi² (11,1 km²) 1854[25] Boone
Kenton
Warfield 269 Home Rule 6 0,8 mi² (2,1 km²) 1982 Martin
Warsaw[126] 1615 Home Rule 4 0,7 mi² (1,8 km²) 1833[127][128] Gallatin
Watterson Park 976 Home Rule 5 1,4 mi² (3,6 km²) 1981 Jefferson
Waverly 308 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1869[94] Union
Wayland 426 Home Rule 6 2,6 mi² (6,7 km²) 1914[129] Floyd
Wellington 565 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1946 Jefferson
West Buechel 1230 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1951 Jefferson
West Liberty 3435 Home Rule 4 4,4 mi² (11,4 km²) 1840[130] Morgan
West Point 797 Home Rule 5 0,6 mi² (1,6 km²) 1848[131] Hardin
Westwood 634 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1967 Jefferson
Wheatcroft 160 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1902 Webster
Wheelwright 780 Home Rule 6 1,8 mi² (4,7 km²) 1917 Floyd
White Plains 884 Home Rule 5 3,2 mi² (8,3 km²) 1888 Hopkins
Whitesburg 2139 Home Rule 4 3,2 mi² (8,3 km²) 1876 Letcher
Whitesville 552 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1867 Daviess
Wickliffe 688 Home Rule 5 1,1 mi² (2,8 km²) 1882 Ballard
Wilder 3035 Home Rule 5 3,8 mi² (9,8 km²) 1935 Campbell
Wildwood 261 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1964 Jefferson
Williamsburg 5245 Home Rule 4 4,9 mi² (12,7 km²) 1851[124] Whitley
Williamstown 3925 Home Rule 5 17,0 mi² (44,0 km²) 1858[94][118] Grant
Pendleton
Willisburg 282 Home Rule 6 0,7 mi² (1,8 km²) 1965[1] Washington
Wilmore 3686 Home Rule 4 0,9 mi² (2,3 km²) 1918[132] Jessamine
Winchester 18368 Home Rule 3 7,9 mi² (20,5 km²) 1793 Clark
Windy Hills 2385 Home Rule 5 0,9 mi² (2,3 km²) 1952 Jefferson
Wingo 632 Home Rule 6 1,0 mi² (2,6 km²) 1872 Graves
Woodburn 355 Home Rule 6 0,4 mi² (1,0 km²) 1866 Warren
Woodbury 90 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1854[133] Butler
Woodland Hills 696 Home Rule 6 0,2 mi² (0,5 km²) 1961 Jefferson
Woodlawn 229 Home Rule 6 0,1 mi² (0,3 km²) 1922 Campbell
Woodlawn Park 942 Home Rule 5 0,3 mi² (0,8 km²) 1955 Jefferson
Worthington 1609 Home Rule 5 1,2 mi² (3,1 km²) 1920 Greenup
Worthington Hills 1446 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1980 Jefferson
Worthville 185 Home Rule 6 0,3 mi² (0,8 km²) 1878 Carroll
Wurtland 995 Home Rule 5 1,8 mi² (4,7 km²) 1970 Greenup

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ a b c Established 1833.
  2. ^ Established 1838.
  3. ^ a b c Established 1834.
  4. ^ Originally inc. 1865.
  5. ^ a b Established 1799.
  6. ^ a b c d e Established 1812.
  7. ^ a b Originally inc. 1854.
  8. ^ Originally inc. as Baird's Town.
  9. ^ Established 1788.
  10. ^ Originally inc. as Barlow City.
  11. ^ Originally inc. 1872.
  12. ^ Originally est. as Beatty.
  13. ^ Established 1851.
  14. ^ Established 1816. Originally inc. 1850.
  15. ^ Originally inc. as Berryville. Renamed Berry Station in 1869.
  16. ^ Originally inc. as Middletown.
  17. ^ a b Originally inc. 1880.
  18. ^ Originally inc. as Bolin Green. City of Bowling Green. "History of Bowling Green: Beginnings Arkivert 26. juli 2013 hos Wayback Machine.". Accessed 22 July 2013.
  19. ^ a b Established 1835.
  20. ^ Originally inc. as Breman.
  21. ^ Originally inc. 1940.
  22. ^ a b Originally inc. 1828.
  23. ^ Originally inc. as Calhoon.
  24. ^ Previously incorporated 1871 and 1946.
  25. ^ a b c Established 1840.
  26. ^ New Campbellsburg separately inc. 1876; it later grew to include Old Campbellsburg while taking the shorter name.
  27. ^ a b c d e f Established 1817.
  28. ^ a b c d Established 1818.
  29. ^ Originally est. as Port William.
  30. ^ a b Established 1794.
  31. ^ Originally inc. 1860.
  32. ^ Originally inc. as Centre Town.
  33. ^ Originally inc. as Stroud City.
  34. ^ Established in 1873. Originally inc. 1880.
  35. ^ Originally inc. 1888.
  36. ^ Rennick (1988) lists Clay as having been reïncorporated in 1872.
  37. ^ Established 1828.
  38. ^ Also known as Coal Run.
  39. ^ Established 1803.
  40. ^ a b c d Established 1820.
  41. ^ Established 1815.
  42. ^ Established 1837.
  43. ^ a b c d Established 1793.
  44. ^ Originally inc. 1802.
  45. ^ Established 1787.
  46. ^ Originally inc. as Dawson City.
  47. ^ Originally the separate cities of Brooklyn and Jamestown.
  48. ^ Jamestown incorporated 1848; Brooklyn inc. 1849.
  49. ^ a b c d Established 1836.
  50. ^ Summit Hills Heights incorporated 1962; Pius Heights inc. 1965; both annexed by Edgewood 1968.
  51. ^ a b c d Established 1797.
  52. ^ Also known as Eubanks.
  53. ^ Established 1880.
  54. ^ Established before 1798.
  55. ^ a b c Established 1830.
  56. ^ South Ft. Mitchell separately incorporated 1927; annexed in 1967.
  57. ^ Established 1867.
  58. ^ Established 1786.
  59. ^ Originally inc. as Lebanon then George Town.
  60. ^ http://apps.sos.ky.gov/land/cities/citydetail.asp?id=152&city=Georgetown&idctr=149
  61. ^ Kentucky Encyclopedia p. 371. "Georgetown". University Press of Kentucky (Lexington) 1992. Accessed 26 July 2013. The Kentucky Land Office cannot provide a date for Georgetown's incorporation.
  62. ^ Rennick Robert. Kentucky Place Names p. 115. "Germantown". University Press of Kentucky (Lexington) 1987. Accessed 26 July 2013.
  63. ^ Originally inc. 1876.
  64. ^ Graymoor originally inc. 1959. Devondale originally inc. 1958.
  65. ^ Established 1844.
  66. ^ Rennick (1987)
  67. ^ Originally inc. as Greenupsburg.
  68. ^ Established 1800.
  69. ^ Originally inc. as Mt. Pleasant.
  70. ^ Established 1785.
  71. ^ Originally inc. as Minor Lane Heights.
  72. ^ Originally inc. as District of Highlands.
  73. ^ Established & originally inc. 1867.
  74. ^ Established 1804.
  75. ^ Originally incorporated 1941; Indian Hills-Cherokee Section separately inc. 1955. The City of Indian Hills website claims they were merged in 1999 but the Commonwealth of Kentucky's Land Office continues to list Indian Hills-Cherokee Section as an active municipality.
  76. ^ Originally inc. as Eden.
  77. ^ Originally inc. in 1888.
  78. ^ Actual date unknown but a 1938 court ruling claimed incorporation of at least 30 years.
  79. ^ Established 1839. Originally inc. 1845.
  80. ^ As of the 2000 U.S. census per the Kentucky Land Office.
  81. ^ Originally est. as Lawrence.
  82. ^ Originally inc. 1844.
  83. ^ Established 1782.
  84. ^ Originally inc. 1822.
  85. ^ This figure is for the Louisville/Jefferson County metro government (balance) those areas either unincorporated or within the City of Louisville proper before the 2003 merger of the urban and county governments. The population of the entire county was 741096.
  86. ^ Established 1778.
  87. ^ Annexed the cities of Keeneland and Whipps Millgate in 2001.
  88. ^ Originally est. as Greenville.
  89. ^ Originally inc. in 1844.
  90. ^ a b Established 1824.
  91. ^ Originally inc. 1866.
  92. ^ Originally inc. 1874.
  93. ^ Originally inc. 1846.
  94. ^ a b c d e Actual date unknown.
  95. ^ Established 1847. Originally inc. 1874.
  96. ^ Originally inc. 1851.
  97. ^ a b c Established 1792.
  98. ^ Originally inc. 1818.
  99. ^ Originally est. as Mount Vernon.
  100. ^ Originally inc. 1833.
  101. ^ Established 1822.
  102. ^ Established 1795.
  103. ^ Originally inc. as Norton.
  104. ^ Originally est. as Hopewell.
  105. ^ Established 1789. Originally inc. 1839.
  106. ^ Originally est. as Pike and inc. as Piketon.
  107. ^ Established 1781.
  108. ^ Originally est. as Preston's Station.
  109. ^ Originally inc. as Chinnville.
  110. ^ Although city claims 1951 incorporation.
  111. ^ Originally est. as Riverview.
  112. ^ Established 1869.
  113. ^ Established 1810.
  114. ^ Earlier establishment legalized by General Assembly in 1816.
  115. ^ Established 1860.
  116. ^ Originally inc. 1871 in Gallatin Co.
  117. ^ Established 1850. Originally inc. 1872 as Martinsburg. City gov't reäctivated 1930 & 1968.
  118. ^ a b Established 1825.
  119. ^ Originally inc. as Slaughtersville.
  120. ^ Established 1805.
  121. ^ Merged with Strathmoor Gardens 1991.
  122. ^ Sunny Acres separately incorporated 1953; annexed in 1959. Winston Park separately inc. 1929; annexed in 1972.
  123. ^ Originally inc. 1829.
  124. ^ a b Established 1819.
  125. ^ a b Originally inc. 1840.
  126. ^ Originally inc. as Fredericksburg.
  127. ^ Established Mal:Circa.
  128. ^ Originally inc. 1831.
  129. ^ Established 1914.
  130. ^ Established 1823.
  131. ^ Established Mal:Circa. Originally inc. 1838.
  132. ^ University of Kentucky. Kentucky Atlas & Gazetteer "Wilmore". Accessed 8 July 2013. The Kentucky Land Office cannot provide a date for Wilmore's incorporation.
  133. ^ City gov't reäctivated 1986.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]