Liste over Sim-videospill

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over Sim-spill, utvidelsespakkene deres, og samlinger. De fleste spillene er utviklet av Maxis og publisert enten av Maxis eller av Electronic Arts. EA har markedsført og rekruttert selskaper som Bullfrog Productions, Firaxis Games, og Vippet Mill Underholdning for å utvikle flere spill under Sim-merke.Mal:VG timeline

SimCity-serien[rediger | rediger kilde]

Samlingspakker[rediger | rediger kilde]

The Sims-serien[rediger | rediger kilde]

Andre Sim-spill[rediger | rediger kilde]

  • SimEarth
  • SimAnt
  • SimLife
  • SimFarm
  • SimRefinery
  • SimTower
  • SimCopter
  • Gatene av SimCity
  • SimHealth
  • SimIsle
  • SimTown
  • SimPark
  • SimGolf
  • SimTunes
  • SimSafari
  • Sim Theme Park (Theme Park World i Europa)
  • SimCoaster (Theme Park Inc. i Europa)
  • Sid Meier's SimGolf
  • The Sims Carnival
  • SimAnimals

Samlingspakker[rediger | rediger kilde]

  • Sim Mania (Utgitt i 2000 for Windows, det inkluderer SimCity, SimTower, SimIsle, SimCopter, Streets of SimCity og SimSafari.)
  • The Sim Collection (Utgitt i 2003 for Windows, det inkluderer SimTheme Park, The Sims, SimCity 3000 Unlimited og The Sims Online New Og Improved.)
  • Sim Mania 2 (Utgitt 19. mars 2003 for Windows, det inkluderer SimCity 3000, SimTheme Park, SimCoaster og Sid Meier's SimGolf.)
  • Sim Mania 3 (Utgitt 21. juni 2005 for Windows, det inkluderer SimCopter, SimSafari, Sim Theme Park, SimCity 3000 Unlimited, SimCoaster og Sid Meier's SimGolf.)

Kansellerte spill[rediger | rediger kilde]

  • SimsVille - Kansellert nesten ved fullførelse for å fokusere på utviklingen av The Sims 2.
  • SimMars - Var i utvikling av Maxis rundt samme tid som utgivelsen av The Sims.[1] En trailer til spillet ble inkludert på CD-ROM-en til SimCity 3000. Fra traileren, virket spillet å handle om et bemannet oppdrag til planeten Mars, etterfulgt av en terraforming og kolonisering av planeten, som er typisk for Maxis' stil for spill.
  • MySims Social - Et spill som var ment å lanseres for Facebook, sammen med The Sims Social og SimCity Social, men det ble aldri ferdig.
  • The Urbz 2 - Et spill som var ment å etterfølge The Urbz: Sims in the City, og gjøre den til en spin-off-serie av The Sims.

Avsluttede spill[rediger | rediger kilde]

Disse spillene er avsluttet, og er ikke lenger mulige å spille:

  • The Sims Online - Stengt 1. august 2008.
  • The Sims Social - Stengt 14. juni 2013.
  • SimCity Social - Stengt 14. juni 2013.

I tillegg har online-funksjoner i The Sims Bustin' Out, og PC-versjonen av MySims opphørt siden 1. august 2008 og juni 2011.

Referanser[rediger | rediger kilde]