Lego Star Wars: The Freemaker Adventures

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Lego Star Wars: The Freemaker Adventures
Generell informasjon
SjangerKomiserie, dataanimert TV-serie
Prod.landUSA
Sesonger2
Episoder26
SpråkEngelsk
Basert påStar Wars, Lego Star Wars
Bak kamera
Prod.selskapLucasfilm
Sending
Periode20. jun. 201616. aug. 2017
TV-kanalDisney XD
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

Lego the Star Wars: The Freemaker Adventures er en amerikansk dataanimert TV-serie som har blitt vist på Disney siden 2016.

I Norge har serien blant annet gått på Disney XD.

Handling[rediger | rediger kilde]

Handlingen foregår mellom Star Wars Episode V: Imperiet slår tilbake og Star Wars Episode VI: Jediridderen vender tilbake, og handler om en familie med tre søsken: Rowan, Kordi og Zander Freemaker, samt deres tidligere kamp-robot. De tre søsknene forsøker å få tak i deler fra forskjellige ødelagte eller skadde romskip som de bruker til å bygge nye kjøretøy, som de selger fra verkstedet sitt om bord på en romstasjon kjent som Wheel.

I løpet av den første sesongen blir Freemakerne utilsiktet fanget midt i konflikten mellom Det galaktiske imperiet og Opprøreralliansen, når Rowan oppdager sin forbindelse til Kraften og en del av en eldgammel artefakt kjent som Kyber Saber. Freemakerne legger ut på en lang reise for å avdekke mysteriet rundt Kyber Saber, og i den forbindelse møter søsknene en rekke nye og gamle Lego-ansikter fra hele Star Wars-universet.

I den andre sesongen slutter Freemakerne seg til Opprøreralliansen - og de forsøker å bygge Arrowhead, et nytt romskip som Rowan kunne se i en visjon og visstnok er nøkkelen til å beseire hele imperiet. I løpet av denne tiden blir familien også forfulgt av MO-C, en spesiell droide bygget av Darth Sidious.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]