Jorunn Westeraas

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Jorunn Westeraas
Født15. september 1971 (47 år)
Beskjeftigelse Sanger, musiker, komponist, gitarist, pianist
Nasjonalitet Norge
Musikalsk karriere
Instrumentsaksofon, vokal

Jorunn Westeraas (født 15. september 1971 i Sandefjord) er en norsk sanger, sangtekstforfatter, låtskriver, komponist og artist.

Hun har bidratt på flere cd-produksjoner [1] [2] med tekster, som musiker eller solist og korist, og utga høsten 2012 sin egen cd «Jorunn». Hun har også levert musikk til musikalene «Købermysteriet» [3], «Snømannland» [4] og «Skrivesperre» [5], til filmen «Anderledesungen» [6], har fått fremført verker arrangert for både kor og korps [7], og har lang erfaring som janitsjarmusiker og musikklærer.

Westeraas spiller selv gitar, saksofon og piano. Nye utgivelser er kommet i 2018, blant annet singler på Spotify og andre strømmetjenester.

Diskografi[rediger | rediger kilde]

Kilder[rediger | rediger kilde]

www.fabeltjenester.no

www.kulturfabel.no

Tre ble plutselig til tolv

Musikal om krimgåten på Hankø

Spiritistisk kriminaldrama på Hankø

Medvirkning på andres plater

Referanser[rediger | rediger kilde]

[1] Jorunn Westeraas og Stig Westeraas Nilsson skrev KBKs offisielle klubbsang som gave. [2] Rosa stær med sukker på (Jorunn Westeraas/ Stig Nilsson), [3] Bjørn Skagestad og Maria Arredondo i hovedrollene i musikalen om Købermysteriet på Hankø. [4] Familiemusikalen Snømannland hadde urpremiere i Kristiansund i 2018, [5] Litteraturfestivalen Ord i grenseland bestilte en mini-musikal av Jorunn Westeraas og Stig Nilsson, som har urpremiere i september 2019. [6] Filmen Anderledesungen har musikk av Jorunn Westeraas. [7] Musikkorpset Tempo har på sitt repertoar både korsversjonen av KBK-sangen Floa som flør i mitt hjærte og alle sangene fra musikalen Snømannland.