Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia er et dataspill fra Heroes of Might and Magic-serien utviklet av New World Computing og utgitt av The 3DO Company i 1999.

Det er det tredje dataspillet i Heroes of Might and Magic-serien. Det ble laget to tilleggspakker til spillet, Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade og Heroes of Might and Magic III: Shadow of Death.

I tillegg finnes det en fan laget tilleggspakke ved navn: Wake of the Gods også kalt WoG for kjennere. WoG er nå nedlagt og nå er det VCMI som utvikler og fikser feil på både WoG og VCMI versjonen

Grunnprinsippene er i stor grad like i forhold til de tidligere spillene i serien. Spilleren kontrollerer en eller flere helter som leder hærer av forskjellige monstere inspirert av myter og legender. Egenskapene på monstrene varierer fra hvert enkelt.

Det spillet går ut på er å lage en hær som er den sterkeste. For å klare å skape hæren, må man bygge forskjellige bygninger inne i borgen som hører til. For å få råd til disse bygningene må man dra rundt på spillet og finne ressurser som bygningene inne i borgen trenger for å bli bygd. Ressursene består av blant annet stein, ved, krystall, kvikksølv, diamanter, svovel og penger.

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.