Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia er et videospill fra Heroes of Might and Magic-serien utviklet av New World Computing og utgitt av The 3DO Company i 1999.[1]

Det er det tredje videospillet i Heroes of Might and Magic-serien. Det ble laget to tilleggspakker til spillet, Heroes of Might and Magic III: Armageddon's Blade og Heroes of Might and Magic III: Shadow of Death.[2][3]

Grunnprinsippene er i stor grad like i forhold til de tidligere spillene i serien. Spilleren kontrollerer en eller flere helter som leder hærer av forskjellige monstre inspirert av myter og legender. Egenskapene på monstrene varierer fra hvert enkelt.

Det spillet går ut på er å lage en hær som er den sterkeste. For å klare å skape hæren, må man bygge forskjellige bygninger inne i borgen som hører til. For å få råd til disse bygningene må man dra rundt på spillet og finne ressurser som bygningene inne i borgen trenger for å bli bygd. Ressursene består av blant annet stein, ved, krystall, kvikksølv, diamanter, svovel og penger.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia - PC - GameSpy». pc.gamespy.com. Besøkt 6. mars 2016. 
  2. ^ «Heroes of Might & Magic III - HD Edition Review». GameSpot. Besøkt 6. mars 2016. 
  3. ^ «Heroes of Might and Magic III: The Shadow of Death for Windows (2000) - MobyGames». MobyGames. Besøkt 6. mars 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.