Fraudcast News

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Simpsons-episode
«Fraudcast News»
Episode nummer 335
Sesong 15
Produksjonskode FABF18
Originalt vist 23. mai 2004
Vist i Norge -
SofaspøkSofaen står på et japansk busstopp, og familiemedlemmene flyr inn utkledd som populære animefigurer
Regissør Bob Anderson
Manusforfatter Don Payne
Liste over Simpsons-episoder...
Simpsons sesong 15
# Tittel
1 «Treehouse of Horror XIV»
2 «My Mother the Carjacker»
3 «The President Wore Pearls»
4 «The Regina Monologues»
5 «The Fat and the Furriest»
6 «Today I am A Clown»
7 «'Tis The Fifteenth Season»
8 «Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples and Teens, and Gays»
9 «I, D'oh-Bot»
10 «Diatribe of a Mad Housewife»
11 «Margical History Tour»
12 «Milhouse Doesn't Live Here Anymore»
13 «Smart and Smarter»
14 «The Ziff Who Came to Dinner»
15 «Co-Dependent's Day»
16 «The Wandering Juvie»
17 «My Big Fat Geek Wedding»
18 «Catch 'em If You Can»
19 «Simple Simpson»
20 «The Way We Weren't»
21 «Bart-Mangled Banner»
22 «Fraudcast News»
23 «[[]]»
24 «[[]]»
25 «[[]]»

«Fraudcast News» er den 22. og siste episoden av TV-serien Simpsons' 15. sesong. Tittelen er et ordspill rundt navnet på James L. Brooks' film Broadcast News fra 1987.

Handling[rediger | rediger kilde]

I Springfield finner en seremoni som er dedikert til deres nyeste nasjonalpark Geezer Rock sted. Geezer Rock er en stein som ser ut som New Hampshires falne Old Man of the Mountain, og Lisa skal lese et dikt der. Homer har imidlertid sett en kvist i øyet på steinen som han drar ut, noe som fører til at steinen faller sammen.

Lisa blir lei seg da hun ikke får les diktet sitt, og Marge foreslår at hun publiserer det. Burns, som forsvant da Geezer Rock falt sammen, kommer tilbake igjen, og han oppdager at ingen har savnet ham mens han var borte. For å forbedre sitt inntrykk blant innbyggerne i Springfield bestemmer han seg for å kjøpe samtlige mediebedrifter i Springfield. Lisa distribuerer imidlertid sitt første nummer av avisen sin, «The Red Dress Press», som blir godt mottatt. Hun får hjelp av blant andre Bart, Milhouse og Ralph for å publisere det andre nummeret av avisen.

Burns kjøper alle mediebedrifter i Springfield unntatt Lisas avis. Hans meninger blir til og med fremstilt på Itchy & Scratchy (som han har tatt over manusskrivningen og regien av). Burns forsøker å lure Lisa til å selge ved å tilby henne ponnier, men hun nekter å la seg lure. Burns får imidlertid hevn mot Lisa ved å slå av strømmen til familien Simpson. Lisa skriver sitt neste nummer av avisen ved hjelp av et gammelt stensilapparat som Skinner brukte under vietnamkrigen. Burns har en alvorlig samtale med Homer slik at han kan grave frem noen av Lisas skitne hemmeligheter. Lisa gir opp avisen sin, men Homer vet råd, og lager sin egen avis. Også en rekke andre innbyggere i Springfield lager sine egne uavhengige aviser.

Simpsons-episode: Liste · Portal · Kategori