Diskusjon:Donald Trump

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Ubalansert?[rediger kilde]

Er dette en balansert setning når det kommer i innledningen? Jeg tenker nei, men vil ikke stupe inn i mindre redigering av en artikkel som det kan bli støy om. "Hans politiske plattform er ifølge (det konservative) National Review, populisme som appellerer til betenkeligher hos arbeiderklassens velgere som føler seg skjøvet til side på grunn av tapte arbeidsplasser og endringer i Amerikas etniske og religiøse demografi." - Mr. Hill (diskusjon) 9. nov. 2016 kl. 10:06 (CET)

Bilde[rediger kilde]

Jeg synes vi (også) skal bli enige om å bruke étt bilde av denne mannen. Engelsk Wikipedia har etter en lang diskusjon blitt enige om å bruke et bilde (A), og jeg synes vi skal gjøre det samme, og synes også vi skal bruke det samme bildet, A. I januar kommer det nok et offisielt president-bilde, så da kan det brukes. --Tarjeimo (diskusjon) 10. nov. 2016 kl. 13:23 (CET)

Kode?[rediger kilde]

En revisjon fra 8. nov. 2017 kl. 11:18 fra IP'en 77.95.75.100 har etterlatt en pussig bokstavkombinasjon på toppen av siden. Fordi flere etablerte brukere har vært innom siden uten å slette denne scrabble-raden, lurer jeg på om den tross alt kan ha noe der å gjøre! Det er grunnen til at heller ikke jeg tar frem viskelæret .... TorSch (diskusjon) 12. jan. 2018 kl. 12:52 (CET)

Jeg har fjernet koden, og satt tilbake et innlegg som ble feilaktig slettet. - 4ing (diskusjon) 12. jan. 2018 kl. 13:13 (CET)