Descendants 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Descendants 3
Generell informasjon
GenreFilmmusikal, actionfilm
Utgivelsesår2019
NasjonalitetUSA
Lengde108 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiKenny Ortega Rediger dette på Wikidata
ManusJosann McGibbon, Sara Parriott Rediger dette på Wikidata
MusikkDavid Nessim Lawrence Rediger dette på Wikidata
KlippDon Brochu Rediger dette på Wikidata
Foran kamera
MedvirkendeDove Cameron, Sofia Carson, Booboo Stewart, Cameron Boyce, Mitchell Hope, China Anne McClain, Thomas Doherty, Dylan Playfair, Sarah Jeffery, Jedidiah Goodacre, Brenna D'Amico, Zachary Gibson, Anna Cathcart, Keegan Connor Tracy, Dan Payne, Melanie Paxson, Judith Maxie, Cheyenne Jackson Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Filmformat16:9
Farve/s.hvFarger Rediger dette på Wikidata
FilmselskapWalt Disney Television Rediger dette på Wikidata
Distributør(er)Disney–ABC Domestic Television
Walt Disney Television
Premiere(r)2. august 2019 (USA)
26. oktober 2019 (Spania)[1]
TV-kanalDisney Channel
ForgjengerDescendants 2 Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

Descendants 3 er en amerikansk eventyrmusikal produsert for TV. Den er den tredje filmen i Descendants-serien, etter Descendants og Descendants 2.[2] Manus til filmen er skrevet av Sara Parriott og Josann McGibbon med Kenny Ortega som regissør. Filmen hadde premiere på Disney Channel den 2. august 2019.[trenger referanse]

Sammendrag[rediger | rediger kilde]

Mal, Evie, Jay og Carlos besøker Isle of the Lost for å velge fire nye barn å ta med seg til Auradon. De plukker ut Dizzy, datter av Drizella og barnebarn til Lady Tremaine. Celia, datter av Dr. Facilier, og Squeaky og Squirmy, tvilling-sønnene til Mr. Smee. Dagen barna skal hentes, foreslår Ben, Mals kjæreste og kongen av Auradon å gifte seg med henne. Hun aksepterer frieriet. Bens eks-kjæreste Audrey blir veldig misunnelig, og hennes bestemor dronning Leah krangler med henne fordi Audrey ikke klarte å sikre familiens arv ved å gifte seg med Ben.

Når en barriere åpnes for de fire nye barna, forsøker Hades, underverdenens herre, å komme seg ut. Men Mal forvandler han til en drage. Den natten stjeler Audrey dronningens krone og Maleficent sitt septer fra Museum of Culture History. Tyveriet og Hades sitt flukt-forsøk gjør at innbyggerne får panikk. Mal, som fremtidig dronning, bestemmer at den beste måten å beskytte innbyggerne på og gjenopprette freden er å stenge barrieren permanent. Noe som også betyr at de fire barna heller ikke kan komme dit. Audrey angriper Mal med Maleficents septer, og forvandler henne til en gammel troll-kjerring.

Mal ønsker å finne Hades-kulen, den eneste som er kraftig nok til å bryte septerens forbannelse. Celia hjelper Mal inn i Hades sin leir, og han blir avslørt som Mals fraværende far. Han gir henne motvillig kulen, og advarer henne om at den ikke kan bli våt. I Auradon angriper Audrey bursdagsfesten til Jane med en forbannelse, og hele riket faller under Audrey's trolldom. Hun tilbyr hun å fjerne trolldommen hvis Ben går med på å gifte seg med henne. Men hvis han nekter, så kommer Audrey til å forvandle ham til et dyr - og hun begynner å forvandle innbyggerne til stein.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ www.mundoplus.tv, besøkt 17. desember 2019[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ «Disney Announces ‘Descendants 3’ for 2019». Variety. 16. februar 2018. Besøkt 3. august 2019. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]