Hopp til innhold

Boog & Elliot 2 – Villdyrene mot Kjæledyrene

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Boog & Elliot 2 – Villdyrene mot Kjæledyrene
orig. Open Season 2
Generell informasjon
SjangerAnimasjon
Utgivelsesår2009
Prod.landUSAs flagg USA
Lengde76 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiMatthew O' Challaghan
Todd Wilderman
ProdusentKirk Bodyfelt
ManusforfatterDavid I. Stern
MusikkRamin Djawadi
Foran kamera
MedvirkendeJoel McHale
Mike Epps
Cody Cameron
Jane Krakowski
Billy Connolly
Crispin Glover
Danny Mann
Steve Schirripa
Fred Stoller
Olivia Hack
Prod.selskapColumbia Pictures
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Boog & Elliot 2 – Villdyrene mot Kjæledyrene er en amerikansk animasjonsfilm fra 2008, og er oppfølgeren til Boog & Elliot – Gutta på Skauen fra 2006. Begge er data-animerte filmer produsert av Columbia Pictures.

Handlingsreferat[rediger | rediger kilde]

Elliot har vokst ett gigantisk nytt gevir, og planlegger å gifte seg med kjæresten sin Giselle. Men ved et uhell blir Elliots nye gevir slått av, og de ser nå ut som de gjorde i den første filmen - noe som opprører ham. Mr. Weenie oppdager et spor av hundekjeks som hans tidligere eier etterlot seg, og Weenie begynner å følge dette sporet. I løpet av bryllupet blir Elliot vitne til at Weenie blir tatt bort av sine gamle eiere, Bob og Bobbie. Elliot finner på en historie til de andre dyrene i skogen (for å komme ut av å gifte seg med Giselle) før han planlegger ett redningsoppdrag for å redde Elliot. Hans beste venn Boog, Giselle, ekorn McSquizzy, piggsvinet Buddy og ett par ender Serge og Deni.

I mellomtiden møtes en rekke andre kjæledyr. Det er Fifi, en puddel, og hans bestevenn Roberto. To katter som heter Stanley og Roger, og de to hundene Rufus og Charlene. Disse kjæledyrene møter snart skogsdyrene på eventyr, og en stor konflikt mellom alle skogsdyrene og kjæledyrene oppstår.

Stemme-skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Autoritetsdata