Hopp til innhold

Alle sammen sammen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Alle sammen sammen
Generell informasjon
SjangerTv-komedie, barneserie
Prod.landNorge
Sendeår2014–2016
Sesonger3
Episoder26
SpråkNorsk
Sending
Periode2014
TV-kanalNRK Super
Eksterne lenker
IMDb

Alle sammen sammen er en norsk komiserie som gikk på NRK Super fra 2014 til 2016.[1] Handlingen går ut på at at det er to familier som må leve sammen i et stort hus, og det går ikke alltid så bra å bo så mange sammen. Sjangeren er komedie, og seriens grunnprinsipp og figurer kan minne om den amerikanske serien En moderne familie.[trenger referanse]

Personene

[rediger | rediger kilde]
Pamela

Hun er 35 år, en kjærlig mor og krevende kone. Hun er fra Polen og elsker å se på tv, og er også ganske temperamentsfull. Hun har en sønn fra et tidligere ekteskap, Marek og er gift med Stefan. Med Stefan har hun to barn, Tyra og Tobias, som er tvillinger. Pamela spilles av Sylvia Juszczak-Krawczyk.[2]

Stefan

Han er tullete, ungdommelig og har en krevende kone. Han tar farsrollen alvorlig, men blir allikevel aldri helt voksen. Han er far til Tyra og Tobias, og stefar til Marek. Han gjør ofte Marek flau, uten at han helt vet det selv. Stefan spilles av Espen Reboli Bjerke.

Guro

Hun er kjærlig og vil alle det beste. Hun er idealist, blid og sosial. Guro er gift med Åke, og er mor til Bendik og Lea. Hun spilles av Marit Adeleide Andreassen.

Åke

Åke er en kjærlig far, snill og hyggelig. Han er gift med Guro, og prøver og unngå de fleste konflikter. Han er glad i å låte som om han er en superhelt for kona si Guro.

Åke spilles av Teodor Janson.

Marek

Han elsker å spille PC-spill, og omtaler seg selv som en hacker.

Han spilles av Henrik William Høyskel.

Tyra og Tobias

Tyra og Tobias er tvillinger og barna til Stefan og Pamela. Tyra er realist og intelligent. Hun ble født først. Tobias er også intelligent, men fantasifull og drømmer om verdensrommet, men når det går for langt, drar Tyra han ned igjen. Tobias spilles av Kristian Verpe Indrebø, og Tyra av Anna Filippa Hjarne.

Bendik

Bendik er adoptert fra India av Guro og Åke, og elsker å spille videospill. Bendik tar ofte skylden for ting han gjerne ikke gjør. Han er veldig rampete. Bendik spilles av Tarun Agnihotri.

Lea

Lea er tretten år og skifter kjæreste like ofte som hun skifter profilbilde på sosiale medier. Hun er kjærlighetsekspert og blogger. Hun omtaler seg selv som pen og populær. Hun elsker sminke, og har klare planer for framtiden sin som hjelpearbeider. Hun spilles av Ida Oldeide Hay.

Referanser

[rediger | rediger kilde]
  1. ^ «Alle sammen sammen». NRK TV. Besøkt 1. januar 2023. 
  2. ^ «Alle sammen sammen». imdb.com. NRK Super, Sveriges Television (SVT). 28. februar 2014. Besøkt 1. januar 2023. 

Eksterne lenker

[rediger | rediger kilde]


Autoritetsdata