Liste over brasilianske kommuner

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Totalt er det 5 564 kommuner i Brasil

Liste over kommuner i Brasil per delstat omfatter 5 564 kommuner, fordelt på 26 delstater og et separat føderalt område. Kommunene er den minste administrativt politiske enheten i Brasil.

Brasils kommuneinndeling ble sist revidert i 2005 da det ble både slått sammen og skilt ut nye kommuner.

Kommunene i Brasil[rediger | rediger kilde]

Termen for kommune i Brasil er município og det er den minste politiske administrative enheten i Brasil. Den befinner seg under de føderale enhetene (UF – Unidade Federativadelstat). Kommunene har både utøvende (Prefeitura) og lovgivende (Câmara municipal) myndighet. Generelt sett består en kommune av en by, et hovedsete og omkringliggende områder, men den kan også være satt sammen av forskjellige tettsteder innenfor det samme kommuneområdet. Når byer utvikler seg i større grad og de begynner å nærme seg andre kommuner, blir det kalt en metropolregion. Dette skjer veldig ofte for hovedstedene i delstatene.

Det er kommunen som har den direkte praktiske omsorgen for de forskjellige livsaspektene til innbyggerne, slikt som eiendomsregister, vedlikehold av lokale veier - inklusive trafikkontroll på disse veiene, og grunnskoleutdanningen. Kommunen tilbyr også helsestasjoner for sine innbyggere. De kontrollerer også kollektivtrafikken, markedene og renovasjon.

Indeks: Acre | Alagoas | Amapá | Amazonas | Bahia | Ceará | Distrito Federal | Espírito Santo | Goiás | Maranhão | Mato Grosso | Mato Grosso do Sul | Minas Gerais | Pará | Paraíba | Paraná | Pernambuco | Piauí | Rio de Janeiro | Rio Grande do Norte | Rio Grande do Sul | Rondônia | Roraima | Santa Catarina | São Paulo | Sergipe | Tocantins

Bandeira do Acre.svg Acre[rediger | rediger kilde]

AAcrelândiaAssis Brasil
BBrasiléiaBujari
CCapixabaCruzeiro do Sul
EEpitaciolândia
FFeijó
JJordão
MManoel UrbanoMarechal ThaumaturgoMâncio Lima
PPlácido de CastroPorto AcrePorto Walter
RRio BrancoRodrigues Alves
SSanta Rosa do PurusSena MadureiraSenador Guiomard
TTarauacá
XXapuri

Bandeira de Alagoas.svg Alagoas[rediger | rediger kilde]

AAnadiaArapiracaAtalaiaÁgua Branca
BBarra de Santo AntônioBarra de São MiguelBatalhaBelo MonteBelémBoca da MataBranquinha
CCacimbinhasCajueiroCampestreCampo AlegreCampo GrandeCanapiCapelaCarneirosChã PretaCoité do NóiaColônia LeopoldinaCoqueiro SecoCoruripeCraíbas
DDelmiro GouveiaDois Riachos
EEstrela de Alagoas
FFeira GrandeFeliz DesertoFlexeiras
GGirau do Ponciano
IIbateguaraIgaciIgreja NovaInhapi
JJacaré dos HomensJacuípeJaparatingaJaramataiaJequiá da PraiaJoaquim GomesJundiáJunqueiro
LLagoa da CanoaLimoeiro de Anadia
MMaceióMajor IsidoroMar VermelhoMaragogiMaravilhaMarechal DeodoroMaribondoMata GrandeMatriz de CamaragibeMessiasMinador do NegrãoMonteirópolisMurici
NNovo Lino
OOlho d'Água GrandeOlho d'Água das FloresOlho d'Água do CasadoOlivençaOuro Branco
PPalestinaPalmeira dos ÍndiosPariconhaParipueiraPasso de CamaragibePaulo JacintoPenedoPiaçabuçuPilarPindobaPiranhasPorto CalvoPorto Real do ColégioPorto de PedrasPoço das TrincheirasPão de Açúcar
QQuebrangulo
RRio LargoRoteiro
SSanta Luzia do NorteSantana do IpanemaSantana do MundaúSatubaSenador Rui PalmeiraSão BrásSão José da LajeSão José da TaperaSão Luís do QuitundeSão Miguel dos CamposSão Miguel dos MilagresSão Sebastião
TTanque d'ArcaTaquaranaTeotônio VilelaTraipu
UUnião dos Palmares
VViçosa

Bandeira do Amapá.svg Amapá[rediger | rediger kilde]

AAmapá
CCalçoeneCutias
FFerreira Gomes
IItaubal
LLaranjal do Jari
MMacapáMazagão
OOiapoque
PPedra Branca do AmaparíPorto GrandePracuúba
SSantanaSerra do Navio
TTartarugalzinho
VVitória do Jari

Bandeira do Amazonas.svg Amazonas[rediger | rediger kilde]

AAlvarãesAmaturáAnamãAnoriApuíAtalaia do NorteAutazes
BBarcelosBarreirinhaBenjamin ConstantBeruriBoa Vista do RamosBoca do AcreBorba
CCaapirangaCanutamaCarauariCareiroCareiro da VárzeaCoariCodajás
EEirunepéEnvira
FFonte Boa
GGuajará
HHumaitá
IIpixunaIrandubaItacoatiaraItamaratiItapiranga
JJapuráJuruáJutaí
LLábrea
MManacapuruManaquiriManausManicoréMaraãMaués
NNhamundáNova Olinda do NorteNovo AirãoNovo Aripuanã
PParintinsPauiniPresidente Figueiredo
RRio Preto da Eva
SSanta Isabel do Rio NegroSanto Antônio do IçáSilvesSão Gabriel da CachoeiraSão Paulo de OlivençaSão Sebastião do Uatumã
TTabatingaTapauáTeféTonantins
UUariniUrucaráUrucurituba

Bandeira da Bahia.svg Bahia[rediger | rediger kilde]

AAbaréAbaíraAcajutibaAdustinaAiquaraAlagoinhasAlcobaçaAlmadinaAmargosaAmélia RodriguesAmérica DouradaAnagéAndaraíAndorinhaAngicalAngueraAntasAntônio CardosoAntônio GonçalvesAporáApuaremaAracatuAraciAramariAratacaAratuípeAraçasAurelino LealÁgua Fria
BBaianópolisBaixa GrandeBanzaêBarraBarra da EstivaBarra do ChoçaBarra do MendesBarra do RochaBarreirasBarro AltoBarrocasBelmonteBelo CampoBiritingaBoa NovaBoa Vista do TupimBom Jesus da LapaBom Jesus da SerraBoninalBonitoBoquiraBotuporãBrejolândiaBrejõesBrotas de MacaúbasBrumadoBueraremaBuritirama
CCaatibaCabaceiras do ParaguaçuCachoeiraCaculéCaetanosCaetitéCafarnaumCairuCaldeirão GrandeCamacanCamamuCamaçariCampo Alegre de LourdesCampo FormosoCanaranaCanavieirasCandealCandeiasCandibaCansançãoCanudosCanápolisCapela do Alto AlegreCapim GrossoCaravelasCaraíbasCardeal da SilvaCarinhanhaCasa NovaCastro AlvesCatolândiaCatuCaturamaCaémCentralChorrochóCipóCoaraciCocosConceição da FeiraConceição do AlmeidaConceição do CoitéConceição do JacuípeCondeCondeúbaContendas do SincoráCoração de MariaCordeirosCoribeCoronel João SáCorrentinaCotegipeCravolândiaCristópolisCrisópolisCruz das AlmasCuraçáCândido SalesCícero Dantas
DDias d'ÁvilaDom BasílioDom Macedo CostaDário Meira
EElísio MedradoEncruzilhadaEntre RiosEsplanadaEuclides da CunhaEunápolisÉrico Cardoso
FFeira da MataFeira de SantanaFiladélfiaFirmino AlvesFloresta AzulFormosa do Rio PretoFátima
GGanduGaviãoGentio do OuroGlóriaGongogiGovernador MangabeiraGovernador Lomanto JúniorGuajeruGuanambiGuaratinga
HHeliópolis
IIaçuIbiassucêIbicaraíIbicoaraIbicuíIbipebaIbipitangaIbiqueraIbirapitangaIbirapuãIbirataiaIbitiaraIbititáIbotiramaIchuIgaporãIgrapiúnaIguaíIlhéusInhambupeIpecaetáIpiaúIpiráIpupiaraIrajubaIramaiaIraquaraIraráIrecêItabelaItaberabaItabunaItacaréItaetéItagiItagibáItagimirimItaguaçu da BahiaItaju do ColôniaItajuípeItamarajuItamariItambéItanagraItanhémItaparicaItapebiItapetingaItapicuruItapitangaItapéItaquaraItarantimItatimItiruçuItiúbaItororóItuaçuItuberáIuiú
JJaborandiJacaraciJacobinaJaguaquaraJaguarariJaguaripeJandaíraJequiéJeremoaboJiquiriçáJitaúnaJoão DouradoJuazeiroJucuruçuJussaraJussariJussiape
LLafaiete CoutinhoLagoa RealLajeLajedinhoLajedo do TabocalLajedãoLamarãoLapãoLauro de FreitasLençóisLicínio de AlmeidaLivramento de Nossa SenhoraLuís Eduardo Magalhães
MMacajubaMacaraniMacaúbasMacururéMadre de DeusMaetingaMaiquiniqueMairiMalhadaMalhada de PedrasManoel VitorinoMansidãoMaracásMaragogipeMaraúMarcionílio SouzaMascoteMata de São JoãoMatinaMedeiros NetoMiguel CalmonMilagresMirangabaMiranteMonte SantoMorparáMorro do ChapéuMortugabaMucugêMucuriMulungu do MorroMundo NovoMuniz FerreiraMuquém de São FranciscoMuritibaMutuípe
NNazaréNilo PeçanhaNordestinaNova CanaãNova FátimaNova IbiáNova ItaranaNova RedençãoNova SoureNova ViçosaNovo HorizonteNovo Triunfo
OOlindinaOliveira dos BrejinhosOuriçangasOurolândia
PPalmas de Monte AltoPalmeirasParamirimParatingaParipirangaPau BrasilPaulo AfonsoPedro AlexandrePedrãoPiatãPilão ArcadoPindaíPindobaçuPintadasPiraí do NortePiripáPiritibaPlanaltinoPlanaltoPojucaPonto NovoPorto SeguroPotiraguáPoçõesPradoPresidente DutraPresidente Jânio QuadrosPresidente Tancredo NevesPé de Serra
QQueimadasQuijingueQuixabeira
RRafael JambeiroRemansoRetirolândiaRiacho de SantanaRiachão das NevesRiachão do JacuípeRibeira do AmparoRibeira do PombalRibeirão do LargoRio RealRio de ContasRio do AntônioRio do PiresRodelasRuy Barbosa
SSalinas da MargaridaSalvadorSanta BrígidaSanta BárbaraSanta Cruz CabráliaSanta Cruz da VitóriaSanta InêsSanta LuziaSanta Maria da VitóriaSanta Rita de CássiaSanta TeresinhaSantaluzSantanaSantanópolisSanto AmaroSanto Antônio de JesusSanto EstêvãoSapeaçuSaubaraSaúdeSeabraSebastião LaranjeirasSenhor do BonfimSento SéSerra DouradaSerra PretaSerra do RamalhoSerrinhaSerrolândiaSimões FilhoSobradinhoSouto SoaresSátiro DiasSão DesidérioSão DomingosSão FelipeSão Francisco do CondeSão FélixSão Félix do CoribeSão GabrielSão Gonçalo dos CamposSão José da VitóriaSão José do JacuípeSão Miguel das MatasSão Sebastião do PasséSítio do MatoSítio do Quinto
TTabocas do Brejo VelhoTanhaçuTanque NovoTanquinhoTaperoáTapiramutáTeixeira de FreitasTeodoro SampaioTeofilândiaTeolândiaTerra NovaTremedalTucano
UUauáUbaitabaUbatãUbaíraUibaíUmburanasUnaUrandiUruçucaUtinga
VValenteValençaVarzedoVera CruzVeredaVitória da ConquistaVárzea NovaVárzea da RoçaVárzea do Poço
WWagnerWanderleyWenceslau Guimarães
XXique-Xique

Bandeira do Ceará.svg Ceará[rediger | rediger kilde]

AAbaiaraAcarapéAcaraúAcopiaraAiuabaAlcântarasAltaneiraAlto SantoAmontadaAntonina do NorteApuiarésAquirazAracatiAracoiabaArarendáAraripeAratubaArneirozAssaréAurora
BBaixioBanabuiúBarbalhaBarreiraBarroBarroquinhaBaturitéBeberibeBela CruzBoa ViagemBrejo Santo
CCamocimCampos SalesCanindéCapistranoCaridadeCaririaçuCariréCariúsCarnaubalCascavelCatarinaCatundaCaucaiaCedroChavalChorozinhoChoróCoreaúCrateúsCratoCroatáCruz
DDeputado Irapuan Pinheiro
EErerêEusébio
FFarias BritoForquilhaFortalezaFortimFrecheirinha
GGeneral SampaioGranjaGranjeiroGraçaGroaírasGuaiúbaGuaraciaba do NorteGuaramiranga
HHidrolândiaHorizonte
IIbaretamaIbiapinaIbicuitingaIcapuíIcóIguatuIndependênciaIpaporangaIpaumirimIpuIpueirasIracemaIrauçubaItaitingaItaiçabaItapagéItapipocaItapiúnaItaremaItatira
JJaguaretamaJaguaribaraJaguaribeJaguaruanaJardimJatiJijoca de JericoacoaraJuazeiro do NorteJucás
LLavras da MangabeiraLimoeiro do Norte
MMadalenaMaracanaúMaranguapeMarcoMartinópoleMassapêMauritiMeruocaMilagresMilhãMiraímaMissão VelhaMombaçaMonsenhor TabosaMorada NovaMoraújoMorrinhosMucamboMulungu
NNova OlindaNova RussasNovo Oriente
OOcaraOrós
PPacajusPacatubaPacotiPacujáPalhanoPalmáciaParacuruParaipabaParambuParamotiPedra BrancaPenafortePentecostePereiroPindoretamaPiquet CarneiroPires FerreiraPorangaPorteirasPotengiPotiretama
QQuiterianópolisQuixadáQuixelôQuixeramobimQuixeré
RRedençãoReriutabaRussas
SSaboeiroSalitreSanta QuitériaSantana do AcaraúSantana do CaririSenador PompeuSenador SáSobralSolonópoleSão BeneditoSão Gonçalo do AmaranteSão João do JaguaribeSão Luís do Curu
TTabuleiro do NorteTamborilTarrafasTauáTejuçuocaTianguáTrairiTururu
UUbajaraUmariUmirimUruburetamaUruoca
VVarjotaViçosa do CearáVárzea Alegre

78 kommuner i Espírito Santo

Bandeira do Distrito Federal (Brasil).svg Distrito Federal[rediger | rediger kilde]

Bandeira do Espírito Santo.svg Espírito Santo[rediger | rediger kilde]

AAfonso CláudioAlegreAlfredo ChavesAlto Rio NovoAnchietaApiacáAracruzAtilio VivacquaÁgua Doce do NorteÁguia Branca
BBaixo GuanduBarra de São FranciscoBoa EsperançaBom Jesus do NorteBrejetuba
CCachoeiro de ItapemirimCariacicaCasteloColatinaConceição da BarraConceição do Castelo
DDivino de São LourençoDomingos MartinsDores do Rio Preto
EEcoporanga
FFundão
GGovernador LindenbergGuarapariGuaçuí
IIbatibaIbiraçuIbitiramaIconhaIrupiItaguaçuItapemirimItaranaIúna
JJaguaréJerônimo MonteiroJoão Neiva
LLaranja da TerraLinhares
MMantenópolisMarataízesMarechal FlorianoMarilândiaMimoso do SulMontanhaMucuriciMuniz FreireMuqui
NNova Venécia
PPancasPedro CanárioPinheirosPiúmaPonto BeloPresidente Kennedy
RRio BananalRio Novo do Sul
SSanta LeopoldinaSanta Maria de JetibáSanta TeresaSerraSooretamaSão Domingos do NorteSão Gabriel da PalhaSão José do CalçadoSão MateusSão Roque do Canaã
VVargem AltaVenda Nova do ImigranteVianaVila PavãoVila ValérioVila VelhaVitória

Bandeira de Goiás.svg Goiás[rediger | rediger kilde]

AAbadia de GoiásAbadiâniaAcreúnaAdelândiaAlexâniaAloândiaAlto HorizonteAlto Paraíso de GoiásAlvorada do NorteAmaralinaAmericano do BrasilAmorinópolisAnhangueraAnicunsAnápolisAparecida de GoiâniaAparecida do Rio DoceAporéAragarçasAragoiâniaAraguapazAraçuArenópolisAruanãAurilândiaAvelinópolisÁgua Fria de GoiásÁgua LimpaÁguas Lindas de Goiás
BBalizaBarro AltoBela Vista de GoiásBom Jardim de GoiásBom Jesus de GoiásBonfinópolisBonópolisBrazabrantesBritâniaBuriti AlegreBuriti de GoiásBuritinópolis
CCabeceirasCachoeira AltaCachoeira DouradaCachoeira de GoiásCaiapôniaCaldas NovasCaldazinhaCampestre de GoiásCampinaçuCampinorteCampo Alegre de GoiásCampo Limpo de GoiásCampos BelosCampos VerdesCarmo do Rio VerdeCastelândiaCatalãoCaturaíCavalcanteCaçuCeresCezarinaChapadão do CéuCidade OcidentalCocalzinho de GoiásColinas do SulCorumbaíbaCorumbá de GoiásCristalinaCristianópolisCrixásCromíniaCumariCórrego do Ouro
DDamianópolisDamolândiaDavinópolisDioramaDivinópolis de GoiásDoverlândia
EEdealinaEdéiaEstrela do Norte
FFainaFazenda NovaFirminópolisFlores de GoiásFormosaFormoso
GGameleira de GoiásGoiandiraGoianiraGoianápolisGoianésiaGoiatubaGoiásGoiâniaGouvelândiaGuapóGuarani de GoiásGuaraítaGuarinos
HHeitoraíHidrolinaHidrolândia
IIaciaraInaciolândiaIndiaraInhumasIpameriIpiranga de GoiásIporáIsraelândiaItaberaíItaguariItaguaruItajáItapaciItapirapuãItapurangaItarumãItauçuItumbiaraIvolândia
JJandaiaJaraguáJataíJaupaciJesúpolisJoviâniaJussara
LLagoa SantaLeopoldo de BulhõesLuziânia
MMairipotabaMambaíMara RosaMarzagãoMatrinchãMaurilândiaMimoso de GoiásMinaçuMineirosMoiporáMonte Alegre de GoiásMontes Claros de GoiásMontividiuMontividiu do NorteMorrinhosMorro Agudo de GoiásMossâmedesMozarlândiaMundo NovoMutunópolis
NNazárioNerópolisNiquelândiaNova AméricaNova AuroraNova CrixásNova GlóriaNova Iguaçu de GoiásNova RomaNova VenezaNovo BrasilNovo GamaNovo Planalto
OOrizonaOuro Verde de GoiásOuvidor
PPadre BernardoPalestina de GoiásPalmeiras de GoiásPalmeloPalminópolisPanamáParanaiguaraParaúnaPerolândiaPetrolina de GoiásPilar de GoiásPiracanjubaPiranhasPirenópolisPires do RioPlanaltinaPontalinaPorangatuPorteirãoPortelândiaPosseProfessor Jamil
QQuirinópolis
RRialmaRianápolisRio QuenteRio VerdeRubiataba
SSanclerlândiaSanta Bárbara de GoiásSanta Cruz de GoiásSanta Fé de GoiásSanta Helena de GoiásSanta IsabelSanta Rita do AraguaiaSanta Rita do Novo DestinoSanta Rosa de GoiásSanta Tereza de GoiásSanta Terezinha de GoiásSanto Antônio da BarraSanto Antônio de GoiásSanto Antônio do DescobertoSenador CanedoSerranópolisSilvâniaSimolândiaSão DomingosSão Francisco de GoiásSão João d'AliançaSão João da ParaúnaSão Luís de Montes BelosSão Luíz do NorteSão Miguel do AraguaiaSão Miguel do Passa QuatroSão PatrícioSão SimãoSítio d'Abadia
TTaquaral de GoiásTeresina de GoiásTerezópolis de GoiásTrindadeTrombasTrês RanchosTurvelândiaTurvânia
UUirapuruUruanaUruaçuUrutaí
VValparaíso de GoiásVarjãoVianópolisVicentinópolisVila BoaVila Propício

Bandeira do Maranhão.svg Maranhão[rediger | rediger kilde]

AAfonso CunhaAlcântaraAldeias AltasAltamira do MaranhãoAlto Alegre do MaranhãoAlto Alegre do PindaréAlto ParnaíbaAmapá do MaranhãoAmarante do MaranhãoAnajatubaAnapurusApicum-AçuAraguanãAraiosesArameArariAxixáAçailândiaÁgua Doce do Maranhão
BBacabalBacabeiraBacuriBacuritubaBalsasBarra do CordaBarreirinhasBarão de GrajaúBela Vista do MaranhãoBeláguaBenedito LeiteBequimãoBernardo do MearimBoa Vista do GurupiBom JardimBom Jesus das SelvasBom LugarBrejoBrejo de AreiaBuritiBuriti BravoBuriticupuBuritirana
CCachoeira GrandeCajapióCajariCampestre do MaranhãoCantanhedeCapinzal do NorteCarolinaCarutaperaCaxiasCedralCentral do MaranhãoCentro Novo do MaranhãoCentro do GuilhermeChapadinhaCidelândiaCodóCoelho NetoColinasConceição do Lago-AçuCoroatáCururupuCândido Mendes
DDavinópolisDom PedroDuque Bacelar
EEsperantinópolisEstreito
FFeira Nova do MaranhãoFernando FalcãoFormosa da Serra NegraFortaleza dos NogueirasFortuna
GGodofredo VianaGonçalves DiasGovernador ArcherGovernador Edison LobãoGovernador Eugênio BarrosGovernador Luiz RochaGovernador Newton BelloGovernador Nunes FreireGrajaúGraça AranhaGuimarães
HHumberto de Campos
IIcatuIgarapé GrandeIgarapé do MeioImperatrizItaipava do GrajaúItapecuru MirimItinga do Maranhão
JJatobáJenipapo dos VieirasJoselândiaJoão LisboaJunco do Maranhão
LLago VerdeLago da PedraLago do JuncoLago dos RodriguesLagoa Grande do MaranhãoLagoa do MatoLajeado NovoLima CamposLoretoLuís Domingues
MMagalhães de AlmeidaMaracaçuméMarajá do SenaMaranhãozinhoMata RomaMatinhaMatõesMatões do NorteMilagres do MaranhãoMiradorMiranda do NorteMirinzalMontes AltosMonçãoMorros
NNina RodriguesNova ColinasNova IorqueNova Olinda do Maranhão
OOlho d'Água das CunhãsOlinda Nova do Maranhão
PPalmeirândiaParaibanoParnaramaPassagem FrancaPastos BonsPaulino NevesPaulo RamosPaço do LumiarPedreirasPedro do RosárioPenalvaPeri MirimPeritoróPindaré-MirimPinheiroPio XIIPirapemasPorto FrancoPorto Rico do MaranhãoPoção de PedrasPresidente DutraPresidente JuscelinoPresidente MédiciPresidente SarneyPresidente VargasPrimeira Cruz
RRaposaRiachãoRibamar FiqueneRosário
SSambaíbaSanta Filomena do MaranhãoSanta HelenaSanta InêsSanta LuziaSanta Luzia do ParuáSanta Quitéria do MaranhãoSanta RitaSantana do MaranhãoSanto Amaro do MaranhãoSanto Antônio dos LopesSatubinhaSenador Alexandre CostaSenador La RocqueSerrano do MaranhãoSucupira do NorteSucupira do RiachãoSão Benedito do Rio PretoSão BentoSão BernardoSão Domingos do AzeitãoSão Domingos do MaranhãoSão Francisco do BrejãoSão Francisco do MaranhãoSão Félix de BalsasSão José de RibamarSão José dos BasíliosSão João BatistaSão João do CarúSão João do ParaísoSão João do SoterSão João dos PatosSão LuísSão Luís Gonzaga do MaranhãoSão Mateus do MaranhãoSão Pedro da Água BrancaSão Pedro dos CrentesSão Raimundo das MangabeirasSão Raimundo do Doca BezerraSão RobertoSão Vicente FerrerSítio Novo
TTasso FragosoTimbirasTimonTrizidela do ValeTufilândiaTuntumTuriaçuTurilândiaTutóia
UUrbano Santos
VVargem GrandeVianaVila Nova dos MartíriosVitorino FreireVitória do Mearim
ZZé Doca

Bandeira de Mato Grosso.svg Mato Grosso[rediger | rediger kilde]

AAcorizalAlta FlorestaAlto AraguaiaAlto Boa VistaAlto GarçasAlto ParaguaiAlto TaquariApiacásAraguaianaAraguainhaAraputangaArenápolisAripuanãÁgua Boa
BBarra do BugresBarra do GarçasBarão de MelgaçoBom Jesus do AraguaiaBrasnorte
CCampinápolisCampo Novo do ParecisCampo VerdeCampos de JúlioCanabrava do NorteCanaranaCarlindaCastanheiraChapada dos GuimarãesCláudiaCocalinhoColnizaColíderComodoroConfresaConquista D'OesteCotriguaçuCuiabáCurvelândiaCáceres
DDeniseDiamantinoDom Aquino
FFeliz NatalFigueirópolis D'Oeste
GGaúcha do NorteGeneral CarneiroGlória D'OesteGuarantã do NorteGuiratinga
IIndiavaíItaúbaItiquira
JJaciaraJangadaJauruJuaraJuruenaJuscimeiraJuína
LLambari D'OesteLucas do Rio VerdeLuciára
MMarcelândiaMatupáMirassol d'Oeste
NNobresNortelândiaNossa Senhora do LivramentoNova BandeirantesNova BrasilândiaNova Canaã do NorteNova GuaritaNova LacerdaNova MarilândiaNova MaringáNova Monte verdeNova MutumNova NazaréNova OlímpiaNova Santa HelenaNova UbiratãNova XavantinaNovo Horizonte do NorteNovo MundoNovo Santo AntônioNovo São Joaquim
PParanatingaParanaítaPedra PretaPeixoto de AzevedoPlanalto da SerraPoconéPontal do AraguaiaPonte BrancaPontes e LacerdaPorto Alegre do NortePorto EsperidiãoPorto EstrelaPorto dos GaúchosPoxoréoPrimavera do Leste
QQuerência
RReserva do CabaçalRibeirão CascalheiraRibeirãozinhoRio BrancoRondolândiaRondonópolisRosário Oeste
SSalto do CéuSanta CarmemSanta Cruz do XinguSanta Rita do TrivelatoSanta TerezinhaSanto AfonsoSanto Antônio do LesteSanto Antônio do LevergerSapezalSerra Nova DouradaSinopSorrisoSão Félix do AraguaiaSão José do PovoSão José do Rio ClaroSão José do XinguSão José dos Quatro MarcosSão Pedro da Cipa
TTabaporãTangará da SerraTapurahTerra Nova do NorteTesouroTorixoréu
UUnião do Sul
VVale de São DomingosVeraVila Bela da Santíssima TrindadeVila RicaVárzea Grande

Bandeira de Mato Grosso do Sul.svg Mato Grosso do Sul[rediger | rediger kilde]

AAlcinópolisAmambaíAnastácioAnaurilândiaAngélicaAntônio JoãoAparecida do TaboadoAquidauanaAral MoreiraÁgua Clara
BBandeirantesBataguassuBatayporãBela VistaBodoquenaBonitoBrasilândia
CCaarapóCamapuãCampo GrandeCaracolCassilândiaChapadão do SulCorguinhoCoronel SapucaiaCorumbáCosta RicaCoxim
DDeodápolisDois Irmãos do BuritiDouradinaDourados
EEldorado
FFátima do Sul
GGlória de DouradosGuia Lopes da Laguna
IIguatemiInocênciaItaporãItaquiraíIvinhema
JJaporãJaraguariJardimJateíJuti
LLadárioLaguna Carapã
MMaracajuMirandaMundo Novo
NNaviraíNioaqueNova Alvorada do SulNova AndradinaNovo Horizonte do Sul
PParanaíbaParanhosPedro GomesPonta PorãPorto Murtinho
RRibas do Rio PardoRio BrilhanteRio NegroRio Verde de Mato GrossoRochedo
SSanta Rita do PardoSelvíriaSete QuedasSidrolândiaSonoraSão Gabriel do Oeste
TTacuruTaquarussuTerenosTrês Lagoas
VVicentina

Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais[rediger | rediger kilde]

AAbadia dos DouradosAbaetéAbre CampoAcaiacaAguanilAimorésAiuruocaAlagoaAlbertinaAlfenasAlfredo VasconcelosAlmenaraAlpercataAlpinópolisAlterosaAlto CaparaóAlto JequitibáAlto Rio DoceAlvarengaAlvinópolisAlvorada de MinasAlém ParaíbaAmparo do SerraAndradasAndrelândiaAngelândiaAntônio CarlosAntônio DiasAntônio Prado de MinasAracitabaAraguariArantinaArapongaAraporãArapuáAraxáAraçaíAraçuaíAraújosArceburgoArcosAreadoArgiritaAricanduvaArinosAstolfo DutraAtaléiaAugusto de LimaAçucenaÁgua BoaÁgua CompridaÁguas FormosasÁguas Vermelhas
BBaependiBaldimBambuíBandeiraBandeira do SulBarbacenaBarra LongaBarrosoBarão de CocaisBarão de Monte AltoBela Vista de MinasBelmiro BragaBelo HorizonteBelo OrienteBelo ValeBeriloBerizalBertópolisBetimBias FortesBicasBiquinhasBoa EsperançaBocaina de MinasBocaiúvaBom DespachoBom Jardim de MinasBom Jesus da PenhaBom Jesus do AmparoBom Jesus do GalhoBom RepousoBom SucessoBonfimBonfinópolis de MinasBonito de MinasBorda da MataBotelhosBotumirimBrasilândia de MinasBrasília de MinasBrasópolisBraúnasBrumadinhoBrás PiresBueno BrandãoBuenópolisBugreBuritisBuritizeiro
CCabeceira GrandeCabo VerdeCachoeira DouradaCachoeira da PrataCachoeira de MinasCachoeira de PajeúCaetanópolisCaetéCaianaCajuriCaldasCamachoCamanducaiaCambuquiraCambuíCampanhaCampanárioCampestreCampina VerdeCampo AzulCampo BeloCampo FloridoCampo do MeioCampos AltosCampos GeraisCana VerdeCanaãCandeiasCantagaloCanápolisCaparaóCapela NovaCapelinhaCapetingaCapim BrancoCapinópolisCapitão AndradeCapitão EnéasCapitólioCaputiraCaranaíbaCarandaíCarangolaCaratingaCaraíCarbonitaCareaçuCarlos ChagasCarmo da CachoeiraCarmo da MataCarmo de MinasCarmo do CajuruCarmo do ParanaíbaCarmo do Rio ClaroCarmésiaCarmópolis de MinasCarneirinhoCarrancasCarvalhosCarvalhópolisCasa GrandeCascalho RicoCataguasesCatas AltasCatas Altas da NoruegaCatujiCatutiCaxambuCedro do AbaetéCentral de MinasCentralinaChaléChapada GaúchaChapada do NorteChiadorChácaraCipotâneaClaravalClaro dos PoçõesCláudioCoimbraColunaComendador GomesComercinhoConceição da AparecidaConceição da Barra de MinasConceição das AlagoasConceição das PedrasConceição de IpanemaConceição do Mato DentroConceição do ParáConceição do Rio VerdeConceição dos OurosConfinsCongonhalCongonhasCongonhas do NorteConquistaConselheiro LafaieteConselheiro PenaConsolaçãoContagemCoqueiralCoração de JesusCordisburgoCordislândiaCorintoCoroaciCoromandelCoronel FabricianoCoronel MurtaCoronel PachecoCoronel Xavier ChavesCouto de Magalhães de MinasCristaisCristiano OtoniCristinaCristáliaCrisólitaCrucilândiaCruzeiro da FortalezaCruzíliaCuparaqueCurral de DentroCurveloCássiaCórrego DantaCórrego FundoCórrego NovoCórrego do Bom JesusCônego Marinho
DDatasDelfim MoreiraDelfinópolisDeltaDescobertoDesterro de Entre RiosDesterro do MeloDiamantinaDiogo de VasconcelosDionísioDivinoDivino das LaranjeirasDivinolândia de MinasDivinésiaDivinópolisDivisa AlegreDivisa NovaDivisópolisDom BoscoDom CavatiDom JoaquimDom SilvérioDom ViçosoDona EusébiaDores de CamposDores de GuanhãesDores do IndaiáDores do TurvoDoresópolisDouradoquaraDurandé
EElói MendesEngenheiro CaldasEngenheiro NavarroEntre FolhasEntre Rios de MinasErváliaEsmeraldasEspera FelizEspinosaEspírito Santo do DouradoEstivaEstrela DalvaEstrela do IndaiáEstrela do SulEugenópolisEwbank da CâmaraExtrema
FFamaFaria LemosFelisburgoFelixlândiaFelício dos SantosFernandes TourinhoFerrosFervedouroFlorestalFormigaFormosoFortaleza de MinasFortuna de MinasFrancisco BadaróFrancisco DumontFrancisco SáFranciscópolisFrei GasparFrei InocêncioFrei LagonegroFronteiraFronteira dos ValesFruta de LeiteFrutalFunilândia
GGaliléiaGameleirasGlaucilândiaGoiabeiraGoianáGonzagaGonçalvesGouveiaGovernador ValadaresGrupiaraGrão MogolGuanhãesGuapéGuaraciabaGuaraciamaGuaraniGuaranésiaGuararáGuarda-MorGuaxupéGuidovalGuimarâniaGuiricemaGurinhatã
HHeliodora
IIapuIbertiogaIbiaíIbiracatuIbiraciIbiritéIbitiúra de MinasIbiturunaIbiáIcaraí de MinasIgarapéIgaratingaIguatamaIjaciIlicíneaImbé de MinasInconfidentesIndaiabiraIndianópolisIngaíInhapimInhaúmaInimutabaIpabaIpanemaIpatingaIpiaçuIpuiúnaIraí de MinasItabiraItabirinha de MantenaItabiritoItacambiraItacarambiItaguaraItaipéItajubáItamarandibaItamarati de MinasItambacuriItambé do Mato DentroItamogiItamonteItanhanduItanhomiItaobimItapagipeItapecericaItapevaItatiaiuçuItaveravaItaú de MinasItaúnaItingaItuetaItuiutabaItumirimIturamaItutinga
JJaboticatubasJacintoJacutingaJacuíJaguaraçuJamprucaJanaúbaJanuáriaJaparaíbaJaponvarJaíbaJeceabaJenipapo de MinasJequeriJequitaíJequitibáJequitinhonhaJesuâniaJoanésiaJoaquim FelícioJoaímaJordâniaJosenópolisJosé Gonçalves de MinasJosé RaydanJoão MonlevadeJoão PinheiroJuatubaJuiz de ForaJuramentoJuruaiaJuvenília
LLadainhaLagamarLagoa DouradaLagoa FormosaLagoa GrandeLagoa SantaLagoa da PrataLagoa dos PatosLajinhaLambariLamimLaranjalLassanceLavrasLeandro FerreiraLeme do PradoLeopoldinaLiberdadeLima DuarteLimeira do OesteLontraLuisburgoLuislândiaLumináriasLuz
MMachacalisMachadoMadre de Deus de MinasMalacachetaMamonasMangaManhuaçuManhumirimMantenaMar de EspanhaMaravilhasMaria da FéMarianaMarilacMaripá de MinasMarliériaMarmelópolisMartinho CamposMartins SoaresMata VerdeMaterlândiaMateus LemeMathias LobatoMatias BarbosaMatias CardosoMatipóMato VerdeMatozinhosMatutinaMedeirosMedinaMendes PimentelMercêsMesquitaMinas NovasMinduriMirabelaMiradouroMiravâniaMiraíMoedaMoemaMonjolosMonsenhor PauloMontalvâniaMonte Alegre de MinasMonte AzulMonte BeloMonte CarmeloMonte FormosoMonte Santo de MinasMonte SiãoMontes ClarosMontezumaMorada Nova de MinasMorro da GarçaMorro do PilarMunhozMuriaéMutumMuzambinhoMário Campos
NNacip RaydanNanuqueNaqueNatalândiaNatérciaNazarenoNepomucenoNinheiraNova BelémNova EraNova LimaNova MódicaNova PonteNova PorteirinhaNova ResendeNova SerranaNova UniãoNovo CruzeiroNovo Oriente de MinasNovorizonte
OOlariaOlhos-d'ÁguaOliveiraOliveira FortesOlímpio NoronhaOnça de PitanguiOratóriosOrizâniaOuro BrancoOuro FinoOuro PretoOuro Verde de Minas
PPadre CarvalhoPadre ParaísoPai PedroPaineirasPainsPaivaPalmaPalmópolisPapagaiosParacatuParaguaçuParaisópolisParaopebaPará de MinasPassa QuatroPassa TempoPassa-VintePassabémPassosPatisPatos de MinasPatrocínioPatrocínio do MuriaéPaula CândidoPaulistasPavãoPedra AzulPedra BonitaPedra DouradaPedra do AntaPedra do IndaiáPedralvaPedras de Maria da CruzPedrinópolisPedro LeopoldoPedro TeixeiraPequeriPequiPerdigãoPerdizesPerdõesPeriquitoPescadorPeçanhaPiauPiedade de CaratingaPiedade de Ponte NovaPiedade do Rio GrandePiedade dos GeraisPimentaPingo-d'ÁguaPintópolisPiracemaPirajubaPirangaPiranguinhoPiranguçuPirapetingaPiraporaPiraúbaPitanguiPiumhiPlanuraPocranePompéuPonte NovaPonto ChiquePonto dos VolantesPorteirinhaPorto FirmePotéPouso AlegrePouso AltoPoço FundoPoços de CaldasPradosPrataPratinhaPratápolisPresidente BernardesPresidente JuscelinoPresidente KubitschekPresidente OlegárioPrudente de Morais
QQuartel GeralQueluzito
RRapososRaul SoaresRecreioRedutoResende CostaResplendorRessaquinhaRiachinhoRiacho dos MachadosRibeirão VermelhoRibeirão das NevesRio AcimaRio CascaRio DoceRio EsperaRio MansoRio NovoRio ParanaíbaRio Pardo de MinasRio PiracicabaRio PombaRio PretoRio VermelhoRio do PradoRitápolisRochedo de MinasRodeiroRomariaRosário da LimeiraRubelitaRubim
SSabaráSabinópolisSacramentoSalinasSalto da DivisaSanta BárbaraSanta Bárbara do LesteSanta Bárbara do Monte VerdeSanta Bárbara do TugúrioSanta Cruz de MinasSanta Cruz de SalinasSanta Cruz do EscalvadoSanta Efigênia de MinasSanta Fé de MinasSanta Helena de MinasSanta JulianaSanta LuziaSanta MargaridaSanta Maria de ItabiraSanta Maria do SaltoSanta Maria do SuaçuíSanta Rita de CaldasSanta Rita de IbitipocaSanta Rita de JacutingaSanta Rita de MinasSanta Rita do ItuetoSanta Rita do SapucaíSanta Rosa da SerraSanta VitóriaSantana da VargemSantana de CataguasesSantana de PirapamaSantana do DesertoSantana do GarambéuSantana do JacaréSantana do ManhuaçuSantana do ParaísoSantana do RiachoSantana dos MontesSanto Antônio do AmparoSanto Antônio do AventureiroSanto Antônio do GramaSanto Antônio do ItambéSanto Antônio do JacintoSanto Antônio do MonteSanto Antônio do RetiroSanto Antônio do Rio AbaixoSanto HipólitoSantos DumontSapucaí-MirimSardoáSarzedoSem-PeixeSenador AmaralSenador CortesSenador FirminoSenador José BentoSenador Modestino GonçalvesSenhora de OliveiraSenhora do PortoSenhora dos RemédiosSericitaSeritingaSerra Azul de MinasSerra da SaudadeSerra do SalitreSerra dos AimorésSerraniaSerranosSerranópolis de MinasSerroSete LagoasSetubinhaSilveirâniaSilvianópolisSimonésiaSimão PereiraSobráliaSoledade de MinasSão Bento AbadeSão Brás do SuaçuíSão Domingos das DoresSão Domingos do PrataSão FranciscoSão Francisco de PaulaSão Francisco de SalesSão Francisco do GlóriaSão Félix de MinasSão GeraldoSão Geraldo da PiedadeSão Geraldo do BaixioSão Gonçalo do AbaetéSão Gonçalo do ParáSão Gonçalo do Rio AbaixoSão Gonçalo do Rio PretoSão Gonçalo do SapucaíSão GotardoSão Joaquim de BicasSão José da BarraSão José da LapaSão José da SafiraSão José da VarginhaSão José do AlegreSão José do DivinoSão José do GoiabalSão José do JacuriSão José do MantimentoSão João Batista do GlóriaSão João EvangelistaSão João NepomucenoSão João da LagoaSão João da MataSão João da PonteSão João das MissõesSão João del ReiSão João do ManhuaçuSão João do ManteninhaSão João do OrienteSão João do PacuíSão João do ParaísoSão LourençoSão Miguel do AntaSão Pedro da UniãoSão Pedro do SuaçuíSão Pedro dos FerrosSão RomãoSão Roque de MinasSão Sebastião da Bela VistaSão Sebastião da Vargem AlegreSão Sebastião do AntaSão Sebastião do MaranhãoSão Sebastião do OesteSão Sebastião do ParaísoSão Sebastião do Rio PretoSão Sebastião do Rio VerdeSão Thomé das LetrasSão TiagoSão Tomás de AquinoSão Vicente de Minas
TTabuleiroTaiobeirasTaparubaTapiraTapiraíTaquaraçu de MinasTarumirimTeixeirasTeófilo OtoniTimóteoTiradentesTirosTocantinsTocos do MojiToledoTombosTrês CoraçõesTrês MariasTrês PontasTumiritingaTupaciguaraTurmalinaTurvolândia
UUbaporangaUbaíUberabaUberlândiaUbáUmburatibaUnaíUnião de MinasUruana de MinasUrucuiaUrucânia
VVargem AlegreVargem BonitaVargem Grande do Rio PardoVarginhaVarjão de MinasVarzelândiaVazanteVerdelândiaVeredinhaVermelho NovoVeríssimoVespasianoVieirasVirgem da LapaVirginópolisVirgolândiaVirgíniaVisconde do Rio BrancoViçosaVolta GrandeVárzea da Palma
WWenceslau Braz

Bandeira do Pará.svg Pará[rediger | rediger kilde]

AAbaetetubaAbel FigueiredoAcaráAfuáAlenquerAlmeirimAltamiraAnajásAnanindeuaAnapuAugusto CorrêaAurora do ParáAveiroÁgua Azul do Norte
BBagreBaiãoBannachBarcarenaBelterraBelémBenevidesBom Jesus do TocantinsBonitoBragançaBrasil NovoBrejo Grande do AraguaiaBreu BrancoBrevesBujaru
CCachoeira do ArariCachoeira do PiriáCametáCanaã dos CarajásCapanemaCapitão PoçoCastanhalChavesColaresConceição do AraguaiaConcórdia do ParáCumaru do NorteCurionópolisCurralinhoCuruáCuruçá
DDom Eliseu
EEldorado dos Carajás
FFaroFloresta do Araguaia
GGarrafão do NorteGoianésia do ParáGurupá
IIgarapé-AçuIgarapé-MiriInhangapiIpixuna do ParáIrituiaItaitubaItupiranga
JJacareacangaJacundáJuruti
LLimoeiro do Ajuru
MMagalhães BarataMarabáMaracanãMarapanimMaritubaMedicilândiaMelgaçoMocajubaMojuMonte AlegreMuanáMãe do Rio
NNova Esperança do PiriáNova IpixunaNova TimboteuaNovo ProgressoNovo Repartimento
OOeiras do ParáOriximináOurilândia do NorteOurémÓbidos
PPacajáPalestina do ParáParagominasParauapebasPau d'ArcoPeixe-BoiPiçarraPlacasPonta de PedrasPortelPorto de MozPrainhaPrimavera
QQuatipuru
RRedençãoRio MariaRondon do ParáRurópolis
SSalinópolisSalvaterraSanta Bárbara do ParáSanta Cruz do ArariSanta Isabel do ParáSanta Luzia do ParáSanta Maria das BarreirasSanta Maria do ParáSantana do AraguaiaSantarémSantarém NovoSanto Antônio do TauáSapucaiaSenador José PorfírioSoureSão Caetano de OdivelasSão Domingos do AraguaiaSão Domingos do CapimSão Francisco do ParáSão Félix do XinguSão Geraldo do AraguaiaSão João da PontaSão João de PirabasSão João do AraguaiaSão Miguel do GuamáSão Sebastião da Boa Vista
TTailândiaTerra AltaTerra SantaTomé-AçuTracuateuaTrairãoTucumãTucuruí
UUlianópolisUruará
VVigiaViseuVitória do Xingu
XXinguara

Bandeira da Paraíba.svg Paraíba[rediger | rediger kilde]

AAguiarAlagoa GrandeAlagoa NovaAlagoinhaAlcantilAlgodão de JandaíraAlhandraAmparoAparecidaAraraArarunaAraçagiAreiaAreia de BaraúnasAreialAroeirasAssunçãoÁgua Branca
BBananeirasBaraúnaBarra de Santa RosaBarra de SantanaBarra de São MiguelBayeuxBaía da TraiçãoBelémBelém do Brejo do CruzBernardino BatistaBoa VenturaBoa VistaBom JesusBom SucessoBonito de Santa FéBoqueirãoBorboremaBrejo do CruzBrejo dos Santos
CCaaporãCabaceirasCabedeloCachoeira dos ÍndiosCacimba de AreiaCacimba de DentroCacimbasCaiçaraCajazeirasCajazeirinhasCaldas BrandãoCamalaúCampina GrandeCampo de SantanaCapimCaraúbasCarrapateiraCasserengueCatingueiraCatolé do RochaCaturitéConceiçãoCondadoCondeCongoCoremasCoxixolaCruz do Espírito SantoCubatiCuitegiCuitéCuité de MamanguapeCurral VelhoCurral de Cima
DDamiãoDesterroDiamanteDona InêsDuas Estradas
EEmasEsperança
FFagundesFrei Martinho
GGado BravoGuarabiraGurinhémGurjão
IIbiaraIgaracyImaculadaIngáItabaianaItaporangaItapororocaItatuba
JJacaraúJericóJoão PessoaJoca ClaudinoJuarez TávoraJuazeirinhoJunco do SeridóJuripirangaJuru
LLagoaLagoa SecaLagoa de DentroLastroLivramentoLogradouroLucena
MMaltaMamanguapeManaíraMarcaçãoMariMarizópolisMassarandubaMataracaMatinhasMato GrossoMaturéiaMogeiroMontadasMonte HorebeMonteiroMulunguMãe d'Água
NNatubaNazarezinhoNova FlorestaNova OlindaNova Palmeira
OOlho d'ÁguaOlivedosOuro Velho
PParariPassagemPatosPaulistaPedra BrancaPedra LavradaPedras de FogoPedro RégisPiancóPicuíPilarPilõesPilõezinhosPirpiritubaPitimbuPocinhosPombalPoço DantasPoço de José de MouraPrataPrincesa IsabelPuxinanã
QQueimadasQuixabá
RRemígioRiacho de Santo AntônioRiacho dos CavalosRiachãoRiachão do BacamarteRiachão do PoçoRio Tinto
SSalgadinhoSalgado de São FélixSanta CecíliaSanta CruzSanta HelenaSanta InêsSanta LuziaSanta RitaSanta TeresinhaSantana de MangueiraSantana dos GarrotesSanto AndréSapéSeridóSerra BrancaSerra GrandeSerra RedondaSerra da RaizSerrariaSertãozinhoSobradoSoledadeSolâneaSossêgoSousaSuméSão BentinhoSão BentoSão Domingos de PombalSão Domingos do CaririSão FranciscoSão José da Lagoa TapadaSão José de CaianaSão José de EspinharasSão José de PiranhasSão José de PrincesaSão José do BonfimSão José do Brejo do CruzSão José do SabugiSão José dos CordeirosSão José dos RamosSão João do CaririSão João do Rio do PeixeSão João do TigreSão MamedeSão Miguel de TaipuSão Sebastião de Lagoa de RoçaSão Sebastião do Umbuzeiro
TTaperoáTavaresTeixeiraTenórioTriunfo
UUiraúnaUmbuzeiro
VVieirópolisVista SerranaVárzea
ZZabelê

Bandeira do Paraná.svg Paraná[rediger | rediger kilde]

AAbatiáAdrianópolisAgudos do SulAlmirante TamandaréAltamira do ParanáAlto ParanáAlto PiquiriAltôniaAlvorada do SulAmaporãAmpéreAnahyAndiráAntoninaAntônio OlintoApucaranaArapongasArapotiArapuãArarunaAraucáriaAriranha do IvaíAssaíAssis ChateaubriandAstorgaAtalaiaÂngulo
BBalsa NovaBandeirantesBarbosa FerrazBarra do JacaréBarracãoBela Vista da CarobaBela Vista do ParaísoBiturunaBoa EsperançaBoa Esperança do IguaçuBoa Ventura de São RoqueBoa Vista da AparecidaBocaiúva do SulBom Jesus do SulBom SucessoBom Sucesso do SulBorrazópolisBraganeyBrasilândia do Sul
CCafearaCafelândiaCafezal do SulCalifórniaCambaráCambiraCambéCampina Grande do SulCampina da LagoaCampina do SimãoCampo BonitoCampo LargoCampo MagroCampo MourãoCampo do TenenteCandóiCantagaloCapanemaCapitão Leônidas MarquesCarambeíCarlópolisCascavelCastroCatanduvasCentenário do SulCerro AzulChopinzinhoCianorteCidade GaúchaClevelândiaColomboColoradoCongonhinhasConselheiro MairinckContendaCorbéliaCornélio ProcópioCoronel Domingos SoaresCoronel VividaCorumbataí do SulCruz MachadoCruzeiro do IguaçuCruzeiro do OesteCruzeiro do SulCruzmaltinaCuritibaCuriúvaCândido de AbreuCéu Azul
DDiamante D'OesteDiamante do NorteDiamante do SulDois VizinhosDouradinaDoutor CamargoDoutor Ulysses
EEngenheiro BeltrãoEntre Rios do OesteEnéas MarquesEsperança NovaEspigão Alto do Iguaçu
FFarolFaxinalFazenda Rio GrandeFernandes PinheiroFigueiraFlor da Serra do SulFloraíFlorestaFlorestópolisFlóridaFormosa do OesteFoz do IguaçuFoz do JordãoFrancisco AlvesFrancisco BeltrãoFênix
GGeneral CarneiroGodoy MoreiraGoioerêGoioximGrandes RiosGuairaçáGuamirangaGuapiramaGuaporemaGuaraciGuaraniaçuGuarapuavaGuaraqueçabaGuaratubaGuaíra
HHonório Serpa
IIbaitiIbemaIbiporãIcaraímaIguaraçuIguatuImbaúImbituvaInajáIndianópolisInácio MartinsIpirangaIporãIracema do OesteIratiIretamaItaguajéItaipulândiaItambaracáItambéItapejara d'OesteItaperuçuItaúna do SulIvaiporãIvatubaIvatéIvaí
JJabotiJacarezinhoJaguapitãJaguariaívaJandaia do SulJaniópolisJapiraJapuráJardim AlegreJardim OlindaJataizinhoJesuítasJoaquim TávoraJundiaí do SulJurandaJussara
KKaloré
LLapaLaranjalLaranjeiras do SulLeópolisLidianópolisLindoesteLoandaLobatoLondrinaLuizianaLunardelliLupionópolis
MMalletMamborêMandaguariMandaguaçuMandiritubaManfrinópolisMangueirinhaManoel RibasMarechal Cândido RondonMaria HelenaMarialvaMarilenaMariluzMarilândia do SulMaringáMaripáMariópolisMarmeleiroMarquinhoMarumbiMatelândiaMatinhosMato RicoMauá da SerraMedianeiraMercedesMiradorMiraselvaMissalMoreira SalesMorretesMunhoz de Melo
NNossa Senhora das GraçasNova Aliança do IvaíNova América da ColinaNova AuroraNova CantuNova EsperançaNova Esperança do SudoesteNova FátimaNova LaranjeirasNova LondrinaNova OlímpiaNova Prata do IguaçuNova Santa BárbaraNova Santa RosaNova TebasNovo Itacolomi
OOrtigueiraOurizonaOuro Verde do Oeste
PPaiçanduPalmasPalmeiraPalmitalPalotinaParanacityParanaguáParanapoemaParanavaíParaíso do NortePato BragadoPato BrancoPaula FreitasPaulo FrontinPeabiruPerobalPinhaisPinhal de São BentoPinhalãoPinhãoPiraquaraPiraí do SulPitangaPitangueirasPiênPlanaltina do ParanáPlanaltoPonta GrossaPontal do ParanáPorecatuPorto AmazonasPorto BarreiroPorto RicoPorto VitóriaPrado FerreiraPranchitaPresidente Castelo BrancoPrimeiro de MaioPrudentópolisPérolaPérola d'Oeste
QQuarto CentenárioQuatiguáQuatro BarrasQuatro PontesQuedas do IguaçuQuerência do NorteQuinta do SolQuitandinha
RRamilândiaRancho AlegreRancho Alegre D'OesteRealezaRebouçasRenascençaReservaReserva do IguaçuRibeirão ClaroRibeirão do PinhalRio AzulRio BomRio Bonito do IguaçuRio Branco do IvaíRio Branco do SulRio NegroRolândiaRoncadorRondonRosário do Ivaí
SSabáudiaSalgado FilhoSalto do ItararéSalto do LontraSanta AméliaSanta Cecília do PavãoSanta Cruz de Monte CasteloSanta FéSanta HelenaSanta InêsSanta Isabel do IvaíSanta Izabel do OesteSanta LúciaSanta Maria do OesteSanta MarianaSanta MônicaSanta Tereza do OesteSanta Terezinha de ItaipuSantana do ItararéSanto Antônio da PlatinaSanto Antônio do CaiuáSanto Antônio do ParaísoSanto Antônio do SudoesteSanto InácioSapopemaSarandiSaudade do IguaçuSengésSerranópolis do IguaçuSertanejaSertanópolisSiqueira CamposSulinaSão Carlos do IvaíSão Jerônimo da SerraSão Jorge d'OesteSão Jorge do IvaíSão Jorge do PatrocínioSão José da Boa VistaSão José das PalmeirasSão José dos PinhaisSão JoãoSão João do CaiuáSão João do IvaíSão João do TriunfoSão Manoel do ParanáSão Mateus do SulSão Miguel do IguaçuSão Pedro do IguaçuSão Pedro do IvaíSão Pedro do ParanáSão Sebastião da AmoreiraSão Tomé
TTamaranaTamboaraTapejaraTapiraTeixeira SoaresTelêmaco BorbaTerra BoaTerra RicaTerra RoxaTibagiTijucas do SulToledoTomazinaTrês Barras do ParanáTunas do ParanáTuneiras do OesteTupãssiTurvo
UUbiratãUmuaramaUniflorUnião da VitóriaUraí
VVentaniaVera Cruz do OesteVerêVila AltaVirmondVitorino
WWenceslau Braz
XXambrê

Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco[rediger | rediger kilde]

AAbreu e LimaAfogados da IngazeiraAfrânioAgrestinaAlagoinhaAliançaAltinhoAmarajiAngelimAraripinaAraçoiabaArcoverdeÁgua PretaÁguas Belas
BBarra de GuabirabaBarreirosBelo JardimBelém de MariaBelém de São FranciscoBetâniaBezerrosBodocóBom ConselhoBom JardimBonitoBrejinhoBrejo da Madre de DeusBrejãoBuenos AiresBuíque
CCabo de Santo AgostinhoCabrobóCachoeirinhaCaetésCalumbiCalçadoCamaragibeCamocim de São FélixCamutangaCanhotinhoCapoeirasCarnaubeira da PenhaCarnaíbaCarpinaCaruaruCasinhasCatendeCedroChã GrandeChã de AlegriaCondadoCorrentesCortêsCumaruCupiraCustódia
DDormentes
EEscadaExu
FFeira NovaFernando de NoronhaFerreirosFloresFlorestaFrei Miguelinho
GGameleiraGaranhunsGlória do GoitáGoianaGranitoGravatá
IIatiIbimirimIbirajubaIgarassuIguaraciInajáIngazeiraIpojucaIpubiItacurubaItamaracáItambéItapetimItapissumaItaquitingaItaíba
JJaboatão dos GuararapesJaqueiraJataúbaJatobáJoaquim NabucoJoão AlfredoJucatiJupiJurema
LLagoa GrandeLagoa do CarroLagoa do ItaengaLagoa do OuroLagoa dos GatosLajedoLimoeiro
MMacaparanaMachadosManariMaraialMirandibaMoreilândiaMoreno
NNazaré da Mata
OOlindaOrobóOrocóOuricuri
PPalmaresPalmeirinaPanelasParanatamaParnamirimPassiraPaudalhoPaulistaPedraPesqueiraPetrolinaPetrolândiaPombosPoçãoPrimavera
QQuipapáQuixaba
RRecifeRiacho das AlmasRibeirãoRio Formoso
SSairéSalgadinhoSalgueiroSaloáSanharóSanta CruzSanta Cruz da Baixa VerdeSanta Cruz do CapibaribeSanta FilomenaSanta Maria da Boa VistaSanta Maria do CambucáSanta TerezinhaSerra TalhadaSerritaSertâniaSirinhaémSolidãoSurubimSão Benedito do SulSão Bento do UnaSão CaitanoSão Joaquim do MonteSão José da Coroa GrandeSão José do BelmonteSão José do EgitoSão JoãoSão Lourenço da MataSão Vicente Ferrer
TTabiraTacaimbóTacaratuTamandaréTaquaritinga do NorteTerezinhaTerra NovaTimbaúbaToritamaTracunhaémTrindadeTriunfoTupanatingaTuparetama
VVenturosaVerdejanteVertente do LérioVertentesVicênciaVitória de Santo Antão
XXexéu

Bandeira do Piauí.svg Piauí[rediger | rediger kilde]

AAcauãAgricolândiaAlagoinha do PiauíAlegrete do PiauíAlto LongáAltosAlvorada do GurguéiaAmaranteAngical do PiauíAntônio AlmeidaAnísio de AbreuAroazesArraialAssunção do PiauíAvelino LopesÁgua Branca
BBaixa Grande do RibeiroBarra D'AlcântaraBarrasBarreiras do PiauíBarro DuroBatalhaBela Vista do PiauíBelém do PiauíBeneditinosBertolíniaBetânia do PiauíBoa HoraBocainaBom JesusBom Princípio do PiauíBonfim do PiauíBoqueirão do PiauíBrasileiraBrejo do PiauíBuriti dos LopesBuriti dos Montes
CCabeceiras do PiauíCajazeiras do PiauíCajueiro da PraiaCaldeirão Grande do PiauíCampinas do PiauíCampo Alegre do FidalgoCampo Grande do PiauíCampo Largo do PiauíCampo MaiorCanavieiraCanto do BuritiCapitão Gervásio OliveiraCapitão de CamposCaracolCaraúbas do PiauíCaridade do PiauíCastelo do PiauíCaxingóCocalCocal de TelhaCocal dos AlvesCoivarasColônia do GurguéiaColônia do PiauíConceição do CanindéCoronel José DiasCorrenteCristalândia do PiauíCristino CastroCurimatáCurraisCurral Novo do PiauíCurralinhos
DDemerval LobãoDirceu ArcoverdeDom Expedito LopesDom InocêncioDomingos Mourão
EElesbão VelosoEliseu MartinsEsperantina
FFartura do PiauíFlores do PiauíFloresta do PiauíFlorianoFrancinópolisFrancisco AyresFrancisco MacedoFrancisco SantosFronteiras
GGeminianoGilbuésGuadalupeGuaribas
HHugo Napoleão
IIlha GrandeInhumaIpiranga do PiauíIsaías CoelhoItainópolisItaueira
JJacobina do PiauíJaicósJardim do MulatoJatobá do PiauíJerumenhaJoaquim PiresJoca MarquesJosé de FreitasJoão CostaJuazeiro do PiauíJuremaJúlio Borges
LLagoa AlegreLagoa de São FranciscoLagoa do Barro do PiauíLagoa do PiauíLagoa do SítioLagoinha do PiauíLandri SalesLuzilândiaLuís Correia
MMadeiroManoel EmídioMarcolândiaMarcos ParenteMassapê do PiauíMatias OlímpioMiguel AlvesMiguel LeãoMilton BrandãoMonsenhor GilMonsenhor HipólitoMonte Alegre do PiauíMorro Cabeça no TempoMorro do Chapéu do PiauíMurici dos Portelas
NNazaré do PiauíNossa Senhora de NazaréNossa Senhora dos RemédiosNova Santa RitaNovo Oriente do PiauíNovo Santo Antônio
OOeirasOlho D'Água do Piauí
PPadre MarcosPaes LandimPajeú do PiauíPalmeira do PiauíPalmeiraisPaquetáParnaguáParnaíbaPassagem Franca do PiauíPatos do PiauíPau D'Arco do PiauíPaulistanaPavussuPedro IIPedro LaurentinoPicosPimenteirasPio IXPiracurucaPiripiriPortoPorto Alegre do PiauíPrata do Piauí
QQueimada Nova
RRedenção do GurguéiaRegeneraçãoRiacho FrioRibeira do PiauíRibeiro GonçalvesRio Grande do Piauí
SSanta Cruz do PiauíSanta Cruz dos MilagresSanta FilomenaSanta LuzSanta Rosa do PiauíSantana do PiauíSanto Antônio de LisboaSanto Antônio dos MilagresSanto Inácio do PiauíSebastião BarrosSebastião LealSigefredo PachecoSimplício MendesSimõesSocorro do PiauíSussuaparaSão Braz do PiauíSão Francisco de Assis do PiauíSão Francisco do PiauíSão Félix do PiauíSão Gonçalo do GurguéiaSão Gonçalo do PiauíSão José do DivinoSão José do PeixeSão José do PiauíSão João da CanabravaSão João da FronteiraSão João da SerraSão João da VarjotaSão João do ArraialSão João do PiauíSão JuliãoSão Lourenço do PiauíSão Luis do PiauíSão Miguel da Baixa GrandeSão Miguel do FidalgoSão Miguel do TapuioSão Pedro do PiauíSão Raimundo Nonato
TTamboril do PiauíTanque do PiauíTeresina
UUniãoUruçuí
VValença do PiauíVera MendesVila Nova do PiauíVárzea BrancaVárzea Grande
WWall Ferraz

Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro[rediger | rediger kilde]

AAngra dos ReisAperibéAraruamaArealArmação dos BúziosArraial do Cabo
BBarra MansaBarra do PiraíBelford RoxoBom JardimBom Jesus do Itabapoana
CCabo FrioCachoeiras de MacacuCambuciCampos dos GoytacazesCantagaloCarapebusCardoso MoreiraCarmoCasimiro de AbreuComendador Levy GasparianConceição de MacabuCordeiro
DDuas BarrasDuque de Caxias
EEngenheiro Paulo de Frontin
GGuapimirim
IIguaba GrandeItaboraíItaguaíItalvaItaocaraItaperunaItatiaia
JJaperi
LLaje do Muriaé
MMacaéMacucoMagéMangaratibaMaricáMendesMesquitaMiguel PereiraMiracema
NNatividadeNilópolisNiteróiNova FriburgoNova Iguaçu
PParacambiParatyParaíba do SulPaty do AlferesPetrópolisPinheiralPiraíPorciúnculaPorto Real
QQuatisQueimadosQuissamã
RResendeRio BonitoRio ClaroRio das FloresRio das OstrasRio de Janeiro
SSanta Maria MadalenaSanto Antônio de PáduaSapucaiaSaquaremaSeropédicaSilva JardimSumidouroSão FidélisSão Francisco de ItabapoanaSão GonçaloSão José de UbáSão José do Vale do Rio PretoSão João da BarraSão João de MeritiSão Pedro da AldeiaSão Sebastião do Alto
TTanguáTeresópolisTrajano de MoraisTrês Rios
VValençaVarre-SaiVassourasVolta Redonda

Bandeira do Rio Grande do Norte.png Rio Grande do Norte[rediger | rediger kilde]

AAcariAfonso BezerraAlexandriaAlmino AfonsoAlto do RodriguesAngicosAntônio MartinsApodiAreia BrancaArêsAugusto SeveroAçuÁgua Nova
BBaraúnaBarcelonaBaía FormosaBento FernandesBodóBom JesusBrejinho
CCaicóCaiçara do NorteCaiçara do Rio do VentoCampo RedondoCanguaretamaCaraúbasCarnaubaisCarnaúba dos DantasCeará-MirimCerro CoráCoronel EzequielCoronel João PessoaCruzetaCurrais Novos
DDoutor Severiano
EEncantoEquadorEspírito SantoExtremoz
FFelipe GuerraFernando PedrozaFlorâniaFrancisco DantasFrutuoso Gomes
GGalinhosGoianinhaGovernador Dix-Sept RosadoGrossosGuamaré
IIelmo MarinhoIpanguaçuIpueiraItajáItaú
JJandaíraJanduísJanuário CiccoJapiJardim de AngicosJardim de PiranhasJardim do SeridóJaçanãJosé da PenhaJoão CâmaraJoão DiasJucurutuJundiá
LLagoa NovaLagoa SalgadaLagoa d'AntaLagoa de PedrasLagoa de VelhosLajesLajes PintadasLucréciaLuís Gomes
MMacauMacaíbaMajor SalesMarcelino VieiraMartinsMaxaranguapeMessias TarginoMontanhasMonte AlegreMonte das GameleirasMossoró
NNatalNova CruzNísia Floresta
OOlho-d'Água do BorgesOuro Branco
PParanáParazinhoParaúParelhasParnamirimPassa e FicaPassagemPatuPau dos FerrosPedra GrandePedra PretaPedro AvelinoPedro VelhoPendênciasPilõesPortalegrePorto do ManguePoço BrancoPresidente JuscelinoPureza
RRafael FernandesRafael GodeiroRiacho da CruzRiacho de SantanaRiachueloRio do FogoRodolfo FernandesRuy Barbosa
SSanta CruzSanta MariaSantana do MatosSantana do SeridóSanto AntônioSenador Elói de SouzaSenador Georgino AvelinoSerra Negra do NorteSerra de São BentoSerra do MelSerrinhaSerrinha dos PintosSeveriano MeloSão Bento do NorteSão Bento do TrairiSão FernandoSão Francisco do OesteSão Gonçalo do AmaranteSão José de MipibuSão José do CampestreSão José do SeridóSão João do SabugiSão MiguelSão Miguel de TourosSão Paulo do PotengiSão PedroSão RafaelSão ToméSão VicenteSítio Novo
TTaboleiro GrandeTaipuTangaráTenente AnaniasTenente Laurentino CruzTibauTibau do SulTimbaúba dos BatistasTourosTriunfo Potiguar
UUmarizalUpanema
VVenha-VerVera CruzVila FlorViçosaVárzea

Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul[rediger | rediger kilde]

AAceguáAgudoAjuricabaAlecrimAlegreteAlegriaAlmirante Tamandaré do SulAlpestreAlto AlegreAlto FelizAlvoradaAmaral FerradorAmetista do SulAndré da RochaAnta GordaAntônio PradoArambaréAraricáAratibaArroio GrandeArroio do MeioArroio do PadreArroio do SalArroio do TigreArroio dos RatosArvorezinhaAugusto PestanaÁgua SantaÁurea
BBagéBalneário PinhalBarra FundaBarra do GuaritaBarra do QuaraíBarra do RibeiroBarra do Rio AzulBarracãoBarros CassalBarãoBarão de CotegipeBarão do TriunfoBenjamin Constant do SulBento GonçalvesBoa Vista das MissõesBoa Vista do BuricáBoa Vista do CadeadoBoa Vista do IncraBoa Vista do SulBom JesusBom PrincípioBom ProgressoBom Retiro do SulBoqueirão do LeãoBossorocaBozanoBragaBrochierButiá
CCacequiCachoeira do SulCachoeirinhaCacique DobleCaibatéCaiçaraCamaquãCamargoCambará do SulCampestre da SerraCampina das MissõesCampinas do SulCampo BomCampo NovoCampos BorgesCandeláriaCandiotaCanelaCanguçuCanoasCanudos do ValeCapela de SantanaCapitãoCapivari do SulCapão Bonito do SulCapão da CanoaCapão do CipóCapão do LeãoCarazinhoCaraáCarlos BarbosaCarlos GomesCascaCaseirosCatuípeCaxias do SulCaçapava do SulCentenárioCerritoCerro BrancoCerro GrandeCerro Grande do SulCerro LargoChapadaCharqueadasCharruaChiapettaChuviscaChuíCidreiraCiríacoColinasColoradoCondorConstantinaCoqueiro BaixoCoqueiros do SulCoronel BarrosCoronel BicacoCoronel PilarCotiporãCoxilhaCrissiumalCristalCristal do SulCruz AltaCruzaltenseCruzeiro do SulCândido Godói
DDavid CanabarroDerrubadasDezesseis de NovembroDilermando de AguiarDois IrmãosDois Irmãos das MissõesDois LajeadosDom FelicianoDom PedritoDom Pedro de AlcântaraDona FranciscaDoutor Maurício CardosoDoutor Ricardo
EEldorado do SulEncantadoEncruzilhada do SulEngenho VelhoEntre Rios do SulEntre-IjuísErebangoErechimErnestinaErval GrandeErval SecoEsmeraldaEsperança do SulEspumosoEstaçãoEsteioEstrelaEstrela VelhaEstância VelhaEugênio de Castro
FFagundes VarelaFarroupilhaFaxinal do SoturnoFaxinalzinhoFazenda VilanovaFelizFlores da CunhaFloriano PeixotoFontoura XavierFormigueiroForquetinhaFortaleza dos ValosFrederico Westphalen
GGaribaldiGarruchosGauramaGeneral CâmaraGentilGetúlio VargasGiruáGlorinhaGramadoGramado XavierGramado dos LoureirosGravataíGuabijuGuaporéGuarani das MissõesGuaíba
HHarmoniaHervalHerveirasHorizontinaHulha NegraHumaitá
IIbaramaIbiaçáIbiraiarasIbirapuitãIbirubáIgrejinhaIjuíIlópolisImbéImigranteIndependênciaInhacoráIpiranga do SulIpêIraíItaaraItacurubiItapucaItaquiItatiItatiba do SulIvoráIvoti
JJaboticabaJacuizinhoJacutingaJaguariJaguarãoJaquiranaJariJóiaJúlio de Castilhos
LLagoa Bonita do SulLagoa VermelhaLagoa dos Três CantosLagoãoLajeadoLajeado do BugreLavras do SulLiberato SalzanoLindolfo CollorLinha Nova
MMachadinhoMampitubaManoel VianaMaquinéMaratáMarauMarcelino RamosMariana PimentelMariano MoroMarques de SouzaMataMato CastelhanoMato LeitãoMato QueimadoMaximiliano de AlmeidaMaçambaraMinas do LeãoMiraguaíMontauriMonte Alegre dos CamposMonte Belo do SulMontenegroMormaçoMorrinhos do SulMorro RedondoMorro ReuterMostardasMuitos CapõesMuliternoMuçum
NNicolau VergueiroNonoaiNova AlvoradaNova AraçáNova BassanoNova Boa VistaNova BrésciaNova CandeláriaNova Esperança do SulNova HartzNova PalmaNova PetrópolisNova PrataNova PáduaNova RamadaNova Roma do SulNova Santa RitaNovo BarreiroNovo CabraisNovo HamburgoNovo MachadoNovo TiradentesNovo XinguNão-Me-Toque
OOsório
PPaim FilhoPalmares do SulPalmeira das MissõesPalmitinhoPanambiPantano GrandeParaíParaíso do SulPareci NovoParobéPassa SetePasso FundoPasso do SobradoPaulo BentoPaveramaPedras AltasPedro OsórioPejuçaraPelotasPicada CaféPinhalPinhal GrandePinhal da SerraPinheirinho do ValePinheiro MachadoPirapóPiratiniPlanaltoPonte PretaPontãoPorto AlegrePorto LucenaPorto MauáPorto Vera CruzPorto XavierPortãoPouso NovoPoço das AntasPresidente LucenaProgressoProtásio AlvesPutinga
QQuaraíQuatro IrmãosQuevedosQuinze de Novembro
RRedentoraRelvadoRestinga SecaRio GrandeRio PardoRio dos ÍndiosRiozinhoRoca SalesRodeio BonitoRoladorRolanteRonda AltaRondinhaRoque GonzalesRosário do Sul
SSagrada FamíliaSaldanha MarinhoSalto do JacuíSalvador das MissõesSalvador do SulSananduvaSanta Bárbara do SulSanta Cecília do SulSanta Clara do SulSanta Cruz do SulSanta Margarida do SulSanta MariaSanta Maria do HervalSanta RosaSanta TerezaSanta Vitória do PalmarSantana da Boa VistaSantana do LivramentoSantiagoSanto Antônio da PatrulhaSanto Antônio das MissõesSanto Antônio do PalmaSanto Antônio do PlanaltoSanto AugustoSanto CristoSanto Expedito do SulSanto ÂngeloSapirangaSapucaia do SulSarandiSeberiSede NovaSegredoSelbachSenador Salgado FilhoSentinela do SulSerafina CorrêaSertãoSertão SantanaSete de SetembroSeveriano de AlmeidaSilveira MartinsSinimbuSobradinhoSoledadeSão BorjaSão Domingos do SulSão Francisco de AssisSão Francisco de PaulaSão GabrielSão JerônimoSão JorgeSão José das MissõesSão José do HervalSão José do HortêncioSão José do InhacoráSão José do NorteSão José do OuroSão José do SulSão José dos AusentesSão João da UrtigaSão João do PolêsineSão LeopoldoSão Lourenço do SulSão Luiz GonzagaSão MarcosSão MartinhoSão Martinho da SerraSão Miguel das MissõesSão NicolauSão Paulo das MissõesSão Pedro da SerraSão Pedro das MissõesSão Pedro do ButiáSão Pedro do SulSão Sebastião do CaíSão SepéSão ValentimSão Valentim do SulSão Valério do SulSão VendelinoSão Vicente do SulSério
TTabaíTapejaraTaperaTapesTaquaraTaquariTaquaruçu do SulTavaresTenente PortelaTerra de AreiaTeutôniaTio HugoTiradentes do SulToropiTorresTramandaíTravesseiroTrindade do SulTriunfoTrês ArroiosTrês CachoeirasTrês CoroasTrês ForquilhasTrês PalmeirasTrês PassosTrês de MaioTucunduvaTunasTupanci do SulTupanciretãTupandiTuparendiTuruçu
UUbiretamaUnistaldaUnião da SerraUruguaiana
VVacariaVale RealVale VerdeVale do SolVaniniVenâncio AiresVera CruzVeranópolisVespasiano CorreaViadutosViamãoVicente DutraVictor GraeffVila FloresVila LângaroVila MariaVila Nova do SulVista AlegreVista Alegre do PrataVista GaúchaVitória das Missões
WWestfália
XXangri-lá

Bandeira de Rondônia.svg Rondônia[rediger | rediger kilde]

AAlta Floresta D'OesteAlto Alegre dos ParecisAlto ParaísoAlvorada D'OesteAriquemes
BBuritis
CCabixiCacaulândiaCacoalCampo Novo de RondôniaCandeias do JamariCastanheirasCerejeirasChupinguaiaColorado do OesteCorumbiaraCosta MarquesCujubim
EEspigão D'Oeste
GGovernador Jorge TeixeiraGuajará-Mirim
IItapuã do Oeste
JJaruJi-Paraná
MMachadinho D'OesteMinistro AndreazzaMirante da SerraMonte Negro
NNova Brasilândia D'OesteNova MamoréNova UniãoNovo Horizonte do Oeste
OOuro Preto do Oeste
PParecisPimenta BuenoPimenteiras do OestePorto VelhoPresidente MédiciPrimavera de Rondônia
RRio CrespoRolim de Moura
SSanta Luzia D'OesteSeringueirasSão Felipe D'OesteSão Francisco do GuaporéSão Miguel do Guaporé
TTeixeirópolisTheobroma
UUrupá
VVale do AnariVale do ParaísoVilhena

Bandeira de Roraima.svg Roraima[rediger | rediger kilde]

AAlto AlegreAmajari
BBoa VistaBonfim
CCantáCaracaraíCaroebe
IIracema
MMucajaí
NNormandia
PPacaraima
RRorainópolis
SSão João da BalizaSão Luiz
UUiramutã

Bandeira de Santa Catarina.svg Santa Catarina[rediger | rediger kilde]

AAbdon BatistaAbelardo LuzAgrolândiaAgronômicaAlfredo WagnerAlto Bela VistaAnchietaAngelinaAnita GaribaldiAnitápolisAntônio CarlosApiúnaArabutãAraquariAraranguáArmazémArroio TrintaArvoredoAscurraAtalantaAuroraÁgua DoceÁguas FriasÁguas MornasÁguas de Chapecó
BBalneário Arroio do SilvaBalneário Barra do SulBalneário CamboriúBalneário GaivotaBalneário Rincão - BandeiranteBarra BonitaBarra VelhaBela Vista do ToldoBelmonteBenedito NovoBiguaçuBlumenauBocaina do SulBom Jardim da SerraBom JesusBom Jesus do OesteBom RetiroBombinhasBotuveráBraço do NorteBraço do TrombudoBrunópolisBrusque
CCaibiCalmonCamboriúCampo AlegreCampo Belo do SulCampo ErêCampos NovosCanelinhaCanoinhasCapinzalCapivari de BaixoCapão AltoCatanduvasCaxambu do SulCaçadorCelso RamosCerro NegroChapadão do LageadoChapecóCocal do SulConcórdiaCordilheira AltaCoronel FreitasCoronel MartinsCorreia PintoCorupáCriciúmaCunha PorãCunhataíCuritibanos
DDescansoDionísio CerqueiraDona EmmaDoutor Pedrinho
EEntre RiosErmoErval Velho
FFaxinal dos GuedesFlor do SertãoFlorianópolisFormosa do SulForquilhinhaFraiburgoFrei Rogério
GGalvãoGaropabaGaruvaGasparGovernador Celso RamosGravatalGrão ParáGuabirubaGuaraciabaGuaramirimGuarujá do SulGuatambu
HHerval d'Oeste
IIbiamIbicaréIbiramaIlhotaImaruíImbitubaImbuiaIndaialIomerêIpiraIporã do OesteIpuaçuIpumirimIraceminhaIraniIratiIrineópolisItaiópolisItajaíItapemaItapirangaItapoáItuporangaItáIçara
JJaboráJacinto MachadoJaguarunaJaraguá do SulJardinópolisJoaçabaJoinvilleJosé BoiteuxJupiá
LLacerdópolisLagesLagunaLajeado GrandeLaurentinoLauro MüllerLebon RégisLeoberto LealLindóia do SulLontrasLuiz AlvesLuzerna
MMacieiraMafraMajor GercinoMajor VieiraMaracajáMaravilhaMaremaMassarandubaMatos CostaMeleiroMirim DoceModeloMondaíMonte CarloMonte CasteloMorro GrandeMorro da Fumaça
NNavegantesNova ErechimNova ItaberabaNova TrentoNova VenezaNovo Horizonte
OOrleansOtacílio CostaOuroOuro Verde
PPaialPainelPalhoçaPalma SolaPalmeiraPalmitosPapanduvaParaísoPasso de TorresPassos MaiaPaulo LopesPedras GrandesPenhaPeritiba - Pescaria BravaPetrolândiaPinhalzinhoPinheiro PretoPiratubaBalneário PiçarrasPlanalto AlegrePomerodePonte AltaPonte Alta do NortePonte SerradaPorto BeloPorto UniãoPouso RedondoPraia GrandePresidente Castelo BrancoPresidente GetúlioPresidente NereuPrincesa
QQuilombo
RRancho QueimadoRio FortunaRio NegrinhoRio RufinoRio das AntasRio do CampoRio do OesteRio do SulRio dos CedrosRiquezaRodeioRomelândia
SSaleteSaltinhoSalto VelosoSangãoSanta CecíliaSanta HelenaSanta Rosa de LimaSanta Rosa do SulSanta TerezinhaSanta Terezinha do ProgressoSantiago do SulSanto Amaro da ImperatrizSaudadesSchroederSearaSerra AltaSiderópolisSombrioSul BrasilSão Bento do SulSão BernardinoSão BonifácioSão CarlosSão Cristóvão do SulSão DomingosSão Francisco do SulSão JoaquimSão JoséSão José do CedroSão José do CerritoSão João BatistaSão João do ItaperiúSão João do OesteSão João do SulSão Lourenço do OesteSão LudgeroSão MartinhoSão Miguel da Boa VistaSão Miguel do OesteSão Pedro de Alcântara
TTaióTangaráTigrinhosTijucasTimbé do SulTimbóTimbó GrandeTrevisoTreze TíliasTreze de MaioTrombudo CentralTrês BarrasTubarãoTunápolisTurvo
UUnião do OesteUrubiciUrupemaUrussanga
VVargemVargem BonitaVargeãoVidal RamosVideiraVitor Meireles
WWitmarsum
XXanxerêXavantinaXaxim
ZZortéa

Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo[rediger | rediger kilde]

AAdamantinaAdolfoAguaíAgudosAlambariAlfredo MarcondesAltairAltinópolisAlto AlegreAlumínioAlvinlândiaAmericanaAmparoAmérico BrasilienseAmérico de CamposAnalândiaAndradinaAngatubaAnhembiAnhumasAparecidaAparecida d'OesteApiaíAraminaAranduArapeíAraraquaraArarasAraçariguamaAraçatubaAraçoiaba da SerraArco-ÍrisArealvaAreiasAreiópolisAriranhaArtur NogueiraArujáAspásiaAssisAtibaiaAuriflamaAvanhandavaAvaréAvaíÁguas da PrataÁguas de LindóiaÁguas de Santa BárbaraÁguas de São PedroÁlvares FlorenceÁlvares MachadoÁlvaro de Carvalho
BBady BassittBalbinosBananalBarbosaBaririBarra BonitaBarra do ChapéuBarra do TurvoBarretosBarrinhaBarueriBarão de AntoninaBastosBatataisBauruBebedouroBento de AbreuBernardino de CamposBertiogaBilacBirigüiBiritiba-MirimBoa Esperança do SulBocainaBofeteBoituvaBom Jesus dos PerdõesBom Sucesso de ItararéBoraceiaBorboremaBorebiBoráBotucatuBragança PaulistaBraúnaBrejo AlegreBrodowskiBrotasBuriBuritamaBuritizalBálsamo
CCabreúvaCabrália PaulistaCachoeira PaulistaCacondeCafelândiaCaiabuCaieirasCaiuáCajamarCajatiCajobiCajuruCampina do Monte AlegreCampinasCampo Limpo PaulistaCampos Novos PaulistaCampos do JordãoCananéiaCanasCanitarCapela do AltoCapivariCapão BonitoCaraguatatubaCarapicuíbaCardosoCasa BrancaCastilhoCatanduvaCatiguáCaçapavaCedralCerqueira CésarCerquilhoCesário LangeCharqueadaChavantesClementinaColinaColômbiaConchalConchasCordeirópolisCoroadosCoronel MacedoCorumbataíCosmoramaCosmópolisCotiaCravinhosCristais PaulistaCruzeiroCruzáliaCubatãoCunhaCássia dos CoqueirosCândido MotaCândido Rodrigues
DDescalvadoDiademaDirce ReisDivinolândiaDobradaDois CórregosDolcinópolisDouradoDracenaDuartinaDumont
EEchaporãEldoradoElias FaustoElisiárioEmbaúbaEmbuEmbu-GuaçuEmilianópolisEngenheiro CoelhoEspírito Santo do PinhalEspírito Santo do TurvoEstiva GerbiEstrela d'OesteEstrela do NorteEuclides da Cunha Paulista
FFarturaFernando PrestesFernandópolisFernãoFerraz de VasconcelosFlora RicaFlorealFloríniaFlórida PaulistaFrancaFrancisco MoratoFranco da Rocha
GGabriel MonteiroGarçaGastão VidigalGavião PeixotoGeneral SalgadoGetulinaGlicérioGuaimbêGuaiçaraGuapiaraGuapiaçuGuaraciGuarani d'OesteGuarantãGuararapesGuararemaGuaratinguetáGuaraçaíGuareíGuaribaGuarujáGuarulhosGuaráGuataparáGuaíraGuzolândiaGália
HHerculândiaHolambraHortolândia
IIacangaIacriIarasIbatéIbiraremaIbiráIbitingaIbiúnaIcémIepêIgarapavaIgaratáIgaraçu do TietêIguapeIlha CompridaIlha SolteiraIlhabelaIndaiatubaIndianaIndiaporãInúbia PaulistaIpaussuIperóIpeúnaIpiguáIporangaIpuãIracemápolisIrapuruIrapuãItaberáItajobiItajuItanhaémItapecerica da SerraItapetiningaItapevaItapeviItapiraItapirapuã PaulistaItaporangaItapuraItapuíItaquaquecetubaItararéItaririItatibaItatingaItaíItaocaItirapinaItirapuãItobiItuItupevaItuveravaItápolis
JJaborandiJaboticabalJacareíJaciJacupirangaJaguariúnaJalesJambeiroJandiraJardinópolisJarinuJaúJeriquaraJoanópolisJosé BonifácioJoão RamalhoJumirimJundiaíJunqueirópolisJuquitibaJuquiáJúlio Mesquita
LLagoinhaLaranjal PaulistaLavrinhasLavíniaLemeLençóis PaulistaLimeiraLindóiaLinsLorenaLourdesLouveiraLucianópolisLucéliaLuiziâniaLupércioLutéciaLuís Antônio
MMacatubaMacaubalMacedôniaMagdaMairinqueMairiporãManduriMarabá PaulistaMaracaíMarapoamaMarinópolisMariápolisMartinópolisMaríliaMatãoMauáMendonçaMeridianoMesópolisMiguelópolisMineiros do TietêMira EstrelaMiracatuMirandópolisMirante do ParanapanemaMirassolMirassolândiaMococaMogi GuaçuMogi das CruzesMoji-MirimMombucaMongaguáMonte Alegre do SulMonte AltoMonte AprazívelMonte Azul PaulistaMonte CasteloMonte MorMonteiro LobatoMonçõesMorro AgudoMorungabaMotucaMurutinga do Sul
NNantesNarandibaNatividade da SerraNazaré PaulistaNeves PaulistaNhandearaNipoãNova AliançaNova CampinaNova Canaã PaulistaNova CastilhoNova EuropaNova GranadaNova GuataporangaNova IndependênciaNova LuzitâniaNova OdessaNovaisNovo HorizonteNuporanga
OOcauçuOlímpiaOnda VerdeOrienteOrindiúvaOrlândiaOsascoOscar BressaneOsvaldo CruzOurinhosOuro VerdeOuroeste – –Óleo
PPacaembuPalestinaPalmares PaulistaPalmeira d'OestePalmitalPanoramaParaguaçu PaulistaParaibunaParanapanemaParanapuãParapuãParaísoPardinhoPariquera-AçuParisiPatrocínio PaulistaPaulicéiaPaulistâniaPaulo de FariaPaulíniaPederneirasPedra BelaPedranópolisPedregulhoPedreiraPedrinhas PaulistaPedro de ToledoPenápolisPereira BarretoPereirasPeruíbePiacatuPiedadePilar do SulPindamonhangabaPindoramaPinhalzinhoPiquerobiPiquetePiracaiaPiracicabaPirajuPirajuíPirangiPirapora do Bom JesusPirapozinhoPirassunungaPiratiningaPitangueirasPlanaltoPlatinaPoloniPompéiaPongaíPontalPontalindaPontes GestalPopulinaPorangabaPorto FelizPorto FerreiraPotimPotirendabaPoáPracinhaPradópolisPraia GrandePratâniaPresidente AlvesPresidente BernardesPresidente EpitácioPresidente PrudentePresidente VenceslauPromissão
QQuadraQuatáQueirozQueluzQuintana
RRafardRanchariaRedenção da SerraRegente FeijóReginópolisRegistroRestingaRibeiraRibeirão BonitoRibeirão BrancoRibeirão CorrenteRibeirão GrandeRibeirão PiresRibeirão PretoRibeirão do SulRibeirão dos ÍndiosRifainaRincãoRinópolisRio ClaroRio Grande da SerraRio das PedrasRiolândiaRiversulRosanaRoseiraRubinéiaRubiácea
SSabinoSagresSalesSales OliveiraSalesópolisSalmourãoSaltinhoSaltoSalto GrandeSalto de PiraporaSandovalinaSanta AdéliaSanta AlbertinaSanta BrancaSanta Bárbara d'OesteSanta Clara d'OesteSanta Cruz da ConceiçãoSanta Cruz da EsperançaSanta Cruz das PalmeirasSanta Cruz do Rio PardoSanta ErnestinaSanta Fé do SulSanta GertrudesSanta IsabelSanta LúciaSanta Maria da SerraSanta MercedesSanta Rita d'OesteSanta Rita do Passa QuatroSanta Rosa de ViterboSanta SaleteSantana da Ponte PensaSantana de ParnaíbaSanto AnastácioSanto AndréSanto Antônio da AlegriaSanto Antônio de PosseSanto Antônio do AracanguáSanto Antônio do JardimSanto Antônio do PinhalSanto ExpeditoSantosSantópolis do AguapeíSarapuíSarutaiáSebastianópolis do SulSerra AzulSerra NegraSerranaSertãozinhoSete BarrasSeveríniaSilveirasSocorroSorocabaSud MennucciSumaréSuzanoSuzanápolisSão Bento do SapucaíSão Bernardo do CampoSão Caetano do SulSão CarlosSão FranciscoSão Joaquim da BarraSão José da Bela VistaSão José do BarreiroSão José do Rio PardoSão José do Rio PretoSão José dos CamposSão João da Boa VistaSão João das Duas PontesSão João de IracemaSão João do Pau d'AlhoSão Lourenço da SerraSão Luiz do ParaitingaSão ManuelSão Miguel ArcanjoSão PauloSão PedroSão Pedro do TurvoSão RoqueSão SebastiãoSão Sebastião da GramaSão SimãoSão Vicente
TTabapuãTabatingaTaboão da SerraTacibaTaguaíTaiaçuTaiúvaTambaúTanabiTapiratibaTapiraíTaquaralTaquaritingaTaquaritubaTaquarivaíTarabaiTarumãTatuíTaubatéTejupáTeodoro SampaioTerra RoxaTietêTimburiTorre de PedraTorrinhaTrabijuTremembéTrês FronteirasTuiutiTupi PaulistaTupãTuriúbaTurmalina
UUbaranaUbatubaUbirajaraUchoaUnião PaulistaUruUrupêsUrânia
VValentim GentilValinhosValparaísoVargemVargem Grande PaulistaVargem Grande do SulVera CruzVinhedoViradouroVista Alegre do AltoVitória BrasilVotorantimVotuporangaVárzea Paulista
ZZacarias

Bandeira de Sergipe.svg Sergipe[rediger | rediger kilde]

Brazil State Sergipe.svg

AAmparo de São FranciscoAquidabãAracajuArauáAreia Branca
BBarra dos CoqueirosBoquimBrejo Grande
CCampo do BritoCanhobaCanindé de São FranciscoCapelaCariraCarmópolisCedro de São JoãoCristinápolisCumbe
DDivina Pastora
EEstância
FFeira NovaFrei Paulo
GGararuGeneral MaynardGracho Cardoso
IIlha das FloresIndiarobaItabaianaItabaianinhaItabiItaporanga d'Ajuda
JJaparatubaJapoatã
LLagartoLaranjeiras
MMacambiraMalhada dos BoisMalhadorMaruimMoita BonitaMonte Alegre de SergipeMuribeca
NNeópolisNossa Senhora AparecidaNossa Senhora da GlóriaNossa Senhora das DoresNossa Senhora de LourdesNossa Senhora do Socorro
PPacatubaPedra MolePedrinhasPinhãoPirambuPorto da FolhaPoço RedondoPoço VerdePropriá
RRiachueloRiachão do DantasRibeirópolisRosário do Catete
SSalgadoSanta Luzia do ItanhySanta Rosa de LimaSantana do São FranciscoSanto Amaro das BrotasSimão DiasSiririSão CristóvãoSão DomingosSão FranciscoSão Miguel do Aleixo
TTelhaTobias BarretoTomar do Geru
UUmbaúba

Bandeira do Tocantins.svg Tocantins[rediger | rediger kilde]

AAbreulândiaAguiarnópolisAliança do TocantinsAlmasAlvoradaAnanásAngicoAparecida do Rio NegroAragominasAraguacemaAraguanãAraguatinsAraguaçuAraguaínaArapoemaArraiasAugustinópolisAurora do TocantinsAxixá do Tocantins
BBabaçulândiaBandeirantes do TocantinsBarra do OuroBarrolândiaBernardo SayãoBom Jesus do TocantinsBrasilândia do TocantinsBrejinho de NazaréBuriti do Tocantins
CCachoeirinhaCampos LindosCariri do TocantinsCarmolândiaCarrasco BonitoCasearaCentenárioChapada da NatividadeChapada de AreiaColinas do TocantinsColméiaCombinadoConceição do TocantinsCouto de MagalhãesCristalândiaCrixás do Tocantins
DDarcinópolisDianópolisDivinópolis do TocantinsDois Irmãos do TocantinsDueré
EEsperantina
FFigueirópolisFiladélfiaFormoso do AraguaiaFortaleza do TabocãoFátima
GGoianorteGoiatinsGuaraíGurupi
IIpueirasItacajáItaguatinsItapiratinsItaporã do Tocantins
JJaú do TocantinsJuarina
LLagoa da ConfusãoLagoa do TocantinsLajeadoLavandeiraLizardaLuzinópolis
MMarianópolis do TocantinsMateirosMaurilândia do TocantinsMiracema do TocantinsMiranorteMonte Santo do TocantinsMonte do CarmoMuricilândia
NNatividadeNazaréNova OlindaNova RosalândiaNovo AcordoNovo AlegreNovo Jardim
OOliveira de Fátima
PPalmasPalmeirantePalmeiras do TocantinsPalmeirópolisParanãParaíso do TocantinsPau d'ArcoPedro AfonsoPeixePequizeiroPindorama do TocantinsPiraquêPiumPonte Alta do Bom JesusPonte Alta do TocantinsPorto Alegre do TocantinsPorto NacionalPraia NortePresidente KennedyPugmil
RRecursolândiaRiachinhoRio SonoRio da ConceiçãoRio dos Bois
SSampaioSandolândiaSanta Fé do AraguaiaSanta Maria do TocantinsSanta Rita do TocantinsSanta Rosa do TocantinsSanta Tereza do TocantinsSanta Terezinha do TocantinsSilvanópolisSucupiraSão Bento do TocantinsSão Félix do TocantinsSão Miguel do TocantinsSão Salvador do TocantinsSão Sebastião do TocantinsSão Valério da NatividadeSítio Novo do Tocantins
TTaguatingaTaipas do TocantinsTalismãTocantinópolisTocantíniaTupiramaTupiratins
WWanderlândia
XXambioá