Liste over brasilianske kommuner

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk
Totalt er det 5 564 kommuner i Brasil

Liste over kommuner i Brasil per delstat omfatter 5 564 kommuner, fordelt på 26 delstater og et separat føderalt område. Kommunene er den minste administrativt politiske enheten i Brasil.

Brasils kommuneinndeling ble sist revidert i 2005 da det ble både slått sammen og skilt ut nye kommuner.

Kommunene i Brasil[rediger | rediger kilde]

Termen for kommune i Brasil er município og det er den minste politiske administrative enheten i Brasil. Den befinner seg under de føderale enhetene (UF – Unidade Federativadelstat). Kommunene har både utøvende (Prefeitura) og lovgivende (Câmara municipal) myndighet. Generelt sett består en kommune av en by, et hovedsete og omkringliggende områder, men den kan også være satt sammen av forskjellige tettsteder innenfor det samme kommuneområdet. Når byer utvikler seg i større grad og de begynner å nærme seg andre kommuner, blir det kalt en metropolregion. Dette skjer veldig ofte for hovedstedene i delstatene.

Det er kommunen som har den direkte praktiske omsorgen for de forskjellige livsaspektene til innbyggerne, slikt som eiendomsregister, vedlikehold av lokale veier - inklusive trafikkontroll på disse veiene, og grunnskoleutdanningen. Kommunen tilbyr også helsestasjoner for sine innbyggere. De kontrollerer også kollektivtrafikken, markedene og renovasjon.

Indeks: Acre | Alagoas | Amapá | Amazonas | Bahia | Ceará | Distrito Federal | Espírito Santo | Goiás | Maranhão | Mato Grosso | Mato Grosso do Sul | Minas Gerais | Pará | Paraíba | Paraná | Pernambuco | Piauí | Rio de Janeiro | Rio Grande do Norte | Rio Grande do Sul | Rondônia | Roraima | Santa Catarina | São Paulo | Sergipe | Tocantins

Bandeira do Acre.svg Acre[rediger | rediger kilde]

AAcrelândiaAssis Brasil
BBrasiléiaBujari
CCapixabaCruzeiro do Sul (Acre)
EEpitaciolândia
FFeijó
JJordão
MManoel UrbanoMarechal ThaumaturgoMâncio Lima
PPlácido de CastroPorto AcrePorto Walter
RRio BrancoRodrigues Alves
SSanta Rosa do PurusSena MadureiraSenador Guiomard
TTarauacá
XXapuri

Bandeira de Alagoas.svg Alagoas[rediger | rediger kilde]

AAnadiaArapiracaAtalaia (Alagoas)Água Branca (Alagoas)
BBarra de Santo AntônioBarra de São Miguel (Alagoas)Batalha (Alagoas)Belo MonteBelém (Alagoas)Boca da MataBranquinha
CCacimbinhasCajueiroCampestre (Alagoas)Campo Alegre (Alagoas)Campo Grande (Alagoas)CanapiCapela (Alagoas)CarneirosChã PretaCoité do NóiaColônia LeopoldinaCoqueiro SecoCoruripeCraíbas
DDelmiro GouveiaDois Riachos
EEstrela de Alagoas
FFeira GrandeFeliz DesertoFlexeiras
GGirau do Ponciano
IIbateguaraIgaciIgreja NovaInhapi
JJacaré dos HomensJacuípeJaparatingaJaramataiaJequiá da PraiaJoaquim GomesJundiá (Alagoas)Junqueiro
LLagoa da CanoaLimoeiro de Anadia
MMaceióMajor IsidoroMar VermelhoMaragogiMaravilha (Alagoas)Marechal DeodoroMaribondoMata GrandeMatriz de CamaragibeMessias (Alagoas)Minador do NegrãoMonteirópolisMurici
NNovo Lino
OOlho d'Água GrandeOlho d'Água das FloresOlho d'Água do CasadoOlivençaOuro Branco (Alagoas)
PPalestina (Alagoas)Palmeira dos ÍndiosPariconhaParipueiraPasso de CamaragibePaulo JacintoPenedoPiaçabuçuPilar (Alagoas)PindobaPiranhas (Alagoas)Porto CalvoPorto Real do ColégioPorto de PedrasPoço das TrincheirasPão de Açúcar
QQuebrangulo
RRio LargoRoteiro
SSanta Luzia do NorteSantana do IpanemaSantana do MundaúSatubaSenador Rui PalmeiraSão BrásSão José da LajeSão José da TaperaSão Luís do QuitundeSão Miguel dos CamposSão Miguel dos MilagresSão Sebastião (Alagoas)
TTanque d'ArcaTaquaranaTeotônio VilelaTraipu
UUnião dos Palmares
VViçosa (Alagoas)

Bandeira do Amapá.svg Amapá[rediger | rediger kilde]

AAmapá
CCalçoeneCutias
FFerreira Gomes
IItaubal
LLaranjal do Jari
MMacapáMazagão
OOiapoque
PPedra Branca do AmaparíPorto GrandePracuúba
SSantana (Amapá)Serra do Navio
TTartarugalzinho
VVitória do Jari

Bandeira do Amazonas.svg Amazonas[rediger | rediger kilde]

AAlvarãesAmaturáAnamãAnoriApuíAtalaia do NorteAutazes
BBarcelosBarreirinhaBenjamin ConstantBeruriBoa Vista do RamosBoca do AcreBorba
CCaapirangaCanutamaCarauariCareiroCareiro da VárzeaCoariCodajás
EEirunepéEnvira
FFonte Boa
GGuajará
HHumaitá (Amazonas)
IIpixunaIrandubaItacoatiaraItamaratiItapiranga (Amazonas)
JJapurá (Amazonas)Juruá (Amazonas)Jutaí
LLábrea
MManacapuruManaquiriManausManicoréMaraãMaués
NNhamundáNova Olinda do NorteNovo AirãoNovo Aripuanã
PParintinsPauiniPresidente Figueiredo
RRio Preto da Eva
SSanta Isabel do Rio NegroSanto Antônio do IçáSilvesSão Gabriel da CachoeiraSão Paulo de OlivençaSão Sebastião do Uatumã
TTabatinga (Amazonas)TapauáTeféTonantins
UUariniUrucaráUrucurituba

Bandeira da Bahia.svg Bahia[rediger | rediger kilde]

AAbaréAbaíraAcajutibaAdustinaAiquaraAlagoinhasAlcobaçaAlmadinaAmargosaAmélia RodriguesAmérica DouradaAnagéAndaraíAndorinhaAngicalAngueraAntasAntônio CardosoAntônio GonçalvesAporáApuaremaAracatuAraciAramariAratacaAratuípeAraçasAurelino LealÁgua Fria
BBaianópolisBaixa GrandeBanzaêBarra (Bahia)Barra da EstivaBarra do ChoçaBarra do MendesBarra do RochaBarreirasBarro Alto (Bahia)BarrocasBelmonte (Bahia)Belo CampoBiritingaBoa NovaBoa Vista do TupimBom Jesus da LapaBom Jesus da SerraBoninalBonito (Bahia)BoquiraBotuporãBrejolândiaBrejõesBrotas de MacaúbasBrumadoBueraremaBuritirama
CCaatibaCabaceiras do ParaguaçuCachoeiraCaculéCaetanosCaetitéCafarnaumCairuCaldeirão GrandeCamacanCamamuCamaçariCampo Alegre de LourdesCampo FormosoCanarana (Bahia)CanavieirasCandealCandeias (Bahia)CandibaCansançãoCanudosCanápolis (Bahia)Capela do Alto AlegreCapim GrossoCaravelasCaraíbasCardeal da SilvaCarinhanhaCasa NovaCastro AlvesCatolândiaCatuCaturamaCaémCentralChorrochóCipóCoaraciCocosConceição da FeiraConceição do AlmeidaConceição do CoitéConceição do JacuípeConde (Bahia)CondeúbaContendas do SincoráCoração de MariaCordeirosCoribeCoronel João SáCorrentinaCotegipeCravolândiaCristópolisCrisópolisCruz das AlmasCuraçáCândido SalesCícero Dantas
DDias d'ÁvilaDom BasílioDom Macedo CostaDário Meira
EElísio MedradoEncruzilhadaEntre Rios (Bahia)EsplanadaEuclides da CunhaEunápolisÉrico Cardoso
FFeira da MataFeira de SantanaFiladélfia (Bahia)Firmino AlvesFloresta AzulFormosa do Rio PretoFátima (Bahia)
GGanduGaviãoGentio do OuroGlóriaGongogiGovernador MangabeiraGovernador Lomanto JúniorGuajeruGuanambiGuaratinga
HHeliópolis
IIaçuIbiassucêIbicaraíIbicoaraIbicuíIbipebaIbipitangaIbiqueraIbirapitangaIbirapuãIbirataiaIbitiaraIbititáIbotiramaIchuIgaporãIgrapiúnaIguaíIlhéusInhambupeIpecaetáIpiaúIpiráIpupiaraIrajubaIramaiaIraquaraIraráIrecêItabelaItaberabaItabunaItacaréItaetéItagiItagibáItagimirimItaguaçu da BahiaItaju do ColôniaItajuípeItamarajuItamariItambé (Bahia)ItanagraItanhémItaparicaItapebiItapetingaItapicuruItapitangaItapéItaquaraItarantimItatimItiruçuItiúbaItororóItuaçuItuberáIuiú
JJaborandi (Bahia)JacaraciJacobinaJaguaquaraJaguarariJaguaripeJandaíra (Bahia)JequiéJeremoaboJiquiriçáJitaúnaJoão DouradoJuazeiroJucuruçuJussara (Bahia)JussariJussiape
LLafaiete CoutinhoLagoa RealLajeLajedinhoLajedo do TabocalLajedãoLamarãoLapãoLauro de FreitasLençóisLicínio de AlmeidaLivramento de Nossa SenhoraLuís Eduardo Magalhães
MMacajubaMacaraniMacaúbasMacururéMadre de DeusMaetingaMaiquiniqueMairiMalhadaMalhada de PedrasManoel VitorinoMansidãoMaracásMaragogipeMaraúMarcionílio SouzaMascoteMata de São JoãoMatinaMedeiros NetoMiguel CalmonMilagres (Bahia)MirangabaMiranteMonte SantoMorparáMorro do ChapéuMortugabaMucugêMucuriMulungu do MorroMundo Novo (Bahia)Muniz FerreiraMuquém de São FranciscoMuritibaMutuípe
NNazaré (Bahia)Nilo PeçanhaNordestinaNova CanaãNova Fátima (Bahia)Nova IbiáNova ItaranaNova RedençãoNova SoureNova ViçosaNovo Horizonte (Bahia)Novo Triunfo
OOlindinaOliveira dos BrejinhosOuriçangasOurolândia
PPalmas de Monte AltoPalmeiras (Bahia)ParamirimParatingaParipirangaPau BrasilPaulo AfonsoPedro AlexandrePedrãoPiatãPilão ArcadoPindaíPindobaçuPintadasPiraí do NortePiripáPiritibaPlanaltinoPlanalto (Bahia)PojucaPonto NovoPorto SeguroPotiraguáPoçõesPrado (Bahia)Presidente Dutra (Bahia)Presidente Jânio QuadrosPresidente Tancredo NevesPé de Serra
QQueimadas (Bahia)QuijingueQuixabeira
RRafael JambeiroRemansoRetirolândiaRiacho de Santana (Bahia)Riachão das NevesRiachão do JacuípeRibeira do AmparoRibeira do PombalRibeirão do LargoRio RealRio de ContasRio do AntônioRio do PiresRodelasRuy Barbosa (Bahia)
SSalinas da MargaridaSalvadorSanta BrígidaSanta Bárbara (Bahia)Santa Cruz CabráliaSanta Cruz da VitóriaSanta Inês (Bahia)Santa Luzia (Bahia)Santa Maria da VitóriaSanta Rita de CássiaSanta Teresinha (Bahia)SantaluzSantana (Bahia)SantanópolisSanto AmaroSanto Antônio de JesusSanto EstêvãoSapeaçuSaubaraSaúdeSeabraSebastião LaranjeirasSenhor do BonfimSento SéSerra DouradaSerra PretaSerra do RamalhoSerrinha (Bahia)SerrolândiaSimões FilhoSobradinho (Bahia)Souto SoaresSátiro DiasSão DesidérioSão Domingos (Bahia)São FelipeSão Francisco do CondeSão FélixSão Félix do CoribeSão Gabriel (Bahia)São Gonçalo dos CamposSão José da VitóriaSão José do JacuípeSão Miguel das MatasSão Sebastião do PasséSítio do MatoSítio do Quinto
TTabocas do Brejo VelhoTanhaçuTanque NovoTanquinhoTaperoá (Bahia)TapiramutáTeixeira de FreitasTeodoro Sampaio (Bahia)TeofilândiaTeolândiaTerra Nova (Bahia)TremedalTucano
UUauáUbaitabaUbatãUbaíraUibaíUmburanasUna (Bahia)UrandiUruçucaUtinga
VValenteValença (Bahia)VarzedoVera Cruz (Bahia)VeredaVitória da ConquistaVárzea NovaVárzea da RoçaVárzea do Poço
WWagner (Bahia)WanderleyWenceslau Guimarães
XXique-Xique

Bandeira do Ceará.svg Ceará[rediger | rediger kilde]

AAbaiaraAcarapéAcaraúAcopiaraAiuabaAlcântarasAltaneiraAlto SantoAmontadaAntonina do NorteApuiarésAquirazAracatiAracoiabaArarendáAraripeAratubaArneirozAssaréAurora (Ceará)
BBaixioBanabuiúBarbalhaBarreiraBarroBarroquinhaBaturitéBeberibeBela CruzBoa ViagemBrejo Santo
CCamocimCampos SalesCanindéCapistranoCaridadeCaririaçuCariréCariúsCarnaubalCascavel (Ceará)CatarinaCatundaCaucaiaCedro (Ceará)ChavalChorozinhoChoróCoreaúCrateúsCratoCroatáCruz
DDeputado Irapuan Pinheiro
EErerêEusébio (Ceará)
FFarias BritoForquilhaFortalezaFortimFrecheirinha
GGeneral SampaioGranjaGranjeiroGraçaGroaírasGuaiúbaGuaraciaba do NorteGuaramiranga
HHidrolândia (Ceará)Horizonte
IIbaretamaIbiapinaIbicuitingaIcapuíIcóIguatu (Ceará)Independência (Ceará)IpaporangaIpaumirimIpuIpueiras (Ceará)Iracema (Ceará)IrauçubaItaitingaItaiçabaItapagéItapipocaItapiúnaItaremaItatira
JJaguaretamaJaguaribaraJaguaribeJaguaruanaJardim (Ceará)JatiJijoca de JericoacoaraJuazeiro do NorteJucás
LLavras da MangabeiraLimoeiro do Norte
MMadalenaMaracanaúMaranguapeMarcoMartinópoleMassapêMauritiMeruocaMilagres (Ceará)MilhãMiraímaMissão VelhaMombaçaMonsenhor TabosaMorada NovaMoraújoMorrinhos (Ceará)MucamboMulungu (Ceará)
NNova Olinda (Ceará)Nova RussasNovo Oriente
OOcaraOrós
PPacajusPacatuba (Ceará)PacotiPacujáPalhanoPalmáciaParacuruParaipabaParambuParamotiPedra Branca (Ceará)PenafortePentecostePereiroPindoretamaPiquet CarneiroPires FerreiraPorangaPorteirasPotengiPotiretama
QQuiterianópolisQuixadáQuixelôQuixeramobimQuixeré
RRedenção (Ceará)ReriutabaRussas
SSaboeiroSalitreSanta QuitériaSantana do AcaraúSantana do CaririSenador PompeuSenador SáSobralSolonópoleSão BeneditoSão Gonçalo do Amarante (Ceará)São João do JaguaribeSão Luís do Curu
TTabuleiro do NorteTamborilTarrafasTauáTejuçuocaTianguáTrairiTururu
UUbajaraUmariUmirimUruburetamaUruoca
VVarjotaViçosa do CearáVárzea Alegre

78 kommuner i Espírito Santo

Bandeira do Distrito Federal (Brasil).svg Distrito Federal[rediger | rediger kilde]

Bandeira do Espírito Santo.svg Espírito Santo[rediger | rediger kilde]

AAfonso CláudioAlegreAlfredo ChavesAlto Rio NovoAnchieta (Espírito Santo)ApiacáAracruzAtilio VivacquaÁgua Doce do NorteÁguia Branca
BBaixo GuanduBarra de São FranciscoBoa Esperança (Espírito Santo)Bom Jesus do NorteBrejetuba
CCachoeiro de ItapemirimCariacicaCasteloColatinaConceição da BarraConceição do Castelo
DDivino de São LourençoDomingos MartinsDores do Rio Preto
EEcoporanga
FFundão
GGovernador LindenbergGuarapariGuaçuí
IIbatibaIbiraçuIbitiramaIconhaIrupiItaguaçuItapemirimItaranaIúna
JJaguaréJerônimo MonteiroJoão Neiva
LLaranja da TerraLinhares
MMantenópolisMarataízesMarechal FlorianoMarilândiaMimoso do SulMontanhaMucuriciMuniz FreireMuqui
NNova Venécia
PPancasPedro CanárioPinheirosPiúmaPonto BeloPresidente Kennedy (Espírito Santo)
RRio BananalRio Novo do Sul
SSanta LeopoldinaSanta Maria de JetibáSanta TeresaSerra (Espírito Santo)SooretamaSão Domingos do NorteSão Gabriel da PalhaSão José do CalçadoSão MateusSão Roque do Canaã
VVargem AltaVenda Nova do ImigranteViana (Espírito Santo)Vila PavãoVila ValérioVila VelhaVitória

Bandeira de Goiás.svg Goiás[rediger | rediger kilde]

AAbadia de GoiásAbadiâniaAcreúnaAdelândiaAlexâniaAloândiaAlto HorizonteAlto Paraíso de GoiásAlvorada do NorteAmaralinaAmericano do BrasilAmorinópolisAnhangueraAnicunsAnápolisAparecida de GoiâniaAparecida do Rio DoceAporéAragarçasAragoiâniaAraguapazAraçuArenópolisAruanãAurilândiaAvelinópolisÁgua Fria de GoiásÁgua LimpaÁguas Lindas de Goiás
BBalizaBarro Alto (Goiás)Bela Vista de GoiásBom Jardim de GoiásBom Jesus de GoiásBonfinópolisBonópolisBrazabrantesBritâniaBuriti AlegreBuriti de GoiásBuritinópolis
CCabeceirasCachoeira AltaCachoeira Dourada (Goiás)Cachoeira de GoiásCaiapôniaCaldas NovasCaldazinhaCampestre de GoiásCampinaçuCampinorteCampo Alegre de GoiásCampo Limpo de GoiásCampos BelosCampos VerdesCarmo do Rio VerdeCastelândiaCatalãoCaturaíCavalcanteCaçuCeres (Goiás)CezarinaChapadão do CéuCidade OcidentalCocalzinho de GoiásColinas do SulCorumbaíbaCorumbá de GoiásCristalinaCristianópolisCrixásCromíniaCumariCórrego do Ouro
DDamianópolisDamolândiaDavinópolis (Goiás)Diorama (Goiás)Divinópolis de GoiásDoverlândia
EEdealinaEdéiaEstrela do Norte (Goiás)
FFainaFazenda NovaFirminópolisFlores de GoiásFormosa (Goiás)Formoso (Goiás)
GGameleira de GoiásGoiandiraGoianiraGoianápolisGoianésiaGoiatubaGoiás (Goiás)GoiâniaGouvelândiaGuapóGuarani de GoiásGuaraítaGuarinos
HHeitoraíHidrolinaHidrolândia (Goiás)
IIaciaraInaciolândiaIndiaraInhumasIpameriIpiranga de GoiásIporáIsraelândiaItaberaíItaguariItaguaruItajá (Goiás)ItapaciItapirapuãItapurangaItarumãItauçuItumbiaraIvolândia
JJandaiaJaraguáJataíJaupaciJesúpolisJoviâniaJussara (Goiás)
LLagoa Santa (Goiás)Leopoldo de BulhõesLuziânia
MMairipotabaMambaíMara RosaMarzagãoMatrinchãMaurilândiaMimoso de GoiásMinaçuMineirosMoiporáMonte Alegre de GoiásMontes Claros de GoiásMontividiuMontividiu do NorteMorrinhos (Goiás)Morro Agudo de GoiásMossâmedesMozarlândiaMundo Novo (Goiás)Mutunópolis
NNazárioNerópolisNiquelândiaNova AméricaNova Aurora (Goiás)Nova CrixásNova GlóriaNova Iguaçu de GoiásNova RomaNova Veneza (Goiás)Novo BrasilNovo GamaNovo Planalto
OOrizonaOuro Verde de GoiásOuvidor
PPadre BernardoPalestina de GoiásPalmeiras de GoiásPalmeloPalminópolisPanamáParanaiguaraParaúnaPerolândiaPetrolina de GoiásPilar de GoiásPiracanjubaPiranhas (Goiás)PirenópolisPires do RioPlanaltinaPontalinaPorangatuPorteirãoPortelândiaPosseProfessor Jamil
QQuirinópolis
RRialmaRianápolisRio QuenteRio VerdeRubiataba
SSanclerlândiaSanta Bárbara de GoiásSanta Cruz de GoiásSanta Fé de GoiásSanta Helena de GoiásSanta Isabel (Goiás)Santa Rita do AraguaiaSanta Rita do Novo DestinoSanta Rosa de GoiásSanta Tereza de GoiásSanta Terezinha de GoiásSanto Antônio da BarraSanto Antônio de GoiásSanto Antônio do DescobertoSenador CanedoSerranópolisSilvâniaSimolândiaSão Domingos (Goiás)São Francisco de GoiásSão João d'AliançaSão João da ParaúnaSão Luís de Montes BelosSão Luíz do NorteSão Miguel do AraguaiaSão Miguel do Passa QuatroSão PatrícioSão Simão (Goiás)Sítio d'Abadia
TTaquaral de GoiásTeresina de GoiásTerezópolis de GoiásTrindade (Goiás)TrombasTrês RanchosTurvelândiaTurvânia
UUirapuruUruanaUruaçuUrutaí
VValparaíso de GoiásVarjãoVianópolisVicentinópolisVila BoaVila Propício

Bandeira do Maranhão.svg Maranhão[rediger | rediger kilde]

AAfonso CunhaAlcântaraAldeias AltasAltamira do MaranhãoAlto Alegre do MaranhãoAlto Alegre do PindaréAlto ParnaíbaAmapá do MaranhãoAmarante do MaranhãoAnajatubaAnapurusApicum-AçuAraguanã (Maranhão)AraiosesArameArariAxixáAçailândiaÁgua Doce do Maranhão
BBacabalBacabeiraBacuriBacuritubaBalsasBarra do CordaBarreirinhasBarão de GrajaúBela Vista do MaranhãoBeláguaBenedito LeiteBequimãoBernardo do MearimBoa Vista do GurupiBom Jardim (Maranhão)Bom Jesus das SelvasBom LugarBrejoBrejo de AreiaBuritiBuriti BravoBuriticupuBuritirana
CCachoeira GrandeCajapióCajariCampestre do MaranhãoCantanhedeCapinzal do NorteCarolinaCarutaperaCaxiasCedral (Maranhão)Central do MaranhãoCentro Novo do MaranhãoCentro do GuilhermeChapadinhaCidelândiaCodóCoelho NetoColinas (Maranhão)Conceição do Lago-AçuCoroatáCururupuCândido Mendes
DDavinópolis (Maranhão)Dom PedroDuque Bacelar
EEsperantinópolisEstreito
FFeira Nova do MaranhãoFernando FalcãoFormosa da Serra NegraFortaleza dos NogueirasFortuna (Maranhão)
GGodofredo VianaGonçalves DiasGovernador ArcherGovernador Edison LobãoGovernador Eugênio BarrosGovernador Luiz RochaGovernador Newton BelloGovernador Nunes FreireGrajaúGraça AranhaGuimarães
HHumberto de Campos
IIcatuIgarapé GrandeIgarapé do MeioImperatrizItaipava do GrajaúItapecuru MirimItinga do Maranhão
JJatobá (Maranhão)Jenipapo dos VieirasJoselândiaJoão LisboaJunco do Maranhão
LLago VerdeLago da PedraLago do JuncoLago dos RodriguesLagoa Grande do MaranhãoLagoa do MatoLajeado NovoLima CamposLoreto (Maranhão)Luís Domingues
MMagalhães de AlmeidaMaracaçuméMarajá do SenaMaranhãozinhoMata RomaMatinhaMatõesMatões do NorteMilagres do MaranhãoMirador (Maranhão)Miranda do NorteMirinzalMontes AltosMonçãoMorros
NNina RodriguesNova ColinasNova IorqueNova Olinda do Maranhão
OOlho d'Água das CunhãsOlinda Nova do Maranhão
PPalmeirândiaParaibanoParnaramaPassagem FrancaPastos BonsPaulino NevesPaulo RamosPaço do LumiarPedreirasPedro do RosárioPenalvaPeri MirimPeritoróPindaré-MirimPinheiroPio XIIPirapemasPorto FrancoPorto Rico do MaranhãoPoção de PedrasPresidente Dutra (Maranhão)Presidente Juscelino (Maranhão)Presidente Médici (Maranhão)Presidente SarneyPresidente VargasPrimeira Cruz
RRaposaRiachão (Maranhão)Ribamar FiqueneRosário
SSambaíbaSanta Filomena do MaranhãoSanta Helena (Maranhão)Santa Inês (Maranhão)Santa Luzia (Maranhão)Santa Luzia do ParuáSanta Quitéria do MaranhãoSanta Rita (Maranhão)Santana do MaranhãoSanto Amaro do MaranhãoSanto Antônio dos LopesSatubinhaSenador Alexandre CostaSenador La RocqueSerrano do MaranhãoSucupira do NorteSucupira do RiachãoSão Benedito do Rio PretoSão Bento (Maranhão)São BernardoSão Domingos do AzeitãoSão Domingos do MaranhãoSão Francisco do BrejãoSão Francisco do MaranhãoSão Félix de BalsasSão José de RibamarSão José dos BasíliosSão João Batista (Maranhão)São João do CarúSão João do Paraíso (Maranhão)São João do SoterSão João dos PatosSão LuísSão Luís Gonzaga do MaranhãoSão Mateus do MaranhãoSão Pedro da Água BrancaSão Pedro dos CrentesSão Raimundo das MangabeirasSão Raimundo do Doca BezerraSão RobertoSão Vicente Ferrer (Maranhão)Sítio Novo (Maranhão)
TTasso FragosoTimbirasTimon (Maranhão)Trizidela do ValeTufilândiaTuntumTuriaçuTurilândiaTutóia
UUrbano Santos
VVargem GrandeViana (Maranhão)Vila Nova dos MartíriosVitorino FreireVitória do Mearim
ZZé Doca

Bandeira de Mato Grosso.svg Mato Grosso[rediger | rediger kilde]

AAcorizalAlta FlorestaAlto AraguaiaAlto Boa VistaAlto GarçasAlto ParaguaiAlto TaquariApiacásAraguaianaAraguainhaAraputangaArenápolisAripuanãÁgua Boa (Mato Grosso)
BBarra do BugresBarra do GarçasBarão de MelgaçoBom Jesus do AraguaiaBrasnorte
CCampinápolisCampo Novo do ParecisCampo VerdeCampos de JúlioCanabrava do NorteCanarana (Mato Grosso)CarlindaCastanheiraChapada dos GuimarãesCláudiaCocalinhoColnizaColíderComodoroConfresaConquista D'OesteCotriguaçuCuiabáCurvelândiaCáceres (Mato Grosso)
DDeniseDiamantinoDom Aquino
FFeliz NatalFigueirópolis D'Oeste
GGaúcha do NorteGeneral Carneiro (Mato Grosso)Glória D'OesteGuarantã do NorteGuiratinga
IIndiavaíItaúbaItiquira
JJaciaraJangadaJauruJuaraJuruena (by)JuscimeiraJuína
LLambari D'OesteLucas do Rio VerdeLuciára
MMarcelândiaMatupáMirassol d'Oeste
NNobresNortelândiaNossa Senhora do LivramentoNova BandeirantesNova BrasilândiaNova Canaã do NorteNova GuaritaNova LacerdaNova MarilândiaNova MaringáNova Monte verdeNova MutumNova NazaréNova Olímpia (Mato Grosso)Nova Santa HelenaNova UbiratãNova XavantinaNovo Horizonte do NorteNovo MundoNovo Santo Antônio (Mato Grosso)Novo São Joaquim
PParanatingaParanaítaPedra Preta (Mato Grosso)Peixoto de AzevedoPlanalto da SerraPoconéPontal do AraguaiaPonte BrancaPontes e LacerdaPorto Alegre do NortePorto EsperidiãoPorto EstrelaPorto dos GaúchosPoxoréoPrimavera do Leste
QQuerência
RReserva do CabaçalRibeirão CascalheiraRibeirãozinhoRio Branco (Mato Grosso)RondolândiaRondonópolisRosário Oeste
SSalto do CéuSanta CarmemSanta Cruz do XinguSanta Rita do TrivelatoSanta Terezinha (Mato Grosso)Santo AfonsoSanto Antônio do LesteSanto Antônio do LevergerSapezalSerra Nova DouradaSinopSorrisoSão Félix do AraguaiaSão José do PovoSão José do Rio ClaroSão José do XinguSão José dos Quatro MarcosSão Pedro da Cipa
TTabaporãTangará da SerraTapurahTerra Nova do NorteTesouroTorixoréu
UUnião do Sul
VVale de São DomingosVera (Mato Grosso)Vila Bela da Santíssima TrindadeVila Rica (Mato Grosso)Várzea Grande (Mato Grosso)

Bandeira de Mato Grosso do Sul.svg Mato Grosso do Sul[rediger | rediger kilde]

AAlcinópolisAmambaíAnastácioAnaurilândiaAngélicaAntônio JoãoAparecida do TaboadoAquidauanaAral MoreiraÁgua Clara
BBandeirantes (Mato Grosso do Sul)BataguassuBatayporãBela VistaBodoquenaBonito (Mato Grosso do Sul)Brasilândia
CCaarapóCamapuãCampo GrandeCaracol (Mato Grosso do Sul)CassilândiaChapadão do SulCorguinhoCoronel SapucaiaCorumbáCosta Rica (Mato Grosso do Sul)Coxim
DDeodápolisDois Irmãos do BuritiDouradina (Mato Grosso do Sul)Dourados
EEldorado (Mato Grosso do Sul)
FFátima do Sul
GGlória de DouradosGuia Lopes da Laguna
IIguatemiInocênciaItaporãItaquiraíIvinhema
JJaporãJaraguariJardim (Mato Grosso do Sul)JateíJuti
LLadárioLaguna Carapã
MMaracajuMiranda (Mato Grosso do Sul)Mundo Novo (Mato Grosso do Sul)
NNaviraíNioaqueNova Alvorada do SulNova AndradinaNovo Horizonte do Sul
PParanaíbaParanhosPedro GomesPonta PorãPorto Murtinho
RRibas do Rio PardoRio BrilhanteRio Negro (Mato Grosso do Sul)Rio Verde de Mato GrossoRochedo
SSanta Rita do PardoSelvíriaSete QuedasSidrolândiaSonora (Mato Grosso do Sul)São Gabriel do Oeste
TTacuruTaquarussuTerenosTrês Lagoas
VVicentina

Bandeira de Minas Gerais.svg Minas Gerais[rediger | rediger kilde]

AAbadia dos DouradosAbaetéAbre CampoAcaiacaAguanilAimorésAiuruocaAlagoaAlbertina (Minas Gerais)AlfenasAlfredo VasconcelosAlmenaraAlpercataAlpinópolisAlterosaAlto CaparaóAlto JequitibáAlto Rio DoceAlvarengaAlvinópolisAlvorada de MinasAlém ParaíbaAmparo do SerraAndradasAndrelândiaAngelândiaAntônio Carlos (Minas Gerais)Antônio DiasAntônio Prado de MinasAracitabaAraguariArantinaArapongaAraporãArapuáAraxáAraçaíAraçuaíAraújosArceburgoArcosAreadoArgiritaAricanduvaArinosAstolfo DutraAtaléiaAugusto de LimaAçucenaÁgua Boa (Minas Gerais)Água CompridaÁguas FormosasÁguas Vermelhas
BBaependiBaldimBambuíBandeiraBandeira do SulBarbacenaBarra LongaBarrosoBarão de CocaisBarão de Monte AltoBela Vista de MinasBelmiro BragaBelo HorizonteBelo OrienteBelo ValeBeriloBerizalBertópolisBetimBias FortesBicasBiquinhasBoa Esperança (Minas Gerais)Bocaina de MinasBocaiúvaBom DespachoBom Jardim de MinasBom Jesus da PenhaBom Jesus do AmparoBom Jesus do GalhoBom RepousoBom Sucesso (Minas Gerais)Bonfim (Minas Gerais)Bonfinópolis de MinasBonito de MinasBorda da MataBotelhosBotumirimBrasilândia de MinasBrasília de MinasBrasópolisBraúnasBrumadinhoBrás PiresBueno BrandãoBuenópolisBugreBuritis (Minas Gerais)Buritizeiro
CCabeceira GrandeCabo VerdeCachoeira Dourada (Minas Gerais)Cachoeira da PrataCachoeira de MinasCachoeira de PajeúCaetanópolisCaetéCaianaCajuriCaldas (Minas Gerais)CamachoCamanducaiaCambuquiraCambuíCampanhaCampanárioCampestre (Minas Gerais)Campina VerdeCampo AzulCampo BeloCampo FloridoCampo do MeioCampos AltosCampos GeraisCana VerdeCanaãCandeias (Minas Gerais)Cantagalo (Minas Gerais)Canápolis (Minas Gerais)CaparaóCapela NovaCapelinhaCapetingaCapim BrancoCapinópolisCapitão AndradeCapitão EnéasCapitólioCaputiraCaranaíbaCarandaíCarangolaCaratingaCaraíCarbonitaCareaçuCarlos ChagasCarmo da CachoeiraCarmo da MataCarmo de MinasCarmo do CajuruCarmo do ParanaíbaCarmo do Rio ClaroCarmésiaCarmópolis de MinasCarneirinhoCarrancasCarvalhosCarvalhópolisCasa GrandeCascalho RicoCataguasesCatas AltasCatas Altas da NoruegaCatujiCatutiCaxambuCedro do AbaetéCentral de MinasCentralinaChaléChapada GaúchaChapada do NorteChiadorChácaraCipotâneaClaravalClaro dos PoçõesCláudioCoimbra (Minas Gerais)ColunaComendador GomesComercinhoConceição da AparecidaConceição da Barra de MinasConceição das AlagoasConceição das PedrasConceição de IpanemaConceição do Mato DentroConceição do ParáConceição do Rio VerdeConceição dos OurosConfinsCongonhalCongonhasCongonhas do NorteConquistaConselheiro LafaieteConselheiro PenaConsolaçãoContagemCoqueiralCoração de JesusCordisburgoCordislândiaCorintoCoroaciCoromandelCoronel FabricianoCoronel MurtaCoronel PachecoCoronel Xavier ChavesCouto de Magalhães de MinasCristaisCristiano OtoniCristinaCristáliaCrisólitaCrucilândiaCruzeiro da FortalezaCruzíliaCuparaqueCurral de DentroCurveloCássiaCórrego DantaCórrego FundoCórrego NovoCórrego do Bom JesusCônego Marinho
DDatasDelfim MoreiraDelfinópolisDelta (Minas Gerais)DescobertoDesterro de Entre RiosDesterro do MeloDiamantinaDiogo de VasconcelosDionísioDivinoDivino das LaranjeirasDivinolândia de MinasDivinésiaDivinópolisDivisa AlegreDivisa NovaDivisópolisDom BoscoDom CavatiDom JoaquimDom SilvérioDom ViçosoDona EusébiaDores de CamposDores de GuanhãesDores do IndaiáDores do TurvoDoresópolisDouradoquaraDurandé
EElói MendesEngenheiro CaldasEngenheiro NavarroEntre FolhasEntre Rios de MinasErváliaEsmeraldasEspera FelizEspinosaEspírito Santo do DouradoEstivaEstrela DalvaEstrela do IndaiáEstrela do SulEugenópolisEwbank da CâmaraExtrema
FFamaFaria LemosFelisburgoFelixlândiaFelício dos SantosFernandes TourinhoFerrosFervedouroFlorestalFormigaFormoso (Minas Gerais)Fortaleza de MinasFortuna de MinasFrancisco BadaróFrancisco DumontFrancisco Sá (Minas Gerais)FranciscópolisFrei GasparFrei InocêncioFrei LagonegroFronteiraFronteira dos ValesFruta de LeiteFrutalFunilândia
GGaliléiaGameleirasGlaucilândiaGoiabeiraGoianáGonzagaGonçalvesGouveiaGovernador ValadaresGrupiaraGrão MogolGuanhãesGuapéGuaraciaba (Minas Gerais)GuaraciamaGuaraniGuaranésiaGuararáGuarda-MorGuaxupéGuidovalGuimarâniaGuiricemaGurinhatã
HHeliodora
IIapuIbertiogaIbiaíIbiracatuIbiraciIbiritéIbitiúra de MinasIbiturunaIbiáIcaraí de MinasIgarapéIgaratingaIguatamaIjaciIlicíneaImbé de MinasInconfidentesIndaiabiraIndianópolis (Minas Gerais)IngaíInhapimInhaúmaInimutabaIpabaIpanema (Minas Gerais)IpatingaIpiaçuIpuiúnaIraí de MinasItabiraItabirinha de MantenaItabiritoItacambiraItacarambiItaguaraItaipéItajubáItamarandibaItamarati de MinasItambacuriItambé do Mato DentroItamogiItamonteItanhanduItanhomiItaobimItapagipeItapecericaItapeva (Minas Gerais)ItatiaiuçuItaveravaItaú de MinasItaúnaItingaItuetaItuiutabaItumirimIturamaItutinga
JJaboticatubasJacintoJacutinga (Minas Gerais)JacuíJaguaraçuJamprucaJanaúbaJanuáriaJaparaíbaJaponvarJaíbaJeceabaJenipapo de MinasJequeriJequitaíJequitibáJequitinhonhaJesuâniaJoanésiaJoaquim FelícioJoaímaJordâniaJosenópolisJosé Gonçalves de MinasJosé RaydanJoão MonlevadeJoão PinheiroJuatubaJuiz de ForaJuramentoJuruaiaJuvenília
LLadainhaLagamarLagoa DouradaLagoa FormosaLagoa Grande (Minas Gerais)Lagoa Santa (Minas Gerais)Lagoa da PrataLagoa dos PatosLajinhaLambariLamimLaranjal (Minas Gerais)LassanceLavrasLeandro FerreiraLeme do PradoLeopoldinaLiberdadeLima DuarteLimeira do OesteLontraLuisburgoLuislândiaLumináriasLuz (Minas Gerais)
MMachacalisMachadoMadre de Deus de MinasMalacachetaMamonasManga (Minas Gerais)ManhuaçuManhumirimMantena (Minas Gerais)Mar de EspanhaMaravilhasMaria da FéMarianaMarilacMaripá de MinasMarliériaMarmelópolisMartinho CamposMartins SoaresMata VerdeMaterlândiaMateus LemeMathias LobatoMatias BarbosaMatias CardosoMatipóMato VerdeMatozinhosMatutinaMedeirosMedina (Minas Gerais)Mendes PimentelMercêsMesquita (Minas Gerais)Minas NovasMinduriMirabelaMiradouroMiravâniaMiraíMoedaMoemaMonjolosMonsenhor PauloMontalvâniaMonte Alegre de MinasMonte AzulMonte BeloMonte CarmeloMonte FormosoMonte Santo de MinasMonte SiãoMontes ClarosMontezumaMorada Nova de MinasMorro da GarçaMorro do PilarMunhozMuriaéMutumMuzambinhoMário Campos
NNacip RaydanNanuqueNaqueNatalândiaNatérciaNazarenoNepomucenoNinheiraNova BelémNova EraNova LimaNova MódicaNova PonteNova PorteirinhaNova ResendeNova SerranaNova União (Minas Gerais)Novo CruzeiroNovo Oriente de MinasNovorizonte
OOlariaOlhos-d'ÁguaOliveiraOliveira FortesOlímpio NoronhaOnça de PitanguiOratóriosOrizâniaOuro Branco (Minas Gerais)Ouro FinoOuro PretoOuro Verde de Minas
PPadre CarvalhoPadre ParaísoPai PedroPaineirasPainsPaivaPalma (Minas Gerais)PalmópolisPapagaiosParacatuParaguaçuParaisópolisParaopebaPará de MinasPassa QuatroPassa TempoPassa-VintePassabémPassosPatisPatos de MinasPatrocínioPatrocínio do MuriaéPaula CândidoPaulistasPavãoPedra AzulPedra BonitaPedra DouradaPedra do AntaPedra do IndaiáPedralvaPedras de Maria da CruzPedrinópolisPedro LeopoldoPedro TeixeiraPequeriPequiPerdigãoPerdizesPerdõesPeriquitoPescadorPeçanhaPiauPiedade de CaratingaPiedade de Ponte NovaPiedade do Rio GrandePiedade dos GeraisPimentaPingo-d'ÁguaPintópolisPiracemaPirajubaPirangaPiranguinhoPiranguçuPirapetingaPiraporaPiraúbaPitanguiPiumhiPlanuraPocranePompéuPonte NovaPonto ChiquePonto dos VolantesPorteirinhaPorto FirmePotéPouso AlegrePouso AltoPoço FundoPoços de CaldasPradosPrata (Minas Gerais)PratinhaPratápolisPresidente Bernardes (Minas Gerais)Presidente Juscelino (Minas Gerais)Presidente KubitschekPresidente OlegárioPrudente de Morais
QQuartel GeralQueluzito
RRapososRaul SoaresRecreioRedutoResende CostaResplendorRessaquinhaRiachinho (Minas Gerais)Riacho dos MachadosRibeirão VermelhoRibeirão das NevesRio AcimaRio CascaRio DoceRio EsperaRio MansoRio NovoRio ParanaíbaRio Pardo de MinasRio PiracicabaRio PombaRio PretoRio VermelhoRio do PradoRitápolisRochedo de MinasRodeiroRomariaRosário da LimeiraRubelitaRubim
SSabaráSabinópolisSacramento (Minas Gerais)Salinas (Minas Gerais)Salto da DivisaSanta Bárbara (Minas Gerais)Santa Bárbara do LesteSanta Bárbara do Monte VerdeSanta Bárbara do TugúrioSanta Cruz de MinasSanta Cruz de SalinasSanta Cruz do EscalvadoSanta Efigênia de MinasSanta Fé de MinasSanta Helena de MinasSanta JulianaSanta Luzia (Minas Gerais)Santa MargaridaSanta Maria de ItabiraSanta Maria do SaltoSanta Maria do SuaçuíSanta Rita de CaldasSanta Rita de IbitipocaSanta Rita de JacutingaSanta Rita de MinasSanta Rita do ItuetoSanta Rita do SapucaíSanta Rosa da SerraSanta VitóriaSantana da VargemSantana de CataguasesSantana de PirapamaSantana do DesertoSantana do GarambéuSantana do JacaréSantana do ManhuaçuSantana do ParaísoSantana do RiachoSantana dos MontesSanto Antônio do AmparoSanto Antônio do AventureiroSanto Antônio do GramaSanto Antônio do ItambéSanto Antônio do JacintoSanto Antônio do MonteSanto Antônio do RetiroSanto Antônio do Rio AbaixoSanto HipólitoSantos DumontSapucaí-MirimSardoáSarzedoSem-PeixeSenador AmaralSenador CortesSenador FirminoSenador José BentoSenador Modestino GonçalvesSenhora de OliveiraSenhora do PortoSenhora dos RemédiosSericitaSeritingaSerra Azul de MinasSerra da SaudadeSerra do SalitreSerra dos AimorésSerraniaSerranosSerranópolis de MinasSerroSete LagoasSetubinhaSilveirâniaSilvianópolisSimonésiaSimão PereiraSobráliaSoledade de MinasSão Bento AbadeSão Brás do SuaçuíSão Domingos das DoresSão Domingos do PrataSão Francisco (Minas Gerais)São Francisco de Paula (Minas Gerais)São Francisco de SalesSão Francisco do GlóriaSão Félix de MinasSão GeraldoSão Geraldo da PiedadeSão Geraldo do BaixioSão Gonçalo do AbaetéSão Gonçalo do ParáSão Gonçalo do Rio AbaixoSão Gonçalo do Rio PretoSão Gonçalo do SapucaíSão GotardoSão Joaquim de BicasSão José da BarraSão José da LapaSão José da SafiraSão José da VarginhaSão José do AlegreSão José do Divino (Minas Gerais)São José do GoiabalSão José do JacuriSão José do MantimentoSão João Batista do GlóriaSão João EvangelistaSão João NepomucenoSão João da LagoaSão João da MataSão João da PonteSão João das MissõesSão João del ReiSão João do ManhuaçuSão João do ManteninhaSão João do OrienteSão João do PacuíSão João do Paraíso (Minas Gerais)São LourençoSão Miguel do AntaSão Pedro da UniãoSão Pedro do SuaçuíSão Pedro dos FerrosSão RomãoSão Roque de MinasSão Sebastião da Bela VistaSão Sebastião da Vargem AlegreSão Sebastião do AntaSão Sebastião do MaranhãoSão Sebastião do OesteSão Sebastião do ParaísoSão Sebastião do Rio PretoSão Sebastião do Rio VerdeSão Thomé das LetrasSão TiagoSão Tomás de AquinoSão Vicente de Minas
TTabuleiroTaiobeirasTaparubaTapira (Minas Gerais)Tapiraí (Minas Gerais)Taquaraçu de MinasTarumirimTeixeirasTeófilo OtoniTimóteoTiradentesTirosTocantins (Minas Gerais)Tocos do MojiToledo (Minas Gerais)TombosTrês CoraçõesTrês MariasTrês PontasTumiritingaTupaciguaraTurmalina (Minas Gerais)Turvolândia
UUbaporangaUbaíUberabaUberlândiaUbáUmburatibaUnaíUnião de MinasUruana de MinasUrucuiaUrucânia
VVargem AlegreVargem Bonita (Minas Gerais)Vargem Grande do Rio PardoVarginhaVarjão de MinasVarzelândiaVazanteVerdelândiaVeredinhaVermelho NovoVeríssimoVespasianoVieirasVirgem da LapaVirginópolisVirgolândiaVirgíniaVisconde do Rio BrancoViçosa (Minas Gerais)Volta GrandeVárzea da Palma
WWenceslau Braz (Minas Gerais)

Bandeira do Pará.svg Pará[rediger | rediger kilde]

AAbaetetubaAbel FigueiredoAcará (Pará)AfuáAlenquerAlmeirimAltamira (Pará)AnajásAnanindeuaAnapuAugusto CorrêaAurora do ParáAveiroÁgua Azul do Norte
BBagreBaiãoBannachBarcarenaBelterraBelémBenevidesBom Jesus do Tocantins (Pará)Bonito (Pará)BragançaBrasil NovoBrejo Grande do AraguaiaBreu BrancoBrevesBujaru
CCachoeira do ArariCachoeira do PiriáCametáCanaã dos CarajásCapanema (Pará)Capitão PoçoCastanhalChavesColaresConceição do AraguaiaConcórdia do ParáCumaru do NorteCurionópolisCurralinhoCuruáCuruçá
DDom Eliseu
EEldorado dos Carajás
FFaroFloresta do Araguaia
GGarrafão do NorteGoianésia do ParáGurupá
IIgarapé-AçuIgarapé-MiriInhangapiIpixuna do ParáIrituiaItaitubaItupiranga
JJacareacangaJacundáJuruti
LLimoeiro do Ajuru
MMagalhães BarataMarabáMaracanã (Pará)MarapanimMaritubaMedicilândiaMelgaçoMocajubaMojuMonte Alegre (Pará)MuanáMãe do Rio
NNova Esperança do PiriáNova IpixunaNova TimboteuaNovo ProgressoNovo Repartimento
OOeiras do ParáOriximináOurilândia do NorteOurémÓbidos
PPacajáPalestina do ParáParagominasParauapebasPau d'Arco (Pará)Peixe-BoiPiçarraPlacasPonta de PedrasPortelPorto de MozPrainhaPrimavera (Pará)
QQuatipuru
RRedenção (Pará)Rio MariaRondon do ParáRurópolis
SSalinópolisSalvaterraSanta Bárbara do ParáSanta Cruz do ArariSanta Isabel do ParáSanta Luzia do ParáSanta Maria das BarreirasSanta Maria do ParáSantana do AraguaiaSantarém (Pará)Santarém NovoSanto Antônio do TauáSapucaia (Pará)Senador José PorfírioSoureSão Caetano de OdivelasSão Domingos do AraguaiaSão Domingos do CapimSão Francisco do ParáSão Félix do XinguSão Geraldo do AraguaiaSão João da PontaSão João de PirabasSão João do AraguaiaSão Miguel do GuamáSão Sebastião da Boa Vista
TTailândiaTerra AltaTerra SantaTomé-AçuTracuateuaTrairãoTucumãTucuruí
UUlianópolisUruará
VVigiaViseuVitória do Xingu
XXinguara

Bandeira da Paraíba.svg Paraíba[rediger | rediger kilde]

AAguiarAlagoa GrandeAlagoa NovaAlagoinha (Paraíba)AlcantilAlgodão de JandaíraAlhandraAmparo (Paraíba)Aparecida (Paraíba)AraraAraruna (Paraíba)AraçagiAreiaAreia de BaraúnasAreialAroeirasAssunçãoÁgua Branca (Paraíba)
BBananeirasBaraúna (Paraíba)Barra de Santa RosaBarra de SantanaBarra de São Miguel (Paraíba)Bayeux (Paraíba)Baía da TraiçãoBelém (Paraíba)Belém do Brejo do CruzBernardino BatistaBoa VenturaBoa Vista (Paraíba)Bom Jesus (Paraíba)Bom Sucesso (Paraíba)Bonito de Santa FéBoqueirãoBorborema (Paraíba)Brejo do CruzBrejo dos Santos
CCaaporãCabaceirasCabedeloCachoeira dos ÍndiosCacimba de AreiaCacimba de DentroCacimbasCaiçara (Paraíba)CajazeirasCajazeirinhasCaldas BrandãoCamalaúCampina GrandeCampo de SantanaCapimCaraúbas (Paraíba)CarrapateiraCasserengueCatingueiraCatolé do RochaCaturitéConceiçãoCondado (Paraíba)Conde (Paraíba)CongoCoremasCoxixolaCruz do Espírito SantoCubatiCuitegiCuitéCuité de MamanguapeCurral VelhoCurral de Cima
DDamiãoDesterroDiamanteDona InêsDuas Estradas
EEmasEsperança
FFagundesFrei Martinho
GGado BravoGuarabiraGurinhémGurjão
IIbiaraIgaracyImaculadaIngáItabaiana (Paraíba)Itaporanga (Paraíba)ItapororocaItatuba
JJacaraúJericóJoão PessoaJoca ClaudinoJuarez TávoraJuazeirinhoJunco do SeridóJuripirangaJuru
LLagoaLagoa SecaLagoa de DentroLastroLivramentoLogradouroLucena
MMalta (Paraíba)MamanguapeManaíraMarcaçãoMari (Paraíba)MarizópolisMassaranduba (Paraíba)MataracaMatinhasMato Grosso (Paraíba)MaturéiaMogeiroMontadasMonte HorebeMonteiroMulungu (Paraíba)Mãe d'Água
NNatubaNazarezinhoNova FlorestaNova Olinda (Paraíba)Nova Palmeira
OOlho d'ÁguaOlivedosOuro Velho
PParariPassagem (Paraíba)PatosPaulista (Paraíba)Pedra Branca (Paraíba)Pedra LavradaPedras de FogoPedro RégisPiancóPicuíPilar (Paraíba)Pilões (Paraíba)PilõezinhosPirpiritubaPitimbuPocinhosPombalPoço DantasPoço de José de MouraPrata (Paraíba)Princesa IsabelPuxinanã
QQueimadas (Paraíba)Quixabá
RRemígioRiacho de Santo AntônioRiacho dos CavalosRiachão (Paraíba)Riachão do BacamarteRiachão do PoçoRio Tinto
SSalgadinho (Paraíba)Salgado de São FélixSanta Cecília (Paraíba)Santa Cruz (Paraíba)Santa Helena (Paraíba)Santa Inês (Paraíba)Santa Luzia (Paraíba)Santa Rita (Paraíba)Santa Teresinha (Paraíba)Santana de MangueiraSantana dos GarrotesSanto André (Paraíba)SapéSeridóSerra BrancaSerra GrandeSerra RedondaSerra da RaizSerrariaSertãozinho (Paraíba)SobradoSoledade (Paraíba)SolâneaSossêgoSousaSuméSão BentinhoSão Bento (Paraíba)São Domingos de PombalSão Domingos do CaririSão Francisco (Paraíba)São José da Lagoa TapadaSão José de CaianaSão José de EspinharasSão José de PiranhasSão José de PrincesaSão José do BonfimSão José do Brejo do CruzSão José do SabugiSão José dos CordeirosSão José dos RamosSão João do CaririSão João do Rio do PeixeSão João do TigreSão MamedeSão Miguel de TaipuSão Sebastião de Lagoa de RoçaSão Sebastião do Umbuzeiro
TTaperoá (Paraíba)Tavares (Paraíba)TeixeiraTenórioTriunfo (Paraíba)
UUiraúnaUmbuzeiro
VVieirópolisVista SerranaVárzea (Paraíba)
ZZabelê

Bandeira do Paraná.svg Paraná[rediger | rediger kilde]

AAbatiáAdrianópolisAgudos do SulAlmirante TamandaréAltamira do ParanáAlto ParanáAlto PiquiriAltôniaAlvorada do SulAmaporãAmpéreAnahyAndiráAntoninaAntônio OlintoApucaranaArapongasArapotiArapuãAraruna (Paraná)AraucáriaAriranha do IvaíAssaíAssis ChateaubriandAstorgaAtalaia (Paraná)Ângulo
BBalsa NovaBandeirantes (Paraná)Barbosa FerrazBarra do JacaréBarracão (Paraná)Bela Vista da CarobaBela Vista do ParaísoBiturunaBoa Esperança (Paraná)Boa Esperança do IguaçuBoa Ventura de São RoqueBoa Vista da AparecidaBocaiúva do SulBom Jesus do SulBom Sucesso (Paraná)Bom Sucesso do SulBorrazópolisBraganeyBrasilândia do Sul
CCafearaCafelândia (Paraná)Cafezal do SulCalifórniaCambaráCambiraCambéCampina Grande do SulCampina da LagoaCampina do SimãoCampo BonitoCampo LargoCampo MagroCampo MourãoCampo do TenenteCandóiCantagalo (Paraná)Capanema (Paraná)Capitão Leônidas MarquesCarambeíCarlópolisCascavel (Paraná)Castro (Paraná)Catanduvas (Paraná)Centenário do SulCerro AzulChopinzinhoCianorteCidade GaúchaClevelândiaColombo (Paraná)Colorado (Paraná)CongonhinhasConselheiro MairinckContendaCorbéliaCornélio ProcópioCoronel Domingos SoaresCoronel VividaCorumbataí do SulCruz MachadoCruzeiro do IguaçuCruzeiro do OesteCruzeiro do Sul (Paraná)CruzmaltinaCuritibaCuriúvaCândido de AbreuCéu Azul
DDiamante D'OesteDiamante do NorteDiamante do SulDois VizinhosDouradina (Paraná)Doutor CamargoDoutor Ulysses
EEngenheiro BeltrãoEntre Rios do OesteEnéas MarquesEsperança NovaEspigão Alto do Iguaçu
FFarolFaxinalFazenda Rio GrandeFernandes PinheiroFigueiraFlor da Serra do SulFloraíFloresta (Paraná)FlorestópolisFlóridaFormosa do OesteFoz do IguaçuFoz do JordãoFrancisco AlvesFrancisco BeltrãoFênix
GGeneral Carneiro (Paraná)Godoy MoreiraGoioerêGoioximGrandes RiosGuairaçáGuamirangaGuapiramaGuaporemaGuaraci (Paraná)GuaraniaçuGuarapuavaGuaraqueçabaGuaratubaGuaíra (Paraná)
HHonório Serpa
IIbaitiIbemaIbiporãIcaraímaIguaraçuIguatu (Paraná)ImbaúImbituvaInajá (Paraná)Indianópolis (Paraná)Inácio MartinsIpirangaIporãIracema do OesteIrati (Paraná)IretamaItaguajéItaipulândiaItambaracáItambé (Paraná)Itapejara d'OesteItaperuçuItaúna do SulIvaiporãIvatubaIvatéIvaí
JJabotiJacarezinhoJaguapitãJaguariaívaJandaia do SulJaniópolisJapiraJapurá (Paraná)Jardim AlegreJardim OlindaJataizinhoJesuítasJoaquim TávoraJundiaí do SulJurandaJussara (Paraná)
KKaloré
LLapaLaranjal (Paraná)Laranjeiras do SulLeópolisLidianópolisLindoesteLoandaLobatoLondrinaLuizianaLunardelliLupionópolis
MMalletMamborêMandaguariMandaguaçuMandiritubaManfrinópolisMangueirinhaManoel RibasMarechal Cândido RondonMaria HelenaMarialvaMarilenaMariluzMarilândia do SulMaringáMaripáMariópolisMarmeleiroMarquinhoMarumbiMatelândiaMatinhosMato RicoMauá da SerraMedianeiraMercedesMirador (Paraná)MiraselvaMissalMoreira SalesMorretesMunhoz de Melo
NNossa Senhora das GraçasNova Aliança do IvaíNova América da ColinaNova Aurora (Paraná)Nova CantuNova EsperançaNova Esperança do SudoesteNova Fátima (Paraná)Nova LaranjeirasNova LondrinaNova Olímpia (Paraná)Nova Prata do IguaçuNova Santa BárbaraNova Santa RosaNova TebasNovo Itacolomi
OOrtigueiraOurizonaOuro Verde do Oeste
PPaiçanduPalmas (Paraná)Palmeira (Paraná)Palmital (Paraná)PalotinaParanacityParanaguáParanapoemaParanavaíParaíso do NortePato BragadoPato BrancoPaula FreitasPaulo FrontinPeabiruPerobalPinhaisPinhal de São BentoPinhalãoPinhão (Paraná)PiraquaraPiraí do SulPitangaPitangueiras (Paraná)PiênPlanaltina do ParanáPlanalto (Paraná)Ponta GrossaPontal do ParanáPorecatuPorto AmazonasPorto BarreiroPorto RicoPorto VitóriaPrado FerreiraPranchitaPresidente Castelo Branco (Paraná)Primeiro de MaioPrudentópolisPérolaPérola d'Oeste
QQuarto CentenárioQuatiguáQuatro BarrasQuatro PontesQuedas do IguaçuQuerência do NorteQuinta do SolQuitandinha
RRamilândiaRancho AlegreRancho Alegre D'OesteRealezaRebouçasRenascençaReservaReserva do IguaçuRibeirão ClaroRibeirão do PinhalRio AzulRio BomRio Bonito do IguaçuRio Branco do IvaíRio Branco do SulRio Negro (Paraná)RolândiaRoncadorRondonRosário do Ivaí
SSabáudiaSalgado FilhoSalto do ItararéSalto do LontraSanta AméliaSanta Cecília do PavãoSanta Cruz de Monte CasteloSanta FéSanta Helena (Paraná)Santa Inês (Paraná)Santa Isabel do IvaíSanta Izabel do OesteSanta Lúcia (Paraná)Santa Maria do OesteSanta MarianaSanta MônicaSanta Tereza do OesteSanta Terezinha de ItaipuSantana do ItararéSanto Antônio da PlatinaSanto Antônio do CaiuáSanto Antônio do ParaísoSanto Antônio do SudoesteSanto InácioSapopemaSarandi (Paraná)Saudade do IguaçuSengésSerranópolis do IguaçuSertanejaSertanópolisSiqueira CamposSulinaSão Carlos do IvaíSão Jerônimo da SerraSão Jorge d'OesteSão Jorge do IvaíSão Jorge do PatrocínioSão José da Boa VistaSão José das PalmeirasSão José dos PinhaisSão João (Paraná)São João do CaiuáSão João do IvaíSão João do TriunfoSão Manoel do ParanáSão Mateus do SulSão Miguel do IguaçuSão Pedro do IguaçuSão Pedro do IvaíSão Pedro do ParanáSão Sebastião da AmoreiraSão Tomé (Paraná)
TTamaranaTamboaraTapejara (Paraná)Tapira (Paraná)Teixeira SoaresTelêmaco BorbaTerra BoaTerra RicaTerra Roxa (Paraná)TibagiTijucas do SulToledo (Paraná)TomazinaTrês Barras do ParanáTunas do ParanáTuneiras do OesteTupãssiTurvo (Paraná)
UUbiratãUmuaramaUniflorUnião da VitóriaUraí
VVentaniaVera Cruz do OesteVerêVila AltaVirmondVitorino
WWenceslau Braz (Paraná)
XXambrê

Bandeira de Pernambuco.svg Pernambuco[rediger | rediger kilde]

AAbreu e LimaAfogados da IngazeiraAfrânioAgrestinaAlagoinha (Pernambuco)AliançaAltinhoAmarajiAngelimAraripinaAraçoiabaArcoverdeÁgua PretaÁguas Belas
BBarra de GuabirabaBarreirosBelo JardimBelém de MariaBelém de São FranciscoBetâniaBezerrosBodocóBom ConselhoBom Jardim (Pernambuco)Bonito (Pernambuco)Brejinho (Pernambuco)Brejo da Madre de DeusBrejãoBuenos Aires (Pernambuco)Buíque
CCabo de Santo AgostinhoCabrobóCachoeirinha (Pernambuco)CaetésCalumbiCalçadoCamaragibeCamocim de São FélixCamutangaCanhotinhoCapoeirasCarnaubeira da PenhaCarnaíbaCarpinaCaruaruCasinhasCatendeCedro (Pernambuco)Chã GrandeChã de AlegriaCondado (Pernambuco)CorrentesCortêsCumaruCupiraCustódia
DDormentes
EEscadaExu
FFeira Nova (Pernambuco)Fernando de NoronhaFerreirosFloresFloresta (Pernambuco)Frei Miguelinho
GGameleiraGaranhunsGlória do GoitáGoianaGranitoGravatá
IIatiIbimirimIbirajubaIgarassuIguaraciInajá (Pernambuco)IngazeiraIpojucaIpubiItacurubaItamaracáItambé (Pernambuco)ItapetimItapissumaItaquitingaItaíba
JJaboatão dos GuararapesJaqueiraJataúbaJatobá (Pernambuco)Joaquim NabucoJoão AlfredoJucatiJupiJurema (Pernambuco)
LLagoa Grande (Pernambuco)Lagoa do CarroLagoa do ItaengaLagoa do OuroLagoa dos GatosLajedoLimoeiro
MMacaparanaMachadosManariMaraialMirandibaMoreilândiaMoreno
NNazaré da Mata
OOlindaOrobóOrocóOuricuri
PPalmaresPalmeirinaPanelasParanatamaParnamirim (Pernambuco)PassiraPaudalhoPaulista (Pernambuco)PedraPesqueiraPetrolinaPetrolândia (Pernambuco)PombosPoçãoPrimavera (Pernambuco)
QQuipapáQuixaba
RRecifeRiacho das AlmasRibeirãoRio Formoso
SSairéSalgadinho (Pernambuco)SalgueiroSaloáSanharóSanta Cruz (Pernambuco)Santa Cruz da Baixa VerdeSanta Cruz do CapibaribeSanta Filomena (Pernambuco)Santa Maria da Boa VistaSanta Maria do CambucáSanta Terezinha (Pernambuco)Serra TalhadaSerritaSertâniaSirinhaémSolidãoSurubimSão Benedito do SulSão Bento do UnaSão CaitanoSão Joaquim do MonteSão José da Coroa GrandeSão José do BelmonteSão José do EgitoSão João (Pernambuco)São Lourenço da MataSão Vicente Ferrer (Pernambuco)
TTabiraTacaimbóTacaratuTamandaréTaquaritinga do NorteTerezinhaTerra Nova (Pernambuco)TimbaúbaToritamaTracunhaémTrindade (Pernambuco)Triunfo (Pernambuco)TupanatingaTuparetama
VVenturosaVerdejanteVertente do LérioVertentesVicênciaVitória de Santo Antão
XXexéu

Bandeira do Piauí.svg Piauí[rediger | rediger kilde]

AAcauãAgricolândiaAlagoinha do PiauíAlegrete do PiauíAlto LongáAltosAlvorada do GurguéiaAmaranteAngical do PiauíAntônio AlmeidaAnísio de AbreuAroazesArraialAssunção do PiauíAvelino LopesÁgua Branca (Piauí)
BBaixa Grande do RibeiroBarra D'AlcântaraBarrasBarreiras do PiauíBarro DuroBatalha (Piauí)Bela Vista do PiauíBelém do PiauíBeneditinosBertolíniaBetânia do PiauíBoa HoraBocaina (Piauí)Bom Jesus (Piauí)Bom Princípio do PiauíBonfim do PiauíBoqueirão do PiauíBrasileiraBrejo do PiauíBuriti dos LopesBuriti dos Montes
CCabeceiras do PiauíCajazeiras do PiauíCajueiro da PraiaCaldeirão Grande do PiauíCampinas do PiauíCampo Alegre do FidalgoCampo Grande do PiauíCampo Largo do PiauíCampo MaiorCanavieiraCanto do BuritiCapitão Gervásio OliveiraCapitão de CamposCaracol (Piauí)Caraúbas do PiauíCaridade do PiauíCastelo do PiauíCaxingóCocalCocal de TelhaCocal dos AlvesCoivarasColônia do GurguéiaColônia do PiauíConceição do CanindéCoronel José DiasCorrenteCristalândia do PiauíCristino CastroCurimatáCurraisCurral Novo do PiauíCurralinhos
DDemerval LobãoDirceu ArcoverdeDom Expedito LopesDom InocêncioDomingos Mourão
EElesbão VelosoEliseu MartinsEsperantina (Piauí)
FFartura do PiauíFlores do PiauíFloresta do PiauíFlorianoFrancinópolisFrancisco AyresFrancisco MacedoFrancisco SantosFronteiras
GGeminianoGilbuésGuadalupe (Piauí)Guaribas
HHugo Napoleão
IIlha Grande (Piauí)InhumaIpiranga do PiauíIsaías CoelhoItainópolisItaueira
JJacobina do PiauíJaicósJardim do MulatoJatobá do PiauíJerumenhaJoaquim PiresJoca MarquesJosé de FreitasJoão CostaJuazeiro do PiauíJurema (Piauí)Júlio Borges
LLagoa AlegreLagoa de São FranciscoLagoa do Barro do PiauíLagoa do PiauíLagoa do SítioLagoinha do PiauíLandri SalesLuzilândiaLuís Correia
MMadeiroManoel EmídioMarcolândiaMarcos ParenteMassapê do PiauíMatias OlímpioMiguel AlvesMiguel LeãoMilton BrandãoMonsenhor GilMonsenhor HipólitoMonte Alegre do PiauíMorro Cabeça no TempoMorro do Chapéu do PiauíMurici dos Portelas
NNazaré do PiauíNossa Senhora de NazaréNossa Senhora dos RemédiosNova Santa Rita (Piauí)Novo Oriente do PiauíNovo Santo Antônio (Piauí)
OOeirasOlho D'Água do Piauí
PPadre MarcosPaes LandimPajeú do PiauíPalmeira do PiauíPalmeiraisPaquetáParnaguáParnaíbaPassagem Franca do PiauíPatos do PiauíPau D'Arco do PiauíPaulistanaPavussuPedro IIPedro LaurentinoPicosPimenteirasPio IXPiracurucaPiripiriPorto (Piauí)Porto Alegre do PiauíPrata do Piauí
QQueimada Nova
RRedenção do GurguéiaRegeneraçãoRiacho FrioRibeira do PiauíRibeiro GonçalvesRio Grande do Piauí
SSanta Cruz do PiauíSanta Cruz dos MilagresSanta Filomena (Piauí)Santa LuzSanta Rosa do PiauíSantana do PiauíSanto Antônio de LisboaSanto Antônio dos MilagresSanto Inácio do PiauíSebastião BarrosSebastião LealSigefredo PachecoSimplício MendesSimõesSocorro do PiauíSussuaparaSão Braz do PiauíSão Francisco de Assis do PiauíSão Francisco do PiauíSão Félix do PiauíSão Gonçalo do GurguéiaSão Gonçalo do PiauíSão José do Divino (Piauí)São José do PeixeSão José do PiauíSão João da CanabravaSão João da FronteiraSão João da SerraSão João da VarjotaSão João do ArraialSão João do PiauíSão JuliãoSão Lourenço do PiauíSão Luis do PiauíSão Miguel da Baixa GrandeSão Miguel do FidalgoSão Miguel do TapuioSão Pedro do PiauíSão Raimundo Nonato
TTamboril do PiauíTanque do PiauíTeresina
UUniãoUruçuí
VValença do PiauíVera MendesVila Nova do PiauíVárzea BrancaVárzea Grande (Piauí)
WWall Ferraz

Bandeira do estado do Rio de Janeiro.svg Rio de Janeiro[rediger | rediger kilde]

AAngra dos ReisAperibéAraruamaAreal (Rio de Janeiro)Armação dos BúziosArraial do Cabo
BBarra MansaBarra do PiraíBelford RoxoBom Jardim (Rio de Janeiro)Bom Jesus do Itabapoana
CCabo FrioCachoeiras de MacacuCambuciCampos dos GoytacazesCantagalo (Rio de Janeiro)CarapebusCardoso MoreiraCarmoCasimiro de AbreuComendador Levy GasparianConceição de MacabuCordeiro
DDuas BarrasDuque de Caxias
EEngenheiro Paulo de Frontin
GGuapimirim
IIguaba GrandeItaboraíItaguaíItalvaItaocaraItaperunaItatiaia
JJaperi
LLaje do Muriaé
MMacaéMacucoMagéMangaratibaMaricáMendesMesquita (Rio de Janeiro)Miguel PereiraMiracema
NNatividade (Rio de Janeiro)NilópolisNiteróiNova FriburgoNova Iguaçu
PParacambiParatyParaíba do SulPaty do AlferesPetrópolisPinheiralPiraíPorciúnculaPorto Real
QQuatisQueimadosQuissamã
RResendeRio BonitoRio Claro (Rio de Janeiro)Rio das FloresRio das OstrasRio de Janeiro
SSanta Maria MadalenaSanto Antônio de PáduaSapucaia (Rio de Janeiro)SaquaremaSeropédicaSilva JardimSumidouroSão FidélisSão Francisco de ItabapoanaSão GonçaloSão José de UbáSão José do Vale do Rio PretoSão João da BarraSão João de MeritiSão Pedro da AldeiaSão Sebastião do Alto
TTanguáTeresópolisTrajano de MoraisTrês Rios
VValença (Rio de Janeiro)Varre-SaiVassourasVolta Redonda

Bandeira do Rio Grande do Norte.png Rio Grande do Norte[rediger | rediger kilde]

AAcariAfonso BezerraAlexandria (Rio Grande do Norte)Almino AfonsoAlto do RodriguesAngicosAntônio MartinsApodiAreia Branca (Rio Grande do Norte)ArêsAugusto SeveroAçuÁgua Nova
BBaraúna (Rio Grande do Norte)Barcelona (Rio Grande do Norte)Baía FormosaBento FernandesBodóBom Jesus (Rio Grande do Norte)Brejinho (Rio Grande do Norte)
CCaicóCaiçara do NorteCaiçara do Rio do VentoCampo RedondoCanguaretamaCaraúbas (Rio Grande do Norte)CarnaubaisCarnaúba dos DantasCeará-MirimCerro CoráCoronel EzequielCoronel João PessoaCruzetaCurrais Novos
DDoutor Severiano
EEncantoEquador (Rio Grande do Norte)Espírito Santo (Rio Grande do Norte)Extremoz
FFelipe GuerraFernando PedrozaFlorâniaFrancisco DantasFrutuoso Gomes
GGalinhosGoianinhaGovernador Dix-Sept RosadoGrossosGuamaré
IIelmo MarinhoIpanguaçuIpueiraItajá (Rio Grande do Norte)Itaú
JJandaíra (Rio Grande do Norte)JanduísJanuário CiccoJapiJardim de AngicosJardim de PiranhasJardim do SeridóJaçanãJosé da PenhaJoão CâmaraJoão DiasJucurutuJundiá (Rio Grande do Norte)
LLagoa NovaLagoa SalgadaLagoa d'AntaLagoa de PedrasLagoa de VelhosLajesLajes PintadasLucréciaLuís Gomes
MMacau (Rio Grande do Norte)MacaíbaMajor SalesMarcelino VieiraMartinsMaxaranguapeMessias TarginoMontanhasMonte Alegre (Rio Grande do Norte)Monte das GameleirasMossoró
NNatalNova CruzNísia Floresta
OOlho-d'Água do BorgesOuro Branco (Rio Grande do Norte)
PParaná (Rio Grande do Norte)ParazinhoParaúParelhasParnamirim (Rio Grande do Norte)Passa e FicaPassagem (Rio Grande do Norte)PatuPau dos FerrosPedra GrandePedra Preta (Rio Grande do Norte)Pedro AvelinoPedro VelhoPendênciasPilões (Rio Grande do Norte)PortalegrePorto do ManguePoço BrancoPresidente Juscelino (Rio Grande do Norte)Pureza
RRafael FernandesRafael GodeiroRiacho da CruzRiacho de Santana (Rio Grande do Norte)Riachuelo (Rio Grande do Norte)Rio do FogoRodolfo FernandesRuy Barbosa (Rio Grande do Norte)
SSanta Cruz (Rio Grande do Norte)Santa Maria (Rio Grande do Norte)Santana do MatosSantana do SeridóSanto AntônioSenador Elói de SouzaSenador Georgino AvelinoSerra Negra do NorteSerra de São BentoSerra do MelSerrinha (Rio Grande do Norte)Serrinha dos PintosSeveriano MeloSão Bento do NorteSão Bento do TrairiSão FernandoSão Francisco do OesteSão Gonçalo do Amarante (Rio Grande do Norte)São José de MipibuSão José do CampestreSão José do SeridóSão João do SabugiSão MiguelSão Miguel de TourosSão Paulo do PotengiSão Pedro (Rio Grande do Norte)São RafaelSão Tomé (Rio Grande do Norte)São Vicente (Rio Grande do Norte)Sítio Novo (Rio Grande do Norte)
TTaboleiro GrandeTaipuTangará (Rio Grande do Norte)Tenente AnaniasTenente Laurentino CruzTibauTibau do SulTimbaúba dos BatistasTourosTriunfo Potiguar
UUmarizalUpanema
VVenha-VerVera Cruz (Rio Grande do Norte)Vila FlorViçosa (Rio Grande do Norte)Várzea (Rio Grande do Norte)

Bandeira do Rio Grande do Sul.svg Rio Grande do Sul[rediger | rediger kilde]

AAceguáAgudoAjuricabaAlecrimAlegreteAlegriaAlmirante Tamandaré do SulAlpestreAlto Alegre (Rio Grande do Sul)Alto FelizAlvorada (Rio Grande do Sul)Amaral FerradorAmetista do SulAndré da RochaAnta GordaAntônio PradoArambaréAraricáAratibaArroio GrandeArroio do MeioArroio do PadreArroio do SalArroio do TigreArroio dos RatosArvorezinhaAugusto PestanaÁgua SantaÁurea
BBagéBalneário PinhalBarra FundaBarra do GuaritaBarra do QuaraíBarra do RibeiroBarra do Rio AzulBarracão (Rio Grande do Sul)Barros CassalBarãoBarão de CotegipeBarão do TriunfoBenjamin Constant do SulBento GonçalvesBoa Vista das MissõesBoa Vista do BuricáBoa Vista do CadeadoBoa Vista do IncraBoa Vista do SulBom Jesus (Rio Grande do Sul)Bom PrincípioBom ProgressoBom Retiro do SulBoqueirão do LeãoBossorocaBozanoBragaBrochierButiá
CCacequiCachoeira do SulCachoeirinha (Rio Grande do Sul)Cacique DobleCaibatéCaiçara (Rio Grande do Sul)CamaquãCamargoCambará do SulCampestre da SerraCampina das MissõesCampinas do SulCampo BomCampo NovoCampos BorgesCandeláriaCandiotaCanelaCanguçuCanoasCanudos do ValeCapela de SantanaCapitãoCapivari do SulCapão Bonito do SulCapão da CanoaCapão do CipóCapão do LeãoCarazinhoCaraáCarlos BarbosaCarlos GomesCascaCaseirosCatuípeCaxias do SulCaçapava do SulCentenário (Rio Grande do Sul)CerritoCerro BrancoCerro GrandeCerro Grande do SulCerro LargoChapadaCharqueadasCharruaChiapettaChuviscaChuíCidreiraCiríacoColinas (Rio Grande do Sul)Colorado (Rio Grande do Sul)CondorConstantinaCoqueiro BaixoCoqueiros do SulCoronel BarrosCoronel BicacoCoronel PilarCotiporãCoxilhaCrissiumalCristalCristal do SulCruz AltaCruzaltenseCruzeiro do Sul (Rio Grande do Sul)Cândido Godói
DDavid CanabarroDerrubadasDezesseis de NovembroDilermando de AguiarDois IrmãosDois Irmãos das MissõesDois LajeadosDom FelicianoDom PedritoDom Pedro de AlcântaraDona FranciscaDoutor Maurício CardosoDoutor Ricardo
EEldorado do SulEncantadoEncruzilhada do SulEngenho VelhoEntre Rios do SulEntre-IjuísErebangoErechimErnestinaErval GrandeErval SecoEsmeraldaEsperança do SulEspumosoEstaçãoEsteioEstrelaEstrela VelhaEstância VelhaEugênio de Castro
FFagundes VarelaFarroupilhaFaxinal do SoturnoFaxinalzinhoFazenda VilanovaFelizFlores da CunhaFloriano PeixotoFontoura XavierFormigueiroForquetinhaFortaleza dos ValosFrederico Westphalen
GGaribaldiGarruchosGauramaGeneral CâmaraGentilGetúlio VargasGiruáGlorinhaGramadoGramado XavierGramado dos LoureirosGravataíGuabijuGuaporé (Rio Grande do Sul)Guarani das MissõesGuaíba
HHarmoniaHervalHerveirasHorizontinaHulha NegraHumaitá (Rio Grande do Sul)
IIbaramaIbiaçáIbiraiarasIbirapuitãIbirubáIgrejinhaIjuíIlópolisImbéImigranteIndependência (Rio Grande do Sul)InhacoráIpiranga do SulIpêIraíItaaraItacurubiItapucaItaquiItatiItatiba do SulIvoráIvoti
JJaboticabaJacuizinhoJacutinga (Rio Grande do Sul)JaguariJaguarãoJaquiranaJariJóiaJúlio de Castilhos
LLagoa Bonita do SulLagoa VermelhaLagoa dos Três CantosLagoãoLajeado (Rio Grande do Sul)Lajeado do BugreLavras do SulLiberato SalzanoLindolfo CollorLinha Nova
MMachadinhoMampitubaManoel VianaMaquinéMaratáMarauMarcelino RamosMariana PimentelMariano MoroMarques de SouzaMataMato CastelhanoMato LeitãoMato QueimadoMaximiliano de AlmeidaMaçambaraMinas do LeãoMiraguaíMontauriMonte Alegre dos CamposMonte Belo do SulMontenegroMormaçoMorrinhos do SulMorro RedondoMorro ReuterMostardasMuitos CapõesMuliternoMuçum
NNicolau VergueiroNonoaiNova AlvoradaNova AraçáNova BassanoNova Boa VistaNova BrésciaNova CandeláriaNova Esperança do SulNova HartzNova PalmaNova PetrópolisNova PrataNova PáduaNova RamadaNova Roma do SulNova Santa Rita (Rio Grande do Sul)Novo BarreiroNovo CabraisNovo HamburgoNovo MachadoNovo TiradentesNovo XinguNão-Me-Toque
OOsório (Rio Grande do Sul)
PPaim FilhoPalmares do SulPalmeira das MissõesPalmitinhoPanambiPantano GrandeParaíParaíso do SulPareci NovoParobéPassa SetePasso FundoPasso do SobradoPaulo BentoPaveramaPedras AltasPedro OsórioPejuçaraPelotasPicada CaféPinhalPinhal GrandePinhal da SerraPinheirinho do ValePinheiro MachadoPirapóPiratiniPlanalto (Rio Grande do Sul)Ponte PretaPontãoPorto AlegrePorto LucenaPorto MauáPorto Vera CruzPorto XavierPortãoPouso NovoPoço das AntasPresidente LucenaProgressoProtásio AlvesPutinga
QQuaraíQuatro IrmãosQuevedosQuinze de Novembro
RRedentoraRelvadoRestinga SecaRio GrandeRio PardoRio dos ÍndiosRiozinhoRoca SalesRodeio BonitoRoladorRolanteRonda AltaRondinhaRoque GonzalesRosário do Sul
SSagrada FamíliaSaldanha MarinhoSalto do JacuíSalvador das MissõesSalvador do SulSananduvaSanta Bárbara do SulSanta Cecília do SulSanta Clara do SulSanta Cruz do SulSanta Margarida do SulSanta Maria (Rio Grande do Sul)Santa Maria do HervalSanta RosaSanta TerezaSanta Vitória do PalmarSantana da Boa VistaSantana do LivramentoSantiagoSanto Antônio da PatrulhaSanto Antônio das MissõesSanto Antônio do PalmaSanto Antônio do PlanaltoSanto AugustoSanto CristoSanto Expedito do SulSanto ÂngeloSapirangaSapucaia do SulSarandi (Rio Grande do Sul)SeberiSede NovaSegredoSelbachSenador Salgado FilhoSentinela do SulSerafina CorrêaSertãoSertão SantanaSete de SetembroSeveriano de AlmeidaSilveira MartinsSinimbuSobradinho (Rio Grande do Sul)Soledade (Rio Grande do Sul)São BorjaSão Domingos do SulSão Francisco de AssisSão Francisco de Paula (Rio Grande do Sul)São Gabriel (Rio Grande do Sul)São JerônimoSão JorgeSão José das MissõesSão José do HervalSão José do HortêncioSão José do InhacoráSão José do NorteSão José do OuroSão José do SulSão José dos AusentesSão João da UrtigaSão João do PolêsineSão LeopoldoSão Lourenço do SulSão Luiz GonzagaSão MarcosSão Martinho (Rio Grande do Sul)São Martinho da SerraSão Miguel das MissõesSão NicolauSão Paulo das MissõesSão Pedro da SerraSão Pedro das MissõesSão Pedro do ButiáSão Pedro do SulSão Sebastião do CaíSão SepéSão ValentimSão Valentim do SulSão Valério do SulSão VendelinoSão Vicente do SulSério
TTabaíTapejara (Rio Grande do Sul)TaperaTapesTaquaraTaquariTaquaruçu do SulTavares (Rio Grande do Sul)Tenente PortelaTerra de AreiaTeutôniaTio HugoTiradentes do SulToropiTorres (Rio Grande do Sul)TramandaíTravesseiroTrindade do SulTriunfo (Rio Grande do Sul)Três ArroiosTrês CachoeirasTrês CoroasTrês ForquilhasTrês PalmeirasTrês PassosTrês de MaioTucunduvaTunasTupanci do SulTupanciretãTupandiTuparendiTuruçu
UUbiretamaUnistaldaUnião da SerraUruguaiana
VVacariaVale RealVale VerdeVale do SolVaniniVenâncio AiresVera Cruz (Rio Grande do Sul)VeranópolisVespasiano CorreaViadutosViamãoVicente DutraVictor GraeffVila FloresVila LângaroVila MariaVila Nova do SulVista AlegreVista Alegre do PrataVista GaúchaVitória das Missões
WWestfália
XXangri-lá

Bandeira de Rondônia.svg Rondônia[rediger | rediger kilde]

AAlta Floresta D'OesteAlto Alegre dos ParecisAlto ParaísoAlvorada D'OesteAriquemes
BBuritis (Rondônia)
CCabixiCacaulândiaCacoalCampo Novo de RondôniaCandeias do JamariCastanheirasCerejeirasChupinguaiaColorado do OesteCorumbiaraCosta MarquesCujubim
EEspigão D'Oeste
GGovernador Jorge TeixeiraGuajará-Mirim
IItapuã do Oeste
JJaruJi-Paraná
MMachadinho D'OesteMinistro AndreazzaMirante da SerraMonte Negro
NNova Brasilândia D'OesteNova MamoréNova União (Rondônia)Novo Horizonte do Oeste
OOuro Preto do Oeste
PParecisPimenta BuenoPimenteiras do OestePorto VelhoPresidente Médici (Rondônia)Primavera de Rondônia
RRio CrespoRolim de Moura
SSanta Luzia D'OesteSeringueirasSão Felipe D'OesteSão Francisco do GuaporéSão Miguel do Guaporé
TTeixeirópolisTheobroma
UUrupá
VVale do AnariVale do ParaísoVilhena

Bandeira de Roraima.svg Roraima[rediger | rediger kilde]

AAlto Alegre (Roraima)Amajari
BBoa VistaBonfim (Roraima)
CCantáCaracaraíCaroebe
IIracema (Roraima)
MMucajaí
NNormandia
PPacaraima
RRorainópolis
SSão João da BalizaSão Luiz
UUiramutã

Bandeira de Santa Catarina.svg Santa Catarina[rediger | rediger kilde]

AAbdon BatistaAbelardo LuzAgrolândiaAgronômicaAlfredo WagnerAlto Bela VistaAnchieta (Santa Catarina)AngelinaAnita GaribaldiAnitápolisAntônio Carlos (Santa Catarina)ApiúnaArabutãAraquariAraranguáArmazémArroio TrintaArvoredoAscurraAtalanta (Santa Catarina)Aurora (Santa Catarina)Água DoceÁguas FriasÁguas MornasÁguas de Chapecó
BBalneário Arroio do SilvaBalneário Barra do SulBalneário CamboriúBalneário GaivotaBalneário Rincão - BandeiranteBarra Bonita (Santa Catarina)Barra VelhaBela Vista do ToldoBelmonte (Santa Catarina)Benedito NovoBiguaçuBlumenauBocaina do SulBom Jardim da SerraBom Jesus (Santa Catarina)Bom Jesus do OesteBom RetiroBombinhasBotuveráBraço do NorteBraço do TrombudoBrunópolisBrusque
CCaibiCalmonCamboriúCampo Alegre (Santa Catarina)Campo Belo do SulCampo ErêCampos NovosCanelinhaCanoinhasCapinzalCapivari de BaixoCapão AltoCatanduvas (Santa Catarina)Caxambu do SulCaçadorCelso RamosCerro NegroChapadão do LageadoChapecóCocal do SulConcórdiaCordilheira AltaCoronel FreitasCoronel MartinsCorreia PintoCorupáCriciúmaCunha PorãCunhataíCuritibanos
DDescansoDionísio CerqueiraDona EmmaDoutor Pedrinho
EEntre Rios (Santa Catarina)ErmoErval Velho
FFaxinal dos GuedesFlor do SertãoFlorianópolisFormosa do SulForquilhinhaFraiburgoFrei Rogério
GGalvãoGaropabaGaruvaGasparGovernador Celso RamosGravatalGrão ParáGuabirubaGuaraciaba (Santa Catarina)GuaramirimGuarujá do SulGuatambu
HHerval d'Oeste
IIbiamIbicaréIbiramaIlhotaImaruíImbitubaImbuiaIndaialIomerêIpiraIporã do OesteIpuaçuIpumirimIraceminhaIraniIrati (Santa Catarina)IrineópolisItaiópolisItajaíItapemaItapiranga (Santa Catarina)ItapoáItuporangaItáIçara
JJaboráJacinto MachadoJaguarunaJaraguá do SulJardinópolis (Santa Catarina)JoaçabaJoinvilleJosé BoiteuxJupiá
LLacerdópolisLagesLagunaLajeado GrandeLaurentinoLauro MüllerLebon RégisLeoberto LealLindóia do SulLontrasLuiz AlvesLuzerna
MMacieiraMafraMajor GercinoMajor VieiraMaracajáMaravilha (Santa Catarina)MaremaMassaranduba (Santa Catarina)Matos CostaMeleiroMirim DoceModeloMondaíMonte CarloMonte Castelo (Santa Catarina)Morro GrandeMorro da Fumaça
NNavegantesNova ErechimNova ItaberabaNova TrentoNova Veneza (Santa Catarina)Novo Horizonte (Santa Catarina)
OOrleans (Santa Catarina)Otacílio CostaOuroOuro Verde (Santa Catarina)
PPaialPainelPalhoçaPalma SolaPalmeira (Santa Catarina)PalmitosPapanduvaParaíso (Santa Catarina)Passo de TorresPassos MaiaPaulo LopesPedras GrandesPenhaPeritiba - Pescaria BravaPetrolândia (Santa Catarina)Pinhalzinho (Santa Catarina)Pinheiro PretoPiratubaBalneário PiçarrasPlanalto AlegrePomerodePonte AltaPonte Alta do NortePonte SerradaPorto BeloPorto UniãoPouso RedondoPraia Grande (Santa Catarina)Presidente Castelo Branco (Santa Catarina)Presidente GetúlioPresidente NereuPrincesa
QQuilombo
RRancho QueimadoRio FortunaRio NegrinhoRio RufinoRio das AntasRio do CampoRio do OesteRio do SulRio dos CedrosRiquezaRodeioRomelândia
SSaleteSaltinho (Santa Catarina)Salto VelosoSangãoSanta Cecília (Santa Catarina)Santa Helena (Santa Catarina)Santa Rosa de Lima (Santa Catarina)Santa Rosa do SulSanta Terezinha (Santa Catarina)Santa Terezinha do ProgressoSantiago do SulSanto Amaro da ImperatrizSaudadesSchroederSearaSerra AltaSiderópolisSombrioSul BrasilSão Bento do SulSão BernardinoSão BonifácioSão Carlos (Santa Catarina)São Cristóvão do SulSão Domingos (Santa Catarina)São Francisco do SulSão JoaquimSão JoséSão José do CedroSão José do CerritoSão João Batista (Santa Catarina)São João do ItaperiúSão João do OesteSão João do SulSão Lourenço do OesteSão LudgeroSão Martinho (Santa Catarina)São Miguel da Boa VistaSão Miguel do OesteSão Pedro de Alcântara
TTaióTangará (Santa Catarina)TigrinhosTijucasTimbé do SulTimbóTimbó GrandeTreviso (Santa Catarina)Treze TíliasTreze de MaioTrombudo CentralTrês BarrasTubarãoTunápolisTurvo (Santa Catarina)
UUnião do OesteUrubiciUrupemaUrussanga
VVargem (Santa Catarina)Vargem Bonita (Santa Catarina)VargeãoVidal RamosVideiraVitor Meireles
WWitmarsum
XXanxerêXavantinaXaxim
ZZortéa

Bandeira do estado de São Paulo.svg São Paulo[rediger | rediger kilde]

AAdamantinaAdolfoAguaíAgudosAlambariAlfredo MarcondesAltair (São Paulo)AltinópolisAlto Alegre (São Paulo)AlumínioAlvinlândiaAmericana (São Paulo)Amparo (São Paulo)Américo BrasilienseAmérico de CamposAnalândiaAndradinaAngatubaAnhembiAnhumasAparecida (São Paulo)Aparecida d'OesteApiaíAraminaAranduArapeíAraraquaraArarasAraçariguamaAraçatubaAraçoiaba da SerraArco-ÍrisArealvaAreiasAreiópolisAriranhaArtur NogueiraArujáAspásiaAssisAtibaiaAuriflamaAvanhandavaAvaréAvaíÁguas da PrataÁguas de LindóiaÁguas de Santa BárbaraÁguas de São PedroÁlvares FlorenceÁlvares MachadoÁlvaro de Carvalho
BBady BassittBalbinosBananalBarbosaBaririBarra Bonita (São Paulo)Barra do ChapéuBarra do TurvoBarretosBarrinhaBarueriBarão de AntoninaBastosBatataisBauruBebedouroBento de AbreuBernardino de CamposBertiogaBilacBirigüiBiritiba-MirimBoa Esperança do SulBocaina (São Paulo)BofeteBoituvaBom Jesus dos PerdõesBom Sucesso de ItararéBoraceiaBorborema (São Paulo)BorebiBoráBotucatuBragança PaulistaBraúnaBrejo AlegreBrodowskiBrotasBuriBuritamaBuritizalBálsamo
CCabreúvaCabrália PaulistaCachoeira PaulistaCacondeCafelândia (São Paulo)CaiabuCaieirasCaiuáCajamarCajatiCajobiCajuruCampina do Monte AlegreCampinasCampo Limpo PaulistaCampos Novos PaulistaCampos do JordãoCananéiaCanasCanitarCapela do AltoCapivariCapão BonitoCaraguatatubaCarapicuíbaCardosoCasa BrancaCastilhoCatanduvaCatiguáCaçapavaCedral (São Paulo)Cerqueira CésarCerquilhoCesário LangeCharqueadaChavantesClementinaColinaColômbiaConchalConchasCordeirópolisCoroadosCoronel MacedoCorumbataíCosmoramaCosmópolisCotiaCravinhosCristais PaulistaCruzeiro (São Paulo)CruzáliaCubatãoCunhaCássia dos CoqueirosCândido MotaCândido Rodrigues
DDescalvadoDiademaDirce ReisDivinolândiaDobradaDois CórregosDolcinópolisDouradoDracenaDuartinaDumont
EEchaporãEldorado (São Paulo)Elias FaustoElisiárioEmbaúbaEmbuEmbu-GuaçuEmilianópolisEngenheiro CoelhoEspírito Santo do PinhalEspírito Santo do TurvoEstiva GerbiEstrela d'OesteEstrela do Norte (São Paulo)Euclides da Cunha Paulista
FFarturaFernando PrestesFernandópolisFernãoFerraz de VasconcelosFlora RicaFlorealFloríniaFlórida PaulistaFrancaFrancisco MoratoFranco da Rocha
GGabriel MonteiroGarçaGastão VidigalGavião PeixotoGeneral SalgadoGetulinaGlicérioGuaimbêGuaiçaraGuapiaraGuapiaçuGuaraci (São Paulo)Guarani d'OesteGuarantãGuararapesGuararemaGuaratinguetáGuaraçaíGuareíGuaribaGuarujáGuarulhosGuaráGuataparáGuaíra (São Paulo)GuzolândiaGália
HHerculândiaHolambraHortolândia
IIacangaIacriIarasIbatéIbiraremaIbiráIbitingaIbiúnaIcémIepêIgarapavaIgaratáIgaraçu do TietêIguapeIlha CompridaIlha SolteiraIlhabelaIndaiatubaIndiana (São Paulo)IndiaporãInúbia PaulistaIpaussuIperóIpeúnaIpiguáIporangaIpuãIracemápolisIrapuruIrapuãItaberáItajobiItajuItanhaémItapecerica da SerraItapetiningaItapeva (São Paulo)ItapeviItapiraItapirapuã PaulistaItaporanga (São Paulo)ItapuraItapuíItaquaquecetubaItararéItaririItatibaItatingaItaíItaocaItirapinaItirapuãItobiItuItupevaItuveravaItápolis
JJaborandi (São Paulo)JaboticabalJacareíJaciJacupirangaJaguariúnaJalesJambeiroJandiraJardinópolis (São Paulo)JarinuJaúJeriquaraJoanópolisJosé BonifácioJoão RamalhoJumirimJundiaíJunqueirópolisJuquitibaJuquiáJúlio Mesquita
LLagoinhaLaranjal PaulistaLavrinhasLavíniaLemeLençóis PaulistaLimeiraLindóiaLinsLorenaLourdesLouveiraLucianópolisLucéliaLuiziâniaLupércioLutéciaLuís Antônio
MMacatubaMacaubalMacedôniaMagdaMairinqueMairiporãManduriMarabá PaulistaMaracaíMarapoamaMarinópolisMariápolisMartinópolisMaríliaMatãoMauáMendonçaMeridianoMesópolisMiguelópolisMineiros do TietêMira EstrelaMiracatuMirandópolisMirante do ParanapanemaMirassolMirassolândiaMococaMogi GuaçuMogi das CruzesMoji-MirimMombucaMongaguáMonte Alegre do SulMonte AltoMonte AprazívelMonte Azul PaulistaMonte Castelo (São Paulo)Monte MorMonteiro LobatoMonçõesMorro AgudoMorungabaMotucaMurutinga do Sul
NNantes (São Paulo)NarandibaNatividade da SerraNazaré PaulistaNeves PaulistaNhandearaNipoãNova AliançaNova CampinaNova Canaã PaulistaNova CastilhoNova EuropaNova GranadaNova GuataporangaNova IndependênciaNova LuzitâniaNova OdessaNovaisNovo Horizonte (São Paulo)Nuporanga
OOcauçuOlímpiaOnda VerdeOrienteOrindiúvaOrlândiaOsascoOscar BressaneOsvaldo CruzOurinhosOuro Verde (São Paulo)Ouroeste – –Óleo
PPacaembuPalestina (São Paulo)Palmares PaulistaPalmeira d'OestePalmital (São Paulo)PanoramaParaguaçu PaulistaParaibunaParanapanemaParanapuãParapuãParaíso (São Paulo)PardinhoPariquera-AçuParisiPatrocínio PaulistaPaulicéiaPaulistâniaPaulo de FariaPaulíniaPederneirasPedra BelaPedranópolisPedregulhoPedreiraPedrinhas PaulistaPedro de ToledoPenápolisPereira BarretoPereirasPeruíbePiacatuPiedadePilar do SulPindamonhangabaPindoramaPinhalzinho (São Paulo)PiquerobiPiquetePiracaiaPiracicabaPirajuPirajuíPirangiPirapora do Bom JesusPirapozinhoPirassunungaPiratiningaPitangueiras (São Paulo)Planalto (São Paulo)PlatinaPoloniPompéiaPongaíPontalPontalindaPontes GestalPopulinaPorangabaPorto FelizPorto FerreiraPotimPotirendabaPoáPracinhaPradópolisPraia Grande (São Paulo)PratâniaPresidente AlvesPresidente Bernardes (São Paulo)Presidente EpitácioPresidente PrudentePresidente VenceslauPromissão
QQuadraQuatáQueirozQueluzQuintana
RRafardRanchariaRedenção da SerraRegente FeijóReginópolisRegistroRestingaRibeiraRibeirão BonitoRibeirão BrancoRibeirão CorrenteRibeirão GrandeRibeirão PiresRibeirão PretoRibeirão do SulRibeirão dos ÍndiosRifainaRincãoRinópolisRio Claro (São Paulo)Rio Grande da SerraRio das PedrasRiolândiaRiversulRosanaRoseiraRubinéiaRubiácea
SSabinoSagresSalesSales OliveiraSalesópolisSalmourãoSaltinho (São Paulo)SaltoSalto GrandeSalto de PiraporaSandovalinaSanta AdéliaSanta AlbertinaSanta BrancaSanta Bárbara d'OesteSanta Clara d'OesteSanta Cruz da ConceiçãoSanta Cruz da EsperançaSanta Cruz das PalmeirasSanta Cruz do Rio PardoSanta ErnestinaSanta Fé do SulSanta GertrudesSanta Isabel (São Paulo)Santa Lúcia (São Paulo)Santa Maria da SerraSanta MercedesSanta Rita d'OesteSanta Rita do Passa QuatroSanta Rosa de ViterboSanta SaleteSantana da Ponte PensaSantana de ParnaíbaSanto AnastácioSanto André (São Paulo)Santo Antônio da AlegriaSanto Antônio de PosseSanto Antônio do AracanguáSanto Antônio do JardimSanto Antônio do PinhalSanto ExpeditoSantosSantópolis do AguapeíSarapuíSarutaiáSebastianópolis do SulSerra AzulSerra NegraSerranaSertãozinho (São Paulo)Sete BarrasSeveríniaSilveirasSocorroSorocabaSud MennucciSumaréSuzanoSuzanápolisSão Bento do SapucaíSão Bernardo do CampoSão Caetano do SulSão Carlos (São Paulo)São Francisco (São Paulo)São Joaquim da BarraSão José da Bela VistaSão José do BarreiroSão José do Rio PardoSão José do Rio PretoSão José dos CamposSão João da Boa VistaSão João das Duas PontesSão João de IracemaSão João do Pau d'AlhoSão Lourenço da SerraSão Luiz do ParaitingaSão ManuelSão Miguel ArcanjoSão PauloSão Pedro (São Paulo)São Pedro do TurvoSão RoqueSão Sebastião (São Paulo)São Sebastião da GramaSão Simão (São Paulo)São Vicente (São Paulo)
TTabapuãTabatinga (São Paulo)Taboão da SerraTacibaTaguaíTaiaçuTaiúvaTambaúTanabiTapiratibaTapiraí (São Paulo)TaquaralTaquaritingaTaquaritubaTaquarivaíTarabaiTarumãTatuíTaubatéTejupáTeodoro Sampaio (São Paulo)Terra Roxa (São Paulo)Tietê (São Paulo)TimburiTorre de PedraTorrinhaTrabijuTremembéTrês FronteirasTuiutiTupi PaulistaTupãTuriúbaTurmalina (São Paulo)
UUbaranaUbatubaUbirajaraUchoaUnião PaulistaUruUrupêsUrânia
VValentim GentilValinhosValparaíso (São Paulo)Vargem (São Paulo)Vargem Grande PaulistaVargem Grande do SulVera Cruz (São Paulo)VinhedoViradouroVista Alegre do AltoVitória BrasilVotorantimVotuporangaVárzea Paulista
ZZacarias

Bandeira de Sergipe.svg Sergipe[rediger | rediger kilde]

Brazil State Sergipe.svg

AAmparo de São FranciscoAquidabãAracajuArauáAreia Branca (Sergipe)
BBarra dos CoqueirosBoquimBrejo Grande
CCampo do BritoCanhobaCanindé de São FranciscoCapela (Sergipe)CariraCarmópolisCedro de São JoãoCristinápolisCumbe
DDivina Pastora
EEstância
FFeira Nova (Sergipe)Frei Paulo
GGararuGeneral MaynardGracho Cardoso
IIlha das FloresIndiarobaItabaiana (Sergipe)ItabaianinhaItabiItaporanga d'Ajuda
JJaparatubaJapoatã
LLagartoLaranjeiras
MMacambiraMalhada dos BoisMalhadorMaruimMoita BonitaMonte Alegre de SergipeMuribeca
NNeópolisNossa Senhora AparecidaNossa Senhora da GlóriaNossa Senhora das DoresNossa Senhora de LourdesNossa Senhora do Socorro
PPacatuba (Sergipe)Pedra MolePedrinhasPinhão (Sergipe)PirambuPorto da FolhaPoço RedondoPoço VerdePropriá
RRiachuelo (Sergipe)Riachão do DantasRibeirópolisRosário do Catete
SSalgadoSanta Luzia do ItanhySanta Rosa de Lima (Sergipe)Santana do São FranciscoSanto Amaro das BrotasSimão DiasSiririSão CristóvãoSão Domingos (Sergipe)São Francisco (Sergipe)São Miguel do Aleixo
TTelhaTobias BarretoTomar do Geru
UUmbaúba

Bandeira do Tocantins.svg Tocantins[rediger | rediger kilde]

AAbreulândiaAguiarnópolisAliança do TocantinsAlmasAlvorada (Tocantins)AnanásAngicoAparecida do Rio NegroAragominasAraguacemaAraguanã (Tocantins)AraguatinsAraguaçuAraguaínaArapoemaArraiasAugustinópolisAurora do TocantinsAxixá do Tocantins
BBabaçulândiaBandeirantes do TocantinsBarra do OuroBarrolândiaBernardo SayãoBom Jesus do Tocantins (Tocantins)Brasilândia do TocantinsBrejinho de NazaréBuriti do Tocantins
CCachoeirinha (Tocantins)Campos LindosCariri do TocantinsCarmolândiaCarrasco BonitoCasearaCentenário (Tocantins)Chapada da NatividadeChapada de AreiaColinas do TocantinsColméiaCombinadoConceição do TocantinsCouto de MagalhãesCristalândiaCrixás do Tocantins
DDarcinópolisDianópolisDivinópolis do TocantinsDois Irmãos do TocantinsDueré
EEsperantina (Tocantins)
FFigueirópolisFiladélfia (Tocantins)Formoso do AraguaiaFortaleza do TabocãoFátima (Tocantins)
GGoianorteGoiatinsGuaraíGurupi
IIpueiras (Tocantins)ItacajáItaguatinsItapiratinsItaporã do Tocantins
JJaú do TocantinsJuarina
LLagoa da ConfusãoLagoa do TocantinsLajeado (Tocantins)LavandeiraLizardaLuzinópolis
MMarianópolis do TocantinsMateirosMaurilândia do TocantinsMiracema do TocantinsMiranorteMonte Santo do TocantinsMonte do CarmoMuricilândia
NNatividade (Tocantins)Nazaré (Tocantins)Nova Olinda (Tocantins)Nova RosalândiaNovo AcordoNovo AlegreNovo Jardim
OOliveira de Fátima
PPalmasPalmeirantePalmeiras do TocantinsPalmeirópolisParanãParaíso do TocantinsPau d'Arco (Tocantins)Pedro AfonsoPeixePequizeiroPindorama do TocantinsPiraquêPiumPonte Alta do Bom JesusPonte Alta do TocantinsPorto Alegre do TocantinsPorto NacionalPraia NortePresidente Kennedy (Tocantins)Pugmil
RRecursolândiaRiachinho (Tocantins)Rio SonoRio da ConceiçãoRio dos Bois
SSampaioSandolândiaSanta Fé do AraguaiaSanta Maria do TocantinsSanta Rita do TocantinsSanta Rosa do TocantinsSanta Tereza do TocantinsSanta Terezinha do TocantinsSilvanópolisSucupiraSão Bento do TocantinsSão Félix do TocantinsSão Miguel do TocantinsSão Salvador do TocantinsSão Sebastião do TocantinsSão Valério da NatividadeSítio Novo do Tocantins
TTaguatingaTaipas do TocantinsTalismãTocantinópolisTocantíniaTupiramaTupiratins
WWanderlândia
XXambioá