Brukerdiskusjon:Vinskvettenfan.

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Vinskvettenfan., og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

Mvh Geanixx 9. des 2009 kl. 18:39 (CET)

Endring kapasitet ferger[rediger kilde]

Sjekket noen av endringene dine på ferger og fant flere tilfeller av økt PBE, et tilfelle hvor passasjerantallet ble økt. Dette er eldre ferger og jeg synes det er noe rart i og med at de ved levering hadde en PBE angitt fra datidens personbiler og personbiler har jo ikke blitt mindre med årene. Så om det skulle gå noen vei så burde det vært nedover, fergen jeg jobber på har f.eks en PBE på 200, men i praksis klarer vi neppe særlig over 180 pga dagens større biler. Har du denne informasjonen fra rederiet? Med vennlig hilsen, Ulf Larsen 12. des 2009 kl. 09:15 (CET)

Hei, jeg har nå gått over flere av artiklene du har endret, se blant annet artikkelen om MF «Kvinnherad». Jeg fjernet det du la inn om fergens fart, men også endel annet som ikke lot seg dokumentere fra underliggende lenker jeg fant, i dette tilfellet Skipsregisteret, se denne «diffen» for å se endringene i sin helhet. Tilsvarende endringer har jeg gjort på artikkelen om MS «Vingtor», se tilsvarende forskjellen på din siste endring og hva jeg har gjort.

Det er godt mulig at du vet at det er korrekt det du har lagt inn, men vi må kunne dokumentere den informasjon som ligger i artiklene, enten ved lenker til underliggende seriøse nettsteder eller til informasjon i trykket form; bøker, blader osv. Jeg håper at du finner denne forklaringen nyttig og at du fortsetter å bidra til Wikipedia - vi trenger virkelig alle bidragsytere vi kan få! mvh - Ulf Larsen 12. des 2009 kl. 14:39 (CET)