Brukerdiskusjon:TheGuyWithTheBeats

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, TheGuyWithTheBeats, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

- Soulkeeper 14. okt 2009 kl. 13:12 (CEST)

Engelsk tekst[rediger kilde]

Selv om vi pleier å være rimelig medgjørlige med hvordan og med hva brukere ønsker å presentere seg som Wikipedia-brukere, er sider med engelsk (eller annen utenlands) tekst ikke det vi anbefaler. Hvis din hensikt med å registrere deg på Wikipedia er å bidra med seriøse bidrag, er du selsagt velkommen til det, men husk, her er språket norsk.

Jeg ser at samme innholdet som du har lagt her også er opprettet som egen artikkel om deg selv. Du bør ikke ha forhåpninger om at den siden vil bli beholdt, den er borte før du får lest dette. Grunnen er igjen språket det er skrevet på, og videre at Wikipedia har retningslinjer for hva som gjør en person kvalifisert til egen artikkel her. Dessverre når ikke du de standardene ennå. TorSch 14. okt 2009 kl. 12:58 (CEST)