Brukerdiskusjon:Martinsen14

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Martinsen14, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

I tillegg vil jeg oppfordre til bruk av forhåndsvisningsfunksjonen. Da gjør du like mye fordelt på færre redigeringer, og bidrar til å lette andres arbeid.

Jeg håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.

Er det ellers noen spørsmål du har, ikke nøl med å spørre meg; jeg synes det bare er hyggelig å bli spurt om hjelp‼ — H92 (d · b · @ · ?) 7. nov 2008 kl. 12:01 (CET)


English: If you do not understand or you can’t write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy. You can contact me here.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft. Sie können mich hier kontakten, bitte auf Englisch oder einfaches Deutsch.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada. También puede escribirme aquí, pero en inglés, por favor.

Presentasjon av deg selv[rediger kilde]

Hei. Du må gjerne presentere deg selv, men det skjer på brukersiden din og ikke i en egen artikkel. Jeg har slettet artikkelen du skrev, men limer inn det du skrev her, så kan du gjøre hva du vil med det. Slette det eller flytte det til brukersiden din. MVH3s 7. nov 2008 kl. 13:06 (CET)

Det du skrev[rediger kilde]

Jeg har alltid fått kommentarer om at jeg hele tiden går i dongeribukse, ja ja, jeg kommer ikke til å begynne og gå naken hvis dere tror det. Ellers så er jeg 14 år, heter Tallak, og bor i Tromsø. Jeg bor i en ganske liten leilighet på nedre Håpet. Litt informasjon om leiligheten er at alle dørene er blå og har et billig plastikk håndtak, men nok om det. Jeg bor sammen med min mor, og, nei så var det ikke flere, hmm. Men jeg har en bror og en far som er spredd over alle kanter. Jeg går på Langnes skole der jeg trives veldig godt og har mange fine venner. Egentlig så kommer jeg jo fra sør-landet fra en liten bygd der det så vidt bor 500 stykker. Men det er veldig kjekt å bo her oppe selv om jeg kan savne tilbake noen ganger. Jeg skall flytte tilbake til jul eller i mai neste år, noe jeg syns er trist og jeg tror det blir ganske vanskelig og jeg kommer til å savne å flytte fra de vennene jeg har her oppe. Den tiden jeg har vært her har jeg fått opplevd mye som jeg aldri kunne opplevd i Tvedestrand. Men men.

Videre i dette intervjuet spør jeg meg selv om jeg har noen interesser. Jo da, på fritiden spiller jeg gitar, noe som jeg har gjort i 1 år eller noe. På torsdager fra halv ni til ti, kan du finne meg i skolens gymsal der jeg trener basket sammen med en del andre. Videre kan jeg jo innrømme at jeg er interessert i data, så noe av tiden går til det og. Ellers kan det hende jeg er ute med venner og leker diverse leker. He he.

Noen ganger kan jeg lure på hvorfor appelsinen er oransje og bananen gul, og hvorfor himmelen er blå og de fleste plener er grønne. Men det er ikke det viktigste jeg gidder å bruke tida på. Ting har blitt sånn som de er blitt.

Jeg er en nok så tralala person vil jeg kalle meg selv. Med det mener jeg en som er glad, sint, lykkelig. Jeg har meninger om den minste ting, men det er veldig sjeldent jeg sier de. Hva som gjør meg sint, er vanskelig å forklare, men jeg blir veldig glad nor jeg får noe til middag som jeg har lyst på, som får eksempel biff, biff, biff.

Jeg har allerede begynt å planlegge framtiden min. Enten skall jeg studere datateknikk eller olje. Jeg skall bli sjef, og ha et stort hus men fine møbler og flatskjerm tv i stua. En stor bil, og et stort tre i hagen. Først må jeg jo bli ferdig med ungdomsskolen da og videregående. Nei livet skall ikke være lett.