Wikipedia:Introduksjon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Ser du «rediger» over? På Wikipedia kan du redigere artikler akkurat nå, selv uten å ha logget inn. For en oversikt over fordelene ved å registrere seg, se Wikipedia:Hvorfor registrere seg.

Hva er Wikipedia?

Klikk rediger for å endre en artikkel

Wikipedia er en encyklopedi eller et konversasjonsleksikon skrevet av mange forskjellige bidragsytere. Mange mennesker bruker mye tid på å forbedre Wikipedia. Alle endringer som gjøres på Wikipedia tas vare på både i hver enkelt artikkels historikk, og på siste endringer. Upassende endringer fjernes nesten alltid med en gang.

Hvordan kan jeg hjelpe?

Ikke vær redd for å redigere artikleralle kan redigere, og vi oppfordrer sterkt til at du deltar (men ikke gjør hærverk)! Finn noe som kan forbedres, enten i innhold, grammatikk eller formatering, og fiks det.

Du kan ikke ødelegge Wikipedia. Alt kan fikses eller forbedres senere. Så sett i gang, rediger en artikkel og vær med på å gjøre Wikipedia til den beste informasjonskilden på Internett!

Gjør din første endring nå:

  1. Klikk rediger ovenfor
  2. Skriv et eller annet, prøv gjerne ut noen av redigeringsknappene
  3. Klikk lagre siden for å lagre endringen din
    … eller «forhåndsvisning» for å se hvordan de blir seende ut

Merk at testredigeringene dine ikke blir stående for alltid, da siden jevnlig tømmes for redigeringer.

Testredigeringer …

VisitDrammen AS er et kommunikasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway.

Som offisiell partner publiserer vi artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har gjennom året > 20 mill. brukere med 60 mill. lest artikler.

Visjonen bak VisitDrammen er å gjøre det enklere å velge byen og regionen som reisemål.

I første rekke ønsker vi å fortelle om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, de mest spennende utstillingene, de tøffeste konsertene, mest gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.

Vi forteller også om det historiske, kirkene og museene, utsmykningene og arkitekturen, naturopplevelsene og ikke minst, den unike marka.

VisitDrammen samkjøres med VisitNorway / Drammen.

Velkommen