Brukerdiskusjon:Marcus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Stjerne i margen tildeles Marcus for å hjelpe nykomlinger til rette
«Hvor skal man begynne?»

På Wikipedia kan du slå opp ved å søke eller å bla...

Hvis du vet hvilket emne du vil ha, skriv det inn i Wikipedias søkeboks og trykk Enter.

Hvis du vil utforske Wikipedias dekning, generelt eller for et bestemt emne, kan du bla i disse sidene:






Halla. Kan du få tatt et bedre bilde til denne artikkelen? Image:Velkommen til Skullerud.jpg blir vel kanskje litt vel stereotypt.

Forresten, jeg har lastet opp noen nye bilder til commons:category:Bogerud, tror du noen av dem er brukbare i artikkelen om Bogerud? Hilsen Bøler–banden 30. mai 2008 kl. 01:31 (CEST)[svar]

Halla. Jeg skal gjøre det etterpå, nydelig vær! Men altså, du var ute og tok bilder, men du gikk ikke de 200 m ned til Skullerud skole for å ta bilde? Bare bra det, så kan jeg teste nye kameraet mitt (ikke noe spesielt bra altså, god fotograf er jeg heller ikke hehe). Apropos bildet, det er litt vel stereotypt ja. Så mange ting jeg er flau over. Sånn er det når man startet wiki-karrieren i en alder av tretten år :P Jeg skal ta en titt på Bogerud-artkkelen og bildene osv. Problemet er vel at den er så kort at det kun er plass til to bilder? Eller lage en galleri-seksjon? Om jeg hadde funnet mer kildestoff, hadde jeg såklart utvidet, men finner ingenting (på Internett). Snakkes! Marcus 30. mai 2008 kl. 15:51 (CEST)[svar]
Jeg orket ikke gå hele bakken ned fra Nøklevann skole til Rustadsaga/Skullerud skole, jeg stoppet derfor øverst i bakken og tok bildet. Jeg tror jeg skal ta en ny runde på Skullerud / Bogerud / Bøler en dag for å ta flere bilder, men du kan jo knipse litt du også (ikke sånn Skullerud-knipse altså, men med et kamera)
Når det gjelder Bogerud-artikkelen: Den er for kort til veldig mange bilder ja. Jeg vil faktisk også foreslå å kutte litt ned på det som står der, avsnitt to og tre kan forkortes/forbedres. Det er dårlig med kilder på nett, jeg har også søkt i avisarkiver uten å finne noe særlig. det kan faktisk hende at man må på biblioteket for å finne mer. --Kjetil_r 30. mai 2008 kl. 19:02 (CEST)[svar]
Jeg vil anta det finnes en del litteratur om lokalhistorie her. Derimot er jeg ikke så veldig motivert for å gå på biblioteket og låne stor bok om Bogerud og lese den. Slike artikler som Bogerud kan fort bli uencyklopedisk og man skriver alt mulig rart for å fylle den opp. Den kan sikkert forbedres betraktlig ved å korte ned litt. Når det gjelder bilder er det bare å si ifra eller no sånt. Vet ikke helt hva som mangler osv, men det er vel bare å se litt rundt her. Jeg har tatt et bilde idag, men gjorde det veldig kjapt. Skal bytte det ut med et bedre til uken. Som sagt, si ifra hvis det trengs fler bilder. Marcus 30. mai 2008 kl. 22:09 (CEST)[svar]

Velkommen, velkommen[rediger kilde]

Ser du er i farta, men har du tenkt over at en del av dem du hilser velkommen på norsk er brukere som har fått opprettet SUL? Tror du hittil har hatt flere som antagelig ikke fatter et pip av norsk ;) Noorse 2. jun 2008 kl. 18:20 (CEST)

Shit. Er det de som står "opprettet automatisk" ? Marcus 2. jun 2008 kl. 18:22 (CEST)
Jupp ;) Enormekever er en nederlender etter hva jeg vet, f.eks. ;) Noorse 2. jun 2008 kl. 18:23 (CEST)
Jeg skal rette på det. Hva med å sette inn Bruker:Marcus/VU? Misliker Mal:Velkommen2 dessverre Marcus 2. jun 2008 kl. 18:25 (CEST)
Ta det kuli, det går seg til :) Er enig med deg i Velkommen2... Pleier selv ofte å velge maler med mindre stæsj ;) Snu fra nå av - og lag noe bra på engelsk, det burde de fleste fatte :) Noorse 2. jun 2008 kl. 18:28 (CEST)
Hva synes du [1]? Men det er kun de hvor det står "opprettet automatisk", de andre kan jeg bare kjøre på eller? :P Marcus 2. jun 2008 kl. 18:29 (CEST)
Ser greit ut, og ja, etter hva jeg vet er det bare de automatiske. Om du absolutt skal overkjøre og påkjøre brukere håper jeg at forsikringen er i orden Noorse 2. jun 2008 kl. 18:32 (CEST)
Bruker en billig forsikring ;) Men skal jeg vente på en bot og ikke bry meg om å gjøre dette? For noen år siden mener jeg vi gjorde det slik jeg gjør nå ? Synes det er greit at alle får en velkomst, men mener du kun de som har bidrag skal få? Marcus 2. jun 2008 kl. 18:35 (CEST)
Det er greit nok å ønske velkommen, men spes med de manuelt registrerte kan det være greit å se bedre på brukernavnene som er valgt - det drøste :D inn en del merkelige de siste dagene. Det jeg mente var nok snarere at du kunne haste deg langsomt med å bytte ut norske maler ;) Noorse 2. jun 2008 kl. 18:40 (CEST)
Ok, tror jeg har fikset det nå. Må forte meg på trening. Marcus 2. jun 2008 kl. 18:42 (CEST)

Ja, lag noe på engelsk! Boten min tar alle ikke-sul-brukere (de med potensielle upassende brukernavn lister den på Wikipedia:Brukernavn som må sjekkes, den finner du også i siste endringer), så da tar du resten? :) H92 (d · b · @) 2. jun 2008 kl. 20:22 (CEST)

Så du det jeg laget på engelsk 1? Jeg laget det på to sek, men skal jeg gjøre noe annerledes? En spesiell for SUL-brukere? Men når går boten din igjennom? Men altså, litt av grunnen til at jeg ønsker velkommen med min velkomst er at jeg misliker den stoore boksen på {{velkommen2}} samtidig som jeg mener brukere kan ha nytte av å få velkomst med en gang. Resten = SUL-brukere ("opprettet automatisk")? Jeg føler meg litt dum her, altså jeg skal gi f i det jeg gjorde i dag? :P Hvordan har prakisen vært i det siste, har ikke fulgt med. Marcus 2. jun 2008 kl. 22:21 (CEST)
Det er ingen praksis. Jeg starter boten manuelt, og kjører 1–2 ganger om dagen, det varierer litt. Den gir kun velkommen-malen til brukere som har opprettet en konto selv (ikke-SUL) og gjort én redigering. Det forrige innlegget mitt var kanskje litt rotete, det jeg mente var at; hvis du ønsker å velkommenønske SUL-brukere så er det vel og bra, for boten gjør det ikke. ;) (Jeg foreslo på pywikipedia-mailinglisten en separat velkommen-melding for SUL-brukere men det var lettere å velge å ignorere dem.) H92 (d · b · @) 2. jun 2008 kl. 22:34 (CEST)
Brukere som boten lister opp på Wikipedia:Brukernavn som må sjekkes må – som tittelen sier – sjekkes manuelt. Du kan blokkere hvis brukernavnet er upassende, og deretter legge igjen en blokkert-melding (alle de nødvendige lenkene er der). Det viktigste er at diskusjonssiden opprettes, for at boten ikke skal liste opp brukeren ved neste runde (den sjekker 500 om gangen, og ofte blir det overlapp). H92 (d · b · @) 2. jun 2008 kl. 22:36 (CEST)
Ja, det skjønte jeg. Takk for hjelpen, skal si du har orden på sakene, H92! Marcus 2. jun 2008 kl. 22:38 (CEST)
Hehe, joda! ;) H92 (d · b · @) 2. jun 2008 kl. 22:39 (CEST)

Velkommen attende. Godt å få deg, ein ung admin, attende! Jon Salte (d) 2. jun 2008 kl. 23:16 (CEST).

Takk takk, hyggelig å se deg og :) Marcus 3. jun 2008 kl. 14:58 (CEST)

Overskrift[rediger kilde]

Hei Marcus, takk for hyggelig velkomsthilsen. Jeg regner med at det er deg som rettet opp artikkelen jeg skrev om Schwach. Angående Schwach har jeg et spørsmål angående overskriften. Som du kanskje så, kom jeg til å kalle artikkelen for bare "Schwach", og jeg fant ikke ut av hvordan jeg skulle endre det. Nå er det rettet opp (ikke av meg), men jeg ser at hvis jeg søker på bare ordet "Schwach", så kommer kun min artikkel opp, ikke alle de andre linkene som har med Schwach å gjøre (som jeg fikk opp tidligere), og det synes jeg er dumt. Har du noen råd? Mvh Kamillaa

"Bare å spørre"[rediger kilde]

Hei igjen, jeg ser at det er Laaknor som har redigert tittelen i Schwach. Han skriver som deg, "bare å spørre" men jeg finner ikke noe sted i innelgget eller på hans side hvor jeg kan sende ham mail (i motsetning til deg som har laget en link). har du noe forslag? Kamillaa

Jeg svarer på begge spørsmål her. Å endre navnet på en artikkel kalles å flytte en side. Du ser de knappene der det står "Artikkel", "diskusjon" osv? Der skal det også stå "flytt". En annen viktig ting her på Wikipedia er å signere sine innlegg. Du gjør dette ved å skrive fire tilder (~~~~), dette har Laaknor gjort. Hvis du trykker på navnet hans så kommer du til brukersiden og videre kan du trykke på diskusjonsiden og spørre han der. Jeg kan skjønne hvis du synes dette er litt vanskelig. Vi har en side der en del hjelpesider er samlet, nemlig her. Det er bare å spørre igjen hvis du trenger hjelp med noe. Du kan også sende meg en mail hvis du vil. Jeg sjekker den ekstremt ofte (kanskje ikke nå i eksamensperioden). Marcus 8. jun 2008 kl. 12:21 (CEST)
Nå er flyttefunksjonen begrenset til autoconfirmed. Kamillaa må vente i tre dager til for å kunne flytte. H92 (d · b · @) 8. jun 2008 kl. 12:24 (CEST)
Nettopp. Flyttefunksjonen virker ikke for helt nye brukere. Forresten: Du mener dette som kom opp før? Det får du ved å trykke på "søk" istedet for "gå". Var det riktig? Skjønte ikke helt hva du mente. Marcus 8. jun 2008 kl. 12:26 (CEST)

Takk for velkomsten, Marcus! Det er spennende å være med på dette, og jeg gleder meg til å starte opp. Kommer til å skrive mest om samiske saker, siden det ser ut til å være begrenset med informasjon om dette temaet på Wikipedia. Spesielt er samisk kultur og musikk mitt hjerte nært. Nils Martin

Høres bra ut, gleder meg til å se! Bare si ifra hvis du trenger hjelp med alt det nye her. Marcus 9. jun 2008 kl. 16:02 (CEST)

Bare latskap, jeg er registrert...
Skal bruke forhåndsvisnig mer.
Hvilken artikkel mener du? Varmeanlegg? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 193.69.92.236 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg er ikke helt sikker, tror det. Uansett ser det bra ut nå. God redigering! Marcus 21. sep 2008 kl. 23:27 (CEST)

Du bomma :)[rediger kilde]

Slettet en brukerside der du hadde lagt igjen en melding ;) - brukeren var forøvrig blokkert allerede da du la inn "Vandalisme"... ;) Noorse 22. okt 2008 kl. 13:52 (CEST)

Hehe, beklager! Har naturfag, så følger med i timen samtidig .. :P Marcus 22. okt 2008 kl. 13:54 (CEST)
Hmm - et mannfolk som multitasker? ojojoj :) Noorse 22. okt 2008 kl. 13:54 (CEST)
Forresten, tror jeg godkjente http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Oksygen&diff=4522287&oldid=4479476, kom bort i knappen tror jeg. Skal skjerpe meg! Endringen ser ikke verst ut, men ikke helt flott heller. Bør det gjøres noe? Kommer ikke inn på IRC på skolen .. Marcus 22. okt 2008 kl. 13:56 (CEST)
Språket er nok noe mer forståelig, men en del spøsmål gjenstår - bl.a. at oksygen er magnetisk... Naturfagstime, sa du? (hint, hint ;) ) Noorse 22. okt 2008 kl. 13:58 (CEST)
Haha joda .. Marcus 22. okt 2008 kl. 14:14 (CEST)

Problemer med innlogging[rediger kilde]

Hei Marcus!

Vet ikke helt om du husker meg, men jeg tenkte jeg skulle logge igjen nå. Jeg har prøvd noen ganger før, men har fått samme feilmelding. Nå er jeg lei, og tenkte jeg skulle henvende meg til deg - i håp om at du skjønner mer enn meg om dette! :) Jeg får beskjed om at passordet er feil. Når jeg prøver å få passordet sendt på nytt, skjer ingen ting. Har du noen forslag?

- EivindB, eivind.brandt@gmail.com

Hei Marcus, ville bare gi beskjed om at etter 5-10 forsøk over lengre tid, så funka plutselig "glemt passord"-funksjonen. I'm back ~EivindB 26. okt 2008 kl. 22:32 (CET)
Det hørtes merkelig ut, men flott at du er tilbake ! Marcus 27. okt 2008 kl. 08:42 (CET)
Hvordan oppretter jeg et arkiv til brukerdiskusjonen min? Jeg trenger å få ryddet litt, hehe. ~EivindB 27. okt 2008 kl. 22:12 (CET)
Ellers, hvordan går det med deg? ~EivindB 27. okt 2008 kl. 22:12 (CET)
Å arkivere diskusjonen din kan du gjøre akkurat slik du føler for det. Hvis du skal følge mitt eksempel, oppretter du en side som heter Brukerdiskusjon:EivindB/Arkiv 1 og limer inn det du vil arkivere. Du kan trikse og mikse med lenker og bokser til arkivet ditt ettersom du føler for det. Spør hvis det er noe, men det er ikke så vanskelig ! Og ellers går det fint, hva med deg? Marcus 29. okt 2008 kl. 17:19 (CET)

Simpsons[rediger kilde]

Siden du er Simpsons-fan, foreslår jeg at du ser på Snake Jailbird og Sideshow Mel og den foreslåtte flettingen. V85 1. mar 2009 kl. 12:24 (CET)

Det er jeg vet du. Men jeg synes ikke at den artikkelen burde flettes? Derimot burde de utvides begge to. Er ikke så aktiv på Simpsons-prosjektet lenger (artikler generelt). Følger du med på Simpsons du og eller? Marcus 2. mar 2009 kl. 14:09 (CET)
Følger jeg med på Simpsons? Hvis det er på TV, så ser jeg gjerne på, og det er som regel en fornøyelse. Jeg vil ikke si at jeg kjenner til programmet såpass godt at jeg skal begi meg ut på å skrive wikipediaartikler om dem, så derfor spør jeg noen som jeg vet har vært med på å skrive om Simpsons før. Jeg har, f.eks. ikke hørt om disse to figurene, så derfor skyver jeg ansvaret over på noen andre. ;-) (Også får de skyve over på meg ansvar for andre ting.) V85 2. mar 2009 kl. 18:20 (CET)
Åja! Hehe, jeg har misforstått helt. Trodde du skulle flette de to artiklene sammen, det er litt på jordet. Men jeg fikser flettingen med en gang. Takk for påminnelsen! Bare å spørre dersom du kommer over noe :) Marcus 2. mar 2009 kl. 21:51 (CET)
Det er jeg helt enig i: Det hadde vært nokså meningsløst å flette de to sammen til en artikkel. Som du ser, så skulle de jo flettes et annet sted. Fint du tok deg av det. ;-) V85 2. mar 2009 kl. 22:27 (CET)

Reference[rediger kilde]

Hello ! Sorry to write you in (bad) English, I am a French speaking Belgian woman... I search information with references about the Oslo breakfast for my article on the French Wikipédia. Is it possible for you to give me references ? about the menu (diet) and about the date when it was abandoned in the schools ? All possible information is good for me. Many thanks in advance. You can write me there. Égoïté 3. aug 2009 kl. 08:25 (CEST)

Many thanks for your kindless, Marcus and for the information. Google translator cannot translate the links you gived me but I will ask it to an other user. If you can find others references, I thank you very much to contact me. It like me strange that your WP don't have an article about Schiøtz. This man like be important, no ? Kindly, Égoïté 3. aug 2009 kl. 14:45 (CEST)
Only happy to help. But could you tell me what the user O.M.H meant? I have translated it, but obviously lost in translation Marcus 3. aug 2009 kl. 15:27 (CEST)
And also: Why are you writing about this subject? Do you have any special interest about Norway? Sounds very interesting Marcus 3. aug 2009 kl. 15:38 (CEST)
Thank you very much ! I'll explore all this probably tomorrow. Kindly, Égoïté 3. aug 2009 kl. 16:35 (CEST)
Done. To answer you : I work to the fr Portal:Food and gastronomy of WP fr and, particularly on this the moment, on the breakfast. So I finded just the name "Oslo breakfast" and iI wanted to know more. I thing you can use my article for your WP. Good work ! and always thank you. Égoïté 4. aug 2009 kl. 18:22 (CEST)
My pleasure Marcus 5. aug 2009 kl. 14:00 (CEST)

Jeg har egentlig savnet en mal for norrøne mytologi og guder. Vi har en svært avdempet en for Egyptisk mytologi. Den engelsk for Norse mythology har noe av det jeg tenker på, bortsett fra den engelske var bedre før, nå er den litt for mye i det meste laget. Jeg tror det er bedre å bare ha kun guder (eventuelt kan resten få egne maler), men jeg liker tegningen av Torshammeren i sånn gammel grafisk stil fra 1800-tallet, den kan gjerne få en liten plassering ved siden av. Er det noe du kunne sette sammen, jfr en:Freyr? Finn Bjørklid 20. okt 2009 kl. 00:57 (CEST)

Først må jeg presisere at jeg ikke er flink med maler i det hele tatt. Alt jeg har gjort er å oversette den engelske til norsk. Jeg ser ikke noen mal på Egyptisk mytologi? Man kan jo godt bruke malen jeg laget til islam og endre så den passer til norrøn mytologi. Tenkte du å bruke bildet på en:Freyr? Den har jo hvit bakgrunn og er heller ikke transparent så da må det bli en slags hvit mal. Jeg skal se på det etter jeg er ferdig med islam-malen, så kan du få lov å hjelpe meg :) Marcus 20. okt 2009 kl. 01:03 (CEST)
Er du ikke flink? Du lagde jo en for islam nettopp. Jeg håpet at dette var slikt som du likte å gjøre. På Egyptisk mytologi tenkte jeg på den som ligger helt nederst på siden. kanskje vi kaller det for noe annet, info-boks? Jeg kan hjelpe til med bilder. Transparent er jeg flink med. Jeg hjelper til, men jeg trenger en smarting som arbeidesleder. Finn Bjørklid 20. okt 2009 kl. 18:40 (CEST)
Nå skjønte jeg ihvertfall hva du mente. Forskjellen på norsk og engelsk WP er at på :en har de en mye mer avansert mal enn den norske {{NavStart}}. Det var en slik det var på Egyptisk mytologi. Det er ikke noe problem å putte inn et bilde i den norske malen (selv om det var meget lite å skryte av..). Den engelske malen har en egen mal for å få de slags kategoriene. Jeg klarte heller ikke å få til noen farger i den norske malen, men det er muligens bare meg. Det er selvsagt mulig å lage en egen tabell vi putter inni {{NavStart}}, men jeg tror ikke jeg kan nok til at det blir fint. Det blir nok raskere å spørre noen andre som kan dette bedre. Før eller siden bør vi få samme system de har på :en, men dette er ganske omfattende arbeid. Forstod jeg deg riktig, forresten? Du mente en boks man setter nederst i artikkelen med interne lenker? Marcus 21. okt 2009 kl. 02:37 (CEST)

Velkommen tilbake[rediger kilde]

Velkommen tilbake! :D Jeg ser du går på NTNU nå, bare si fra om du er oppe for et wikitreff en dag. Jon Harald Søby 27. sep 2011 kl. 21:13 (CEST)

Takk! Kan ikke love noen stor aktivitet, men tar det som det kommer. Prøver å kurere Facebook addiction samt komme ordentlig i gang med studiene. Internet addiction var det verre med, og havnet her. Har noen idéer for noen prosjekter. Er jo innom WP daglig for informasjon, men når jeg ser litt nærmere ser jeg at en del har endret seg ja... Skal prøve å bidra litt :) Count me in for wikitreff anytime! --Marcus 27. sep 2011 kl. 21:19 (CEST)
Må legge til at det ble et særdeles svakt comeback Men si fra hvis noe sosialt ang. Wikipedia skjer i Trondheim! Marcus 14. nov 2011 kl. 15:06 (CET)

This is a confirmation of de-sysop request. --Marcus 14. nov 2011 kl. 19:25 (CET)

Disney-redigering[rediger kilde]

Hei! Jeg har begynt å redigere litt på disney-klassikerne sine sider her.. siden jeg har alle og kan skaffe mye informasjon om de enkelte ;)

Men jeg lurte på en del ting;

  • jeg klarer ikke å laste inn bilde... (men jeg tror jeg leste at det må gå 4 dager, etter at jeg har redigert minimum 10 ganger.. da blir jeg sånn bekreftet medlem eller noe..)
  • Så var det den ene klassikeren; Taran og den sorte gryte... Det står at det mangler den, på klassiker-listen.. MEN! den er her, men så vet ikke jeg hvordan jeg får koblet de sidene til hverandre...

http://no.wikipedia.org/wiki/Taran_og_den_sorte_gryte

http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Taran_og_Den_sorte_gryte&action=edit&redlink=1

Disse to linkene burde være 1 side, hvis du forstår?

  • Også lurte jeg på enda en ting, og det er hvordan endrer jeg overskriften på en side?.. Fordi det er mange "skuespillere" som har hatt stemmen til de forskjellige disney-filmene.. og der står det at de har hatt stemmen til, la oss si; Atlantis - En forsvunnet verden. Men det gir jo ingen hyperkobling, fordi siden hvor det står informasjon om disneyfilmen; Atlantis, heter "Atlantis (film)".. Så er det noe måte jeg kan endre dette på?

Mvh Atle Ingebretsen, aka "Adløøø" - atleing@gmail.com

Hei og beklager for at jeg ikke har svart! Salig blanding av ferie og det at jeg er inaktiv. Men jeg er jo innom Wikipedia hver dag, så jeg får med meg hvis du spør om noe her. Du fant ut hvordan man fletter to sider? Jeg er litt usikker på om jeg følger deg i siste avsnittet der, men kanskje dette er til hjelp: du kan fjerne parantes i lenken ved å plassere enn «|» på slutten, slik:
[[Atlantis (film)|]] eller [[Atlantis (film)|Gjøre sånn at lenken får en annen tittel]]
Bare spør hvis det er noe mer du lurer på! Svarer litt raskt ettersom det er godt mulig du har funnet ut av det nå :-) --Marcus 17. aug 2012 kl. 22:50 (CEST)

Simpsons' åpningssekvens nominert for sletting[rediger kilde]

Hei Marcus! Jeg har nominert Simpsons' åpningssekvens, en artikkel du opprettet, for sletting. Jeg ser ikke av artikkelen at det fremgår at den passer inn i Wikipedia, og ønsker derfor en diskusjon rundt artikkelen (se for øvrig Wikipedia:Relevanskriterier). Jeg har gitt min forklaring på Wikipedia:Sletting: Simpsons' åpningssekvens. På den siden er du velkommen til å ytre din mening, og husk at dette ikke er en avstemning, men en diskusjon. For å vise at du ønsker at artikkelen skal beholdes, lim inn: *{{sb}} – dine argumenter ~~~~ på slettesiden og erstatt «dine argumenter» med hvorfor du mener den bør beholdes. Om du mener den kan slettes, bytt ut {{sb}} med {{ss}}. For mer informasjon, kontakt meg på min brukerdiskusjon eller les Wikipedia:Sletting. Asav (diskusjon) 6. feb. 2014 kl. 14:03 (CET)[svar]

Tok litt tak i den ved å hente over den svenske ingressen - men du er jo spesialisten her ;) Noe å ta fatt i, evt litt sammen? Noorse 6. feb. 2014 kl. 23:38 (CET)[svar]
Hei, så bra! Jeg skal ihvertfall gå gjennom artikkelen og språkvaske den litt :) Den har jo helt klart forbedringspotensiale og vi skal ikke reise veldig langt før vi finner godt stoff. Oppdaterer deg! --Marcus 7. feb. 2014 kl. 11:16 (CET)[svar]
Nå har jeg gått gjennom artikkelen! (tok sin tid...) Jeg må innrømme at jeg ikke har sett på Simpsons på minst fem år, og har nok heller ikke sett over halvparten av episodene. Men Simpsons er bra! Det er vel egentlig andre ting jeg kunne tenke meg å skrive om på Wikipedia, men skal prøve å ikke glemme Simpsons helt. Jeg gikk gjennom artikkelen og tok meg friheten til å renske opp litt. Det er jo ikke en kjempebra artikkel, men jeg synes den er OK nå. Tusen takk for at du tok initiativ :) Si fra dersom du har noen invendinger. --Marcus 17. mar. 2014 kl. 13:05 (CET)[svar]
Jeg så du jobbet ja :) Fine greier! Det var godt du tok den, skal titte litt nærmere når jeg er våknere - i morgen? :) Noorse 17. mar. 2014 kl. 23:59 (CET)[svar]


Wikimedia Norges julebord[rediger kilde]

Tradisjonen tro blir Wikimedia Norges julebord også i år avholdt i andre etasje på Gamle Rådhus i Oslo, og det skjer 8. desember kl 18.00. Det blir premiering av vinnerne av Wiki Loves Monuments, og styret vil i tillegg markere valget av Årets Wikipedianer.

Det er valg mellom pinnekjøtt og lutefisk på Gamle Rådhus, og prisen for juletallerken per person er kr 400 for ikke-medlemmer, og kroner 200 for medlemmer. Drikke betales av hver enkelt. Påmelding kan skje innen 23. november enten ved å bruke skjemaet her (innlogget), eller ved å sende en mail til erlend@wikimedia.no.

Husk å oppgi navn og ønsket meny. Betaling skjer enten på forhånd (konto 1503 08 00866) eller kontant ved ankomst på Gamle Rådhus.

Med vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 16:17 (CET)[svar]

Hei! Tusen takk for invitasjon. Håper å få være med på noe lignende i fremtiden. Dessverre kræsjer det med eksamen. Marcus 18. nov. 2014 kl. 10:15 (CET)[svar]

E-post?[rediger kilde]

Heisann, du har vist sendt meg en e-post (med mindre varselsystemet her lyver), men den dukket aldri opp i innboksen min. Kan du sende den på nytt?--Telaneo (Diskusjonsside) 13. mai 2016 kl. 11:12 (CEST)[svar]

Heldigvis huket jeg av for å få en egen kopi. Har gjort et nytt forsøk. --Marcus 13. mai 2016 kl. 14:53 (CEST)[svar]
Der dukket den opp! Skal se til å få svart på den i løpet av dagen. Telaneo (Diskusjonsside) 13. mai 2016 kl. 15:02 (CEST)[svar]

Wikipedia:Ukens tips/0 nominert for sletting[rediger kilde]

Jeg holder på å rydde litt i støvete kriker og kroker, og dette tipset ser ikke ut til å være relevant lengre. – Mvh. Abuluntu👨🏼‍💻💬 19. jan. 2022 kl. 23:00 (CET)[svar]