Brukerdiskusjon:Aloba

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velkommen![rediger kilde]

Hei, Aloba, og velkommen til Wikipedia. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Jon Harald Søby 10. apr 2006 kl.20:39 (UTC)

Bildelisenser[rediger kilde]

Hei. Du har glemt å merke bildene du lastet opp med en lisens. Bilder uten lisens blir slettet. Les forklaringen på opplastingssiden. --–Duffman 10. apr 2006 kl.22:09 (UTC)


Må jeg laste opp bildet på nytt da? Det står ingenting om hvordan man skal gi lisens når man allerede har lastet opp bildet. Irriterende når man egentlig ønsker å bidra.

Hei. Jeg kan hjelpe deg. På Spesial:Contributions/Aloba finner du de bildene du har lastet opp. Hver av dem har en egen side der du kan legge inn lisens. Bare spør hvis du lurer på noe mer. --–Duffman 11. apr 2006 kl.19:25 (UTC)

Hei, og takk for hjelpen din. Jeg vet at alle bildene har en egen side, men jeg finner ikke stedet der jeg skal legge inn lisens. Ja, det er nok øynene man blir blind på først. Skal dette gjøres ved å trykke på en knapp, velge fra en "rullegardin" eller hva? Trenger en litt mer detaljert forklaring. Hvilken type lisens er det forresten jeg skal velge? Jeg har ikke noe behov for å tjene penger på bildene mine, jeg vil bare dele dem - siden det ikke eksisterer bilder på de artiklene jeg har lagt dem ut på.Aloba 12. apr 2006 kl.13:12 (UTC)

Bildene du har lastet opp er Bilde:CIMG1439.JPG, Bilde:CIMG1422.JPG, Bilde:CIMG1475.JPG og Bilde:CIMG1555.JPG. Du klikker Rediger og legger inn en lisens, f.eks. {{GFDL}}. Jeg gjør det på det første bildet, så du kan se hvordan det blir. --–Duffman 12. apr 2006 kl.13:20 (UTC)

Takk for glimrende hjelp. Har lagt ut filene på Wikimedia Commons også. Aloba 13. apr 2006 kl.10:55 (UTC)

Glimrende. --–Duffman 13. apr 2006 kl.10:57 (UTC)

Hei Aloba! Fin artikkel du la inn om den gamle United-helten Paul Ince. Jeg regner med at du også er United-fan? (siden du har vært på Old Trafford og tatt bilder). Jeg har hatt lyst til å skrive artikler om United-spillere selv, men hittil har det bare blitt Alan Smith, Darren Fletcher og Sammy McIlroy.

Når du skriver artikler er det noen ting du bør huske på. Du bør alltid skrive hele setninger, i motsetning til i papirleksika er ikke plass noe problem her. Du kunne nok også lagt inn flere lenker til andre Wikipedia-artikler. Norske anførselstegn er « og », kan du ikke skrive disse er det en boks med spesille tegn nederst på siden når du redigerer. Du bør også kategorisere artiklene, jeg har gjort det med Paul Ince, du kan se hvordan jeg har gjort det der. Til slutt bør du legge til lenker til artikler på andre språk, du kan også se hvordan dette gjøres i artikkelen om Ince. Samtidig bør du gå inn på engelsk Wikipedia og legge inn en lenke til den norske artikkelen der.

Om du lurer på noe er det bare å spørre meg på diskusjonssiden min. Hilsen Kjetil Ree 25. apr 2006 kl.16:19 (UTC)

PS: Det gleder meg at du bruker Wikimedia Commons!


Tenkte jeg skulle få flere med på å skrive om United-spillere, så jeg har lagt inn en lenke på forumet på www.united.no (som brukes av ganske mange). Det samme gjorde jeg på Everton-forumet også. Det finnes alt for mange sider som omhandler fotballspillere, men det som alle har til felles, er at ingen er komplett. Jeg tror Wikipedia med tiden kan bli en god oversikt. Jeg liker konseptet. Når det gjelder Paul Ince artikkelen, ble den desverre ikke fullført fordi jeg måtte i et møte. Jeg hadde rett og slett ikke tid til å kategorisere. Regnet vel egentlig med at noen kom til å gi meg en slik tilbakemelding. Godt at folk følger med. ;-) Men det med anførselstegn ble jeg først klar over nå. En annen ting er bruken av bindestrek i resultatet i en fotballkamp. Hvorfor kan jeg ikke bare bruke bindestrek? Aloba 25. apr 2006 kl.20:31 (UTC)


Vi tar hele diskusjonen her vi, ingen vits i å gjøre det parallelt på både din og min diskusjonsside. Poenget med bindestreken er vel at du ikke bruker nettopp bindestrek, men at du bruker minus. Det er vel jeg som bruker bindestrek. Denne tasten finnes vanligvis ikke på tastatur, så jeg skriver den som regel på html-måten (‐). Legg også merke til at man ikke bruker komma som skilletegn i store tall på norsk, men åpenrom. Man bruker ikke vanlig åpenrom til dette, men den såkalte «non-breaking space» ( ). Dette gjør at store tall ikke vil dele seg ved linjeskift. Det var vel alt i dagens typografileksjon tror jeg, nå blir det mye kritikk på en gang. ;-) Hilsen Kjetil Ree 25. apr 2006 kl.20:59 (UTC)


Setter pris på innspillene dine. Lærer noe nytt hver eneste dag her. Ikke vær redd for å gi flere råd. Aloba 25. apr 2006 kl.21:06 (UTC)

Korreksjon, jeg skrev feil i går: bindestrek er –. Her er forresten forskjellen på minus, bindestrek og tankestrek:

- minus
– bindestrek
— tankestrek
Etter at man begynner å interessere seg for typografi er det svært vanskelig å lese en tekst og bare konsentrere seg om innholdet :P Kjetil Ree 26. apr 2006 kl.23:38 (UTC)

Så vidt jeg vet er det dette som er riktig:
- er bindestrek
– (–) er tankestrek/sitatstrek
— (—) er en lang tankestrek som ikke brukes på norsk
− (−) er minus
Mer om bindestrek og tankestrek på Språkrådets hjemmesider. Einar Myre 27. apr 2006 kl.11:03 (UTC)

Her var det jammen mye å tenke over. Hvor opptatt er man av dette på Wikipedia? Jeg vil nødig irritere noen, men jeg mister litt av gløden når jeg må putle med sånne småting. Noen tips? Skal selvsagt prøve så godt jeg kan altså.Aloba 4. mai 2006 kl.23:36 (UTC)

Tenkte jeg skulle ønske deg velkommen, og tenkte å tilføye en liten ting, du trenger ikke å legge inn punktum etter bildelenker. Siden dette punktumet dukker opp i teksten. Ellers vil jeg si at det er en fin artikkel om Vikebygd kirke. Bare å spørre hvis det er noe du lurer på. mvh Profoss 4. mai 2006 kl.23:32 (UTC)

Var ikke ferdig å redigere siden når du var inne og fikset, men jeg takker for tipset! Er ganske ny her. Har ikke peiling på kirker og den slags, men jeg må iallefall skrive om hjemstedet mitt, og da hører dette emnet med. Dessuten er det kjekkere å lage artikler hvor man kan sette inn bilder. Det er målet for alle artiklene mine.Aloba 4. mai 2006 kl.23:36 (UTC)
Jepp, men det er slik som skjer, man ser artikkeler med småting som man vet at man kan fikse, da klarer man simpelthen ikke å holde seg unna :) Det finnes også en egen galleriløsning. ganske nyttig hvis man har flere bilder. Profoss 4. mai 2006 kl.23:38 (UTC)
Hvor finner jeg denne galleriløsningen? Har du eksempler på artikler som bruker dette, slik at jeg kan vurdere det til mine fremtidige artikler også? Aloba 4. mai 2006 kl.23:44 (UTC)
Eksempel på bruk av den er foreksempel Bilder av kirker i Rogaland. Profoss 4. mai 2006 kl.23:48 (UTC)

Konvertere MS Word tabeller til å passe i Wikipedia[rediger kilde]

Jeg har en del artikler liggende fra andre prosjekter, men skulle SVÆRT gjerne hatt et program som kunne konvertere MS Word tabeller til å passe inn i Wikipedia. Eksisterer dette? Da skulle det blitt artikler på løpende bånd. Aloba 5. mai 2006 kl.00:18 (UTC)

Det er mulig å kjøre et par script sopm gjør denne konverteringen men det fordrer litt kjennskap til manuell kjøring av script. Ellers kan en idé være å bruke konverteringen i Openoffice til html og så gjøre konvertering videre med et verktøy som likker på toolserver. — Jeblad 6. jul 2006 kl.00:22 (UTC)
Ser den er litt gammel, men svarer likevel. Om du kan overføre tabellen til excel, kan du lagre dokumentet som en .cvs (comma-separated values)fil, deretter konverterer du dokumentet i csv2wp - converts. Bruker selv scriptet flittig til å lage forskjellige tabeller. Mvh Røed (d · en) 18. nov 2008 kl. 07:18 (CET)
Som du sikkert ser, har jeg fått til å konvertere tabellene jeg hadde liggende. Jeg bruker Excel ja, men lagrer ikke på den måten du snakker om. Jeg har funnet en enklere måte: Jeg skrev inn Wikipedias tabellkoder, slik at én linje i Excel blir ett felt i tabellen. En vanlig ligatabell krever derfor over 200 linjer i Excel. Disse trengte jeg bare skrive én gang, for når jeg kopierer inn ligatabellen så legger all data seg i riktig linje. Når jeg kopierer dette over til Wikipedia, ser alt helt flott ut. Ganske enkelt, og dermed tar det under ett minutt å lage hver tabell i Wikipedia. Kanskje litt klønete forklart, men det er en flott løsning.Aloba 18. nov 2008 kl. 07:27 (CET)

Kategorisering[rediger kilde]

Hei! Jeg anbefaler at du leser igjennom Hjelp:Kategorisering. -- Duffman, 7. mai 2006 kl.09:17 (UTC)

Jeg ser du har omdøpt kategorien «Premiership sesonger» til å inneholde bindestrek mellom ordene. Skal det alltid være et sammenhengende ord da? Jeg leste siden du refererte til, men så ikke noe om det. Du fjernet også kategoriene «fotball i 19xx-xx». Tanken bak disse var at jeg ville samle mange tabeller og resultater fra mange ligaer, turneringer og land. Kanskje ikke noe vits å kategorisere dem FØR det er over 10 elementer der. Regner med det var tankegangen din? Ellers setter jeg pris på oppfølgingen på Wikipedia. Betryggende å vite at ting blir rettet opp hvis man gjør feil. Har mye igjen å lære. Tar litt mer enn et par dager å sette seg inn i alt. Det er slettes ikke meningen å lage rot. Aloba 7. mai 2006 kl.11:51 (UTC)
Bare fortsett det gode arbeidet du gjør. Ikke bekymre deg om rot, noen vil alltids rydde og omorganisere ting etterhvert uansett. Angående kategorier som 'fotball i 19xx-xx' foreslår jeg at vi avventer til vi har mer enn premiership-sesonger. Man bør også tenke igjennom hvordan en kategori som 'fotball i 2005-2006' skal forholde seg til Kategori:Fotball i 2006. Når det gjelder Hjelp:Kategorisering er det spesielt opprettelsen av kategorier jeg tror du bør lese om. Kategorier opprettes ved at man legger dem i en annen kategori. De fleste kategorier skal ikke inneholde tekst eller noen forklaring. -- Duffman, 7. mai 2006 kl.12:07 (UTC)

Steve McClaren[rediger kilde]

Du har gjort en kjempebra jobb med artikkelen (viktig å få med hans tilknytning til det engelske landslaget og imponerende at du har sporet opp tidspunktet for hans siste kamp som spiller).

Jeg har imidlertid noen innvendinger (pirk) slik som artikkelen er nå som jeg gjerne skulle hatt dine synspunkter på. Skriver disse på diskusjonsiden til artikkelen.

Har tenkt å skrive litt mer om hans tilknytning til Derby, men gjør nok ikke det før neste helg siden artikkelen må oppdateres uansett etter Uefa-cup finalen.

Vennlig hilsen TuborgLight 7. mai 2006 kl.17:17 (UTC)

Artig at du jobber med! :) Har satt inn en mal der, slik som den burde ha vært på alle kirkene. {{Infoboks katedral}} er den som brukes, og den som ble parkert der opprinnelig var bare en del av den. Feltene som ikke brukes, vises ikke ;) Jeg håper du vil sette den inn helt dersom du kommer borti andre kirker der den ikke er satt inn. En bruker som vet mye om kirker og slikt er forresten Nina. Kjenner jeg henne rett, kommer hun nok innom og titter på det vi har drevet med på Vikebygd kirke også. Lykke til! Noorse 26. feb 2007 kl. 11:47 (CET)

Skal vel være ærlig nok å innrømme at jeg ikke kan så mye om kirker, men jeg kommer opprinnelig fra Vikebygd og har et bra bildemateriale derfra. Det går nok mest i artikler om fotball for min del.Aloba 26. feb 2007 kl. 11:51 (CET)
Er greit nok det :) Snubler du over andre ting, er det bare å spørre - ofte får du kjappere svar om du går på diskusjonssiden til en som er i farta med redigeringer, enn på artikkelsiden ;) Noorse 26. feb 2007 kl. 11:53 (CET)
Jepp, skal ta med meg det. Forresten, gratulerer med artikkel 100 000. Hadde selv spart nesten 20 artikler, he he. Men tidsberegningen min gikk galt, siden det gikk meget fort på slutten, og da var jeg langt unna pc-en. Aloba 26. feb 2007 kl. 11:59 (CET)
Hihi, takker! Var egentlig "bare" på vandalpatrulje, men da en botbruker kom med masse små guvernører fra USA... Tja ;) Noorse 26. feb 2007 kl. 12:30 (CET)

Denne artikkelen må vaskes hvis den skal bestå, den er foreløpig skrev i en alt for personlig, rosende og intervjuaktig stil til å være leksikonstoff. --MHaugen 13. mar 2007 kl. 21:30 (CET)

Jepp, jeg er helt enig. Det er bare en grov skisse til hvordan artikkelen skal bli, men jeg måtte på trening da jeg lagret den. Satser på å bli ferdig med artikkelen i morgen. Aloba 13. mar 2007 kl. 23:25 (CET)

Kategorier[rediger kilde]

Jeg ser at du har lagt inn mange kategorier av typen Fotball i 1999 og Fotball i 2000. Kategorier har ingen funksjon hvis de ikke selv kategoriseres; har du tenkt på et system for dette? Og er det behov for en egen kategori for fotball innenfor hvert år, fremfor å legge det i en generell sportskategori?Cnyborg 14. mar 2007 kl. 16:31 (CET)

Yes, jeg har en plan i dette. Men jeg ville ikke aktivisere kategoriene før jeg har fått flere tabeller for hvert år. En som er kategorisert er Kategori:Fotball i 2005, som ligger under Kategori:Fotball etter år og Kategori:Sport i 2005. Ser ikke det greit ut? Aloba 14. mar 2007 kl. 16:38 (CET)
Det er ikke særlig bra at kategoriene blir liggende røde; det er å invitere til feilkategorisering eller vandalisme, og de slår ut på listen som brukes til å vedlikeholde kategoriene. Kategoriseringen for 2005 ser bra ut, jeg følger den for å få bort noen fra vedlikeholdslisten. Cnyborg 14. mar 2007 kl. 17:09 (CET)
Nå har jeg iallefall laget 5 ligatabeller for hver sesong f.o.m. sesongen 1992/93, så da er det vel på tide å akivere kategoriene for de årene iallefall. Jeg har en plan i dette som du sikkert skjønner, men jeg rekker ikke alt på én dag heller ;-) Men hvis du virkelig mener at disse kategorien må bort inntil de blir aktivert, får du heller gi beskjed. Aloba 14. mar 2007 kl. 17:15 (CET)
Jeg har kategorisert dem. Det gjør ikke noe at det ligger bare et par artikler i en del av dem, så lenge de er en del av en gruppe kategorier hvor det er ting på gang. Cnyborg 14. mar 2007 kl. 19:34 (CET)
Jeg så det. Thanks! Jeg kategoriserte dem du glemte (eller ikke fikk tid til).Aloba 14. mar 2007 kl. 20:00 (CET)

Serie A-tabellene[rediger kilde]

Hei! Navnene på lagene i Serie A-tabellene peker nå ofte til byer i Italia, og ikke til fotballagene. Går du gjennom og retter opp når innleggingsarbeidet er ferdig? Guaca 14. mar 2007 kl. 19:12 (CET)

Oj, det så jeg ikke før du nevnte det. Blir litt arbeid å rette opp i det. Har vært veldig bevist på dette når det gjelder engelske lag, men jeg kjenner ikke hele betegnelsen på de italienske lagene. Skal se på dette, men rekker iallefall ikke alt i dag Aloba 14. mar 2007 kl. 19:14 (CET)

Hei. Noen har satt malen «ingen lisens» på denne, da du har glemt å sette på lisensmerke. Dette vil du enklest gjøre ved å gå hit, og erstatte {{no license|month=April|day=24|year=2007}} med {{self|PD}}. NB: Husk at du må logge inn på Commons før du gjør det! ;-) Hilsen Kjetil r 24. apr 2007 kl. 22:36 (CEST)

Glimrende at du gir beskjed om sånn! Bruker bare Commons til å laste opp bilder. Stoler stort sett på at jeg gjør det riktig, så derfor driver jeg ikke og dobbelsjekker. Trist hvis bildene skulle forsvinne, så takk igjen! Aloba 24. apr 2007 kl. 23:26 (CEST)
Jeg gav deg visst feil mal, men du fant jo ut av det.
Jeg la en mal øverst på diskusjonssiden din på Commons, slik at folk kan se at du heller vil ha beskjeder hit (om de følger en slik beskjed er jo en annen sak). Du bør dessuten gå inn i innstillingene på Commons og krysse av på «E-mail me when my user talk page is changed» - dette er den enkleste måten å få beskjed om hva som skjer på prosjekter man ikke så ofte er innom. Akkurat i dette tilfellet ville det imidlertid ikke ha hjulpet, da brukeren som merket bildet ikke gav deg beskjed (egentlig et klart brudd på retningslinjene). Det var bare tilfelig at jeg oppdaget dette, grunnen var at jeg selv hadde kategorisert bildet av Hughes før en gang, og derfor hadde det på overvåkningslisten min. Hvis du vil gardere deg mot slikt bør du velge «E-mail me when a page I'm watching is changed» i innstillingene, samtidig som du forsikrer deg om at du setter bilder du laster opp på overvåkningslisten. Kjetil r 26. apr 2007 kl. 03:09 (CEST)

Botgenererte artikler[rediger kilde]

Jeg ser du laster opp en stor mengde botgenererte artikler. Det er fint om du sender en beskjed til info.no@wikimedia.org om opprinnelsen til disse, og om det er fra en database at du da identifiserer databasen og klargjør om du har anledning til å bruke den. — Jeblad 17. nov 2008 kl. 18:04 (CET)

Niks, jeg har spart opp en haug med artikler. Dette har ingenting med noen bot å gjøre. Dette er bare ligatabeller, og de er allmenne. Kildene er stort sett Rothmans Football Yearbook. Jeg har arbeidet med dette over lenger tid for å fylle ut de "hullene" som wikipedia har. Er det svar godt nok?Aloba 17. nov 2008 kl. 18:09 (CET)
Vetta søren,.. Er det en bok og fakta presentert i denne så vil jeg tro det går klar om du selv henter ut tallene. Hvis du henter tallene (automatisk) fra et nettsted så kan det hevdes at det er (utilbørlig bruk av) en database. Jeg overlater problemet til deg! ;) — Jeblad 17. nov 2008 kl. 18:14 (CET)
Jeg har noen kjekke bøker med tabeller og resultater fra hele ligaens historie. Artiklene er bygd på informasjon jeg har hentet ut fra disse bøkene. Riktignok er det noen år siden jeg gjorde den jobben, så jeg har hatt dette liggende på cd en god stund nå. Den jobben jeg har gjort nå, er å legge dataene inn i felter og tabeller som er tilpasset wikipedia. Konklusjonen er at det ligger alvorlig mye arbeid bak dette. Ligatabeller er uansett offentlig, og jeg prøver å bidra til at disse skal bli mer tilgjengelige for enhver person ved å bruke Wikipedia. Jeg prøvde forresten å skrive til den mailadressen du oppga, men da fikk jeg feilmelding :-) Aloba 17. nov 2008 kl. 21:03 (CET)
Kan du ikke skjekke om disse artiklene finnes på engelsk Wikipedia også og samtidig legge inn interwiki-lenke? Finn Bjørklid 19. nov 2008 kl. 14:17 (CET)
Jepp, det skal jeg selvsagt gjøre. Tar litt tid å gå igjennom flere hundre artikler og legge inn interwiki, men jeg er godt i gang, og skal nok fullføre den jobben innen rimelig tid. Tar hensyn til interwiki i alle nye artikler jeg lager fra og med nå ;-)Aloba 19. nov 2008 kl. 15:24 (CET)
Æsj da, det var en skrivefeil i den adressa, riktig er info-no@wikimedia.org. Du trenger bare å sende en e-post om du må gi et utsagn om at «dette har jeg lov til fordi&hellip». — Jeblad 19. nov 2008 kl. 16:04 (CET)
Vil bare gjøre deg oppmerksom på at jeg er litt usikker på om du vil få aksept for å regne med disse tabellene i artikkelkonkurransen. Uansett har du lagt inn mye så imponerende er det! — Jeblad 21. nov 2008 kl. 21:10 (CET)
Hvorfor ikke må jeg tør spørre???!?!?! Det ligger sabla mye arbeid bak dette her skal du vite. Kunne vel tenke meg at noen skulle si noe sånn, siden artiklene ble lagt inn på veldig kort tidsrom. Teller ikke artiklene i konkurransen, vil det føles ekskluderende. Da trekker jeg meg fra Wikipedia umiddelbart i mangel på motivasjon.Aloba 23. nov 2008 kl. 21:51 (CET)

Primera División-sesonger[rediger kilde]

Du driver og katalogiserer i Primiera División-sesonger istedenfor Kategori:Primera División-sesonger. Vennligst sjekk slike ting før du setter igang. Mvh KEN 24. nov 2008 kl. 10:36 (CET)

I tillegg ville det vært fint om disse artiklene hadde en ingress som sa noe om hvilken idrett og hvilket land det dreier seg om. Men det kommer kanskje? Hilsen GAD 24. nov 2008 kl. 12:33 (CET)
Her er svar på begge: KEN har rett, dette burde jeg sjekket først. Tabbe, men sånn skjer. Takk for hjelpen å rette det opp. Når det gjelder innspillet til GAD, så var jeg ikke ferdig med artiklene på det tidspunktet. Nå begynner det imidlertid å ligne på noe, hvis du tar en kikk på artiklene. Men uansett, takk for innspill, det er alltid hyggelig!

Ligue 1 - interwikilenker[rediger kilde]

Hei! Jeg ser at disse artiklene har lenker til engelske versjoner, men de må være plassert på et annet navn enn det du har angitt. Kan du rette opp interwiki-lenkene? Monsieur Ligue

Det var bare en bindestrek som var feil. Det skulle være - og ikke -. Dette er noe forvirrende av og til. Alt er iallefall ordnet opp nå. Takk for tilbakemeldingen. Aloba 26. nov 2008 kl. 09:58 (CET)

Navigasjonsmal[rediger kilde]

Du har kanskje allerede tenkt på det, men hva med å legge til en navigasjonsmal nederst i dine artikler om sesonger i europeiske fotballigaer, noe lignende {{Sesonger i Premier League}}? Da blir det enklere å navigere mellom dem. Bra jobba, forresten. Avilena 26. nov 2008 kl. 10:32 (CET)

Jepp, skal gjøre det! Tenkte bare jeg skulle få alle tabellene på plass før jeg satte igang. Takker for innspill!!Aloba 26. nov 2008 kl. 10:45 (CET)

Lenking i tabeller[rediger kilde]

Hei, når du legger inn tabeller av typen Belgisk toppdivisjon i fotball 1996–1997, kunne du lage lenker fra lagnavnene i tabellen til artiklene om lagene? Det ville gjøre tabellene mer brukervennlige. Hilsen —Kjetil_r 28. nov 2008 kl. 18:18 (CET)

Joda, men det blir mange røde lenker, for det eksisterer ikke artikler om halvparten av lagene. Men det kommer kanskje? Jeg har ikke kapasitet til å legge inn artikler om alle lagene også, men ok jeg skal lage lenker. Gjør det fra og med nå. Orker ikke begynne å redigere mange hundre artikler som jeg tidligere har lagt inn ;-)Aloba 28. nov 2008 kl. 18:23 (CET)
Bare å vente et år eller to vet du, så blir alle lenkene etterhvert blå… Kjetil_r 28. nov 2008 kl. 19:42 (CET)

Hei - det er faktisk blitt din tur til å velge premie etter din fine plassering i Wikipedia:Artikkelkonkurransen_2008_Ekspress. De som står lengre nede på lista, venter nå bare på at du velger din premie. Mvh, Bjoertvedt 30. jan 2009 kl. 21:32 (CET)

Football League 1. divisjon[rediger kilde]

Hei! Du har lagd mange artikler om fotball, slik som Football League 1. divisjon 1996–1997 m.fl., og tilsvarende for 2. divisjon. Det er ikke lagd noen artikkel om Football League 1. divisjon og ikke for Football League 2. divisjon. Tar du utfordringen? :-) Ssu 29. jul 2009 kl. 19:24 (CEST)

Det blir vel denne: en:Football League First Division? Ssu 29. jul 2009 kl. 19:29 (CEST)

Hei, jeg driver å går igjenom opprydningslistene for tiden og jeg støtte over denne. Jeg er litt tvilene til om det blir for spesifikt for wikipedia. Har du noen tanker rundt dette? Profoss 5. jun 2010 kl. 16:30 (CEST)

Vel, det er jo mange som interesserer seg for United i Norge (over 40.000 medlemmer i supporterklubben), og for oss er dette faktisk interessant. Jeg mener det finnes tusenvis av mindre relevante artikler på Wikipedia:-) Det kan jo ikke skade å ha denne liggende? Aloba 5. jun 2010 kl. 23:48 (CEST)