Wikipedia:Underprosjekter/Wikidata Bridge

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Tilpassning for Wikidata Bridge beskriver hvordan en går frem for å ta ibruk Wikidata Bridge.

Moduler[rediger kilde]

Diskusjoner[rediger kilde]

Status[rediger kilde]

Modul:WikidataDato er endret slik at norskDatoLenket gir referanser, mens norskDato(frame) ikke gir referanser. Dette får i hovedsak effekt for infobokser som bruker fødselsdato (P569) og dødsdato (P570), men slår også gjennom for noen andre datoer i infobokser. Blant annet vil dato for etablering, fremstilling e.l. (P571) få referanser.

Modul:WikidataDato er endret slik at getFormattedValues(frame, prop, param, link) gir referanser via values(frame). Dette er kun slått på for infobokser som bruker fødested (P19) og dødssted (P20). I tillegg er det en hardkodet filtrering som må fjernes om det skal settes på referanser på flere oppføringer.

Maksimalt antall referanser er satt til fire (4) og de beste treffene beregnes av Modul:Reference score. Denne bruker en nokså enkel algoritme, i praksis Manhattan metrics med WTA, og om noen vil lage en bedre så er det fritt frem. Det er ikke veldig vanskelig å komme opp med noe bedre.

Det skal nå være satt inn referanseseksjon for alle (?) artikler hvor dette manglet, men noen kan ha sneket seg under radaren.

Det gjenstår å bruke kildemaler der det er mulig. Dette beregnes av Modul:Property score som kun vil gi treff noen få steder. Det gjenstår også å lage en bedre sorteringsorden for innhold i standardreferanser. Dette bør håndteres av Modul:References.