Wikipedia:Tinget/Arkiv/2011-32

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Arkiv
Arkiv
Dette er et arkiv over inaktive diskusjoner fra Wikipedia:Tinget. Vennligst ikke gjør endringer her. Ønsker du å fortsette en gammel diskusjon, ta det opp på den aktive diskusjonssiden.

I kjølvannet av terrorangrepene har det vært sagt mye om hvordan islamofobien har fått utspille seg på internett. Men internett kan som kjent også være en viktig kilde til kunnskap og nedbygging av fordommer. Har Wikipedia som kunnskapskilde et særskilt ansvar for å forebygge islamofobi og lignende tragedier i fremtiden gjennom sin presentasjon av islam (i Norge)?

Vi har knapt har artikler om Kategori:Norske imamer, vi mangler en artikkel om norges største muslimske menighet, Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat, og om de fleste av de andre menighetene som listet opp som medlemsorganisasjoner i Islamsk Råd Norge. Dermed fremstiller vi i praksis ikke diversiteten i islam i Norge i dag. Mangelen på artikler tyder kanskje mest på at vi har få muslimske bidragsytere. Å prøve å skaffe flere kunne jo vært en av mange interessante oppgaver for en eventuell fremtidig prosjektansatt, men kanskje vi også alle skulle tenke litt gjennom om det er noe vi kan bidra med. – Danmichaelo 8. aug 2011 kl. 00:00 (CEST)

Notis om kandidatartikkel: Venstre (Danmark)[rediger kilde]

Artikkelen Venstre (Danmark) er nominert til WP:AA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Venstre (Danmark)
Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. Erik F 8. aug 2011 kl. 16:14 (CEST)

Notis om kandidatartikkel: Svermere[rediger kilde]

Artikkelen Svermere er nominert til WP:AA. Se Wikipedia:Kandidatsider/Svermere
Dette er en notis for å informere om viktige hendelser som påvirker Wikipedia-prosjektet, ikke et diskusjonsinnlegg. --M Haugen 14. aug 2011 kl. 22:07 (CEST)