Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Antipoeten

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Antipoeten, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Vi håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

--Jóna Þórunn 8. apr 2007 kl. 13:07 (CEST)

Takk for alle artiklene du legger inn om øyer. Det er lurt å kategorisere dem ikke bare i fylke men også i kommunen de hører til i. På forhånd takk. --Harald Haugland 1. jul 2007 kl. 22:08 (CEST)

Jeg skal prøve på det, men det kommer vel ikke så mange flere. Noen av dem jeg har lagt inn har jeg oppdaget senere at er lagt inn under et annet navn. Jeg vet ikke hvordan jeg sletter egne artikler, så jeg håper andre gjør det.Antipoeten 1. jul 2007 kl. 23:34 (CEST)

Hvis du mener en artikkel bør slettes setter du inn {{hurtigslett}} øverst og da vil artikkelen forsvinne ganske snart. --Finn Bjørklid 18. nov 2007 kl. 19:15 (CET)

Lead-in[rediger kilde]

Hei. Når du lager en ny artikkel, er det foretrukket at du skriver tittelen på artikkelen først i teksten i halvfet skrift, og da bruker du tre apostrofer, ikke [[ og ]], da det vil se bedre ut. — H92 (d/t · b/c · @) 17. aug 2007 kl. 00:45 (CEST)

Flott med dine bidrag på Øy. Bare et lite tips, du trenger ikke trykke på «Lagre siden» hver gang du vil se dine endringer. Du kan også klikke på knappen ved siden av «Forhåndsvisning». Historikken blir ganske lang hvis man lagrer i et sett. Men som sagt, flott arbeid. --Finn Bjørklid 18. nov 2007 kl. 19:15 (CET)

Hei, tilbakestilte endringene dine her. Hankjønnsformen jeg brukte da jeg skrev artikkelen er sidestilt med hunkjønnsformen iflg bokmålsordboken. Ta også en titt på det som står i Wikipedia:Språkform mht endring av språket i artikler . Mvh Noorse 23. feb 2008 kl. 02:45 (CET)

P.S. Takk for rydding og påpassing :) !

Hva er kilden til at du har ført opp Adam West som død. Jeg finner ikke noe sted som nevner at han er død. Jpfagerback 27. aug 2008 kl. 22:04 (CEST)

Jeg leste på den engelske Wikipedia siden over nylig avdøde at Adam West var død, men det viser seg at denne meldingen ble raskt fjernet. Takk for rask informasjon.Antipoeten 27. aug 2008 kl. 22:22 (CEST)

Hei, hva er poenget med denne redigeringen? Hilsen —Kjetil_r 18. okt 2008 kl. 03:02 (CEST)

Jeg så at Arad var oppført med rødt i en rubrikk i en Wikiartikkel, som om det ikke fantes en norsk artikkel om byen. Det fins det, men den er oppført som Arad (Romania). Det er en rubrikk som står under artiklene om noen rumenske byer, for eksempel Pitesti.Jeg prøvde bare å endre artikkelen så det skulle bli klart at det fins en artikkel om Arad, altså så den skulle framstå som blå i denne rubrikken. Tydeligvis gjorde jeg noe feil, beklager. Jeg har sendt en mail til en av redigererne for å spørre hvordan dette skulle gjøres, men har ikke fått svar ennå.Antipoeten 18. okt 2008 kl. 03:46 (CEST)

En stjerne til deg![rediger kilde]

Den originale stjerna
Takk for bra innsats på Dødsfall i 2011; det er du som ivaretar kvalitet og kontinuitet der! M Haugen 23. nov 2011 kl. 15:20 (CET)

Lovetsj eparki[rediger kilde]

Jeg laget en artikkel med denne tittelen, men ønsket egentlig bare å lage en artikkel om den bulgarske byen Lovetj. (Staves enten Lovetj eller Lovetsj). Jeg har nå laget en artikkel om byen, og vil gjerne fjerne artikkelen Lovetsj eparki, som jeg mener er unødvendig. Hvordan skal jeg gjøre dette? Antipoeten (diskusjon) 8. nov 2012 kl. 18:21 (CET)

Hei, jeg har slettet artikkelen om eparkiet. Profoss (kontakt) 8. nov 2012 kl. 18:39 (CET)

- Hvor er kilden din til denne mannens død ref ditt innlegg her? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Chell Hill (diskusjon · bidrag) 25. jan 2013 kl. 09:12‎ (Husk å signere dine innlegg!)

Wikipedia Academy 2013[rediger kilde]

Hei ! Jeg håper å se deg på årets Wikipedia Academy som arrangeres lørdag 14. desember på Arkitekturmuseet i Oslo. Styret har forespurt mange enkeltpersoner om programønsker, og forespurt hele nettsamfunnet gjennom innlegg på ting og torg. Vi har utfra dette lagt opp til et variert program med mange tema som forhåpentlig treffer wikipedianere. Vi skal se nærmere på, og diskutere, Wikidata, Visual Editor, botproduksjon, bruk av frie kartdata, kultursamarbeidet, wikipedianere som er utplassert i institusjoner, og vi skal få en presentasjon av den mye omtalte artikkelen om The decline of Wikipedia. Blant mange spennende foredragsholdere har vi hentet flere fra interne Wikipedia-rekker, men også eksterne foredragsholdere som vil rette sine blikk på Wikipedia utenfra. Det blir premiering av Årets wikipedianer og av vinnerne i Wiki Loves Monuments 2013. Etter akademiet går vi rett videre til årets Julebord, på Gamle Rådhus. Se det varierte programmet her. Lørdag 14. desember kan du treffe dine kolleger på Norges største kunnskapsdugnad! Vennlig hilsen, Bjoertvedt (diskusjon) 16. nov. 2013 kl. 02:05 (CET)[svar]

Avdøde[rediger kilde]

Hei, bare lurer på hvorfor du ikke har oppdatert artiklene om de avdøde personene som du har lagt inn på dødsfall i 2014? Er kjekt om informasjonen der også er korrekt. :-) Jon Harald Søby (diskusjon) 14. nov. 2014 kl. 15:44 (CET)[svar]

Er dette noe du har tenkt å gjøre noe med ? Mvh og ønske om en god romjul, Migrant (diskusjon) 26. des. 2014 kl. 01:54 (CET)[svar]

Mitt bidrag til dugnaden Wikipedia får vere å oppdatere årets døde. Så får andre oppdatere sjølve artiklane.Antipoeten (diskusjon) 29. des. 2014 kl. 09:49 (CET)[svar]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 29. mar. 2018 kl. 20:40 (CEST)[svar]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 13. apr. 2018 kl. 03:38 (CEST)[svar]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kilde]

WMF Surveys, 20. apr. 2018 kl. 02:47 (CEST)[svar]

Community Insights Survey[rediger kilde]

RMaung (WMF) 9. sep. 2019 kl. 18:17 (CEST)[svar]

Reminder: Community Insights Survey[rediger kilde]

RMaung (WMF) 20. sep. 2019 kl. 21:46 (CEST)[svar]

Dødsfall i oktober 2021[rediger kilde]

Ditt forsøk på utvidelse (Roh Tae-woo) av denne listen over dødsfall for oktober 2021. Du la den inn i eksempel-linja. Jeg flyttet den ned slik at den ble vist, men referansen er feilformatert vil du forsøke på nytt igjen ? Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 27. okt. 2021 kl. 00:12 (CEST)[svar]

Beklager, fint hvis du kan fikse dette. Jeg postet mye på Wiki før, særlig på årets døde, men har ikke funnet ut av hvordan man gjør det etter de nye endringene. Antipoeten (diskusjon) 27. okt. 2021 kl. 15:26 (CEST)[svar]
Det kan sikkert fikses. Men jeg bekymres over at aktiviteten din har gått ned på grunn av de nye endringene som du henviser til. Er dette noe som kan løses ved at du får en dedikert fadder (se Wikipedia:Fadderordning) til å komme over disse nye endringene slik at du kan fortsette å være en aktiv wikipedianer. For denne språkutgaven av wikipedia trenger å beholde alle de wikipedianere som de kan i mine øyne. Eller er den virkelige grunnen at dine interesser ikke lenger involverer Wikipedia og dens søsterprosjekter, noe jeg ville synes er trist. Med vennlig hilsen Migrant (disk.bid.) 27. okt. 2021 kl. 17:04 (CEST)[svar]
Jeg kommer ikke til å bidra noe særlig til Wikipedia framover. Det skyldes delvis de nye endringene (som virker fremmedgjørende). Jeg anser vel at jeg stort sett har gjort mitt. Men det var ok å være en dedikert wikipedianer. Antipoeten (diskusjon) 27. okt. 2021 kl. 23:12 (CEST)[svar]

Liste over øyer i Norge[rediger kilde]

Hei! Du bidro for en stund siden til Liste over øyer i Norge. Det er gjort mye godt arbeid, men det mangler overordnet kilder for de mindre øyene og det er øyensynelig gjort et utvalg med uklar avgrensing. Jeg har derfor tenkt på å fjerne deler av listen og evt lagre den et annet sted som en arbeidsliste. Se artikkelens diskusjonsside. Vennlig hilsen Erik d.y. 12. feb. 2023 kl. 16:20 (CET)[svar]

Det gjør du som du vil med. Antipoeten (diskusjon) 14. feb. 2023 kl. 00:10 (CET)[svar]