Hopp til innhold

Brukerdiskusjon:Alenepaagata

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei, Alenepaagata, og velkommen til Wikipediabokmål og riksmål. Takk for dine bidrag. Her er noen lenker du kan få bruk for:

Velkommen
Velkommen

Jeg håper du vil like ditt opphold på Wikipedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt.

Er det ellers noen spørsmål du har, ikke nøl med å spørre meg; jeg synes det er bare hyggelig å bli spurt om hjelp‼ — H92 (d/t · b/c · @ · ?) 3. okt 2007 kl. 15:26 (CEST)


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
Deutsch: Wenn Sie Norwegisch nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.
Español: Si no comprende o no sabe escribir en noruego y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.

Sletting[rediger kilde]

Hei, ta opp sletting av artikkel med den som slettet på dennes diskusjonsside (det kan være at vedkommende har misforstått). Det har ingen hensikt å ta det opp på en slettet debatt side. Tbjornstad 4. des 2007 kl. 11:47 (CET)

Diskusjon[rediger kilde]

Hei og velkommen på Wikipedia (etter lang pause) med gode innspill på Doping og Narkotikum. På diskusjonssidene legges siste innlegg nederst, så jeg har flyttet innlegget ditt på Diskusjon:Narkotikum nederst på den siden. Mvh.Reodor 15. jul 2009 kl. 13:20 (CEST)

Takk skal du ha. Mvh Alenepaagata 15. jul 2009 kl. 15:33 (CEST)

Tone i innlegg[rediger kilde]

Det er fint om du påser at du skriver dine innlegg på en rimelig høvisk måte. Tonen som brukes i nettavisers diskusjonsfora er ikke ønskelig. Takk for forståelsen. — Jeblad 19. sep 2009 kl. 16:00 (CEST)

Oj, har jeg syta igjen nå... Skal prøve å holde sytet rimelig høvisk (ikke helt urimelig høvisk da) i den såkalte fremtiden.

Alenepaagata 20. sep 2009 kl. 11:44 (CEST)

Flytting av sider[rediger kilde]

Uavhengig av hva som blir navnet på artikkelen så flyttes sider ved å bruke flyttelenka. Denne står vanligvis som en arkfane øverst på siden. Når en flytter sider ved å kopiere de så mister en historikken og hvem som var de tidligere bidragsyterne. — Jeblad 19. sep 2009 kl. 16:33 (CEST)

Narkotika[rediger kilde]

hei alenepaagata! Fint at du engasjerer deg i Wikipedia. Vi prøver å holde en vennlig tone, men optrer ikke dessto mindre brutalt: du kan endre andres artikler og formuleringer, men må finne deg i at dine egne blir forvandlet til det uigjenkjennelige.

Når det gjelder artiklene om narkotika og rusmidler, er jeg enig med deg i at de fleste vil søke på "narkotika" og ikke på "narkotikum". Så lenge "narkotika" omdirigeres til "narkotikum" er ikke dette noe problem.

(PS: det er ikke helt riktig. så lenge folk flest søker på google og ikke inne i wikipeida, er det den nynorske artikkelen om narkotika som vil komme opp, fordi den heter Narkotika...Alenepaagata 16. okt 2009 kl. 05:51 (CEST))

Jeg har gjort om på dine endringer først og fremst av språklige grunner. Jeg vil anbefale deg å skrive lengre avsnitt på din egen maskin og kjøre dem gjennom et retteprogram før du legger dem ut.

Lykke til.vindheim 21. sep 2009 kl. 13:11 (CEST)

Takk for tilbakemeldingen. Skjønner at dere forvalterne må ta grep av og til. Men litt vanskelig å vite hvorfor alltid, så fint med litt konkret kritikk. Hvis det bare var stavefeil som var problemet skal det vel årnes :-)

Alenepaagata 21. sep 2009 kl. 16:46 (CEST)

Tusenskilletegn[rediger kilde]

Bruk   som tusenskilletegn. «Nbsp» står for «non-breaking space». Med et &-tegn til å begynne med og et semikolon på slutten oppfatter systemet det som et spesialtegn. Tegnet er usynlig og lar seg ikke brekke. - Soulkeeper 28. okt 2009 kl. 09:39 (CET)

wow du er rask... takk

Terrorisme[rediger kilde]

Hei! Det jeg lurer m,est på, er hvorfor det ikke skal stå i billedteksten at dette er et bilde fra 1921 osv, og på hva du baserer påstanden om at KKK sin virksomhet ikke kan kalles terrorisme i moderne forstand av ordet? Mvh, Bjoertvedt 30. des 2009 kl. 15:07 (CET)

Se siste innlegg på diskusjonssiden for artikkelen, jeg har et forslag der. Mvh, Bjoertvedt 30. des 2009 kl. 15:11 (CET)
Oj, takk for svar. Her må jeg tenke litt - mulig jeg var litt rask, det var ikke meningen å herje vilt med andres verk.
til det første: kun lengden på teksten. Og så anså jeg ikke tillegsinformasjonen som så sentral. Det er jo mulig å klikke seg videre til artikkelen om KKK.
og det andre: Jeg skriver ikke at dikke IKKE KAN det, men at det det KAN DISKUTERES. Jeg forstår bildet som tillhørende avsnittet om definisjoner og forståelsen av ordet terrorisme, og i hovedsak var tanken min at KKK rent intuitivt oppfattes som et annet fenomen. Det kan foreksempel henvises til definisjoner som påpeker at for volden mot sivilie i terrorisme er ikke de angrepnes lidelser målet i seg selv. KKK drepte slik jeg har forstått det, svarte, fordi de ikke likte svarte. Tilsvarende er holocaust heller ikke terrorisme. Men som sagt, det er ment som en tankevekker - hvid det virker bombastisk burde det kanskje endres....? ... skal se siste på endringene dine nå... Alenepaagata 30. des 2009 kl. 15:21 (CET)

Artikkelmerker[rediger kilde]

Artikkelmerker skal ikke fjernes før problemet de angir er løst. Derfor la jeg det tilbake. Jeg la også tilbake merkingen av lenken som forsvant. Jeg antar du ikke er klar over at artikkelmerking er litt kilent så jeg tar det her, når du har lest beskjeden er det greit for meg om du fjerner den. — Jeblad 30. des 2009 kl. 15:12 (CET)

Siden er sperret nå, så du får nesten ta det ;-) Jeg mener fremdeles det er merkingen og ikke artikkelen som det burde gjøres noe med....

Litt Hip Hop og slikt[rediger kilde]

Titta litt på hva du har gjort emd Hip Hop og er imponert. La imidlertid merke til at du bruker funksjonen for å fjerne revisjoner en del. Det er lurt å ta endringer manuelt hvis det ikke er tilbakerulling som haster fordi det gjør at folk senker skuldrene litt. Revertering og tilbakestilling har en tendens til å få småting til å eskalere. (Og forsåvidt er dette også en liten filleting…) — Jeblad 18. mai 2010 kl. 21:59 (CEST)[svar]

uhm, ja takk for tipset. Er ikke helt sikker på om jeg forstår hva du sikter til, men mulig jeg tilbakestilte en ting på hiphop som kanskje noen holdt på å jobbe med ja... hvis det var det du mente? Tenkte vel at folk lagrer kladder andre steder og sånt, men skal huske på det neste gang. Alenepaagata 18. mai 2010 kl. 22:15 (CEST)[svar]
Det er en lenke i toppen av siden når du åpner en diff. Denne er en slags makelighetsløsning for å tilbakestille enkeltbidrag. Ett sted hvor du har brukt den er i Hip Hop.[1] Bare husk på det, er av de små tingene som lett eskalerer diskusjoner. ;) — Jeblad 18. mai 2010 kl. 22:23 (CEST)[svar]
Nå er det vel heller fravær av diskusjon som er problemet på den artikkelen, så sånn sett kanskje ikke så dumt da :-) men ja, skal prøve å passe på det... Alenepaagata 19. mai 2010 kl. 08:26 (CEST)[svar]

maler på brukersiden[rediger kilde]

Hei!

Jeg tok meg friheten av å legge til tl malen på malene du hadde liggene på brukersiden din. På den måten dukker ikke brukersiden din opp i kategoriene for opprydning (Kategori:Opprydning). mvh Profoss 1. jun 2010 kl. 05:25 (CEST)

Nå ja, jeg syntes det var litt morsomt jeg da (og kanskje hadde siden hatt behov for litt oppryding også ;-), men skjønner jo hvis det ble kluss for dere, så mange takk. Vh, Alenepaagata 1. jun 2010 kl. 09:04 (CEST)
Haha, sant nok :) Egentlig ganske fyfy å gripe inn på andres brukersider, men jeg regnet med at det var kodene du var ute etter og ikke hvordan malene så ut (eller å markere brukersiden som oppryddningsobjekt) :) Profoss 1. jun 2010 kl. 15:58 (CEST)

Bostedsløs[rediger kilde]

Hei

Jeg har skrevet en ny artikkel, Bostedsløs som erstatning for uteligger (og hjemløs som pekte til førstnevnte), da denne artikkelen var litt vel under pari. Den nye er basert på godt funderte data, i hvert fall etter hva jeg kan se. Jeg ble tipset om at du kanskje ville kunne ha innspill, så om du har noe, så kjør på :) Rkarlsba 21. jul 2010 kl. 16:01 (CEST)

Hei, det var da hyggelig, nå veit jeg ikke helt hvorfor du blei tipsa om meg (ikke bare brukernavnet mitt håper jeg ?-) for jeg har ikke vært noe borti området helt spesifikt, men det høres jo veldig interessant ut så jeg tar gjerne en titt! - Alenepaagata 22. jul 2010 kl. 11:55 (CEST)
Var nok jeg som tipset. Jeg er litt usikker på hvorfor egentlig, men jeg syntes å huske at du hadde touchet innom noen av de samme temaene. Flere hoder tenker bedre enn ett var motivet :) Profoss 22. jul 2010 kl. 11:57 (CEST)

Bra arbeid[rediger kilde]

Hei, fulgte med på endringene du gjorde på Nordmenn, og tittet deretter på andre ting du har arbeidet med. Synes det er meget bra. Stå på. Keanu 21. aug 2010 kl. 12:45 (CEST)

Takk, så hyggelig! Jeg håper jo at ikke bare jeg får nytte av det. Artikkelen om "nordmenn" er interessant men jeg er ikke noen fagperson på området så "stub"-merket er ment veldig oppriktig... - Alenepaagata 23. aug 2010 kl. 09:47 (CEST)
Hei, ser at du flettet artiklene om nordmenn og demonym. Tror ikke vi trenger redirect fra demonym-artikkelen, om man søker i søkefeltet kommer man jo til artikkelen om nordmenn uansett. Vi burde også beholde historikken i demonymartikkelen, så jeg foreslår at jeg forsøker å flette historikken og sletter redirect-siden. Er det ok? Keanu 4. jul 2011 kl. 14:26 (CEST)
Ja veldig enig, jeg er bare ikke så god på det tekniske. - Alenepaagata 4. jul 2011 kl. 14:30 (CEST)
Må være adm for å flette, så det kunne du ikke vite. Keanu 4. jul 2011 kl. 14:32 (CEST)
Ja, akuratt. Mange takk for bidraget! (så får vi se hvor lenge det står seg, er jo mange som liker å "bidra" på disse temaene :-) - Alenepaagata 4. jul 2011 kl. 14:41 (CEST)

Eget territorium-avsnitt[rediger kilde]

Hei! Jeg tilbakestilte din endring på artikkelen om Norge. Det er ikke i tråd med stilmanualen å ha et eget avsnitt om territoriumet. Det går i dybden under "naturgeografi" og "politikk og administrasjon", og jeg synes det bør være en del av innledningen hvor landet ligger og et generelt sammendrag av artikkelen. Det står kanskje litt mye om territoriet til Norge i innledningen, men da er heller løsningen å legge inn noe i de andre avsnittene. Altså: "Territorium" skal ikke være et eget avsnitt. Ikke meningen å være til plage, men hvis du har noen innvendinger kan du eventuelt ta det opp på diskusjonssiden til stilmanualen, på torget eller her. Jeg diskuterer gjerne. – Kristian Vangen (d) 21. jul 2011 kl. 17:24 (CEST)

Takk for tips og korrigering! Jeg er ikke så god på formalitetene. - Alenepaagata 22. jul 2011 kl. 20:20 (CEST)

Hippetihopp[rediger kilde]

Hei, ifb. med leting etter viktige sider på enwiki som mangler iw til nowiki kom jeg over hiphop og delingen som har vært gjort på enwiki, men ikke her. Jeg synes umiddelbart det virker som en god idé å dele opp i hiphop og hiphop-musikk (eller hiphopmusikk?). Siden jeg ser at du allerede har vært innom tanken (Diskusjon:Hiphop#En_musikkgenre_eller_en_kultur.3F) og siden du har jobbet mye med artikkelen tenkte jeg å spørre deg hva du synes. – Danmichaelo (δ) 7. jul 2012 kl. 15:06 (CEST)