The Otto Show

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Simpsons-episode
«The Otto Show»
Episode nummer 57
Sesong 3
Produksjonskode 8F21
Originalt vist 23. april 1992
Vist i Norge
Tavlespøk«I will not spin the turtle»
SofaspøkSanta's Little Helper knurrer mot familien da de kommer mot sofaen, og tvinger dem til å trekke seg saaaakte tilbake
GjesteskuespillerSpinal Tap
Regissør Wes Archer
Manusforfatter Jeff Martin
Liste over Simpsons-episoder...
Simpsons sesong 3
# Tittel
1 «Stark Raving Dad»
2 «Mr. Lisa Goes to Washington»
3 «When Flanders Failed»
4 «Bart the Murderer»
5 «Homer Defined»
6 «Like Father, Like Clown»
7 «Treehouse of Horror II»
8 «Lisa's Pony»
9 «Saturdays of Thunder»
10 «Flaming Moe's»
11 «Burns Verkaufen der Kraftwerk»
12 «I Married Marge»
13 «Radio Bart»
14 «Lisa the Greek»
15 «Homer Alone»
16 «Bart the Lover»
17 «Homer at the Bat»
18 «Separate Vocations»
19 «Dog of Death»
20 «Colonel Homer»
21 «Black Widower»
22 «The Otto Show»
23 «Bart's Friend Falls in Love»
24 «Brother Can You Spare Two Dimes?»
25 «[[]]»

«The Otto Show» er den 22. episoden av TV-serien Simpsons' 3. sesong.

Handling[rediger | rediger kilde]

Bart og Milhouse går på en konsert med Spinal Tap, men den viser seg å være en stor fiasko og ender i et opprør. Bart er uansett imponert over de aldrende rockerne og ønsker å bli en rockegitarist selv.

Homer og Marge bestemmer seg for å kjøpe en gitar til Bart, men Bart strever veldig med å lære seg å spille på den. Den neste morgenen på skolebussen spør Bart Otto om han kan vise ham hvordan han spiller. Otto holder en liten jam session til passasjerene, mens bussen blokkerer all traffisken. Han mister imidlertid oversikten over tiden, og tvinges til å kjøre alt for fort til skolen. I det påfølgende kaoset presser skolebussen Spinal Taps buss av veien, og lander på siden i et kryss i byen. Flere personer ringer Springfield barneskole for å rapportere inn hendelsen, og Otto får en skjennepreken av rektor Skinner. Da politimannen Eddie ber om Ottos sertifikat for å kunne fullføre rapporten, blir han imidlertid tvunget til å innrømme at han ikke har et. Otto mister jobben, og Skinner tar over rollen som bussjåfør.

Ting går raskt nedover for Otto. Han stryker på oppkjøringa si, greier ikke å finne seg ny jobb, og blir kastet ut av leiligheten. Han ber familien Simpson om husrom til han kan finne seg en ny jobb, og får flytte inn i garasjen.

Otto blir en plage etterhvert som han blir komfortabel med å ligge henslengt inne i huset og spille på gitaren sin. Homer mister snart tålmodigheten med ham, og krever at han drar sin vei. Marge og Bart oppmuntrer imidlertid Otto til å forsøke seg på oppkjøringen èn gang til. Otto drar til biltilsynet for å ta prøven, men Patty og Selma Bouvier (søstrene til Marge) vil ikke la ham ta den. Otto forklarer at han må bevise noe ovenfor Homer, og da endrer de raskt mening og hjelper ham med å jukse på prøven. Det tar ikke lang tid før Otto består oppkjøringen og er tilbake på arbeid som sjåfør av skolebussen.

Annet[rediger | rediger kilde]

  • Dette er den eneste episoden som har en handling som er fullstendig sentrert rundt Otto.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]