The Others (Lost)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

The Others («de andre» på norsk, også kjent som Them, The Natives og The Hostiles) er en fiktiv gruppe mennesker på ca. 30-40 personer fra TV-serien Lost som har bodd på øya siden før Oceanic Flight 815 krasjet. Da Danielle Rousseau kom i kontakt med de overlevende av Oceanic Flight 815 refererte hun til en annen gruppe som «The Others». Rousseau hadde levd for seg selv på øya, i skjul fra The Others. The Others har vært de overlevendes motstandere helt siden krasjet. Siden krasjet har de kidnappet, drept, mentalt torturert og truet de overlevende fra ulykken. Hvem de er, hvor de kommer fra og motivene deres er opprinnelig uvisst, men avsløres litt etter litt utover i serien.

Historie[rediger | rediger kilde]

Benjamin Linus kom til øya som liten (rundt 10 år), sammen med sin far Roger Linus. Roger fikk jobb som vaktmester for DHARMA Initiative. DHARMA Initiative hadde invitert med Roger til øya for å få en «viktig forskningsjobb», men ble skuffet da han fikk vite at han bare ville jobbe som vaktmester. Rogers tidligere kone omkom da hun fødte Benjamin, noe Roger ga sønnen skylden for i alle år. Benjamins hat mot faren økte, og en dag allierte han seg med daværende «The Hostiles» (De fiendtlige» på norsk). The Hostiles var DHARMA Initiatives «fiender» på øya. De hadde bodd på øya før DHARMA Initiative kom dit som hadde vært der før dem. Benjamin Linus planla et angrep sammen med The Hostiles og sammen gasset de ihjel medlemmene av DHARMA Initiative og tok kontroll over øya.

Stasjonene[rediger | rediger kilde]

Utdypende artikkel: DHARMA Initiative#Stasjonene

Både på hovedøya, en liten øy i nærheten og i vannet finnes det en rekke forskjellige stasjoner som har spilt ulike roller for DHARMA Initiative. Disse har The Others tatt kontroll over og bruker som baser.

Medlemmer[rediger | rediger kilde]

Se også: Rollefigurer i Lost

Det antas å være totalt rundt 30-40 medlemmer av The Others. Listen er sortert alfabetisk etter fornavn.

TV-programstubbDenne TV-programrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.