SuperOffice

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
SuperOffice
Etablert1990
HovedkontorOslo
Produkt(er) Customer Relationship Management programvare
Adm. dir. Norge Gisle Jentoft
Nettsidehttp://www.superoffice.com/

SuperOffice (tidligere SuperOffice ASA) er et norsk IT-selskap som ble grunnlagt i 1990 av Une Amundsen. Han har internt omdøpt selskapet til «Superland» og omtaler seg selv som «Kongen av Superland».[1]

Selskapet leverer Customer Relationship Management-løsninger til bedrifter i Europa, USA, Japan og Australia, og har hovedkontor i Oslo.

Børsnotering og delisting[rediger | rediger kilde]

Selskapet har vært notert på Oslo Børs med tickeren SUO, og konsernsjef er Gisle Jentoft. I 2008 ble selskapet delistet fra Oslo Børs.[2]

Merket for god design[rediger | rediger kilde]

SuperOffice CRM 5 ble anerkjent med Merket for god design i 2002.[3]

eJournal[rediger | rediger kilde]

I juli 2007 kjøpte SuperOffice ASA alle aksjene av selskapet eJournal. Avdelingen heter dag SuperOffice eJournal AS. eJournal AS ble startet i februar 1998 i Forskningsparken i Oslo av Anders Kjersem, Trygve Bauer-Nilsen, Karsten Ersland, Christian Løverås og Sverre Hjelm, som tidligere arbeidet for EUnet Norge.

Produktet til eJournal er et webbasert saksbehandlingssystem for å motta, behandle og følge opp henvendelser, oppgaver, prosjekter og arbeidsprosesser, som kobler seg direkte opp mot bedriftens e-postkasser (feks support@, info@) og henter denne e-posten. All kommunikasjon legges i en sentral database, og systemet har funksjonalitet som kvalitetssikrer at alle henvendelser håndteres av rett medarbeider til rett tid. Løsningen har også funksjoner for prosjektstyring og automatisert arbeidsflyt (Workflow).

Systemet benyttes av kunder primært i Norge, for administrasjon av kundesentre (Norwegian, Vy og Posten Norge) og for intern IT-Drift/Helpdesk (Troms Kraft, Ernst & Young og Intility). Andre kunder er GAT Soft.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]