SuperOffice

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
SuperOffice
Etablert Norge 1990
Hovedkontor SuperOffice Norge AS

Postboks 1884 Vika

0124 Oslo
Produkt(er) Customer Relationship Management programvare
Styreleder Norge Une Amundsen
Adm. dir. Norge Gisle Jentoft
Nettside http://www.superoffice.no

SuperOffice (tidligere SuperOffice ASA) er et norsk IT-selskap som ble grunnlagt i 1990 av Une Amundsen, som i dag er selskapets styreleder. Han har internt omdøpt selskapet til «Superland» og omtaler seg selv som «Kongen av Superland».[1]

Selskapet leverer Customer Relationship Management-løsninger til bedrifter i Europa, USA, Japan og Australia, og har hovedkontor i Oslo.

Børsnotering og delisting[rediger | rediger kilde]

Selskapet har vært notert på Oslo Børs med tickeren SUO, og konsernsjef er Gisle Jentoft. I 2008 ble selskapet delistet fra Oslo Børs.[2]

Merket for God Design[rediger | rediger kilde]

SuperOffice CRM 5 ble anerkjent med Merket for God Design i 2002.[3]

eJournal[rediger | rediger kilde]

I juli 2007 kjøpte SuperOffice ASA alle aksjene av selskapet eJournal. Avdelingen heter dag SuperOffice eJournal AS. eJournal AS ble startet i februar 1998 i Forskningsparken i Oslo av Anders Kjersem, Trygve Bauer-Nilsen, Karsten Ersland, Christian Løverås og Sverre Hjelm, som tidligere arbeidet for EUnet Norge.

Produktet til eJournal er et webbasert saksbehandlingssystem for å motta, behandle og følge opp henvendelser, oppgaver, prosjekter og arbeidsprosesser, som kobler seg direkte opp mot bedriftens e-postkasser (feks support@, info@) og henter denne e-posten. All kommunikasjon legges i en sentral database, og systemet har funksjonalitet som kvalitetssikrer at alle henvendelser håndteres av rett medarbeider til rett tid. Løsningen har også funksjoner for prosjektstyring og automatisert arbeidsflyt (Workflow).

Systemet benyttes av kunder primært i Norge, for administrasjon av kundesentre (Norwegian, NSB og Posten) og for intern IT-Drift/Helpdesk (Troms Kraft, Ernst & Young og Intility). Andre kunder er feks GAT Soft.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ DN: Det var game, set, match
  2. ^ Superoffice ASA delisting from Oslo Børs
  3. ^ Norsk Designråd

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]