Hopp til innhold

Sly Cooper: Thieves in Time

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Sly Cooper: Thieves in Time
UtviklerSanzaru Games
UtgiverSony Computer Entertainment
DistributørPlayStation Store
PlayStation Now[1]
KomponistPeter McConnell
PlattformPlaystation 3
Playstation Vita
Playstation 4 (Playstation Now)
Playstation 5 (Playstation Now)
Utgivelse2013
SjangerOppdragsbasert
Stealth
Plattform
ModusEnspiller, flerspiller
Aldersgrense7+
Nettstedwww.slycooper.com
Del av serien Sly Cooper

Sly Cooper: Thieves in Time er et plattform-snikespill fra 2013, produsert av Sanzaru Games. Spillet ble utgitt til Playstation 3 og PlayStation Vita.

Spillet er det fjerde spillet i Sly Cooper-serien, og det første som ikke er utviklet av Sucker Punch. Dette spillet er en oppfølger til Sly 2: Tyveribanden fra 2004, og Sly 3: Ære Blant Tyver fra 2005.

Handling[rediger | rediger kilde]

Sly later som han har hukommelsestap, for å være sammen med kjæresten sin Carmelita. Murray deltar i forskjellige kappløp med racer-bilen sin. Bentley og Penelope forsøker å bygge en tidsmaskin. Imidlertid begynner flere ord å forsvinne fra sidene til Thievius Raccoonus, og Penelope forsvinner. Så Bentley forsøker å samle resten av gjengen igjen for å etterforske hva som foregår, og finne ut hvem som er ansvarlig. De foretar en tidsreise i Japan, hvor de redder Rioichi Cooper - en ninja og oppfinneren av sushi. Etter et oppgjør med El Jefe, en cubansk militær-strateg som allerede hadde styrtet flere mindre land og solgt disse landområdene til høystbydende, blir Rioichis stokk stjålet.

I det ville vesten hjelper Sly og gjengen den fredløse Tennessee "Kid" Cooper, som ble anklaget for et bank-ran, med å komme seg ut av fengsel. De oppdager også at Carmelita blir holdt som gissel av Toothpick, som poserer som byens nye sheriff. Men egentlig samarbeider han med en kunsthandler og kjeltring ved navn Cyrille Le Paradox. Sly og gjengen blir imidlertid også tatt til fange. Etter å ha blitt reddet klarer de å beseire Toothpick, men uforutsette komplikasjoner fører til at gjengen blir sendt helt til istiden i det forhistoriske Australia. Carmelita er fortsatt veldig opprørt på Sly og forlater gruppen, men hun kommer senere tilbake igjen for å hjelpe dem.

Deretter reiser gjengen til England i løpet av Middelalderen, hvor de rekrutterer Sir Galleth fra The Knights of the Cooper Order. De konfronterer også en tyrann som går under kallenavnet Black Knight, som har tatt overr kontroll over dette området. Men de blir sjokkerte over å oppdage at denne ridderen i virkeligheten er Penelope, som påstår Sly har en negativ innflytelse over Bentley. Gjengen vender deretter tilbake til nåtidens Paris, som nå har havnet under Le Paradox sin kontroll. Ved å bruke Carmelita som agn, klarer Le Paradox å kidnappe Sly.

Norske stemmer[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «All PS Now games A-Z», undertittel Browse the full list of games available to play with your PS Now membership, arkiv-URL web.archive.org, verkets språk engelsk, arkiveringsdato 3. juli 2021, besøkt 5. juli 2021[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]