Return to Sleepaway Camp

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Return to Sleepaway Camp
Generell informasjon
GenreSkrekkfilm, slasher-film, ungdomsfilm, LHBT-tematisk film
Utgivelsesår2008
NasjonalitetUSA
Lengde86 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiRobert Hiltzik Rediger dette på Wikidata
ManusRobert Hiltzik Rediger dette på Wikidata
TemaFeriekoloni Rediger dette på Wikidata
Produsent(er)Robert Hiltzik
Foran kamera
MedvirkendeVincent Pastore, Jackie Tohn, Jonathan Tiersten, Isaac Hayes, Felissa Rose, Paul Iacono, Lenny Venito, Adam Wylie Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Farve/s.hvFarger Rediger dette på Wikidata
FilmselskapMagnolia Pictures Rediger dette på Wikidata
Distributør(er)Magnolia Pictures
Netflix
Premiere(r)2008
FilmserieSleepaway Camp Rediger dette på Wikidata
ForgjengerSleepaway Camp IV: The Survivor Rediger dette på Wikidata
Eksterne lenker

Return to Sleepaway Camp er en amerikansk skrekkfilm fra 2008. Det er den andre oppfølgeren til filmen fra 1983 Sleepaway Camp. Robert Hiltzik som regisserte den første delen av serien vender tilbake som regiregissør. I Fel vender Rose tilbake til rollen som Angela Baker, og andre fra originalfilmen vender også tilbake til filmen. Isaac Hayes vises også i filmen. Opprinnelig skulle filmen komme ut i 2003.

Handling[rediger | rediger kilde]

I 2003 er Alan en umoden tenåring med sosiale problemer. Han forsøker å opptre tøft mot små barn som Pee-Pee, men gjør som regel dette i irritasjon fordi han blir mobbet av de andre ungdommene. Alan blir ofte plagd av sin stefar Michael, og reiser på sommerleir ved Camp Manabe sammen med blant andre vennene Vinny og T.C. Men Alan havner snart i konfrontasjon med en leir-rådgiver, Randy, etter at Alan klager på maten de får servert. Ronnie, en annen rådgiver lar Alan få noe annet å spise. Men Alan får også problemer med kokken Mickey, som angriper Alan fordi han forsynte seg med en iskrem fra en fryser.

Alan kaster deretter en veldig stor kniv mot Mickey, og leir-eier Frank (spilt av Vincent Pastore) begynner også å krangle med Alan. Alan løper sin vei, med stefaren Michael jager etter ham. Kort tid senere blir Mickey drept på kjøkkenet, etter å ha blitt dumpet i en frityr-gryte. Flere andre ungdommer ved sommerleiren blir også drept på forskjellige måter, og de andre gjenlevende deltakerne ved sommerleiren tror først at det er Alan som er seriemorderen.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]